A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Most azon gondolkodom, hogyan legyen. Menjek dolgozni, vagy maradjak inkább itthon táppénzen? (most, a héten szabin, szabadnapon vagyok...)
Holnap megyek a "hivatalos" vérvételre... és 5-én a Kaáliba...
Vendég

Na... ez került a laptetőre... :oops: :lol: :wink:
Vendég

Mabe,
ha nem megerőltető a melód és nem vagy kitéve bármilyen 'fertőzésveszélynek" - a kórház miatt - akkor menjél. De ha jobban éreznéd magad otthon, akkor inkább maradj.
Végülis ezt neked kell érezni.
Ha jól tudom kiskönyvet csak a 8. héttől adnak. Úgyhogy addig akkor táppénzen kellene lenned. Onnantól meg talán már nem is dolgozhatnál teljes időben. De ennek lehet, hogy utána kellene járni. ... nekem még a pár évvel ezelötti dolgok maradtak meg. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mabe: Hajnocával teljesen egyet értek, így nem ismételek,... :lol:

Másik friss kismamink hol van? Pihizik? :lol:

Baba Drága: jobban vagy?

Vizkrisz: nem teszteltél?

További szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Puszikám, mi vagy Te látnok? :lol: pont most ébredtem :lol: A szülinapos vonalzód állat :-D

Mabe: szerintem is az, amit Hajnoca mond. A dokidat is megkérdezheted erről. :-)

Jajj, Hajnoca, képzeld visszalapoztam kicsit a topikban kb. tavaly augusztusra, és Bogyikáról találtam édes Picur képeket :-D

Zsófi merre jársz? :roll: Őszintén szólva elkóboroltam és meglestem a másik topikot :wink: :lol: bocs :oops:

Csajok, van/volt valakinek akváriuma? Azt hiszem darakóros az egyik aranyhalunk :-( Már utánanéztünk, mivel lehet gyógyítani, de mik az esélyek?

Nekem holnap be kell mennem dolgozni :? Ja, és lekopogom, de elmúltak a mensis tünetek :-D meg barnával sem találkoztam már tegnap este óta :-)

Szép délutánt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, azért ne nagyon ugra-bugrálj! Még egy pár napig vigyázz magatokra, nehogy visszajöjjön a barnázás. Jobb lenne inkább pihengetni, mint bemenni dolgozni... :roll:

Mabe, én inkább táppénzre mennék. Most nem hiányzik, hogy elkapj valami influenzát vagy bármit... Én mindig azt mondtam a kollégáimnak, hogy azért vigyázok jobban magamra, mert ugye a "normálisak" ha elveszítik a babájukat, hazamennek és csinálnak másikat. Nekünk viszont erre esélyünk sincs. Úgyhogy én inkább úgy vigyázok rá, mint a hímestojásra. Remélem ezzel a mondatommal senki érzéseit nem bántottam meg. Ha igen, elnézést kérek. :oops:

skrisz72

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Nem vagyok túl jó hangulatban, a férjem az előbb húzott fel, de nagyon!

Lényeg a lényeg, Kisbuta, én tudtam, hogy minden rendben lesz. Gratulálok az erős szívhanghoz.

Minden kismaminak pocaksimi, az előtte állóknak pedig drukkok és kitartás +++++

Kép
petne

Sziasztok!

Két 8 mm-es petezsákunk van! :lol: Kép

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Mindenkinek meleg takarókat kívánok!

Petne,hát a férjed nem tudja,hogy nagyon kell rád vigyáznia?Ha gondolod írd le,mi bántott,majd mi megvígasztalunk :wink:
Vendég

Kisbuta!!!
Hurrá!!!! :lol: Úgy örülök! Még este meglestelek, de már nem vol erőm írni. :lol:

Szezso!
Ma is nagyon aranyos volt Török, nagyon örült. :lol:

Mabe!
Én táppénzen vagyok és maradok is. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukackám,micsoda hír :D :D :D Óriásiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gratula :D
Kéne ám egy olyan vonalzó is,amin azt látjuk,mikor milyen vizsgálat van,lesz,mint Petnének!
És mikor mentek legközelebb?
Jajj,remélem te is örülsz az ikreknek???...na ennyit a hcg szintekről
Vendég

Nyulasz!
persze, hogy örülök! :lol: De doki is mondta, hogy ez a mostani állapot, sokszor csak 1 marad. De remélem mindkettő erős lesz! :lol:
Nekem elég hamar volt a vv. 2 napos babákkal et+11-en.
8-án délután kell menni legközelebb uhura, doki szerint akkor már lesz szívhang is! Remélem 2! :lol:
A 8 mm-es petezsák nem kicsi, ugye?

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Így jó???

KépKép
zsófikukac

Kukacka,jól van na,csak nekem nagy öröm az ikrek,aztán eszembe jutott,hogy van akinek nem annyira,ezért kérdeztem.Kívánom,hogy legyen mindkettő nagyon-nagyon erős babácska :D
A petezsák méretére vonatkozó kérdés ugye nem nekem szólt? :lol: Én még uhun sem voltam,fogalmam sincs,de a doki bizti mondta volna,ha valami nem jó.Az meg hogy egyformák,szerintem külön jó hír :D :D :D
Vendég

Kukacom,így tökéletes :wink:
Vendég

Nyulasz!
Szerintem is szupi, hogy ugyanakkorák. És ott élőben a képernyőn is látszott, hogy egy méretük van, csak ugye a fényképen a kisebbnek tűnő más szögben van. Doki nagyon megvolt elégedve, végig mosolygott. És nyugtatta a férjem, aki azért megrémült a két babától. :lol: De ő is nagyon örül, már a ház átalakítását tervezgeti!
Szerintem Te is esélyes vagy ikrekre, mert sokkal magasabb volt a hcg-d!
Ja és szívhangra is azt mondta a doki, hogy annak majd legközelebb kell lennie!

KépKép
zsófikukac

Kukac: hihi, ketten vannak :-D tök jó!!!!! :lol: Szépek 8)

Skrisz: csak nagyon lájtos meg kevés melóm van 8) utána jövök is haza egyszerre.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kukac: az előző UH-n is bentvolt a férjed?
Pedig ha Te nem rémültél meg, az Uradnak sincs mitől félnie 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

Mindannyiunknak boldog babás új esztendőt kívánok!

Zsófi!!!
Gratulálok! Nagyon örülök Nektek!

Nyulaszom!
puszillak :D 5-én jövök... (hisz dolgozom akkor :twisted: )
dezsina

Zsófi: jajjj, de jó!!!!! Gratula!!! Kép :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Kukacka,
Akkor aztán tényleg nyugi,ha a doki is rendben látott mindent :D
Nálunk biztos nem kell apát nyugtatni majd,a múltkor azt mondta,ha hármasikrek,még akkor is marad egy szabad kezünk :lol:
Én viszont 3 naposakkal voltam a 12.napon,hát nem tudom...remélem :wink:
Vendég

Zsófi, szívből kívánom, hogy két kukackát lássatok szívhanggal legközelebb!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Petne, csúnya apa! Hát szabad egy mindennapos kismamát felhúzni? :evil: Disznófülü pasik!

Enyém apa megvette a pezsgőket szilveszterre. Magának Törley édest, nekem szintén, de alkoholmentest. :lol:

skrisz72

Dezsikém,várlak!Neked is boldog babás új esztendőt!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 17:20-kor.
Vendég

Szezso: naná!!!! És azt hiszem, Neked is 2 babád lesz! :wink:

Petne: :cry: Mi a vita tárgya? Ne húzd fel magad!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,nagyon jó az avatarod :D ,és a vonalzód is :wink: De mi megy rajta?Az a rózsaszín? :oops:
Vendég

Kukackám,képzeld pont egy héttel vagyok utánad,és kettővel Kisbuta után.Én ma 4+6 :D
Vendég

Nyulasz? köszi. Szerintem rózsaszín szülinapi lufik. :lol: :lol: :lol: (nem nagyon akadt olyan, ami igazán illik a barikákhoz. ahhoz meg ugyebár ragaszkodtam. :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,akkor az nem a szeme,amit én annak láttam :roll: :lol:
Ti mikor mentek legközelebb?
Vendég

Nyulasz: jan. végén. Megbeszéljük a továbbiakat,...

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,az mindjárt itt van... :wink:
Vendég

Zsófi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Én meg utánad vagyok egy héttel :lol: :wink:

Puszedli
Aranyosak a barikáid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a véleményeket!
Igazság szerint én nem szeretnék dolgozni :oops:
Féltem a babucit...(már ha van :oops: :wink: )
Most még szabin vagyok...
Vendég

Skrisz, nekem a Törley alk.mentes a kedvencem. Mi is azt iszunk. Sőt, az esküvőnkön azt ivott mindenki a házass.kötőben is. :lol: Majd virtuálisan koccintunk, oksi? :lol:

Kukacka, nem semmi!!!Grt.ikrekhez!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Puszi,
nekem is nagyon tetszik a volnalzód. Szerintem 3 lufira ajándék van rákötve, az lebeg be a célegyenesbe.

Petne,
jajj! Inkább ne hergeld magad, ha egy mód van rá!

Rana,
mikor kezdetek lombikkal?

Baba,
javult már a barnázgatás?

Szezsó,
vigyázz magataokra nagyon! Pocaksimi.

Zsófi,
ez tök jó! Én kicsit irigy az ikrekre :D Nagyon örülök nektek!

Mabe,
nem kell neked ott ágyaznod, meg a betegeket forgatnod néha? mert az nem tenne jót szerintem. de akár meg is kérdezheted a dokid véleményét.

Dezsi,
ti milyen pezsgővel ünneplitek a ti évetek kezdetét?

Nyulasz,
én semmi továbbit nem tudok egyelőre, majd 5-én hívom a dokimat, de azt mondta, ha két ünnep között lesz szívhang, akkor az első héten nem uhuz meg (csak utrót kell még felírnija, mert nyolcasával elég gyorsan fogy.)

Tehát januárban drukkolni kell: Dezsinek, Szezsónak, Tücsöknek, Babának, és még kinek? S.O.S. olyan rég volt táblánk, hogy már nem is tudom követni az eseményeket (no meg figyelmetlen is vagyok... :oops: )

Kép
kisbuta

Mabe,már hogy ne lennének ott :twisted: Igenis tessék félteni,és ha neked jobb ha otthon maradsz,akkor maradj!!!
És te most 3+6? :D ez jó...
Kisbuta,Szezsó már babás :D
Till-t tuti kihagytad.Szerintem Rana is január,és hát... :roll: tényleg kéne egy tábla.
Vendég

Sziasztok!:-)

Zsófikám, gratulálok az ikrekhez! (aranyosnak tartottam, hogy mindig többesszámban beszéltél róluk, és lám!;-))

Kisbuta, háát, szerintem nekem még januárban nem kell drukkolni...tegnap előtt felugrottam a szobabbicajomra mert már nagyon untam a barnázást, gondoltam másnapra megjön, de nem! Ezek után tegnap megint szobabicaj, amire még apával is rágyúrtunk az ágyban :oops: (apával ma azon szórakoztunk egész délelőtt, hogy ma van a Jónás napom, szóval ha tegnap összehoztunk egy babát akkor Jónás lesz! :lol: ),de ma még mindig nem jött meg! Szóval nem tudom mikor tudok vérvételre menni, és aztán még konzi a dokival...

Petne, küldök egy virtuális fenékbe billentést a párodnak, hogy lehet egy kismamit felbosszantani! :? Irgum meg burgum!

Szezso, tényleg nálatok is ismeretlen eredetű?! Jaj, de jóóó hogy írtad!!! :D

Dezsikém, hiányzol! :(

Puszi, tényleg aranyos a vonalzód! :-)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Köszönöm a vonalzódicséreteket! :oops: :D

Tücsi: és nem lehet, hogy Csoda történt és Babás vagy? :shock: :D :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Zsófi(kukac) :P ,
szívből gratu, a legeslegjobbakat Nektek! :P

Nyulasz,
köszi, jól esik, hogy betársulhatok! :P (szurik csőre töltve, 2 nap és start! :P Furcsa, hogy ezt érzem, de nagyon örülök! :D )

Mennyi sok Kismami van itt!!! Baba, tényleg babaeső van, mindenki álljon alá! :P

Készülődtök már a szilveszterre?
Mi 5ösben múlatunk majd: mi 3an és kedvenc sógorom újdonsült ( 3 napos :D ) menyasszonyával, naggyon jó fejek! :P

tillidian

Puszi, reggel teszteltem Ranácska által küldött tesztel és csont nega...úgy tűnik felborult a ciklusom, a múlt hónapban is már 33 napos volt pedig eddig olyan szépen jött mindig 27-29-27-29 napokra... :?

Till, én nem szeressem a szilvesztert, szóval nem készülök! :lol:
Vendég

Tücsi: sajnálom,... :cry:

Vizkrisz: ide is tehetnél fel ám képeket!!!!! Magadról! (meg majd a 2 csíkos tesztedről :wink: )

Kép

Kép

*puszedli*

Hali!

Zsófi
Itt is hatalmas gratula az ikrekhez!!! :D

Kisbuta
Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok!!! :D

Nálam 31.cn, hő 37,2 8-kor.Szúrkálások nagyjából tovatűntek. Ennyi.Várok....de nem intenzíven...inkább mulatok addig is. :lol:

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback

Nyulasz,
züt, pedig tudtam, hogy Szezsó már babás!!!! :oops:

Tücsi,
ez nagyon több a soknál! Ezek a barnázások nálad is meg Dezsinél is egészen hajmeresztőek! És még csak ötletem sincs, mit lehetne tenni!

Akkor drukk januárra: Dezsinának, Ranának, Babának, Tillidiannak. Így jó?

Kép
kisbuta

Kisbuta,semmi gond,kismamiknak megengedett a feledékenység,meg a szétszórtság...ugye,Hanna?...egyszer te mondtad nekem :D
Puszi,milyen képei vannak Vkrisznek???
Tücsikém,sajnálom,ha csak piri szarakodik veled...Jónás nap?Hm...Ki tudja :D :wink:
Till,naná,hogy örülsz,babásodni mindenki szeret :D És remélem itt mostmár nem lesz olyan,akinek ne örülnénk!!!
Vendég

Kisbuta!
hát milyennel :?: vodkással :lol: :lol: :!: :!:

Tücsi!
jövök nem sokára... még elegetek is lesz belőlem. Nyulasz tudja, hogy tudok hisztizni a tesztre várva... :D

Nyulasz!
:D
dezsina

Kukacka! Csodálatos kép!! Sztem is jót jelent, hogy egyformák, és eddig is nagyon ügyik voltatok, szóval hajrá ikres kismamik (én is irigy, de azért bizti én is betojnék első hallásra)! :D

Tücsikém, én nem tudok neked jó tanácsokat adni barnázás és ciklusborulás ügyében. Nálam ilyesmi mindig valamilyen stressz hatására törént, már amennyire emlékszem (a lombikos ciklus egy majdnem egy hetes barnázással kezdődött, nagyon megijedtem). A szobabicaj és a kufircka mindenesetre jó gyógymódnak tűnik! :wink: :wink:

Vkrisz, mikor jössz Db-be?? Úgy adnám már oda neked a tesztjeidet, hogy zebrásítsd be őket! 31. napon ilyen szép hő nagyon reménykeltő ám!!!!

Puszi, tényleg szupi vonalzó!!! :shock: :wink:

Ahogy számoltam, kb. jan. 24-én kezdem a szurikat, és február elején már babás leszek!!! :lol: Szóval Dezsi, Baba, Puszi, Till, Tücsi (?) és sztem Brizo: rajtunk a sor, hogy feltegyük az i-re a ponto(ka)t!!!

Ja és ugye januárban lesz a szülinapom is (aki tudja, hogy pontosan mikor van, az kérem ne köszöntsön itt a topikban, nehogy rám ismerjenek akiknek nem kéne... :oops: ), úgyhogy hátha szerencsét hoz.....

Krisz, visszatérve a blasztos "ötletedre": támogatom én is nagyon az elgondolást, csak azon imádkozom (már most!), hogy legyen elég petike, mert ugye ez csak így működik... :roll:

Szezso, sztem is pihenjél még. :roll: Ez a darakór borzalmasan hangzik.... :shock: Jobbulást a haladnak.

Nyulasz, a lufinak nincs szeme.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, remélem finom az a pezsgő. A kölyök pezsgőknek állati szar az íze. Majd msn-en koccintunk. :lol: Már ha nem alszom el addig. :wink:

Rana, akkor én most kívánok neked boldog szülinapot! :lol: :wink:

Dezsina, megígérted, hogy blasztó babákkal fogsz babásodni!!! Tessék betartani az ígéretet.

Vkrisz, ti mikor kezdetek?

Katica, ha erre jársz, dobnál egy táblát? Ezúton kívánok neked Boldog Új Évet!! Egy sokkal boldogabbat, mint tavaly.

skrisz72

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, de ennyi jó hírt nem hagyhattam szó nélkül :D
Kisbuta, nagyon-nagyon örülök a szívhangotoknak, szeretem a happy endes dolgokat (bár tudom, még csak most kezdődik igazán :wink: ),
Mabe, Szezso és Zsófikukac :D nektek is gratulálok! Ügyesek voltatok (de ilyet, hogy reagens hiányában nincs hcg vérvétel :shock: )

Holnap majd jövök bővebben is, jó éjt mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!

Minden topiclakónak küldöm az alábbi versikért és nagyon boldog 2009-es évet kívánok!

"Adjon Isten minden szépet,
Irigyeknek békességet,
Adjon Isten minden jót,
Hazug szájba igaz szót.

Hontalannak menedéket,
Éhezőknek eleséget,
Tollat író kezébe,
Puját asszony ölébe.

Legényeknek feleséget,
Szegényeknek nyereséget,
Áfonyát a havasra,
Pisztrángot a patakba.

Istenhitet a pogánynak,
Hű szeretőt a leánynak,
Szép időben jó vetést,
Szomorúknak feledést.

Sarkvidékre hideg telet,
Az árváknak jó kenyeret,
Fegyvereknek nyugalmat,
Szelíd szónak hatalmat.

Betegeknek egészséget,
Fuldoklóknak reménységet,
Vitorlának jó szelet,
Napfényből is öleget.

Jó lövést az ordasokra,
Nyíló ajtót vaskapukra,
Vándoroknak fogadót -
Isten adjon minden jót!"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2008.12.31 07:40-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Kisbuta, nagyon örültem ám neked, nagyon izgultunk érted! De aztér továbbra is:+++++++++++++++++++++++

Barnázás 2-3 napja nincs, ma uh lesz és megbeszéljük a teendőket és a kezelést, hogy mit változtatunk.Majd mesélek du..

babaimádó
Kép
babaimado

Mindenkinek nagyon köszönöm Csajok! :lol:

Szezso!
Írok püt!

Baba!
Drukk az uhhoz! :lol: !!

Tudjátok mit találtam ki? Szerintem az én kis Babáim később ágyazódtak be, mert a hcg-m se volt magas és az első uh-n se volt sokmindenki látható és most se olyan naygok. (egy lánynak akivel egy nap volt a leszívás már 13 mm-es volt a petezsákja.) Vagy szerintetek ez hülyeség? :roll:

Na most megyek tanulni, azért keltem fel és ha a férjem itt talál kapok ám! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, mit látok és olvasok rólad, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: