Aida!
Nem mertem eddig írni, hátha megköveztek, de Zsófi már néha átalussza az éjszakát.

Este mondjuk folyamatos kajálás van, eszik fürdés előtt, után... És mondjuk elalszik este 10 körül, akkor legkorábban hajnali 4 körül kel enni. De már többször előfordult az is, hogy elaludt reggel 6 óráig is. Én ugyan fel nem keltem! Persze ilyenkor a melleim keltenek, hogy fejjem már le őket.
Amúgy a védőnő nekem is azt mondta, hogy keltsem éjjel is 3 óránként. Hát én még nappal sem keltem. Eszik amennyit akar, akkor és annyi ideig, ameddig ő akarja. Ha lóg a cicin egy órát, utána nyilván tovább alszik, mintha nyomott volna egy 20 perces gyors szopit.
Boci!
Mi Pamperst használunk, de már többször volt baleset. Combnál, deréknál folyt ki a cucc...

A kedvencem az volt, mikor szopi közben egy irdatlan nagy ROTTTY hagyta el Zsófi fenekét, még vigyorogtam is rajta, hogy mekkorát sz*rt a drága. Aztán egyszercsak kezdett átnedvesedni a ruhám...

A kiccsaj nemhogy saját magát, de engem is elintézett a kakijával.
Én csaszis vagyok, de a kórházi hashajtó hatásának elmúlta óta én is folyamatos barnamaci gonddal küzdök.

Basszus, egész terhességem alatt nem volt vele gondom, most meg tessék... Én betudom a mozgásszegény életnek, meg a tömény karácsonyi kajának. Igyekszem sok rostos gyümit enni.
Gabi!
Én a helyedben sz*rnék le minden jóakarót, aki azt akarja veled elhitetni, hogy csak az a jó anya, aki csak anyatejet ad a gyerekének. Megteszel ezért mindent, de ne görcsölj rá!!! Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!
Belém a védőnőm próbálta belémdumálni, hogy látja, hogy lelkileg megviselt, hogy császárral szültem és hogy nem tudtam normálisan megszülni Zsófit. Menjen anyjába az ilyen...

A császár "csak" fizikailag viselt meg, de lelkileg egyátalán.
Mush!
Mielőbbi felépülést neked!!! Milyen érzéstelenítővel szültél? Én spinálissal és bár 12 órát nem szabadott mozgatnom a fejem műtét után (ezt meg is tettem), napokkal később nekem is másfél napig iszonyatos migrénem volt és gyógyszer sem segített... A láz lehet a melledtől is, meg szerintem kimerültségtől is. Pihizz, amennyit csak tudsz!!!