1-4. hét: 1. hónap
5-8. hét: 2. hónap
9-12. hét: 3. hónap
13-16. hét: 4. hónap
17-20. hét: 5. hónap
21-24. hét: 6. hónap
25-28. hét: 7. hónap
29-32. hét: 8. hónap
33-36. hét: 9. hónap
És aztán: 37-40. hét: 10. hónap
Akkor most mi van?
Az,hogy normálisan a terhességi hét 40 hét tehát tíz hónap.De ha megnézed te is meg mindenki a kilencedik hónap végére van kiírva.Szóval kilenc egész hónap!!!
Erre voltál kíváncsi???
Nem tom,hogy mi a helyzet,nem kérdezem,csak ez eszembe jutott,hogy az ő családja második helyen van.Bocsi Tancsu,de ezt majd tőled is megkérdezem,csak zavar,hogy olyan helyre megy ahol bántották.
Ma álítólag jön a b.nőm azóta nem taliztunk,hogy 25-én hazajöttem tőle nem aludtam ott.De úgy érzem mintha haragudna.Na majd meglátom lehet felhozom a témát.
Én meg megnyitottam egy másik oldalon a topicot, és látom, hogy sikeres volt a vizsga, GRATULA PÉTERNEK! Timi, örülök, hogy jöttél, a vendégek pedig jelentkezzenek be. Tényleg jobb a ti vércukorvizsgálatotok.
Jó, hogy eljutott a Flórián a dokihoz.
A másik doki viszont tényleg bosszantó. Ne írják akkor ki, hogy kérjél telefonon időpontot.
Szép a kilátás tőletek, Flóra!
Döme vett a karipénzéből a számítógépéhez egy csúcs jó kamerát két kicsi hangfalat,meg egy nagyon nem jó beszélőkét.Mondtam L.nek,hogy ha hazajön Döme beszélje meg vele és vigyék vissza mert semmit nem ér és vegyen helyette fülhallgatós beszélőkét.
És vett egy téli kabátot is magának,ami még jó lesz jövőre is.
Ez a Szilvi barátnőd?
Én meg fagyasztom magam, kinyitottam az ablakokat (fel vagyok öltözve rendesen), hátha jót tesz a fejemnek. A séta a postára stb. is jót tett.
Anyuékhoz se megyek ma, majd holnap.
Holnap de. amerikaipalacsnta-sütés, pudingkészítés ribizlivel, és még kitaláltam, hogy gyümölcszselét is csinálok kuglófformában.
Az a baj,hogy ő hamar elcsügged.Nincs eredmény akkor nem érdekli tovább,de muszáj nyúznom,hogy ne legyen rosszabb.Mondjuk ez meg a másik,hogy romlani viszont nem romlott.Azért ez is valami.
Nem fogja,mert L.kipróbálta,hogy ült a gépnél és Skype beszélt velem a nagyszobába de ha nem hajolt oda a beszélőkéhez semmit nem hallottam.A fejhallgatóra szerelt beszélőke ezért jobb.Nekünk az van.Ha beszélek nem kell a fülemen lenni mert kihangosítom az illetőt,de a nyakamba akasztva a beszélőke közel van a számhoz.Érted??Na ezt kell neki is elmagyarázni.
Kérdeztem az L.-t ha itt közöttünk mindenkinek lenne ilyen Skype címe meg füles(kamera nem muszáj)akkor ilyen néven,hogy konferencia beszélgetés mindenki mindenkivel egyszerre tudna beszélni.Tök jó lenne.
M2: 19:40
Füles (szín. angol-am. vígj., 2006) (12) Megvásárolható DVD-n.
Strombel, az elhunyt újságíró félúton ragadt élet és halál között. Még küldetése van: le kell lepleznie egy rejtélyes tarot kártyás gyilkost. A nyomozásban egy lány (Scarlett Johansson) segít neki.
RTL Klub:19:25
Egy hisztérika feljegyzései (szín. am. vígj., 2004) (12) Megvásárolható DVD-n.
Lola (Lindsay Lohan) Jersey külvárosában lakik. Két dolog érdekli: kedvenc együttese és, hogy megkapja az iskolai előadás főszerepét. Mivel együttese feloszlik, az utolsó koncertet nem hagyhatja ki.
Viasat 3: 19:05
Édes vízi élet (szín. am. vígj., 2004) (12) Megvásárolható DVD-n.
Steve Zissou kapitány (Bill Murray), a hóbortos tengerkutató, társaival nekivág a haboknak, hogy kegyetlen bosszút álljanak egy titokzatos jaguárcápán, aki egykor felfalta Zissou kedvenc munkatársát.