A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Akkor nagy DRUKK a Petinek!!!!!!
Ügyes gyerek tuti sikerülni fog!!! :D :D :D

Kép
martik77

Pont ma reggelre itt minden befagyott, vagyis már tegnap is fagyott keményen,de nem volt zúzmara,nem csúszott. Ma reggelre sűrű köd lett, szerencsére ez már ritkult itt benn a városban. De az utak csúszósak. Szegény gyerek, elejétől fogva mindig kifogta a rossz időt vezetéskor. :(

Kép
flóra 11

Főleg, ha laptetőre került! :D

Kép
flóra 11

Na mondom én,hogy felébredek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán abban is van valami jó,hogy ő fogja tudni milyen a nehéz terep. :? Bár a most vizsga miatt ez hátrány,de tuti jó lesz!!!! :wink: :wink:

Kép
martik77

Neked eltűnt a nyuszi a vonalzódról!!! :shock: :shock: :shock: Vagy te vetted le???? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Kép
Kép
Kép
Kép
Néhány mai kép, amit az ablakból fényképeztem. Szép ugye?

Kép
flóra 11

Nem vettem le,eltűnt. De miért írja, hogy ma van szilveszter? Átállítom.

Kép
flóra 11

Nálatok,nagyon gyönyörű a kilátás!!!!!Sőt álomszép!!!! :D
Az egy templom???Olyan mint egy régi vár!

Kép
martik77

Megyünk a coraba nemsokára jövünk. :?

Semmi kedvem de L.itt nyíg.Puszi :D

Kép
martik77

Megjött a Péter! 100%-ra csinálta a vizsgát! HURRÁ!!!! :D :D :D

Kép
flóra 11

sziasztok

flóra: nagyon guszti vol a torta és a hideg tál is :lol:

márti: mi a baj a gyomroddal, hogy ennyi mindent nem ehetsz?

zsuzsi: éljen május :wink:

mosogatás? :? :? :roll: tegnap akartam megcsinálni, de elmaradt, mert jöttek baba látogatóim /váratlanul :evil: :evil: /, pedig még a múltkor megbeszéltük, hogy elötte hivnak

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

márti: nálunk kellemesebb a cukor mérés. nem löttyöt kell inni, hanem: 5dkg sonkás szalámi, 1 kifli, 1kius doboz dzsúsz :wink: :wink: :lol: és csak egy csepp vérre van szükségük :lol: :lol: :wink:
az eredményed jó lett?mert azt nem irtad

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flúra: gratula fiadnak
én is télen jártam vezetni, hó, fagy, csúszós utak, köd, sötétség. vizsgám napján szakadt a hó és csúszott az út
de elsöre sikerült :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma összeszedtem otthon az összes koronánkat és Sanyim elvitte a bankba, rátette a számlámra.
szóval most elmondhatom, hogy egy fillérünk sincs otthon :roll: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, tényleg jobb a ti cukorvizsgálatotok!
Azt szokták mondani ,hogy ilyenkor jobb vezetni tanulni,mert ilyenkor a téli vezetés rejtelmeit is megtanulják!
Flóra gratula a fiadnak!!!!!!!!!

Nekem még csak egy bölcsességfogam nőtt ki,azt ki is húzták rögtön. Három még pihenőben. Lehet,hogy még bölcs leszek??? :shock:

Szilvi még nem jelentkezett! :cry:

Kép
muzsuzska

Nekem is eltűnt a pohár a vonalzómról. :shock:

Olyan fincsit főztem, ettünk már és lassan durran a pocóm.
Sajtkrémlevest csináltam pirított zsemlekockával-ami kenyérből készült.
Parizerből és gombából spagettit sok-sok sajttal.

Szétdurranok!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, én még csak most reggelizem, mert közben voltunk kint az autót megnézni a Péterrel. :lol:

Kép
flóra 11

Közben én telcsiztem a kórházba, akartam kérni időpontot, de a nővérke olyan béna, hogy nem tud adni. Nem tudja, mikor fog rendelni a doktornő, nem tudja, mennyi beteg van már berendelve, nem tudja, mikor van szabad időpont, vagyis nem tud semmit. :x Dühítő! Akkor mi a fenének írják ki az ajtóra, hogy időpontot csak telefonon lehet kérni! :evil:

Kép
flóra 11

De a F. reggel elment urológushoz. Ő pedig megint mintát kért tőle. Tehát hozott egy tégelykét, megint kellett bele mintát produkálni és visszavitte a laborba. :wink: Egy hét múlva lesz eredmény. Ha vannak bacik nála, akkor vszínű, hogy ez is oka, hogy nem jött eddig össze. És nekem az a gyanúm, hogy lesznek ott bacik. Majd meglátjuk. Mindegy, amit kell, azt végigcsináljuk, aztán meglátjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.30 13:40-kor.

Kép
flóra 11

Megjöttem!!

Flóra!!!HATALMAS GRATULA A FIADNAK!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Úgy látszik szerencsét hozott a laptetűm,vagy inkább a tudása!!! :D :D :D

Timi én nálatok minden héten mennék vércukorvizsgálatra. :wink: :D
De nem csak azt nézték ezért vettek rendesen vért nem csak úgy újjból.
L.ma megy éjszakára majd megnézi a rendszerbe milyen lett az eredményem.Szerintem tuti jó,amilyen rosszul voltam :D :?

Kép
martik77

Igen, ez a Timi vérvétele jobban hangzik, de nálunk is kórháza válaogatja, hol hogyan csinálják. Van ahol nálunk is glükózt itatnak.

Kép
flóra 11

Timi:Álítólag ilyen reflux nevű betegségem van(savtúltengés,nyelőcsőbe való visszafolyás),de szerintem ez nálam már fekély. :? Csak akkor van gond ha kiakad mert akkor egy pohár víztől is fáj,amúgy nincs gondom.De a kajcsira mindig figyelni kellene,de ha mindig betartanám akkor éhen halnék,így bűnözök és szenvedek.Ez van.Vagyis gyógyszerrel oké lenne de azt most ugye nem lehet csak végszükség esetben.

Kép
martik77

Kép

Ezt a felsőt vettem most a Corában,vagyis kint az üzletsoron.980ft volt és úgy örülök neki.Picit szűk felül,de legalább tart! :wink:

Kép
martik77

Én nem emlékszem,hogy Dömével volt ilyen vizsgálat.Azt se értem miért nem csak azoknak kell akik cukrosok vagy panaszuk van.Nekem semmi bajom és emiatt(vérvétel) tegnap tök szarul voltam.

Kép
martik77

Köszönöm lányok a gratulációkat a fiam nevében. :D Nagyon boldog! Hát alaposan kihasználja a nagykorúság napjait! :lol:

Bocsi,telefonom volt.

Kép
flóra 11

Jaj,Márti, nagyon csini vagy a felsőben! :wink:

Nekem sem volt ilyen egyik fiúval sem. Ez biztos azóta jött divatba, ez a vizsgálat.

Norbi fiamat is be akarnám jelenteni allergológushoz január első hetére, hát ott vagy nem veszi fel senki a telcsit, vagy pedig foglalt. :evil:

Kép
flóra 11

Én meg nem is mondtam,tegnap Döme volt az apjával az ortopédián és utána hívtam telefonon.Azt mondták nem javult semmit a tartása. :( Én pedig úgy láttam,hogy igen(szülői naivitás). :? Pedig járt rendesen úszni,tornára és azt a vacak tartásjavítót is rákényszerítettem. :? Hallottam a hangján,hogy ő se erre számított.De azért jó,hogy megtanul úszni és mintha egy picit hízott volna. :)

Kép
martik77

Szilvi még nem telefonált, biztos belendültek a buliba.
Én itthon vártam a hívását. :roll:
Akkor holnap délután.
Aludtam egy nagyot,picit legyengültem rengeteget véreztem. :wink:

Kép
muzsuzska

Márti nagyon csini a felsőd!!!! :D

Kép
muzsuzska

Össze kéne szednem magam, sütit sütni és befejezni a takarítást. :D

Kép
muzsuzska

Márti mi van a gyerek tartásával? Gerincferdülése van? :shock:

Kép
muzsuzska

Pá...............

Kép
muzsuzska

Vagyok!!!Csak elidőztem az iwiw-en.
Nem gerincferdülés,hanem úgy nevezett hanyag tartás. :?
És ezek amiket csinált ezen kellene javítson,de semmi.Bár lehet,hogy kell neki legalább egy év.És tőle még vannak csúnyább tartású gyerekek mert ő nem horpasztja úgy magát.

Kép
martik77

Tuti hív Szilzi!Megígérte! :D :D :D

Benó:Merre csavizol?????

Köszi a bókot a felsőmre nekem is nagyon tetszik :wink:

Kép
martik77

Én is szívesen aludnék,de félő,hogy éjszaka akkor későn aludnék el,azt meg most nem akarom,mert kutyuval leszek egyedül. :(

Kép
martik77

Helló csajok!
A fejem még mindig nincs a topon, egész éjszaka nem aludtam tőle, aztán meg reggel aludtam fél 11-ig :shock:, utána nem bírtam kivergődni az ágyból fél 3-ig. Akkor nagy nehezen felkeltem, posta, bolt és most itt vagyok.
Klassz a felsőd, Márti! Ilyen nekem is jó lenne!
Flóra, fiad már levizsgázott?

KépKép
benó

Visszaolvasok.

KépKép
benó

Helló!!!!! :D :D :D

Nálatok nincs a Corába vagy az Otyanba ilyen invázió nevű bolt??Ott vettem.

Kép
martik77

Nem olvasok vissza mégsem.
Zsuzsi, Szilzi, taliztatok már? 8) 8) 8) 8) 8) Veletek együtt izgulok! :D :D :D :D :D
Rossz lehetett ez a bombariadó, de jó, hogy nem paráztál be tőle, inkább kihasználtad és vettél táskát. A 3/4 órás fagyoskodást nem irigylem. :?
A jókívánságokat majd holnap, ti úgyis jöttök (UGYE?)!
Otyan nálunk nagyon messze van, kb. 20-30 km, oda nem járunk, anyuék szoktak.

KépKép
benó

Hallom, hogy nem aludtál jól. :? Kezet foghatunk. :lol:
Kutya nem depis már? Add át neki baráti üdvözletemet! :D :D

KépKép
benó

Mindjárt jövök, pisilek.

KépKép
benó

Egészségedre. :lol:

De biztos depis,mert nem eszik,nem baj majd megnyugszik meg holnap megy vissza anyósék és elsején jön megint haza,mert ott nem petárdáznak annyira mint itt.

Kép
martik77

Bocs, közben elkezdtem olvasni az egyik tegnap kivett újságot.

KépKép
benó

Gondoltam, hogy fél a petárdától. Pont, mikor jöttem haza a boltból, és petárdáztak az emberek, akkor jutott eszembe Herkules, hogy vajon hogy bírja, mert a mi Morzsink is nagyon parázott tőle. :wink:

KépKép
benó

Amúgy meg tegnap hazahozta L.és ahogy leviszi akkor is megijed mindentől.Nem tom miért.Lehet megijesztette valami anyósénál.Mondjuk após?? :lol: :lol: :lol: Bocsi :oops: :oops:

Kép
martik77

Lehet, hogy csak elszokott a környezettől. :wink:

KépKép
benó

Azért jut eszembe szoktad mondani a bácsinak,vagy a védőnéninek ezt a sűrű fejfájást???Vagy régen is ilyen voltál??

Kép
martik77

Igen, régen is fájt a fejem. De képzeld, most beírtam a naptáramba, hogy mikor fájt és a doboláson fájt utoljára. November végén. Tehát 1 hónapja. :shock: Az szenzációs ám! :D
Tényleg, a többieknek elmúlt?

KépKép
benó

Neked ma van hétfordulód! :shock:

Boldog 19. hétfordulót!!!!!

Kép
martik77

Akkor az nem sűrű,csak itt tűnt olyan sűrűnek.
Kinek fájt a feje???Tegnap Zsuzsinak??Szerintem már oké.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: