Ti aztán termeltetek, mindenki itt ül a gép előtt? Hideg van kimenni, mi?
Kata! Tényleg nagyon szép a szoba, nekem mindig is tetszett a cseresznye-vanília együtt.
Akkor kezdj el beszélgetni Martinnal, hogy 2-án cuccoljon!!!
Kisbogacs! Ha megnyugtat, Pötyivel pénteken még totál zárt méhszájam volt, jóslóm 0, keményedést hírből ismertem csak. És éjjel elfolyt a magzatvíz, majd délután 4-ig nulla fájással jutottam el a 4 ujjnyiig, utána kötötték be az oxitocynt és 6-kor már nyomtam... Na ezt nehéz lesz most felülmúlni, úgyhogy nekem nincs szüléstervem.
Gizella! Tényleg ne hasonlítgass semmit. Tutti nem egy a testalkatunk sem, sem a géneink, sem a gyerekünk (nekünk kukisunk lapul bent). Most a dokim amúgy 3520 grammra saccolta a kis ficsúrt. Pötyit ugyanekkor 37. héten 3000g-ra és pontosan 3 héttel később 3000 grammal született meg. Na most nem valószínű, hogy pont az utolsó hetekben nem hízott volna, hanem nehéz UH-val méricskélni. Ne higgy neki, szerintem. Vcrane-nek igaza van,a lényeg a magzatvíz, a méhlepény állapota és a flowmetria. A többi nem érdekes. Könnyebb lesz megszülni!!!
Hanna, Te még vezetsz?????????
Jandrea! Te jó ég, most azért nem bánom, hogy fogadott szülésznőm van, még a homeos bogyót is maszekban kapom és mindig megbeszélt időpontra megyek NST-re. Holnap még ő fogja levenni a vért is az uccsó laborhoz, nem kell ott szobrozzak órákat...
Mágnes! Hogy hogy teljesen zárt vagy, amikor korábban írtad, hogy egy ujjnyira ki vagy nyitva??? Visszazárt a kapu?????
Petne, nekem sincs annyi keményedésem amióta nem szedem a magnéziumot!
Gombócmakka! Én nem tudom Te hol szülsz, itt az Uzsokiban minősíthetetlen a kaja, én pedig nem vagyok finnyás. Nekem hozták a reggeli, ebéd, vacsorát, de hozzáteszem látszik az ablakunkból a kórház...
Nekem anno a körte tett be szegény Pötyi 3 napos pocakjának...
És végül rólunk: méhszáj kinyílt, megrövidült és elkezdett elsimulni. Pocak lejjebb ment, Ádi nyomul a méhszájam felé, érzem is rendesen. Ma kezdtem el a homeos bogyót. Szülésznő szerint se menjek messzire már...
De azért abban maradtunk, hogy a januárt megvárjuk. Apa szülinapja 4-én lesz, hadd ünnepeljenek együtt.
Na mentem vacsizni. Puszi:
Barti

[/url]