A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Skrisz: a doki felemelte 3x3-ra (2x3-ról). Még az is lehet, hogy pont a szülinapodon fog születni Petne Julcsija :-D

Mabe: nálam is nagy a kísértés, itt figyel 22, ja márcsak 19 db 10-es teszt :lol: de ezzel már nem nagyon érdemes próbálkozni, mert nem erősödik egy idő után. Most is erősebb lett a 25-ös.

Rana: sajnálom, hogy megjött :-( most akkor lombikoztok Ti is, ugye?

Petne: már nincs sok hátra :-D

Vkrisz: egy teszttel majd nem próbálkozol? Jók ezek a tesztek, amiket Rana intézett, na, meg a barátnője :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,ez a teszt nagyon pozitív :D és akkor mikor lesz vv???
Kisbuta,én is nagyon várlak már!
Vendég

Ja,és még laptetőd is lett 8)
Vendég

Szezso,
ez gyönyörű!!!!! :D Nagyon-nagyon (halkan) gratu! :D

Skrisz,
köszi a másik topicból a hozzáírást, akkor itt is megkérdezem, idézve magam: :lol:

Lányok,

2 kérdés:
- Málnalevél+ cickafark teát iszogatott-e már Valaki stimulált ciklus alatt? (beültitől palástfű...?)

- Aspirin protect 100-at szedett már Valaki? Elfelejtettem megkérdezni a dokimat, mi a véleménye, és egyáltalán mikortól szedhető...

(nálunk január 1-jén indulnak a szurik (short). 3. lombik, és úúúúgy szeretném, ha most sikerülne a kistesó...na megyek, beszerzem a szurikat :P )

tillidian

Nyulasz: nem lesz vérvétel, hanem Uh jövő hétfőn. :-)

Kisbuta mintha írta volna, hogy lehet, csak estefelé tud jönni a jó hírrel. :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Till,én sosem teáztam,abban nem tudok segíteni...az aspirinről megoszlanak az orvosok véleményei,valaki adja,valaki nem.Én dokim amikor csak elkezdtem volna feltenni a kérdést,hogy mit szól az aszpiri...már rá is vágta,hogy "Isten őrizz"!Pedig én jókat olvastam róla,aztán úgy is volt,hogy partizánakcióban elkezdem,de végül nem.
Jól indul az évetek,nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Szezsó,és nem ugrassz el valahova,kórházba,vagy mittomén,egy vv-re?Vagy csak én vagyok ilyen fanatikus?És jövőhéten már uhu???Mensis tünet tök normális,nekem is van,barnázás meg sokmindentől lehet,és sokmindenkinek volt.Lehet,csak a szervezeted emlékszik még mikor kéne mensizned,de lehet,hogy csak a progin kellett emelni.Pihenj sokat!!!

Nekem iszonyatosan fáj a fejem. :(

Kisbuta csak azt írta,hogy "lehet" csak este jön.De én már úgy várom,mert nemsoká el kell indulnom itthonról.
Vendég

Hali!

Szezso
Az a teszt nagyon erős csíkos ám!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Sztem több babás.
Nekem még nem jöttek meg a tesztek, úgyhogy nem tudok tesztelni.Sztem ha nem lett volna pé már megjött volna, így valószínűleg volt nagyon késői és akkor még ki tudja mikor jön.Ez nem paráztat, majd jön ha akar...csak ne szúrkáljon a hasam.

Én meg aludtam mert álmos voltam már megint.Közben szúrkált erősen hol a jobb petefészkem hol az egész hasam alja.Na ezt az ember lány észreveszi ha karja ha nem. :roll: Mivel sztem ez nem normális érzés, persze, hogy paráztat, hogy nem-e az endo csinálja?Mert csinálta a 14. cn körül is, akkor azt hittem, hogy biztos a pé..de a 20.cn-i uh szerint még nem volt pé...aztán különben sem szúrkált egész mostanáig....ha jól rémlik az utolsó lombikos ciklusban is éreztem ezt a 26-28 nap körül...nem is tudtam, hogy az jó vagy nem...a hőm meg 37,5 volt másfél óra rémálmokkal tarkított alvás után. :?
vizkriszisback

Teljesen rendben van az a teszt. Nekem soha nem volt ilyen erős, az utolsót ET+14. napon csináltam.
Igen, Julcsi bak lesz. Nem sok bakot ismerek, de imádni fogjuk, akármilyen makacs kislány lesz is :D .

Tillidian, babaeső van, úgyhogy neked is sikerülnie kell. Aztán lassan átnevezzük a topikot :wink: .

Dezsi tényleg nagyon régen nem járt erre. Csak nem ő is titkol valamit :wink: ? De jó lenne!!!!

Kisbuta, tűkön ülve várjuk a jó híreket.

Kép
petne

Hali Csajok!
Olyan szuper, hogy ilyen szépen halad a topic. :)
Most tényleg babaeső van, ahogy írjátok is.
Mennek a drukkok Mindenkinek!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tilidian
Én kaptam mindig aspirint.
Cickát, kakukkfüvet is ittam stimu alatt is.
De nekem 3 sikertelen lombikom volt... :?
vizkriszisback

Szezso, sztem elég szép az a zebra! :wink: Gondold el, hogy ha most spontánoznál, és úgy lenne ilyen szép, akkor nem paráznál, hogy elég vastag-e a csík, és hogy vajon mennyi lesz a hcg, csak "simán" kiugranál a bőrödből!!! :wink: Talán tényleg több baba van...

Vkrisz, te hiába is várod, hogy érkezzenek a tesztek, hiszen megbeszéltük, hogy találkozunk Debiben, és akkor odaadom neked (már nálam is vannak a tieid, a többiekét a barinőm elpostázta mindenkinek)! :roll: Szólj, ha errefelé jársz, és akkor megdumáljuk, mikor talizzunk és hol, mostmár nem utazunk el messzire! Ez Lexára és Brizora is vonatkozik! :wink:

Till, én cickateát mindig iszom a ciklus első felében (a másik teát nem), és folyamatosan szedem az Aspirin Protectet (nem csak lombik alatt). De gondolom nem az én tapasztalatom kéne neked, hanem valaki babásé... :roll: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Ó a francba! Már ami a vv illeti! De a teszt gyönyörű!!! :lol: Drukk továbbra is. Uh alapján mit mondott T.?

Nyulasz!
Tapolcán ilyen hamar kell menni uhura, nekem is így volt. Ezért látszik alig valami az első uhu képemen, még csak ET+18 volt. :lol:

Skrisz!
Hát lehet feléd is elnézett, de hozzám tuti visszajött. Ma már kétszer itt volt. :lol: De nem bánom! :lol:

Rana!
Piri kapja be!!!!!

Till!
Én is teáztam és szép szabályos volt tőle a ciklusom barna nélkül. Cicka péig, aztán palástfű. :wink:

Petne!
Már nagyon izgi! :lol:

Kisbutát én is nagyon várom. :roll:

KépKép
zsófikukac

Szezso, az már jó adag. Szerintem segíteni fog. :lol:

Petne, ne aggódj, mi bakok jó fejek vagyunk! :wink: Fegyelmezettek, szorgalmasak, lelkiismeretesek. A türelem nem erős oldalunk. Mindenre emlékszünk, semmit sem felejtünk el.

skrisz72

Tényleg babaeső van..................alá kellene állnunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kisbutát várom... :roll:

Szezso, én ilyen csíkokkal bizti nem paráznék, szééép!!!:-)

Skrissz, ezek tulajdonságok tényleg nagyon igazak rám is! :lol:

Pusz, mindenkinek!
Vendég

Jaj, Ranácska szívem! Neked akartam írni, hogy én már kiváltottam ide az örökös tagságot, szóval én biztos itt leszek veled! Ölelés!!!
Vendég

Tücsi, ne beszélj már te is szamárságokat! Nem lesz itt senki sem örökre! Látjátok Nyulasz is meddig trónolt, aztán hogy "megunta" a tagságot. :lol:

skrisz72

Skrisz, hááát nem tom'! Elég nagy sanszom van az elmúlt 12 évet visszanézve... :? De legyünk pozitívak, egyszer csak sorra kerülök én is! :roll: Ha nem, akkor meg egész jól megbarátkoztam már a gyerek nélküli élet gondolatával, de tényleg!
Vendég

Én is unom már,... :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tücsi, mi is azt beszéltük meg a párommal, hogy ha nekünk nem sikerül a közös gyerek, akkor nem lesz és kész. De lett! És nagyon remélem, hogy nektek is lesz! 12 év baromi sok idő. Nekem csak 5 évembe "került". De hiszem, hogy mindenkinek eljön az ideje.

Puszikám, neked a második lombik tuti befutó! És nagyon szép az új avatarod is. :lol:

skrisz72

Tücsi, Puszi, Krisz, én is unom. De tudom, hogy fogjam be az arcom, mert mi még "csak" szűk négy éve várjuk a babánkat... De néha akkor is olyan nehéz... (Tudjátok ezt ti jól) :( :roll:

Puszi, tényleg jó az új avatarod, remélem, szerencsét hoz. Most én is úgy szorongok a január közepi-végi kezdés miatt (ja igen Szezso, te kérdezted, igen, lombik lesz), közben meg már alig várom, annyira türelmetlen vagyok. Azt is hiszem, hogy egyszer nekünk is sikerülnie kell, viszont úgy érzem, ez még mindig nem most lesz. Furcsa gondolatok ezek. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, az elsőben én sem hittem, nem is sikerült. A másodiknak már úgy álltam neki, hogy én mindent megtettem, semmi akadálya, hogy jöjjön a baba. És lám... Az inszemesek legtöbbjének a lombikok szoktak sikerülni. Ha nem az első, akkor a második. Ehhez persze az is kell, hogy ne legyél halmozottan hátrányos. Gondolok itt arra, hogy aki IR-es és PCOS-s egyben, és még a kiskatonákkal is baj van, ott természetesen nehezebb a helyzet. De nálad úgy emlékszem csak a petevezetők a gond. Ugye?

skrisz72

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok. És a vonalzómat is visszateszem.

Kicsit viszontagságos volt, mert Jb-ben nem voltak hajlandóak megnézni, illetve úgy gondolták, hogy várjak egy fél napot, pedig megígérték,hogy a délelőtt megnézik.
Persze nem vártam, mert estére már szobafoglalásunk volt a Bükkben.
Így apa telefonon felhívta az egri kórházat, hogy megnéznének-e uhun. Azt mondták igen, de egy órán belül érjünk oda. Hát sikerült.

Nagyon kedves nő nézett Egerben, hasi ultrahangot csinált, és
olyan szívhang volt, hogy zengett bele a szoba, majdnem leugrottam örömömben az ágyról.
Azt mondta a baba pont olyan, mint lennie kell, 5mm és nincs sehol bevérzés körülötte.

Még akartam nektek mondani egy fontosat.
Az ultrahangos nő mondta nekem, hogy először mindig hasi uhu-t kell csinálni, hüvelyi uhu csak akkor indokolt, ha az a kérdés, hogy él-e a baba, és azt hasiból nem lehetne eldönteni, és a lelkemre kötötte, hogy ha egy mód van rá, a 12. heti vizsgálat kivételével ne engedjem, hogy hüvelyi uhu-t csináljanak, mert az olyan a babának, mintha mikrosütőbe tennék... (mint kiderült, ő az egyik szerzője az ultrahangos tankönyveknek is, szóval nem csak beszélt a világba, hanem ért hozzá. - egyébként a saját menyének még a 12. héten sem csinált hüvelyi uhut.)

puszi

Kép
kisbuta

Kisbuta! Én ezt megálmodtam, esküszöm! Nagyon örülök, hála a Jóistennek, hogy minden rendben! Kép Érdekes amit az UHU-ról mondtál... Megjegyzem magamnak, hátha nemsokára szükségem lesz rá.... :wink:

Krisz, IR-em van (egy bizonyos doki szerint PCOS-m is), de szedem rá a metet. Így olyan, mintha nem lenne, ugye? Meg Leidenem is van, de arra meg szúrom a Clexane-t, amikor kell. Kiskatonák és petevezetők elvileg okésak.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: akkor most mi jövünk már, okés? :wink:

Kisbuta: Kép Örülök Nektek nagyon!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kisbuta, hála az égnek! Van igazság!!! Annyira megnyugodtam. Szerintem ma az egész topik neked drukkolt!!! Hajrá kismami!!!

Rana, akkor jól mellélőttem. Bocsánat. A lombik szempontjából sok doki hülyeségnek tartja az IR-t is. Néhányuk szerint nem befolyásol semmit. Tudom, hogy rizikós, de én a blasztókat támogatom. Ha sok megtermékenyült petesejted lesz, akkor érdemes várni velük blasztóig. Ha visszakapnál hármat, akkor már 50% esélyed van a babásodásra. És ha megérik a blasztó állapotot, akkor stramm kis kölykök lesznek. A hármas terhességre meg nagyon kicsi az esély szerintem.

Tücsi, nálad mi a baj? Kerestem táblát, de nem találtam.

skrisz72

Kisbuta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtuk, hogy minden rendben a babácskáddal :wink:
Vendég

Én nagyon drukkolok, hogy mindenkinek legyen babája!
Vendég

Mabe, megnézted a jégszobrokat?

skrisz72

Kisbuta, tudtam-tudtam és annyira örülök!!!! :lol: :lol: :lol:

Skrisz! Ismeretlen eredetű; illetve tavaly októberben kiderült az IR amire szedek napi 2000mg Meforalt (ami úgy tűnik 14 hónap után is annyi mint halottnak a csók: már megint 4-ik napja barnázok...:-()
Vendég

Lányok,
köszönöm a teázós - Aszpirines tanácsokat! :P

(Mostantól bekapcsolódom, ha megengeditek! :P )

Kisbuta,
minden a legnagyobb rendben! Szuper!!! :P

Skrisz,
eddig én sem hittem, hogy sikerülhet. Most valahogy úgy vagyok: mostantól jöhet :roll: :P
(Viszont nem a blasztókon múlik...sajnos...nálunk januárban 3 gyönyörűt pakoltak be, és 0 HCG lett a végeredmény...Most nem is fogok ragaszkodni a blasztózáshoz!)

Bizony, egyszer mindenki sorra kerül!!! (Mi szűk 6 éve várunk :roll: - Manó fiam spontán azonnal "bejelentkezett", 20 hónapos kora óta próbálkozunk, és egy kicsit sem voltam azóta terhes...)

/Mai sztori:
a legközelebbi patikába bekocogtam, ahol mondták: szívesen megrendelik: a Gonal 74 ezer, a Merional 17, a Suprefact 7 ezer környéke - a készséges patikus fel is írta az árakat. Még szerencse, hogy nem volt nálam ennyi pénz, így nem kértem, irány haza. Apának elkerekedett a szeme, mondta, hogy egy éve ugyanez kijött (az első adag!) 40.000-ből, nincs itt valami félreértés? Kíváncsiságból felhívtam a Déli Patikát: kiderült, hogy az előzőben nem nézték, hogy támogatottak vagyunk...így 99.188 helyett (vitaminnal, fecsivel együtt) fizettem 47.155ft-ot.
Mi lett volna, ha a helyi patikában megvan minden, ami kell és én naívan ki is fizetem a dupláját??? :shock:

tillidian

Tücsi, van másik gyógyszer az IR-re? Úgy értem, mindenkinek ezt írják fel? Nem lehet mást kipróbálni?

skrisz72

Jaj, lányok a 12 évvel nem "versenyezni szeretnék" ám, annak is ugyanilyen rossz aki csak 1 éve próbálkozik! Csak azért ugye olyankor még nagyobb a remény és esély a sikerre mint ennyi év után, főleg hogy nálam az okot sem tudják! :?
Vendég

[quote="skrisz72"]M írta:skrisz72abe, megnézted a jégszobrokat?

Nem...ki se dugtam itthonról az orromat ma... tegnap meg csak a klinikára szaladtunk el... :oops:
Vendég

Skrisz, szedtem már Avandát is az jó volt nagyon, de csak 3 hónapig engedte a doki szedni, annak más a hatóanyaga mint a Metnek!
Vendég

Puszedli, Drága,
Te hogy vagy? :P

(Még 1 teás kérdés: napi hány csésze?)

tillidian

Till, jó kis sztori!
Nekem meg küldött az Axa egy levelet, hogy 3750Ft értékben olyan gyógyszert vettem a patikában, amit nem támogatnak vagy mi. Ha nem fizetem vissza az egészségpénztár számlámra, akkor szja köteles. Milyen vicces. Hát nem én fizetem az egész pénztári "megtakarítást"?? Nem értem hogy van ez... :roll: Nem tök mindegy nekik, hogy az általam befizetett pénzből mit veszek a patikában??

skrisz72

Skrisz ezen én is mindig felhúzom magam, hogy a patikában nem fizethetek mindent az egészségpénztáras kártyámmal! :evil:
Vendég

Tücsi, akkor én tényleg nem értem ezeket az orvosokat. Ha van jobb gyógyi, ugyan más hatóanyaggal, akkor miért nem lehet azt szedni? Az meg másra van káros hatással?

skrisz72

Nyah megyek, megszárítom a hajam, mielőtt megfázok!
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Na gyorsan: igen ezzel tilos babásodni!+ még van valami más károsító hatása is asszem!
Vendég

Tücsök
Mi "csak" 2 éve próbálkoztunk a baba-projekttel... de nekem ez is egy végtelenségnek tűnt...
Vendég

Ha az ember gyermeket szeretne, minden egyes sikertelen nap a végtelenségnek hat. De a legrosszabb a két lombik közti várakozás.

skrisz72

Till: köszi, elvagyok. Én is teázok ám. Málnalevél + palástfű. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Kép
Vendég

Kisbuta!!!! :lol: :lol: :lol: És igeeeen, visszakerült a kedvenc vonalzóm :lol:

Till: én nem mertem teázni lombiknál, mert féltem, bezavar :oops: de egy-két spontán ciklusban próbáltam, és nagyon szép görbém volt tőle. Cickát és palástfüvet ittam napi 2 csészével. :-)
Gyógyszertáras sztori durva :shock:

Tücsi: nálunk is ismeretlen eredetű. Én azt gondoltam, az inszemek azért nem sikerültek, mert a megtermékenyítéssel lehet gond. Dehát még ICSI sem kellett, úgyhogy ez is kilőve :roll:

Vkrisz: szerintem sok mindentől szúrkálhat a hasad, reméljük, nem az endo :wink:

Zsófi: doki nem szólt semmit, csak megmérte a nyálkahártyát. :roll: ja, tök jó volt, mondta, csináljak tesztet. Mondom neki, már csináltam. Erre ő: és mi lett, negatív? Mondom nem, pozitív. Tényleg????? És miért titkolta???
Na, meg az arcát is látni kellett volna. :lol: aztán már nem örült annyira a barnázás és a mensis érzések miatt :roll:

Rana: miért ne sikerülhetne a mostani lombik???? :wink: Fog és kész!

Meg mindenkinek!!!! És aki nyitott az ilyenekre, nézze meg A titok c. filmet. Igaz, engem először frusztrált, de aztán megértettem a mondanivalóját.

Puszi: a birkák tényleg jók :-D majd tavasszal fotózok Neked, munkahely felé autózva birkák mellett szoktunk elhaladni :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe: Neked is jó éjt! :-D Nade este 8-kor??? :lol: Ja, persze kismami vagy :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta! Hurrrrrrrrááááááááááááááááááááááááááááá

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbuta,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D

Till,velem egyszer ki is fizettettek 93.000 ft-ot a déli patikában,majd baktatva a kocsi felé,felhívtam a kaálit,hogy létezik-e,hogy ennyi.Azt mondta a recepciós,hogy akkor én teljes árat fizettem,menjek vissza,és nézessem meg,mi van beikszelve,milyen támogatás van rá.Vagy a doki írta el,vagy a patikában néztékel.Visszamegyek,mondom mi a gondom...a nő megnézi,majd közli fapofával,hogy mindjárt lestórnozza.Ott álltam már vagy 10 perce,kérdezem,hogy mennyi idő,mert lejárt a parkolójegyem,majd közli,hogy mindjárt meglesz,és hogy bárki tévedhet,és mindenkinek visszaadják a pénzt...de ezt olyan stílusban,hogy azonnal eldurrant az agyam.55ezer ft-ot adott vissza,nagy vállrángatva,mire megkérdeztem,ha nem jövök vissza,akkor mi van? Utánam postázzák???? :twisted: :twisted: :twisted:

Mostani lombiknál pedig az ovitrell helyett gonált kaptam,még szerencse,hogy a patikusnak kijött a tévedés,és elkezdtek nyomozni.Végül nálam volt a bibi,patikusnéni kihozta nekem a jó szurit,de szerencse,hogy kiderült,mert szerda este féléjfélkor nem is tudom kit hívtam volna,amikor észreveszem,hogy nincs ovitrellem.Szóval nagyon oda kell figyelni!!!

Bocsi a regényért,jó éjt!
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: