Pihentem kb egy órát.Azután hazajött Döme vitt el DVD filmeket és ment vissza az apjához.Majd 31-én jön haza.Azt se tudtam melyik bolygón vagyok.Visszafeküdtem,de már csak henteregtem.Most ettem(látom itt is kajcsi téma volt)töltött káposztát(csak halkan súgom ezt is csak egy pár éve eszem meg).
Zsuzsi olyan nagyon jó kedved van!!!Örülök neki!!! Lehet most kezded kipihenni a sok melót
Annak viszont nem,hogy Flóra te ilyen borúlátó vagy ma
De én örülök,újabban nagyon nem voltál a toppon.Már bocsi.
Szóval jó,hogy jó kedved van,hátha felvidítod Flórát.
Engem egy banya reggel a sorszámosztáson kielőzött több mint fél órát vártam,hogy behívjanak,mert ilyen belsősök is szivárogtak be előttem(persze én nem mondtam,hogy ott dolgozok).
Olyan fejetlenség van a vérvételnél.Vagy 500 embert hívtak be mára(kis túlzással)és 2 nővér vette a véreket összevissza.Őket sajnáltam inkább mint magamat meg a többi embert.És hiába az ünnepek után vagyunk mindenki olyan ideges volt meg bunkó.Majd fel löktek azt se nézik,hogy az ember terhes,öreg semmi nem számít.
Nem vagyok pesszimista, csak realista. Vagy legyek inkább idealista? Mert akkor lemegyek alfába, meg boszorkánykodom, hátha akkor majd jön a baba.
Nem , Márti, én már nem fűzök reményeket,de ideje volt felébrednem Csipkerózsika álmomból.
A fene tudja, akkor mi volt a hormonjaimmal, de az biztos, hogy nem voltam változókorban. Bár én ezt most sem érzem, csak ugye a hormonok,meg a petefészkem állítja. Mindenesetre elég rég volt az, hogy szültem. Hiszen a Péter épp 18. Na,mindegy, még azt megpróbálom, hogy ünnepek után hozzálátok egy fogyihoz, hátha akkor sikeresebb leszek. Ha az sem segít, akkor passz.
Most lesz egy jó film RTL Klubról. Nektek bizti nem tetszene, mert vígjáték,de én ezeket szeretem,utálom a krimit,a durvát. Colombot szeretem. Az nem olyan. A sok gyilkosságot, lövöldözést nem szeretem és a westernt sem.
Még mosogatás után megszereltem az egyik kabátom cipzárját,amit jobban szeretek hordani.Úgy örülök,hogy sikerült így nem kell drága pénzért cseréltetnem.
Mi nem tervezünk semmit se szilveszterre, max lemegyünk a főtérre tűzijátékot nézni. Feltéve ha nem szakad a hó és nem lesz annyira hideg,hogy a verebek megfagynak röptükben.
Tavaly anyósnál voltunk, ettünk,ettünk,ettünk,ettünk....
Húgnak ott volt a pasija és müsorozott, aztán fejfájást kaptunk tőle.
Éjfél után mentünk alukálni, reggel mi lapátoltuk el a havat az épület körül, tök jó volt dobálóztunk és nevetgéltünk.
Én párszor voltam nagy társaságban szilveszterezni. Csak a flanc ment ki mit húzott fel és mit aggatott magára és mennyiért. Aztán a részegek egyre randábban viselkedtek, a pasik a fenekemet fogdosták tánc közbe, szerették volna, stb.........Szóval nem vágyom ilyesmire, de szerencsére párom se.
A főtéri tűzijátékkal meg az a gondom, hogy rettegek a petárdáktól és menet közben mindenféle barom összevissza dobál még az embereket is és én félek...........
Az ilyet én se szeretem
Én mindig házibuliba voltam,vagyis mi szerveztük azok jók voltak.
A városba csak azért nem mennék mert hideg van,pedig ott ilyenkor buli van,meg koncertek.