A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Orsi!

Persze megkérdezem, jajjj csak el ne felejtsem ott lányos zavaromban :oops: Hát tényleg olyan jó lenne örömhírt hallani, habár csak félve merek rágondolni. Eddig nem jött meg, de nem tudom, hogy nem-e az eddigiekhez képest dupla adag utró szórakázik-e csak velem :roll:

Vasikáé!
Szűcs dokinál jó kezekben leszel, biztos Veled is tud mit kezdeni. Nagyon sok kitartást kívánok Neked, hosszú lesz az út, de megéri amikor már sikerül elérni a célt. Nekem Ő a legszimpibb a dokik között. Hystero miatt drukkolok, nem lesz semmi baj +++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vasikáé!

Örülök, hogy megfogadtad a tanácsom, és ide is írsz, a másik fórumon is Witch néven vagyok :)!
Itt mindenki aranyos és segít :)
Sok sikert :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Lányok!

Szívesen találkoznék én is a holnapi "turnussal", ha Ti is úgy gondoljátok! :)
Már korán ott leszek, mert vérvétel is lesz.
Azt hiszem könnyen megismertek....

Kép
nika28

Sziasztok!
Aki még fent van és jön holnap, ismertetőjelem: Farmer, félhosszú haj és kék hátizsák. Én csak UH-ra megyek.

Jó éjt.
remény73

Sziasztok!
Witch, hát persze hogy megtaláltalak. Már az első alkalommal tudtam hogy te vagy az. Köszike az ötletért, itt tényleg sokat lehet megtudni.
Rony, köszönöm az üdvözlést, aranyos.
Nagyon el vagyok keseredve. Fehérvári vagyok, páromnak térdműtéte, nem tud vezetni, nekem nincs jogsim, a máv-osok sztrájkolnak állandóan. Szóval, nekem is el kellene mennem a centrumba a cytológiai eredményért. Ma oda telefonáltam és azt mondták hogy nincs kész. Az nem lehet, ugyanis dec.01-én vették le és már rég meg kéne hogy legyen. Azt mondták hogy menjek az ünnepek után, de utána megint jön a sztrájk. Busszal meg nem tudom merre kell mennem. Tiszta hiszti vagyok.
De, nagyon drukkolok mindenkinek.
vasikáé
Székesfehérvár

Orsi!
Megkérdeztem, holnap van Szűcs doki, úgyhogy mehetsz nyugodtan.

Hát ez a mai sem sikerült, majd legközelebb :cry: :cry:

(Rodin)
rony77

Rony! Találkoztam Rillával és érdeklődött felőled. Azt üzeni majd 2 hét múlva jut Internethez. Most otthon lesz, a baba megvan, 6 hetes, de vigyáznia kell rá.

Vasikáé! Ha busszal jössz kérdés merre megy a busz. Ha Népligethez, akkor 2 metróval és 1 villamossal kell jönnöd, ha a Moszkván is le tudsz szállni elég 1 villamos. Érdeklőd meg van-e busz a Széna téri megállóhoz.

Szerintem a cytológia miatt elég telefonálnod, ha másért nem jönnél fel. Ha gond lenne biztos szólnának róla. Nyugodj meg.
remény73

rony: Sajnálom, majd a 2009-es év remélhetőleg szerencsésebb lesz mindannyiunknak. Mikor mész vissza? Mi jön most?
vicky79
Budapest III. kerület

Próbáltam nézegetni ki lehet fórumos, de csak Rillával találkoztam. Rony sajnálom, pedig azt hittem most ok minden.
remény73

Rony,
én nagyon drukkoltam és úgy éreztem sikerült,de ezek szerint a boszi ösztöneim becsaptak. :evil:
Remélem lelkiekben jól vagy azért és szorítok,hogy az új év meghozza a babát is!
Köszönöm neked,hogy megkérdezted lesz Szűcs doki.Így nyugodtan neki indulunk autóval.Már nagyon izgulok miatta.

Vasikáé,
szerintem sem kell bemenned egy cytológiai eredményért.Ha valami nem lenne jó,akkor rádcsörögnének.Következő alkalommal esetleg rákérdezel minden rendben volt-e vele.

Orsi
orsiborsi

rony
nagyon sajnálom! De előbb-utóbb biztos sikerülni fog!!

orsi,
és te hogy is állsz most? hányadik hét? mit fognak holnap nézni? szívhang??? izgi :)

rilla (bár csak sokára olvasod ezek szerint),
nagyon örülök, hogy eddig minden jól alakul, vigyázz a babácskára, és a továbbiakban is drukkolok nagyon!

Nekem ma nem volt vérzés eddig, és nagyon rmélem, hogy nem is lesz már. Tegnap egész délután vérezgettem, de csak pecsételően, viszont az nem barna volt, hanem piros. Beszéltem ma Szűccsel telefonon, és (az alapján, amit az ügyeletes látogatásomról mondtam neki) megnyugtatott, hogy nem lesz baj, és nem is kell bemennem, csak pihenjek, nyomassam a Rutascorbint és az Utrogestant. Köv. kontroll menetrend szerint jan. 13-án.
bikmakk

SZiasztok!

Régen jártam erre, mert kicsit behavazódtam.

Rony!
Én is biztosra vettem.... :(

Nálunk meg már visszaszámlálás van, mert hamarosan megjön és irány a BMC! És indul a mandula - ja nem az, hanem az inszem.
Oltárira fel vagyok töltődve, mert a tesómtól kaptunk egy gólyát (Fakopáncsos játék) és msot már tuti, h ő is segíteni fog, mert a férjem a Piramis - Szállj fel c. számára minden este énekli, h hozzon nekünk babát.....
Annyira édes! Ma mikor ébredtem, ő már elment, és mivel aggódtam, h megharaxik a gólya, ma én is énekeltem neki - szolídan :roll:
Hátha segít ez is.
Bolondok vagyunk, ugye? :roll:

babszika

VASIKÁÉ
Szia kedves szomszéd! :) Enyim dokim is Szűcs és másfél hete volt hysterom!
Akkor ti most lombikra készültök, mert ez nem derült ki számomra!
Szurkok és drukkok mennek! Én várpalotáról járok, ha gondolod szívesen segítek!
Remélem, hogy néha tudunk majd egyszerre menni!

RONY
Tiszta szívből sajnálom! :(

RILLA
+++++++++++++++++++++++++

BABSZIKÁM
Édesen bolondok, ilyen szülőkhöz ne kerülne baba??? Kizárt! :lol: :lol: :lol:
Ahogy manótáncoltok a kutyával az szenzációs!
Egyik nap reggeltől-estig gyártottam a manótáncot én is! :lol:

http://elfyourself.jibjab.com/view/jb6P ... 2ICPCzpDM0

BIKMAKK
Szupi hogy elmúlt a vérzés. Babatapik mennek!
Ugye nem mész dolgozni mostanában! Jan 13-ra egy kalappal!

dita75

Köszönöm a segítséget. Mindenképp utána nézek a bussznak, mert vonattal nem merek elindulni.
Nekem azért kell az eredmény, mert hysterom lesz 12-én és a doki kéri a cyt. eredményt. Különben hagynám én a megbeszélésig.
Kicsit megnyugodtam, mert semmi sem megy könnyen. Ti is tudjátok ezt, hiszen nem semmi min mentek keresztül.
vasikáé
Székesfehérvár

Kedves dita75
Tényleg Palotai vagy? Ez szupi. És nagyon kösz a drukkot. Nagyon szar volt a hysto? Mi is lombikra készülünk, csak most meg kell csinálni ezt a hystot és majd utána mehetek vissza megbeszélésre.
Nagyon drukkolok neked is és én is remélem hogy majd talizunk is.
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Babszika! Kb. mikor mész inszemre? Mi is jan. 9. körül kezdjük az inszemet. Nekem ez lesz az első. Nektek??

Orsi, Bikmakk, Rilla gratula, vigyázzatok magatokra!!

Rony sajnálom, nehéz lehet, de ne add fel!
szöszi1977

VASIKÁÉ
Írtam neked privit!

dita75

Dita.
Elolvastam a blogodat, és nagyon örültem hogy ilyen aprólékosan leírtál mindent. Már nincs is kérdésem. Nagyon kívánom neked, hogy sikerüljön. SIKERÜLNI FOG!!!
vasikáé
Székesfehérvár

Dita!
Köszi!!!! :lol:
Nekem nagyon bejön ez a manótánc! És a tietek is tök jó lett.

szöszi!
Első inszem lesz.
Persze, a dátum még kétséges, mert nekem nem mindig jön meg 30 napra... :roll:

babszika

Szia Vasikáé!én is megjöttem whitch ötletére!böbe-baba női portál!puszika

Kép
sting1982

sziasztok!én még teljesen új vagyok az oldalon!most kaptam időpontot a BMC-be!nekünk már sajna 4éve nem sikerül egy csöppséget összehozni,és talán majd Szűcs doki segít!
jan 27re van időpontom remélem szimpi lessz a doki,de mondjuk nem az a lényeg hanem hogy nekem is legyen mihamarabb egy édes egészséges gyermekem!kívánok mindenkinek sok sok sikert a köv évre:))

Kép
sting1982

Remény!
De jó Neked, hogy találkoztál Rillával! :lol: Már olyan kíváncsi vagyok rá!
Én már arra is gondoltam, hogy pl a kávéautomatánál lézengene aki fórumos és akkor tök könnyen rátalálhatnánk egymásra. Pedig én is sasolom ki lehet fórumos, de akikkel eddig beszélgettem, nem nagyon hallottak még róla.
Tegnap farmer volt rajtam, meg egy fehér ujjatlan pulóver, alatta fekete felső és lófarokban volt a hajam. Ott voltam a vérvételi szoba előtt. Te merre voltál? Kb egyidőben lehettünk a BMC-ben, mert 11-től 14-ig ott voltam.
Te most hol tartasz? Mi a következő lépés?

Rillu!
Nagyon-nagyon örülök, hogy még mindig Veled van a babó, vigyázz is nagyon rá :wink:

Vicky, Dita, Szöszi, Orsi
Köszi az együttérzést.
Tegnap leadtuk a mintát, ott áltunk az ajtó előtt, alig vártam már, hogy meglegyen a teszt eredménye. Messziről láttam, hogy egycsíkos, úgyhogy akkor már nem voltak illúzióim. Fel is írta a doki a gyógyszereket, úgyhogy kezdődhet a szuri egyből. Kezdek már kicsit belefásulni ebbe, pedig még a doki is azt mondta, hogy meg volt győződve, hogy sikerülni fog. Talán most kezd kijönni rajtam ez az egész hercehurca.

Bikmakk!
Örülök, hogy nincs komolyabb baj. Olyan parás lehet ez az egész, nem is tudom hogy lehet bírni idegekkel ezt. Kitartást kívánok és nyugi, a baba Veled akar maradni :lol:

Babszika!
Dehogy vagytok bolondok :lol: :lol: Szerintem tök jó, hogy a párod is ennyire beleéli magát a dologba. Legalább jó helyre kerül majd a kis csöppség.

Képzeljétek, tegnap bent volt egy házaspár 6 hetes babaával, megmutatni a dokinak. Hogy milyen éééédddes volt..... :oops: Annyira látszott rajtuk, hogy nagyon-nagyon boldogok. Talán az ilyenek adnak erőt a folytatáshoz

(Rodin)
rony77

Rony!
Igen, azt hiszem, a jó hírek, meg a BMC-ben látott babás képek azok, amik nekem is erőt adnak. Úgy vagyok vele, h ha 3 év alatt nem tántorított el senki, akkor most a 4. év (és vele a siker) kapujában már nem fog.
És bízom benne, h mindannyian babások leszünk!!!!

Böbe!
Üdv itt!
Nem hiszem, h "talán", mert sztem TUTI segíteni fog Sz. doki! :wink:

Egyébként azt álmodtam, h elsején kellett volna mennem, de elraktároztam, h akkor majd másodikán.
Egyáltalán mikor lesznek a BMC-ben?

babszika

Babszika!

Már csak holnap délelőtt dolgoznak a BMC-ben.
Legközelebb csak hétfőn lesznek. :(

Kép
nika28

Szia, böbe!
Sajnálom ami az este történt köztetek a pároddal. Hála Istennek az én párom borzasztóan türelmes. Tűri a mindennapos beszámolóimat.
Legyen hozzá türelmed, ne vesszetek össze. Neki sem lehet könnyű, hiszen már igen rég várjátok azt a babucit.
Sikerülni fog, meglátod. És ami a peteérésedet illeti, ha a mikroszkóp mutatta, hajrá...!!! Ne várjatok vele.
Sok sikert. Örülök hogy ide találtál és hogy van időpontod.
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok!
Én 23-án voltam utoljára, és láttam néhány párocskát akik a vv eredményre vártak, de csak az egyikőjüket láttam örülni, mert ők a tanár úr irodájába mentek eredményhirdetésre, és pont láttam amikor kijöttek onnan. Halál boldogan jöttek ki és mondtam is a páromnak, nekik már milyen szép karácsonyuk lesz! Kérdezi honnan tudom, hát az arcukra volt írva, a csajszinak nem lett volna füle körbe szalad a szája! :lol: Olyan édesek voltak! Remélem hamarosan mindannyian ilyen élménnyel jövünk ki a BMC kapuin!

VASIKÁÉ
Örülök, hogy választ találtál a kérdéseidre! :wink: :lol:
Drukkolok, hogy nálad se találjanak semmit!

BABSZIKA
Ne is mondd, nekem is nagyon tecc, egy egész napig gyártottam a táncokat, mert a egész családnak csináltam, az ő képeikkel is!

BÖBE
Mielőbbi babásodást!

RONY
Inszemnél pipitesztet csinálnak???
Ezek szerint csak lombiknál van vérvétel! Ezt eddig nem is tudtam!
Drukkolok a következőhöz, és remélem az már egyben az utolsó is lesz!

dita75

Sziasztok!

Benszi
:lol: Madrinnak szerettél volna írni, de sebaj, tudat alattiban ott vagyok én is! :lol:

Puszi régiek! Gil, Zsókuci, Madrin, Vic!
Még én is itt vagyok, bár már nagyon ritkán olvasom a topicot!
El ne felejtsetek!
:D

És nyugi lányok! Lesz babánk!!!!!
manda

Gratula a babásoknak!
manda

Sziasztok!
Rony, sajnálom, hogy nem sikerült :(

Bikmakk, örülök, hogy jobban vagy és Sz doki is megnyugtatott. Vigyázz nagyon magadra és tartsd be az utasításokat!

Lányok, ha már nem jönnék kívánok mindenkinek Békés, boldog, babákban gazdag új évet!!!!

puszi

KépKép
süni76

Kedves Lányok, Asszonyok!

MINDENKINEK B.Ú.É.K , azaz Babák az Új Évben Köszöntenek be!

Kép
akire79

MIndenkinek Babás Boldog Új Évet Kívánok!
Kép
gabicsibe

Mindenkinek köszike a köszöntést!kedvesek vagytok itt!valaki jár közületek szűcs dokihoz?milyen orvos?alapos?emberséges?irjatok pár sort hogy tudjam mire készüljek!

Egyébként mindenkinek boldog új évet kívánok és sok sok gyermek áldást aki vágyik rá,és akinek már van sok egészséget boldogságot! :lol: :)

Kép
sting1982

dita75 te hol tartasz most?kezelésekre gondoltam!

Kép
sting1982

Sziasztok,
azt hiszem én is csatlakoznék, ha még lehet :lol:
majdnem 2 éve nem jön össze a várva-várt utód, a férjemnél enyhe teratozoospermiat állapított meg az andrológus (szerkezeti problémák, sajna csak 13% norm. szerkezetű). Az egyik egyből megműtötte volna herevisszérrel (tapogatós vizsgálat alapján :roll: ), a másik (UH után) azt mondta, nincs műtendő visszér. Nálam még csak a szokásos rák és HPV szűrés volt.
"Kedvet kaptam", hogy megpróbálkozzak a BMC-ben, mert sztem inszem lesz a vége.
Minden infó érdekelne, tőletek okosoktól :lol:
a 458 4579 a recepció száma? kihez érdemes menni? hálapénzes
a történet?

előre is köszi/Nóri 8)
kpn

KPN! Üdv itt is! :)

A hálapénzzel mindenki másképp van. Mondhatni "ízlés" dolga. Sokan csak akkor adnak, ha sikerült egy beavatkozás, de van aki egy-egy beavatkozás után adogat. Én az utóbbi kategória voltam. Adtam a 2. és a 4. inszem.nél, és az 1. lombiknál , valamint a búcsúzáskor! :) Bármelyik orvost választod, nem fogsz csalódni , mert itt mindenki remek szakember!

Üdv az újaknak!

Vasikáné! Remélem nem aggódod halálra magad a hystero miatt. Nekem volt júniusban, a Jánosban csinálták, úgyhogy ha van kérdésed írj bátran! :wink:

Bikmakk! Sajnálom, hogy jól megijesztett az a fránya hematóma, de az szinte mindig vérezgetéssel jár és pihenéssel rutascorbinnal szépen felszívódik és semmi bajt nem okoz az ijedtségen kívül. Hidd el, hogyha nem petezsákon belül van, nem bántja a babát! Nekem a 3. babánál (petezsákon belül) volt egy 6 mm-es hematóma, ami magától felszívódott, igaz nálunk más volt a szitu.

Babszika! Drukkolok!

Hajrá lányok! 2009. a ti évetek lesz! :wink: :)
nellike

Rony! Én a 2-es vizsgáló előtt álltam. Szerintem láttalak, és te is engem, és Rillát is mikor beszélgettünk. Rajtam piros kardigán és kék farmer volt. Barna félhosszú haj. Állt mellettem a vv helyiséghez közel egy lány, akinek a kartonját előbb W. dokihoz vitték, majd lehozták. Együtt mentem be vele és egy terhes csajjal. Ott a vizsgáló előtt beszéltem Rillával. Többször mászkált ott, még az idős recepció vezető hölgy is ott kérdezgette.

Én is láttam a babókát, és a két boldog szülőt. Míg én vártam a vizsgálatra addig ő ült, olvasott, majd a párral beszélgetett a babáról. Elnéztem, milyen aranyos és milyen pici, pedig 3 kiló feletti súllyal született.

Hát lehet tényleg kellene kitalálni valamit a fórumosok találkahelyéül. Én is mindig csak olyanokkal futok össze, akik nem is hallottak még a fórumunkról. Rillával viszont első ránézésre megismertük egymást, mikor beléptem. Jó érzés ismerősöket látni.

Köszöntöm köreinkben az újakat. A remény hal meg utoljára, addig meg nem szabad feladni csak bizakodni kell.

Kpn. ha bármi kérdésed van tedd fel, s aki tud biztosan válaszol rá. íalán úgy könnyebb infót átadni.
remény73

Nelli!
Nagyon édi vagy. Mindannyian nagyon kedvesek vagytok. Annyira izgulok és annyira akarom, hogy biztos lehettek benne én kérdezek és segítséget kiabálok ha gondom lesz.
A hysto miatt kicsit megnyugodtam, mert nagyon aranyos volt dita, elolvastam a blogját. Ott mindent nagyon alaposan leírt, asszem, és sokmindent megtudtam.
Látom te már 13 hetes és 1 napos vagy. GRATULÁLOK! Vigyázz magatokra. Sokat kellett járnod?

Csajok!
Van egy nagyon szupi ötletem! A táskára, vagy a kabátra egy kis hímzés vagy valami kis lógó cetli jelezze a fórum felhasználó neveteket. Én megteszem. Legalábbis amikor megyek a BMC-be, rajtam lesz, hogy könnyen felismerhessük egymást.
Vagy butaság?... :wink:
vasikáé
Székesfehérvár

Remény!

Hú lehet hogy akkor tudom ki volt a Rilla! Nem valami lila cuccban volt, rövid szoknyában és eléggé vékonyka magas csajszi és uhus képpel mászkált? Mártika meg mondogatta Neki ott a folyosón, hogy az első 6 hét még kritikus lehet. És akoor még egymásra is mosolyogtunk.
Miért nem kiabált hogy haló Rilla vagyok!!! :lol: :lol:

Ugye milyen édi volt az a pár? Ott a folyosón kérdezgettük Őket mindenféléről, legalább informálódott az ember lánya.

Ditus!
Igen, inszemek után nem vérvétel van, hanem sima teszt. Tényleg, tudja valaki, hogy lombiknál miért vérvétel van és inszemnél csak teszt?

Sting!
Szűcs dokiról csupa jót tudok mondani. Szerintem tök rendes és alapos. Ha valami infóra vagy kíváncsi ne habozz megkérdezni, elég normálisan szokott rá válaszolni. Az összes doki közül Nekem talán Ő a legszimpibb, habár nem én választottam, hanem hozzá kerültem.
Az első konzultációtól (ha még nem vagy túl rajta) ne ijedj meg, futószalagszerű lesz az egész, hogyismondjam nem kíváncsiak az ember lelkiállapotára. Arra itt vagyunk mi a fórumon. Egymás lelkét is ápolgatjuk néha. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2008.12.30 19:01-kor.

(Rodin)
rony77

Szia nika 28!köszis az üzit !remélem ténleg be fog nekem is vállni szűcs doki mert még sosem találkoztam vele csak remélni tudom hogy alapos orvos!már elegem van a dokikból hogy minden vizsgálatért nekem kellett könyörögni! :wink:

Kép
sting1982

Nóri!megirom szivesen én milyen teló számon csörögtem a meddőségi központba időpontot kérni:0614584579vagy 0614584580. :lol:

Kép
sting1982

BÖBE
A kötelező vizsgálatokon és a hysteroscopián átestem már, most az utóbbi miatt kell várnunk, mert a műtét után rögtön nem lehet belevágni a lombikba.
Január elején megjön és mivel long protokollom lesz kb. január 20. körül megyek az első deca szuriért! Február végén rakom majd fel a pozitív tesztemet 6 év után! :wink: :lol:

Tényleg jó lenne valamilyen ismertetőjel, bár én korábban már írtam, hogy pink csíkok vannak a hajamban, és még eddig más lányt nem láttam hasonló színekben pompázni! :lol: :lol: :lol:
Ha kitaláltok valamit én is megteszem, mert eddig még senkivel nem volt alkalmam találkozni közületek! :cry:

Vannak praktikák amivel le lehet rövidíteni a várakozást, de nekünk a 6-ból kétszer nem jött be, mert simán elfelejtették betenni a kartonunkat a kezelőorvosunk dossziéjába. :roll: Tudom, hogy nem szeretik ha reklamálunk, hogy miért nem kerültünk még mindig sorra, de most már azért is oda fogok menni, mert a két alkalommal az egész délelőttünk elment feleslegesen.

dita75

Üdv az újaknak!

Én Wiegandthoz jártam, de ő januárban elmegy, úgyhogy Zekéhez megyek. Mindegyikkel jól jártok. A hysterosoktól kérdezném: mi alapján javasolták a műtétet? Nekem nem volt laparom, csak hsg-m. Ott minden rendben volt, de hát tudjuk, hogy ez nem mindig jelent véglegest pl. Ditánál. Nem akarom megcsináltatni, csak érdekelne, hogy kinek javasolják.

nellike: Hogy vannak a babócák? És te? A harmadik picúr teljesen felszívódott? Most már van az ikreknek hely, bár kíváncsi lettem volna egy hármasiker-párra. De nevelni kettő is elég lesz, nem igaz? (Nekem már egy is elég lenne és szerintem nem vagyok egyedül :) )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

CsajoK!
A megkülönböztetés sztem is jó ötlet ezúttal :lol:
Bár, engem általában hangosan köszönt Mártika a nick nevemen, szóval rólam azonnal kiderül, h ki vagyok :wink:

És most, h csak hétfőn lesznek a BMC-ben, megkérek mindenkit, h szurkoljon nekem ezerrel, h most az egyszer késsen pár napot piri, h el tudjuk végre kezdeni az inszemet, mert már nem bírok tovább várni!
És egyenlőre nem állunk túl jól.... Most örülnék, ha 32 napra jönne meg!

babszika

Ja és tényleg!
Mi van, ha csak a 3. napon vagy eadjisten 4-en tudok menni???? Akkor már el sem kezdik????? :shock: :? :( :cry:

babszika

Rony! Igen, ő volt Rilla. Helyesen láttad a dolgokat, és ezek szerint engem is láthattál, hiszen én 3-szor is beszéltem vele rövid időn belül. Tök fura, hogy ott beszéltünk tőled pár méterre rólad és nem tudtuk te vagy az. Én azt hittem ti ismeritek egymást. Ezek szerint nem. Na mindegy még 2 hét és neten lesz ő is.

Kellene valamit ismertetőjel, de nem túl feltűnő dolog, hiszen nem kell, hogy mindenki ránk figyeljen. Én akikkel beszéltem mindig megkérdeztem Fórumos vagy? és néztek rám értetlenül.

Mondjuk nálam télen a piros dzseki és a kék hátizsák az.
Ha előtte való nap kora délután tudjuk másnap megyünk, akkor jelezzük ismertetőjegyeink, s hátha sikerül. Én legközelebb január 19 körül megyek.
remény73

Babszika! Mi lesz neked? Inszem? Lombik? Már sajnos nem tudom követni mindenkinél az eseményeket....Mikorra várod?

Valaki átvette a táblázatot?
remény73

Remény!
Inszem lenne....
Elvileg 30 naposak szoktak lenni, bár most néztem meg és az utóbi kettő 28 volt :shock: (tudom, akkor tuti ugrott)

babszika

Vicky! Nekem úgy jött ez a dolog, hogy nem voltam átjárható, találtak valamit az egyik petevezeték elején, és felmerült a kétszarvú méh is. Emiatt kellett a hystero. Szerintem akinél minden ok, annál ez nem kerül elő, és nem kell átélnie.
remény73

Na, most jól beparáztatom magam és tuti megjön holnap :evil: :(

babszika

Nekem nem volt inszemem, így annak protokollját nem ismerem. De szerintem, ha a piroska 5-e előtt jön jóval neked sem lesz szerencséd az ünnepek miatt. De bízzunk benne neked nem kell kihagyni 1 ciklust. Szerintem 2-án nem dolgoznak, csak 5-én. Nem lehet ezt piroska előtt egyeztetni, kell a piroska hozzá?
remény73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: