A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Visszakaptam lányaimat. Így azért szebb az élet! :)
Holnap délelőtt viszem őket korizni és utána megyünk az orvoshoz. Csak azzal vagyok meglőve, hogy ugye én most nem korcsolyázom.... Hogy nem fogok odafagyni a pálya mellé???? :shock:
De most szeretném őket egész héten hordani. Van oktatás és Ágica ugyan már korcsolyázgatott, de nélkülem nem merem jégre engedni. Talán oktatóval gyorsan megtanul és utána mehetnek együtt a tesójával. A Decatlonnál Budaörsön van ingyenes pálya. Majd januártól oda szeretnék járni a lányokkal, remélem addigra menni fog nekik. :)

A gombákkal én is folyamatosan csatázom... Mindig ők nyernek.... :lol:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

annyira egyszerre írtunk Katka :D!!! tiéd a laptető! ;)

Szép napot!
Vica
wicca

Gomba témával laptetőn lenni.... Uhhhh! :oops: :oops: :oops:

Katka

katka22

Sziasztok!

Katka, vérzés nem hangzik jól, de ha holnap mégy dokihoz, az jó. Lányok hogy érezték magukat a karácsoniy jövés-menésben? Ők hogy élik meg, hogy két helyen is van nekik karácsony?

Szépek a pocifotók! És a gyerköcök is csodaszépek!

(végigolvastam a 23-a óta született hsz-eket, de megint nincs agyam...)

Örülök, hogy mindenütt jól teltek az ünnepek.
Nálunk is, és még benne is vagyunk. Apa legközelebb majd csak január 5-én megy dolgozni, ahogy én is. Addig jövünk-megyünk, most még bírom, ki kell használni :)
24-én itthon voltunk (első családi szentesténk), aztán mentünk a szüleimhez, ahonnan tegnap jöttünk haza. Jó kis kényeztetős-pihenős napok voltak. Ma szinte egész nap itt voltak a barátaink, ott is van gyerek, ők nagyon élvezték. Meg persze mi is.
Hogy ne legyen minden azért tökéletes: van néhány határidős melóm, ami miatt azért időnként dolgoznom kell, pl. holnap is be kell ugranom a munkahelyemre (bentfelejtettem valamit...), de azért nem ez határozza meg a mindennapok hangulatát.

Keményedéseket sajnálom, nekem egyelőre nem nagyon vannak. Viszont a köldököm mostanra tünt el... :) Hú , és nem merek ráálllni a mérlegre, a karácsonyi eszemiszom szerintem nagyon durván látszik a súlyomon. Egyik nap olyan érzésem volt, hogy reggel lényegesen kisebb volt a hasam, mint délután, éreztem, ahogy nőtt :) Tudom, h butaság... És kinőttem az eddig viselt kabátomat, jöhet az 'A' szabású ruhadarab...

Megyek szundizni, jó éjt!

erpé

Sziasztok!

Örülök, hogy jól teltek az ünnep percei. Az apróbb veszekedések meg beletartoznak bőven a karácsonyba. 8)

Nagyon szépek az ünnepi képek, gyerkőcök. És a pocakok is szépen kerekednek. Nálam is végre elindult a növekedés, furán is érzem magam tőle.

A keményedéseket, és Katka vérzését sajnálom, sok pihenést kívánok!

Előző hétvégén kétszer is megjártuk a kórházat, de a babóval nincs semmi gond. Pokoli fájdalmaim voltak egy napon keresztül, de csak a méhszalagok nyúlnak, úgyhogy most én is MagneB6 fogyasztó lettem. Viszont így fogytam a karácsonyi zabálás előtt, és nem szaladt el a kilóimmal a ló.

Jó pihenést az ünnepek közti időszakra! Ki hogyan szilveszterezik?

Kép
Kép
tessza76

Tessza!
Azt mondják(pláne ilyen durvább fájásoknál)hogy a Magnerot jobb, mint a magneb6(árban kb.egyforma, én már vettem)több benne a magnézium, ami a lényeg ugye, csak nincs akkora reklámja, mint a magneb6-nak.Nekem a dokim kezdettől ezt mondta, hogy ha kell, akkor magnerot.
Nekem a szeméremcsontom fáj nagyon durván, és az ágyban való forgolódás brutálisan megerőltető.

Kép
Kép
zazzy

Hú, tessza, ez ijesztő lehetett...

Masut
masut

Halihó!
Most jövök uhu-ról. 2 órát vártam én is időponttal, most jól megkaptam én is. Anyu meg apu ott volt Botival, végigjárták az összes lépcsőt és liftet a rendelőben. Katával elvileg minden ok (bár írtak egy megjegyzést amit nem értek külön a papírra), de lehet csak az új dnő speckója. Azt mondta ok minden, bár ilyen fekvést ritkán lát. Ennyit az én kis fejvégű kislányomról, akinek feje most az egyik bordám alatt, popija a másik alatt volt, keze lába lefelé. Valszeg így kapirgál napok óta éjjel, így ma megint alig aludtam. De minden ok.
Gombák… nekem minden egyes borotválkozás után olyan érzésem van, mintha előtörnének. Sztem csak a borosta. De hát nem tom mitévő legyek. Én is érzek vmit 2 napja.
Rszg gyönyörű a pocakod! Nagyon nagyot nőtt mióta nem látjuk. Máté rendezkedik rendesen. Csini vagy!
Katka örülök, hogy megnyugodtál a csajok mellet. Jó korizást! Igyál a pálya szélén fincsi meleg teát. A doki után meg gyere mesélni.
Tessza nem irigyellek. Biztos nagyon megijedtetek. Pedig csak készül a szervezet… legalábbis sztem a kényelmetlen dolgok ezért vannak.
Na ledőlök mert kinyúltam. Bár megint kezdődik a kapirgálás. Hm…..
Jah megterveztük végre a szobákat mi is. Kinéztük a bútorokat, stb... lehet 2 hét múlva kész van.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn: be vagy indulva a túrós kuglófra :D:D:D:D????

Kukli: de ez nem fizetős UH volt, ugye? nálunk is ennyit kell várni, kiborító! mér nem lehet erre v.mit kitalálni?!?!?! én most a kötelező labort húzom halasztom, de legkésőbb hétfőn meg kell csinálnom !

Tessza: biztos jól megijedtem volna! szerencsére a babónak nincs baja és ez a lényeg!! :)

Katka: mi volt dokinál????

Szép napot!
Vica
wicca

Rszg, csinos poci :D

Kuklika, jó hogy rendben az UH, kár hogy nem fejtik ki részletesebben, szerintem kérdés nélkül is kellene, főleg meg ha rá is kérdezel

Katka, pihizz is néha, gondolom megijedtél a vérezgetésekkor

Wicca, azért irigylem azt a disznótorost :wink:

Kocsonyát szeretitek?

Néztem a januári topikot én is, jó soká tartott, nálunk tényleg ne szüljön senki Februárnál hamarabb!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hú Tessza neked is annyira fájt :o :o ? De most jobb, ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok, :)

Voltam dokinál. A méhszájam 'nagyon szép' ott nincs gond. Viszont a vérzések miatt fennáll, hogy befektetnek kórházba.... :( És akkor már valószínűleg szülésig.... :( :( :(
Mondtam a dokinak, hogy nem megy, egyedül vagyok 2 gyerekkel. Mondta, hogy csak legvégső esetben fektet be, de nem szabadna véreznem és ebből komoly gond is lehet, szóval oldjam meg, keressek villámgyorsan megoldást a lányoknak. Lehet, hogy nem kell befeküdnöm, de ha igen akkor legyen megoldás. És ha gond van, akkor azonnal hívjam... Így egyenlőre nem kell befeküdni megfigyelésre... Ja, és legyek észnél..... És csak minimumot csináljak.... Persze tudja, hogy ez 2 gyerek mellett és munka mellett lehetetlen....
Kialakult bennem egy olyan érzés, hogy ebből komoly baj is lehet.... Nem egy jó érzés... :? :? :?

Tessza: Én is elég sokat fájdogálok. Estére általában alig tudok mozogni. Erre azt mondta a dokim, hogy minden terhességgel egyre rozzantabbak az izületeim és ugye nekem komoly plusz súlyom is van, szóval vegyek haskötőt és állítólag van csípőszorító is, ami az izületeket tehermentesíti (Esetleg erről valaki már hallott?).... Viszont ezek az éjszakai forgolódáson nem segítenek, azt mondta azon semmi sem segít. A hormonok lazítják az izületeket (készülünk szülni) és éjszaka elernyednek az izmok. Ez akkor lesz jobb, ha a baba feje bemegy a helyére....

Este jön a lányok apukája és vázolom neki a helyzetet. Reménykedem, hogy normális lesz és vállalja a lányait vész esetén... Ha nem, akkor nem tudom mi van.... :?

Katka

katka22

Katka ilyen ügyesek a lányaid, hogy már korcsolyáznak? :) Én is gondoltam rá, hogy Pannát majd el kellenne vinni. Te mikor vitted őket először?

Kukli örülök, hogy minden ok a babával :) Mit írtak az uh-os papírra amit nem értettél?
Tényleg Boti akkor már nem rácsos ágyban alszik ugye? Nem mászik le az ágyról, úgy értem, ha esetleg nem álmos még annyira, vagy ő gyorsan elalvó típus?

Bea én szeretem a kocsonyát, nagypapám csinál is mindig karácsonyra, úgyhogy én már túl vagyok rajta :)

Tessza az tényleg ijesztő lehetett, hogy ennyire fájt, még szerencse hogy csak a szalagok. Kismanó csinálja magának a helyet rendesen :wink:

Délelőtt elvittem a gyerekeket a dokihoz, mert nem akar elmúlni Pannánál a köhögés, gondoltam a Bulcsút is megnézi, és az lett a vége, hogy mindkettő antibiotikumot kapott :( amit persze Bulcsúba be kell tömni, szerencsére Panna már megeszi ezeket.
Ja és folytatódnak a harcaim Pannával, délben kapott egy pofont is. :( Ő színezhet Bulcsú Thomas-os színezőjébe, de Bulcsú nem szinezhet akármire ... Játék elpakolás így zajlik: anya gyere segíts, én megyek segítek, erre kiabálás, hogy ő egyedül akarja, erre én abbahagyom, erre Panna kiabál, hisztizik hogy ő nem tudja egyedül, és így tovább és tovább... :evil: :evil: Lehet hogy tényleg megbolondulok :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hú Katka sajnálom a rossz híreket :cry: De akkor igazából mitől véreztél, a doki tudja?
Hát most tényleg itt lenne az ideje, hogy a lányok apukája segítsen.
Próbálj vigyázni magadra amennyire tudsz, tényleg most a baba a legfontosabb. Gondolom azért még minimum 4-5 hetet jó lenne még kihúzni. (Engem Bulcsúval betöltött 34. héten engedtek ki a kórházból, igaz nekem ugye más miatt kellett bemennem)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Én eléggé sport mániás vagyok (tudom ez a súlyomból nem derül ki :D :D :D ) Nekem mindkét lányom 4 éves korára tudott úszni (egyedül 20 métert), fejest ugrani, 2 kereküvel biciklizni, síelni, korcsolyázni. Nagyon szeretek mozogni és ezt ragasztom a gyerekeimre. Már most is várom, hogy megszüljek és akkor mehetek a picival futóbabakocsival futni, meg baba-mama úszni, meg görkorcsolyázni is szoktam futóbabakocsival stb...
Ágica 2 évesen már követelte a korcsolyát. Persze még nem ment szabályosan, hanem lépkedett, de nagyon büszke volt és élvezte. Úgy fogócskáztam vele, hogy én háttal mentem és ő meg szaladt a korival a jégen. Ami fontos (szerintem), hogy térd és fej védő legyen rajtuk...
Pesten a műjégen van oktatás, ami bizonyos időszakokban 3-5 éveseknek is van.
A hisztikhez meg sok nyugalmat és következetességet kívánok. A hiszti addig lesz eszköz, amíg működik. Ha nem éri el a célját, akkor el fog maradni... Azt meg majdcsak megtanulja, hogy meg kell egyezni.....

Katka

katka22

Nem tudják mitől vérzem. Ezt konkrétan vérzés közben tudják megmondani.... Ezért akarnak befektetni....

Katka

katka22

Wicca: igen :D:D:D szilveszterkor azt sütünk anyával :D:D:D

Katka: sajnálom. azért remélem nem kerül sor a befektetésre :? mitől vérzel? mondta a doki?

Tessza: örülök hogy előkerültél, és annak is hogy komoly bajod nem esett és jól vagy...

Kukli: vicces lehet Katka abban a pózban :lol: :lol: lehet légtornászkisasszony lesz belőle? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Katka a sportmánia nálunk is megvan. 9 éves korom óta tájfutok versenyszerűen, így nekem is baromira hiányzok most a mozgás. :( Ezért akarom én is mindenképpen hogy valamit sportoljanak a gyerekek, mert tudom milyen fontos és milyen jót tesz a szervezetnek. Remélem nem csak én akarom majd, hanem ők is :roll:
Nálunk is van néhány éve jégpálya, csak pont mostanában mondták, hogy lehet hogy bezár. Háát remélem nem így lesz.
A bicaj Pannánál nem jött be annyira, a vizet mondjuk szereti.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka, sajnálom a vizsgálat eredményét, vigyázz magadra, próbáldd ki azt az erősebb magnéziumot, már nem is tudom ki javasolta, ja Zazzy írta, mindegy szóval mindent ami lehetséges, nyugalom, pihenés, rendszeres mg szedés...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tudjátok kit hiányolok, GABKA, Ő nagyon régen írt, hallottatok róla valamit?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Katka nagyon sajnálom. Remélem nem jön el a legvégső eset. Nagyon drukkolok! Pihizz amennyit tudsz. Remélem Apukával este rendben lesznek a dolgok. Ehhez is drukkolunk.
Vica nem alszik még Boti heverőként, mert a saját rácsából nem akar kijönni. A maga ágyát még nem fedezte így fel, azt alvásra használja csak. Így egyenlőre marad benne, alatta matrac szerű párna.
Kocsonya jöhet! Soksoksoksoksok!! Mostanában úgyis alig eszem. Semmit nem kívánok csak pattogatott kukit. Most épp töltöt tojást csinálok. Hátha azt megeszem.
Lelelten a megjegyzés: "Magzati koponya jobb. ok. Tágassága 8 mm-es."
Kép is van erről mellékelve, vmiért felhívja rá a doki figyelmét. Bnőm egyik barátja szülész. Ha beszél vele a héten rákérdez. Én ezért nem hívnám a dokim, hátha szabin van. Az meg semmin nem változtat ma vagy egy hét múlva monjda el. Ha van vmi, akkor van.
Hát Adryn reméljük tornász kisasszony befordul szépen a kis kobakjával a helyére. Ha már ilyen gyorsan szülő típús vagyok, egy császárral rosszabbul járnék. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Katka: remélem lányok apjával sikerül megbeszélned a dolgokat, de én szinte biztos vagyok benne :D! azért bízom benne, h mégsem lesz rá szükség!!!! drukkolunk bálintbabával, csuriban van az ujjacskája neki is, tutti :)!!!
Adryn: néztem én is a receptet, nem tűnik bonyinak, lehet, h majd én is megpróbálkozom vele, csak nem most! majd írd meg, h fini.e?
Bea: se disznótoros, se kocsonya, egyiket sem szeretem. ma (is) nagyon teleettem magam, mindjárt kidurranok, nagyon rossz! apa is rosszul lett tegnap, igaz attól amit a disznyóvágáson össze(vissza)evett!
Vica: hát nagyon nem eccerű neked Pannával :(, de tényleg legyél nagyon kemény és következetes!

Szép napot!
Vica
wicca

mit szóltok ehhez a hideghez???? bevallom én kicsit örülök neki!! pusztulnak a vírusok :D:D:D:D és végre úgy érzem tél van!!!! és ha még egy hétig így maradna akkor mehetnénk korizni ill. csak a fiam a velencei tóra :)!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: Én is élvezem ezt a tiszta hideget. Az etyeki tavon várhatóan már 2 nap múlva lehet korizni. A bátrabbak már ma voltak, de én inkább várok még egy kicsit.... :) Mármint nem én fogok korizni, hanem a lányok.... :lol: Ez azért jó, mert biztos kint lesz a környék összes gyereke és akkor tudnak bandázni és úgy lehet igazán jól tanulni....

Köszönöm a drukkot csajok. Ránk fér. Azt hiszem az a baj, hogy túl jól ismerem a dokimat. Hihetetlenül higgadt és nyugodt ember, aki idáig mindig simán megnyugtatott és ettől még aggasztóbb, hogy úgy látja, hogy kórház lehet belőle.... Persze nem részletezte ki, de gondolom nem véletlen akar bedugni....

Katka

katka22

Katka: majd írj mit sikerült a lányok apájával megbeszélned! rám úgy rám jött a korizhatnék :( ... s most egy évet várni kell :(. nem mernék most jégre menni, legutóbb mikor kinn voltunk a műjégen a hősökön akkorát zakóztam, h beleremegett az egész jégpálya nekem meg a fenekem :D:D:D:D és vagy 3 hétig fájt :), kellett nekem nagylánykodnom :D!

Szép napot!
Vica
wicca

karácsony esténk képekben:

Kép
nehéz volt megvárni a vendégeket, hogy lehessen bontani... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka
nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen, és ne kelljen kórházba menned!!! :( és azért is, hogy apa jófej legyen!

Vica
Pannához kitartást! :?

jók a pocifotók! én már óriás bálnának érzem magam... és nagyon kezd kényelmetlen lenni a hasam... még bő két hónap, belegondolni is rossz... de azért persze csak nyavajgok, nincs semmi bajom... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

a képekhez magyarázat:
a másik kislány a húgom kislánya, Panni.
a fésülhető baba volt a sláger ajándék, amihez tartozott egy hajszárító is, ami működik, és fújja tényleg a levegőt! :D
dob és vizifurulya, fel lehet tölteni vízzel, és különböző hangokon szól, 5 db pánsípként is használható egy szivacs tokkal.
és fa építőkocka, de olyan szépet lehet belőle építeni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Beszéltem lányok apukájával. Tök normális volt. Abszolut megértette a helyzetet és mondta, hogy akkor mostantól bekapcsolva tartja a telefonját és ugrik, ha kell, akár hajnali 2-kor is....
Jól esik, hogy így fogadta. Tudom, hogy a barátnője nem lesz oda ezért a helyzetért.....

Próbálok megnyugodni és a hétköznapoknak élni. És nem stresszelni.... Biztosan minden rendben lesz és ez a vérzés csak egy kis ijesztegetés....

Lányokkal is megbeszéltük, hogy most már nagy a hasam és lehet, hogy menni kell kórházba vizsgálatokra, de akkor apával lesznek és ne aggódjanak. És lehet, hogy én fektetem le őket és reggel már apa lesz itt... Alapvetően örültek az ötletnek, hogy apukájukkal lehetnek.... Azt persze nem ecseteltem, hogy ez 2 hónap is lehet.... Sikerült úgy előadni, hogy nem merült fel bennük, hogy baj lehet a kicsivel és a bizonságérzetük megvan. Azt hiszem ennél többet nem tehetek értük jelenleg.

Megnyugtató, hogy a lányokra van megoldás. Aztán remélem Pocaklakóval is minden rendben lesz.... Ja, a Péter név áll nyerésre.... :)

Katka

katka22

Csibb: Fanni egy bombázó! :) És a tesód kislánya is nagyon helyes. Látszik, hogy élvezték a csomagokat és az ajándékokat! :)
Az ilyen pillanatok megérnek bármit.... :D :D :D

Ja és tök jó, hogy közel egy idősek az unokatesók! :)

Katka

katka22

Csibb, nagyon édes Fanni ahogy babázik :)
Nálunk is volt dob az ajándékok között, ilyen levegőt fújó hajszárítót meg húsvétkor kapott Panna :D
A fa építőkockából építették az utolsó képen levő várat? Mert az nagyon jól néz ki. Majd írd meg hol lehet ilyet beszerezni. Na meg az a síp is érdekelne :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka
hurrá, ez tényleg megnyugtató!
köszi a bókot! :oops: :)
a lányok között egy év van.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka örülök hogy a lányok apja így áll a dolgokhoz, legalább ez a része megoldva :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bulcsú és unokatesója, Bence között 1 hét különbség van :D Jól összehangoltuk, csak kár hogy ők Pesten, mi meg itt Zegen.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica
a sípot a régióban vettem, az építőkockát majd megkérdezem, mert azt kaptuk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok, újra itthon, elég volt, fárasztó volt, egy hét, ezer km, két család...
Úgyhogy most két napig csak töltődöm.
Hazaérkeztemkor még örültem, hogy bár beléptem a 80-asok klubjába, de csak az elejére, így fél kiló jött fel egy hónap alatt 8)
Aztán most egy hét alatt feljött még 2 kg, úgyhogy holnaptól remélhetőleg ismét diéta.
Egy pocakfotó máról:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Nemlajos!

Már hiányoltunk! :) Csini a pocakod. :) Azt elhiszem, hogy van mit kipihenni....

Katka

katka22

Ja és súlyt mérni szigorúan csak reggel, pisi után, reggeli előtt és lábujjhegyen lopakodva a mérlegre.... Nem lesz az 2 kiló.... ;)

Katka

katka22

Sziasztok,
éjjeli bagoly jelentkezik - mentségemre szolgál, h délután 3 és 6 között az egész család aludt, Samut fél 11-kor nyomtuk le :shock: , így most az esti levezetés van... Délelőtt ugyanis felmásztunk a János hegyre, a kilátóhoz, a meredekebb felén, Samu végig gyalogolta a kb 3,5 km-t. Hegynek fel és le. Tök ügyes volt, ennyit még nem ment egyben. Én is rendesen elfáradtam.

Katka, ez a kórházi bentfekvés nem hangzik jól, remélem, hogy nem kerül rá sor! Lányok apja meg tényleg rendes, hogy így fogadta.
Hú, sportokban látom a lányok elég otthonosak. Úszni hol-hogy tanultak? Én úgy hallottam, hogy kb 4-5 éves kortól lehet/érdemes úszásoktatásra vinni a gyerkőt. Addig baba-mama úszás, és max valami játékos forma. Samu imádja a vizet, az úszást biztos szeretni fogja.
És a korcsolyázás is jól hangzik, azt nem is tudtam, hogy már ilyen kis korban is érdemes belevágni. Én kajakoztam sokáig, de azt "csak" 10 éves kortól kezdik általában.

Csibb, Samu is kapott ilyen vizes furulyát, azóta nincs fürdés a nélkül (na jó, ez most az elmúlt 3 alkalmat jelenti :) ) Jók a fotók nagyon!

Tessza, fájdalmas szalagnyúlást sajnálom! Remélem, hogy nem lesz több ilyen!

Vica, gyerekeknek mielőbbi jobbulást! Pannahisztikre nem tudok mit mondani, csak sok kitartást és türelmet kívánok!

Kukli, téged is jól megvárakoztattak az UH-n... Ne izgulj a leleten levő megjegyzés miatt, ha valami gond lenne, biztos mondta volna a dokinő.

Megyek, mert leragad a szemem, gyerek meg itt fog csipogni nemsokára.
Jó éjt!

erpé

Tencsi, lécci add át Dávidnak:
Nagyon Boldog Nulladik Névnapot Kívánunk!
Kukliék
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb Fanny iszonyat helyes. Ezek a fürcsis copfok! Nagyon huncut! Látszik mennyire nyerő a baba. El sem engedi.
Nemlajos aztaaaaa neked aztán szép nagy pocakod lett! Hova növeszted még? Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Jó hogy újra írtál. Méredzkedésben pedig hallgass Katkára.
Vica Bulcsú neked éjjel rendesen alszik mindig? Mi ma éjjel egy órát virrasztottunk, kivételesen Kata hagyott volna, de Boti felébredt játszani. Ritkán van ilyen, de borzalmas. Remélem ma Pannával nyugisabb napotok lesz. Tegnap este Boti miután megmutatta, hogy a dvd-ket nem rántjuk le az asztalról (van most rajta kb. 20 db amíg nem kerül a szekrénybe rendszerezve), letépte az egészet. Pár tok tört is. Na majdnem lekevertem én is egyet. Pedig mostanában nálunk egy kis angyal lakik.
Katka nagyon örülök, hogy sikerült megbeszélni a csajokkal és apukával is a dolgot, de bízunk benne, a lányok majd akkor ébrednek nélküled, ha már Pocaklakó-Péter (szólj ha beírhatom a táblába) a karjaidban lesz a kh-ban. Ha van tanácsod az éjjeli nemalvásra szívesen venném. Ha hagyom az ágyban elkezd ordítani egy idő után, a szomszédban meg aludnának (bár sosem szólnak). Apuka bnőjével meg ne foglakozz. Sztem ha kicsit normális megérti, ha meg nem az, akkor legyen az ő baja. Ezen aztán tényleg ne stresszelj.
Anyu este megnyugtatott. Mivel sznő volt és uh-s asszisztens is, annyit mondott, reméljük nem lesz vízfejű a gyerek. Boti nélkül sem aludtam egész éjjel, reggel bőgtem pár sort, miután felhívott, megkérdezte min idegeskedek, szte semmi gond, csak a koponya úgy lehet a lágy részeknél, hogy ez látszik és kész. Ilyenkor azért kicsit mérges vagyok rá.
Kukli
kuklika
Budapest VIII. kerület

Erpé nem semmi. Én alapból megizzadok az erdei úton felfelé. Te aztán bírod. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Először is: sikerült kivágnom dvd-ről a képeket, tök simán :lol: köszi a tippeket.

Itt is pár kép, aztán írok :D

Kép Kép Kép

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Szóval:

Katka: nagyon örülök, h sikerült megdumálni az esetleges riasztást, nagyon vigyázz magatokra :) drukkolok, h ne legyen nagy baj!!!!

Nemlajos és minden pocakfotós: hatalmas gratula, csudaszépek a pocakok!!! 8) (nekem már tiszta csík, hiába kenegettem :x )

Én tegnap kardiológust kajtattam, mert magas a vérnyomás és a pulzusom is eléggé. Folyton 100 és 120 között van, tök mindegy mennyit pihizek. A dokival telón sikerült beszélnem, és aszonta, h lehet, h a pajzsmirigyemmel van a baj... (csakúgy, mint Adryn, neked :? )

SZóval, királyság, mert az év utolsó napján, kirándulás, stb helyett, jó lecsapolnak a kórházban és ott tölthetem a délutánom....

amúgy is tök furi lesz ez a szilveszter, buli nélkül :oops:

Amúgy jól vagyunk, Alizka nagyon sokat mocorog, édes kis csaj. Férjem meg dolgozik, 31-én is! SZUPI!!

A kari jól telt, jó sokat kajoltam én is, bár szerencsére kevésbé bírok enni, már nincs sok hely a gyomromnak!

Ne hari, h nem tudtam mindenkire, azaz alig vkire reagálni, de veletek vok, higgyétek el, olvaslak titeket és izgulok és örülök együtt mindenkivel :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Köszönöm a pocakdícséreteket :)

Kuklika Ha kész lesz a szoba, kérjük ám a képeket! Kíváncsi vagyok másoknál milyen lesz a babaszoba.

Bea Én szeretem a kocsonyát. Miért? Küldesz távpostán? :)

Katka Vigyázz nagyon! Nem lenne jó, ha befektetnének! Tök jó, hogy így reagált a lányok apukája! Akkor most már nyugodtabb vagy! Az meg, hogy mit szól a barátnője, kit érdekel. A lányairól van szó. Ha ezt nem érti meg, akkkor...

Vica Kitartás Máshol is így van. Nővéreméknél sem enged Alexa semmit a kisöccsének. Ez úgy látszik velejár. Nem egyszerű több gyerekkel!

Adryn Ezt a túrós receptet megoszthatnád Velünk is. Én mindent nagyon szeretek, ami túrós :)

A sport nekem is hiányzik. Focizom és teniszezek. Vagyis ...-tem a terhesség előtt. Már alig várom, hogy újra mehessek. Csak még azt nem tudom, addig hova teszem majd a gyereket :roll:

oh! :shock: Most olvastam tovább. Lemaradtam a receptről?

Csibb A képek nagyon jók lettek!

Nemlajos Üdv megint a neten! Szép kerek, formás Neked is a pocakod!

Papillon Nagyon aranyosak a fotók! Szép formás kiscsaj! A kórházban meg vigyázz magadra és hamar gyere ki!

Jövő héten én is megyek UH-ra, Géza is jön velem. Kíváncsi vagyok, mennyit változott a kis pofija Máténak. Biztos nagyon sokat. Csak mutassa meg :)

Kép

Kép
rszg

Papillon! Tök ügyes vagy, hogy kivágtad a dvd-ről a képeket. Nagyon jól látszik minden. :) Mi 6-án megyünk dokihoz és ultrahangra legközelebb.
Mennyi a pulzus, ha normális? És hogy vetted észre, hogy neked magas? Szoktad mérni a vérnyomásodat és a pulzusszámodat otthon?

Szilveszter: én pont ma döntöttem úgy, hogy inkább maradjuknk itthon. Nem hiányzik most a nyüzsgés, pláne nem az, hogy ilyenkor többet isznak az emberek, mint egyébként, na meg a petárdák sem... majd szépen elleszünk, eltöltjük az időt. :)

Masut
masut

Papillon: ha télleg pajzsmirigyproblémád van akkor irány az endokrinológus hogy beállítsa gyógyszerrel. állítólag a terhesség kihozza néhányunkból. :? de arra gondolj hogy sokkal jobb mintha inzulinnal kellene szurkálnod magad 2 óránként. Gyönyörű a kiscsaj!!! nagyon jó képek lettek!!!!

Korcsolya: ne is mondjátok.. pálya közelébe sem merek menni nehogy a jégen kössek ki 8) egyszerűen imádok korizni!!! ez egy szívfájdalmam hogy idén nem tehetem hiába nem estem évek óta, de az ördög nem alszik aztán nehogy éppen most... úgyhogy majd jövőre.. apu meg majd nézi anyut a pálya széléről :lol: :lol:

Nemlajos: méretes és formás pocak :D jó újra látni itt ;)

Csibb: Fannikád irtó helyes, bár akinek ilyen szép mamija van úgy nem nehéz ;)

Katka: örülök hogy megoldódott a lányokkal az esetleges elhelyezés kérdése. de én azt mondom ne legyen rá szükség!! sok sok pihi!!!!!

KépKép
KépKép
adryn

Ja, ez lemaradt:
pocakkenegetés: én két napja kezdtem el, amikor megláttam egy hatalmas 32-hetes kismamapocakot... el sem tudom képzelni, hogy nekem akkora legyen...

Masut
masut

Kuklika írta, hogy ő nem kíván semmit. Hát én ezzel pont fordítva vagyok. Mostanában mindent kívánok. A kajától a sexig. Nem bírok magammal. Jöhet édes, sós, savanyú, sex éjjel vagy nappal, bármikor és bármennyi. De azért próbálom visszafogni magam. :oops:

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!
csak kutyafuttában.
Katka, nagyon örülök, hogy sikerült beszélni az exférjeddel!
mikor meséltem, mi van nálatok, a férjem mondta, ha kell, elfér nálunk még 2 gyerek. igaz suliba-oviba vinni nem tudnánk, messze vagyunk :)
azért jobb lesz ott nála a lányoknak!

Papillon, klasszak a 4d-s képek! édes a picilány!
Nemlajos, szép pocakméret :)

teszek nektek egy túrófánk-receptet, most kaptam egy barátnőmtől, remélem nem haragszik meg érte, ha látja, hogy közzétettem :) még nem kóstoltam, holnap megsütöm!

Hozzávalók:
Fél kg túró, 10 deka liszt, 2 tojássárgája, 2 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliáscukor, 1 mokkáskanál sütőpor

Összekeverni, picit állni hagyni, gombócokat formálni belőle, bő, forró olajban kisütni. (Vigyázat, megdagad, és nagyon gyorsan sül.)

Boldog új évet mindenkinek!

Kép
Kép
mamacsibe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: