A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Akkor el is múlik! :wink:

Kép
muzsuzska

Köszike!
Hát biztos vannak esetek, de ez rám nem érvényes. Látod, hogy a Closti is hogyan hatott rám... :?

Kép
flóra 11

:D :D :D

Azt se tudom, hogy édeset vagy sósat ennék. De a levest azt kívánom!

Kép
muzsuzska

Ha van csibédotthon, dobd be a sütőbe,sózd meg és süsd meg. És kész.Magától elkészül.

Kép
flóra 11

Flóra! Meghúzom a netes zsinórod!!! Ne mond ilyent!
Kezdem írni, hogy hányszor fogom meghúzni a füled ha talizunk! :wink:

Kép
muzsuzska

Nincs csibém, bár királyfi néha annak szólít, de sütve nem szeretne!

Semmilyen csontost nem csinálhatok. :wink:

Kép
muzsuzska

Megyek végigtúrom a fagyót!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Akkor főzelék? Az gyorsan kész. Vagy valami tésztaféle? Spagetti,túrós tészta pirított szalonnával...

Kép
flóra 11

Jó turkálást! Járj sikerrel! :lol:

Kép
flóra 11

Zacskós leves, grízgombócos,madárlátta a velencei tavon, mert Benóék nem kértek levest. :D

Sültkrumpli, fagyasztott fasírttal. :D

Gyors vagyok mint a villám! :wink:

Kép
muzsuzska

Puszi :D

KépKép
benó

Benó, hallottad,hogy a neved említem????????????? :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen, meg a zacskós levest! :lol: :D :D :D :D :D
Helló csajok! :D

KépKép
benó

Visszaolvasok gyorsan.

KépKép
benó

Leves forr, krumpli sül!

Pécsen elhúztunk egy kajálda előtt és onnan áradt a krumpli illata, megkívántam. :D :D

Kép
muzsuzska

Benó, fogigátló mellett lehet alkoholizálni?

A vendégek Székesfehérváriak voltak.

Kép
muzsuzska

hahó!!!!!! hol vagytok?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, nekem levesem még van, denálunk is üzleti fasírt van és hozzá krumpli. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Itt vagyok, visszaolvastam.
Persze, hogy lehet. Én nagyon sok évig szedtem, simán ittam mellé. :lol:

KépKép
benó

Az van írva talán a bigyókra,hogy nem lehet,de nyugodtan ihatsz. Csak az ideggyógyszerekhez nem szabad, pl. nyugtató, altató,stb.

Kép
flóra 11

Kösz az infót a vendégekről. :D
Nem főzöl semmit a Szilzinek? Csodálkozom. :shock: :D :D :D Pedig finiket tudsz....

KépKép
benó

Márti, örülök, hogy túlélted többé-kevésbé a terhelést. :wink: És a löttyöt ki kellett váltani a patikában vagy hogy van ez?
Nem félek a lábszárazságtól, a pisiléstől se, egye fene. Más bajunk ne legyen. :D

A mi kajánk: Schrek-leves (a tesómék elnevezése, egyébként brokollileves turmixolva, alias brokollikrémleves), dejós tészta.

KépKép
benó

Akartunk menni anyuékhoz, de nem voltak otthon, így aztán hazafelé menet ők jöttek be ide. Nemrég mentek el.

Mi sajnos voltunk boltban, alig vettünk valamit (tej, kenyér, tojás stb.), és marha sok pénzt fizettünk, ezt hagyjuk is. :wink: :roll:

Voltunk könyvtárban, szegény könyvtárosnéni felhozta az összes Ideált és Elixírt, ikres cikkek után kutatva, aztán valamit találtunk is, nem tudom, ezt olvastam-e régen, erre emlékeztem-e. :roll: Hülye vagyok kicsit. :roll:

Turi be volt zárva, legalább ott nem költekeztünk. :D

Postára kellett volna menni, feladni egy csekket (már 26-án kellett volna), de iszonyat sor állt.

KépKép
benó

Igen Benó, de mivel szállodában fognak lakni és ott szoktak enni, akkor én mit csináljak?
De ha ír Szilvi és azt mondja kér egy marhapörit, vagy akármit,akkor csinálok nekik.

De ha nálam aludnának, nem úsznák meg anélkül,hogy ennének!
:wink: De ezt te már tudod! :wink:

Kép
muzsuzska

Ja, ja, tudom hát. :lol: :lol:
És 1-jén mennek végül?

KépKép
benó

Nem tudom mikor jönnek hozzánk!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Oksa.

KépKép
benó

Gondolom,amikor unja már A. haverjai társaságát.
Azt se tudom,hogy A.val jön, vagy nélküle?
Kocsival jön vagy én megyek érte és hozom ide?

Kép
muzsuzska

Rajzfilmeket nézek unalmamban...

Kép
flóra 11

Passz, passz, passz. :roll: :roll:

KépKép
benó

Az jó. :lol: Mi is vettünk ki filmeket (a könyvtárból). Bár főleg a Gy.-nak valók (kalandfilm meg ilyenek).

KépKép
benó

Sztem A. a haverokkal marad. És Te fogsz érte menni,mert nem tudják,merre laktok.

Kép
flóra 11

Luit nézek Viasat-ról. Ezt szeretem, deaDisney-ket utálom.

Kép
flóra 11

Azt nem ismerem.
Nekem meg baromira ég a szemem, lehet, hogy kellene egy kicsit pihentetni. :roll: Mennyi bajom van, mi? :lol:

KépKép
benó

Szép jó napot Mindenkinek! :D
Csuklottam, gondoltam benézek! :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasgattam, úgy örültem a képeknek!!! :D :D Nagyon aranyosak a babókák! :D És tök szuper a Márti hintaszéke! :D És persze a Flóra tortája :D :D :D Azt még most is megenném, pedig én úgy túlettem magam :?

Kép
szilzi

Nem vagy ezzel egyedül. :lol:
Helló Szilzi! :D

KépKép
benó

Zsuzska, a Flórának valószínű igaza lesz és én lelépek a társaságtól, de az A. valószínű marad. Mégpedig szerintem szilveszter délután :D És ne főzz, ha éhes leszek, úgyis nyavajgok és akkor is belenézünk a fagyóba! :lol: :lol: :lol: Szóval én örülnék ha majd eltudnál értem jönni :roll: Ok? Azt ne kézdezd hová, azt majd telefonba, mert én elfelejtettem! :roll:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D

Kép
flóra 11

Na, ez tök jó, akkor 2 nap múlva taliztok! Majd tessék együttesen írni, tudjátok! Ja, és KÖZÖS KÉP!!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilvi,ha ma még otthon vagy,akkor küldök neked egy e-mailt.

Kép
flóra 11

Hívtam az anyámat, hogy este elmegyünk hozzá szerelni.Azt mondta,akkor csinál vacsorát. Én már szét fogok pukkadni... :shock: 50kg híztam biztos.

Kép
flóra 11

OKÉ Szilvi!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én is folyamatosan szétpukkadok. Nem jó. :wink:

KépKép
benó

Mondjuk mi ma még nem is ettünk sokat. És most is éhes vagyok, de inkább majd lefekszem és eszem egy kis narancsot és banánt normális kaja helyett. Nagyon fáj a szemem.

KépKép
benó

Pannon hotel

Flóra, mi olyan unalmasak vagyunk, hogy elmentél mesét nézni???????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Mérgemben eszünk, kész a kaja! :D

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat! :D

KépKép
benó

Zsuzsi, dehogy vagytok unalmasak.Én egyszerre nézek mesét,dumálok veletekésközben szundizom.Jó program, nem? :lol:

Kép
flóra 11

Na, én akkor narancsolok stb., azt itt necces enni. :lol: Majd később jövök.

KépKép
benó

Kellene mosni is,de ahhoz, hogy kiteregessek,le kellene szedni a tegnapit.... Tök fáradt vagyok meg álmos a tegnapi pihenéstől. :lol:

Kép
flóra 11

Ez mindig így van szerintem karácsony tájékán. :D Na, tényleg narancsozom.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: