A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon rendes ez a Gy.! :D

KépKép

KépKép
nadina01

A F. már agyonra mosogatott mindent a konyhában. Már nem tud mit csinálni, csak ide ne kelljen jönnie. Legalább rendet rakott a konyhában és nem kell nekem. :wink:

Kép
flóra 11

És még laptetőre is került :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Klassz a vonalzód, Márti! :D Edina? :wink:
A malacsütés hidegben nem a legjobb program, bár az se túl jó, hogy neked dolgoznod kell. :roll: :cry:
Mi átmegyünk a hastánctanáromékhoz (Tündiék) meg anyuékhoz, ennyi. Meg itthonra terveztem dvd-zést, második családozást, amerikaipalacsinta-sütés és ribizlis/szedres desszert készítését (mint a vonalzómon, olyat). :D

KépKép
benó

Az fincsi lesz.
Hát én biztosan nem fogok kint fagyoskodni, eleve csak kb. 5-re érek haza. Majd átmegyek szomszédolni, és bentről nézzük, hogy kint sül a malac :D Ja meg valami kaját csinálunk, mert szerintem a malacból semmi sem lesz :D Még soha nem csináltak ilyet...

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra, akkor most már ragyog a konyhád :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nadina01 2008.12.28 20:51-kor.

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, majd befűtenek maguknak a fiúk pálinkával. :D Ők bizti jól fognak szórakozni. :wink:

Kép
flóra 11

Így van, Flóra, mindennek nézzük a jó oldalát. :D

Tényleg rendes, meg is kell becsülni. Persze, ha hülye, akkor nagyon hülye (na, jó, nem annyira). :lol:

Ezt nem is mondtam nektek, hogy ez a ribizlis/szedres desszert volt a legszuperebb a harkányi telelésben: a nagy kehely alján ribizli+szeder (vagy mittudomén, finom volt), azon pedig krémhab (olyasmi, mint a puding), rajta tejszínhab és egy szelet kivi. Na, a mi családunk fejenként kettőt benyomott belőle, már tök égő volt, tele volt az asztalunk kehellyel. :lol: :lol: Ilyet (ilyesmit) akarok csinálni. :D

KépKép
benó

Edina, az én konyhám ragyog. :lol:

Kép
flóra 11

Na, már csak megbékél,már idejött,itt falatozza a tortát.

Közben telefonált neki az anyja, azzal is nagyon ingerülten beszélt, olyan idegesen, felemelte a hangját az anyjára is. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.28 21:02-kor.

Kép
flóra 11

Na, én meg arról lemaradtam, hogy a Márti az előző oldalon lemaradt. :wink: :cry:

Jó éjt, Márti! :D :D :D :D

KépKép
benó

Csak megbékél lassan. Így szokta, nem? :lol:

KépKép
benó

Sziasztok! :D :D :D :D

Remélem Mindenki jól van! :D

Csak azért jelentkezem gyorsan, hogy jól vagyunk, bejártuk a fél országot ezalatt a pár nap alatt! :roll:
Most itthon vagyunk mkét napig, aztán irány Mohács! :D Holnap dolgozom, majd igyekszem jönni, de nem ígérek semmit. :?

Puszi Mindenkinek! :D

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D :D
Tessék ám menni Mohácsra, a Zsuzsi nagyon vár!!!! :D :D :D Kösz, hogy jöttél! :D

KépKép
benó

Helló Szilzi!
Örülök,hogy jól vagytok. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Szilzi!
Jó pihenést nektek!
Puszi

KépKép

KépKép
nadina01

Bocsi lányok, telefonom van.

Kép
flóra 11

Én elköszönök, mert holnap sajna mehetek reggel korán dolgozni :(
Jóéjt!
Pusszi

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok, megyek CSI-t nézni, aztán aludni. Puszi JÓ éjt nektek! :D

KépKép
benó

Mindenkinek jó éjt!

Főztem karácsonyi puncsot, hoztam a F.-nak is, hogy legyen jobb kedve. Ezt iszogatjuk most.

Pá...

Kép
flóra 11

Halihó!!!!
Megyek adom a vérem a hazáért!!!! :D Kis túlzással :oops: :D

Tiszta fáradt vagyok. :? Már most alig várom,hogy egyek és aludjak!!!!
Majd jövök. :)

Kép
martik77

Márti

Itthon leszek,nem indul az autónk,igy nem megyünk Cora-ba...

Mentem etetni...

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt, csajok! :D
Add is a véred a hazáért, vagyis a babáért, Mártikám! :D
Hogy a kocsi sz@r, annak nem örülök, Tancsu. :cry:
A karácsonyi puncs biztos finom volt, Flóra. :D :D

KépKép
benó

Éjszaka megint alig aludtam, rohadtul ki volt száradva az összes lábam, egyfolytában azt kenegettem, mindenhogy fájt. Ez milyen hülyeség, nem? :lol: Meg baromira feszül a hasam állandóan, a növekedés, ugye? Képzeljétek, már majdnem teljesen kisimult a köldököm! :shock: :shock: :shock:

A mi mai tervünk:
- könyvtár
- turi
- meg még volt valami, passz :roll:

Gy. holnap megy Dunapatajra lesen üldögélni.

KépKép
benó

2 nap múlva csinálhatunk májusos vonalzót! :D :D :D :D

KépKép
benó

Megyünk is. Puszi nektek.

KépKép
benó

Helló lányok.

A F. már lenyugodott. Elment reggel urológushoz, de nem rendelt ma a doki. Holnap már fog, gondolom holnap megy majd. Meg elkérte nekem is a telszámot a hematológiára, mert ugye az ajtóra kiírták, hogy csak telefonon lehet időpontot kérni, de a számot nem írták ki. :evil:

Kép
flóra 11

Jó programjaitok vannak. Nálunk a F. elment a szüleihez, megnyír néhány fát. Aztán este anyámhoz megyünk, hogy foltassuk a szekrények szerelését, felerősítését a falra. Az egyiket végig be kell szegelni hátulról, mert teljesen széjjel van,meg hasonló dolgok. Lesz elég munka.

Kép
flóra 11

Hazatértem :D
Tancsuval tel.beszéltem és nem megyek ma hozzá csak jövőre!!! :lol:

Túl vagyok ezen a vacak vérvételen.Majdnem elájultam,még jó,hogy a munkahelyemen voltam. :?
Megnyugtattak a csajok,hogy van üres kórterem :D

Flóra örülök,hogy F.megnyugodott!!!

Benó:Agyon ne fagyj a csavargásban itt nálunk iszonyat hideg van! :(
Nekem is fájt a lábam egy időbe azután abba maradt.Ez is biztos olyan mint a sok pisilés éjszaka,hála most az sincs egy pár napja(vagy hete). :D

Kép
martik77

Helló Márti! Remélem már kajcsiztál és jobban vagy.

Kép
flóra 11

Köszi Flóra már jól vagyok,ettem is. :D
Most ment el a kolléganőm,dumcsiztunk egy kicsit és most lefekszek tévézni.

Majd jövök. :D

Kép
martik77

Helló lányok!
Hajnali 3kor ébredtem,nem tudtam visszaaludni. :evil:
Elmentem lezuhanyozni, végigkenegetem magam testápolóval.
6kor indultunk,7kor már sorszámot húztam a laborban.
A3at!
Aztán megbeszéltük,hogy nincs kedvünk se tescozni se máshová menni így rögtön jöttünk haza.
9kor értünk haza, ettünk éls én elvonultam aludni, at előbb ébresztettek kávéval. :D :D

Ja megvettem a fogigátlót és beszedtem az első szemet!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ja így kell spórolni, ha a boltok nem jönnek hozzánk ,mi nem megyünk oda! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Szilvi!!!!!
Nagyon várlak! :D
Sütim nincs, de lehet hogy lesz. Takarítás felfüggesztve.
Viszont hatalmas szeretettel várlak!!!!!
:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!
Nagyon tudsz spórolni! :lol:

Kép
flóra 11

Királyfi a tiszteletedre most megy hajat mosni, még egyszer az idén. :D

Kép
muzsuzska

Helló Flóra!!!!!
Utálok vásárolni!

Kép
muzsuzska

Kéne valamit főnőm. :oops:

Kép
muzsuzska

Flóra, rá van írva a fogigátlóra, hogy hízásra hajlamosít. :shock: :shock: :shock:

Nem is ehetek?????? :shock:

Kép
muzsuzska

Még két napés 10 óra az óév. Nagyon remélem, hogy sikeresebb,jobb lesz az új.

Kép
flóra 11

Hát én nagyon sokat várok az új évtől! Éljen május!

Kép
muzsuzska

Hát, mint általában a legtöbb fogigátló. De remélhetőleg csak 3 hónapig kell szedned. Vagy meddig?

Kép
flóra 11

Ráfáztam a betétekkel túl rövidet vettem,vagy elől vagy hátul önt el.Így mielőtt elindultunk kettőt tettem be :D :D :D :D .

Kép
muzsuzska

Gondolom májusig,aztán stimu.

Kép
muzsuzska

Én már tényleg nem ehetek. Már annyi mindent összeettem... Kijött valamitől a felső ajkamon egy kis púp. Biztos valamre allergiás tünet. Szerintem a túlevésre... :?

Kép
flóra 11

Én nem vagyok stimulálható. A hormonok ezt mutatják. Tehát nálam teljesen kiesett a lombik lehetősége is.

Kép
flóra 11

Nem undorottál valamitől, vagy ittál valaki után?

Tegyél rá fogkrémet,leszárítja.

Mit főzzek?? :shock:

Kép
muzsuzska

Ez nem igaz Flóra, a klimax alatt is stimulálható egy nő!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sőt egy éve tartó klimax után is teherbe lehet esni!
Légyszíves még ne add fel!!!!!!
:evil:

Csodás volt a tortád! Ügyi vagy!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,bárcsak undodrodnék valamitől. Ha én is olyan lennék, mintMárti, hogy annyi mindent nem szeretnék... De sajna mindent szeretek, ami ételésfinom. :lol: Nem ittam senki utánés nem herpesz. Hirtelen jött ki, egyik pillanatról a másikra. Csak lett egy púp.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: