Kevéskenyér fogyott az ünnepek alatt,mert mindig volt másés egy darabkán megjelentek a penészpöttyök.Kidobtam a tartóból, de a kenyértartót még nem mostam el. Na ebből csinált cirkuszt, hogy miért hagytam ott a morzsákat. De nem normálisan mondta,hanem rögtön felkapta a vizet.
Sztem ideges,mert amikor az apuhoz mentünk kölcsönkérte azt az autót, amivel munkába jártak naponta.A pasi azt mondta másnapra kell neki, aztán meg nem jött érte. Most beszéltek telcsin és azt mondta a pasi, hogy holnap reggel vigye a F. amikor mennek munkába. Csak ő nem akar már dolgozni neki, így holnap reggel magyarázkodhat, hogy miért nem megy. Jó,megértem, de miért rajtam kell levezetnie.
Köszönöm lányok.Igyekeztem,egyszer 18 éves a fiam. Egyébként tök egyszerű,mert kész lapokból csináltam. Szoktam sütni piskótát is, de így gyorsabb és egyszerűbb.
Lehet csak nagy és nem fél rá a vonalzóra.
Én meg kipróbáltam azt a képeslapküldőset amit felraktam ide is.L.nek küldtem egyet emil és megnéztem tök cuki
Mi itthon leszünk szilveszterkor és a szomszédokkal malacot sütünk a kertben....szerintem nem jó ötlet, de a fiuk szervezik. Én amúgy dolgozni fogok napközben Ki mit csinál?
Hát ja. Malacot És már napközben elkezdik, mert azt állítólag 6 órán keresztűl kell sütni...de szerintem közűlük nem is látott még senki egészben malacot Ja és szerintem is tök hideg lesz ráadásul kint...
Na ez akkor érdekes lesz.Mindegy a férfiak úgy is azt hiszik mindenhez értenek.Majd kioktatják egymást arról amiről fogalmuk sincs!! Azért te ne fagyoskodj egész idő alatt kinn.
Márti,jó a vonalzód. Azért van ott a pohár,amiért az én nyulam is.Mert a számok a hónapok,és nekünk már csak napok vannak hátra. Tehát egy számköz egy egész hónap. Ezt kell beosztani napokra.