Sziasztok!
Egy időre eltűntem, mert levett a lábamról az influenza rendesen

, aztán meg kicsit depis is lettem. De most már túlvagyok rajta szerencsére. Voltam 6 hetes kontrollon, ahol kiderült, hogy a belső varratok tényleg nem szívódtak fel, így a doki kiszedegette őket. Azt hittem elbőgöm magam, annyira fájt

De megszabadultam tőlük... Amiért meg sikerült bepánikolnom a betegség mellett az anyóóós volt

Pedig annyira törekszem, hogy megfeleljek neki! Tényleg... éveken át mindig nagyon nyugodt maradtam vele, akkor is, ha épp megpróbált keresztbetenni a kapcsolatunkban. Szóval az történt, hogy kaptam egy másfél órás kimenőt, amíg a férjem vigyázott a babára. Én nyakamba vettem a várost, erre kivel találkozom??? Anyósommal... amikor meglátott már az arcára volt írva a megvetés, de rögtön ki is mondta: „Hol hagytad a gyereket???!!” Mintha kb. olyan típus lennék, aki csak úgy otthagyja a gyerekét valahol. Így is magamtól is rossz érzésem volt, hogy nincs velem a baba, habár vágytam kicsit az egyedüllétre. Látszott rajta, hogy nem tetszik neki. Még azt is kérdezte, hogy „De ugye jól van??!!” Nem akartam mondani neki, hogy én legalább megbízom a férjemben, és rá merem bízni a babánkat.
Grrrrrrrrrr... Nem értem hogy lehet valaki ennyire undok
Na utána beteg is lettem, 40 fokos láz, iszonyat fejfájás és társai. De vége, és olyan jó volt, hogy a férjem itthon maradt ápolni!
Babácskánk jól van, 6 hetesen 5040g!

(3950-nel született, 3690-nel hoztuk haza, szerintem szépen gyarapszik. Képzeljétek, most már nagyon sokat mosolyog, és elkezdett gügyörészni

És míg beteg voltam annyira jó kisfiú volt, hogy ha rá gondolok elérzékenyülök teljesen... mintha ő is vigyázni akart volna rám!!
Bocs, hogy magammal kezdtem, csak annyira jólesett leírni.
Kata,
nem semmi mennyit eszik Kevin! És hogy egy cicidben ennyi tejcsi van!

Nagyon cuki a képen!
Beszteri,
Julcsika gyönyörű! Remélem hamar tudsz jelentkezni.
Mné Zsuzsi,
mi hétfőn megyünk a csípő vizsgálatra. Örülök, hogy nektek rendben volt minden. Nagyon édes a kismanód, főleg a cumis képen
Bea-kumpibogár,
remélem tejcsi-ügyileg rendeződnek a dolgok. Próbálj meg lazítani amikor csak tudsz! Tudom könnyű mondani.

de drukkolok, hogy helyreálljon! Amúgy tudtál kicsit pihenni?
Reni,
édes a fiacskád

nem semmi, hogy 19 kiló lement rólad! Bár szerintem én sem panaszkodhatok, mert a 17-ből már csak 2 maradt rajtam.
Pipal,
cumi-téma: Noel nagy cicifüggő. A nappaljaink fele cicizésből áll, de egyszerűen kell neki, és így boldog. A cumit már sokszor próbáltuk, de egyszerűen kiköpi, hiába próbálkozunk huzamosabb ideig. Szerintem nem gonoszság, ha úgy érzed a baba megnyugszik tőle.Ha elfogadná, én is adnék neki cumit.
Ditta,
édes nagyon Ágoston baba mint kis Mikulás-ajándék

Noelnek hozott a Miki virgácsot is a zoknijába

pedig nem is rossz baba, biztos csak miheztartás végett

:D A karácsonyi meglepi ajándék utalványnak meg elhiszem, hogy örültél

Mi már megvettük a Karifát, és az ajándékokat is

Kivételesen már annyira várom a szerdát! Olyan jó azért, hogy igazi család lettünk
Vera,
aranyos a kis Iza baba! Örülök, hogy semmi komoly baja nincs! Remélem te is megnyugodtál.
Anya1118,
hát elég borzasztóan hangzik, amit leírtál

én sem hiszem el, hogy nincs rá valami gyógymód, és amikor ennyit sír egy baba, arra már tényleg nem kellene legyinteniük az orvosoknak. Remélem hamar átvészelitek a hasfájós időszakot

Sok erőt kívánok addig is!
Kri,
ez az alvós pozíció zabálnivaló!

:D:D Tök jó, hogy végigalusszátok az éjszakát! Nekünk a csúcs eddig az volt, hogy fél10-kor elaludt, fél5-kor cicizett, majd fél8-kor kelt

hát nekem az is nagyon tetszett!!!
Melaszka,
nagyon cuki Marcell-baba! Fekve cicizéskor Marcika oldalt fekszik vagy a hátán? Ha oldalt, talán kevesebb az esélye, hogy félrenyel...
Katica,
miért baj az, ha szopizza az ujját? Biztos nyugtató neki... sokszor csak átmeneti. Noel az egész öklét szokta iszonyat hangerővel cuppogtatni

de olyan imádnivaló!
Hasi-koponya UH: nekünk se mondtak semmit ezekről! Ha jól tudom ezek a vizsgálatok csak indokolt esetben ingyenesek.
Na, remélem bepótoltam a lemaradást
Üdv, és jóéjt mindenkinek!