A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos: örülök :D pedig csak egy kósza 5let volt :roll:

KépKép
KépKép
adryn

hm, de tudjátok azt, hogy Amerikába a Télapó csak Karácsony reggelre érkezik?
Szóval nálunk akkor Szenteste csak sütés-főzés, evés-ivás, fadíszítés lesz...
Na, majd kiderül!
Remélem, minden manó örült az ajándékoknak :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Látom Nemlajos nagyon készülsz! :):):):)
Nálunk minden szuper! :)
29. hetesen
Kép
csupasz pocak
Kép
és remélem ragadós jókedv tegnapról
Kép
További szép napot! Mi megyünk a nagyihoz!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika: te öregíted azt a kiscsajt... :D :D :D még csak 27 hetes és 3 napos vagy :D nem csapsz be... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, Kukli
nem Botival 29 hetes??? Nagyon megkavarsz minket, Kukli!!! :wink:

Fanni teljesen odavolt az ajándékoktól, jól sikerült a vacsi is, viszont nagyon elfáradtam... de megérte.
további szép napokat!

Éváknak innen is boldogat!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lehet Kuklika összekeverte a karácsonyt a bolondok napjával :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Bakker megzavart, hogy hétfőn megyek a 30 hetes uh-ura. :oops: Akkor a 29. hetesre megyek csak. :oops: Köszi a felvilágosítást! :)
Csibb szupi, hogy minden rendben volt. Pihizz aztán dobj képeket! :wink: Megnéztem Botival csak 27 és sokkal későbbi kép van. Sztem ekkora volt vele is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.12.25 18:57-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Lányok mindjárt mennek.... :( De jól sikerült minden. Az ajándékok is. Meg a mennyiség is elviselhető mértékben van. :)
Ma itt volt apukám és a bátyám a családjával. Nagyon jól sikerült nap volt.
Este jön Pocaklakó apukája... Lehet, hogy ezt meg fogom bánni.... De annyira nyomult, hogy már nem bírtam többször nemet mondani....
Nagyon elfáradtam és még mindig nem vagyok teljesen jól... Jó lesz egy nagyot aludni...
Szombaton viszem a lányokat és az unokatesójukat a Disney on Ice előadásra. Addigra remélem jól leszek. :)

Mindenkinek további Boldog Karácsonyt! Nekem nagyjából itt a vége....

Ja, és Pocaklakó is kapott egy csomó rucit. Nagyon aranyosak. :) :) :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!
Nagyon eltűntem, de most vagy 14 oldal elolvasásával bepótoltam az elmaradásaimat. :)
Nagyon szép, meghitt napokat kívánok mindannyiótoknak!

Masut
masut

Sziasztok Lányok!

Látom mindehol jó hangulatban telnek az ünnepek! Ezúton szeretnék én is minden jót kívánni mindenkinek! Most épp mamánál alszunk, azért jutottam a géphez, de majd ha lecsengtek az ünnepek akkor jövök, képekkel együtt!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Cstlakozom! Én is kívánok mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS EGY VARÁZSLATOS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

Kép

Kép
nuszo

Sziasztok. További kellemes ünnepeket kívánok. Csatlakozom Kuklika pocakfotójához.
Majdnem 28 hetesen, Karácsony Majával a pociban. :D Kép Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok Lányok :)!!!

Csak gyors bekukk! Most mentek el a vendégek, anyukám meg a testvéreim voltak itt összesen 13-an voltunk ... nagyon nagyon elfáradtam és még a mosogatás fele hátravan, de azt most egész egyszerűen nem bírom!! itt volt a 2 hónapos unokaöcsém, sokat nem tudtam fogdozni, mert egyrészt nem bírtam másrészt más is szerette volna szeretgetni :):):), el volt kényeztetve (amikor ébren volt!!).

Bea, Kukli: nagyon csinos kismamik vagytok, büszke vagyok rátok :D!!!!!

Anyukámnak csináltam egy tortát (nem szeretem a cukis tortát, inkább én bénázok össze valamit!!), a krém annyira nem sikerült (állagra), hogy kifolyt a tortából mikor belekentük. na de ma mikor felszeltelte anyu és elkezdte a nép enni, hát iylen sikerem még sosem volt :):):):):)!!!!! kevés lett!!!! én meg boldog voltam :D! szóval mindenki megint degeszre ette magát és boldogan ment haza! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca! Ez nagyon jó érzés. :) Ügyes vagy!

Masut
masut

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a karácsony :)

Nálunk is jó lett volna, de sajnos Panna annyira rosszul, számomra teljesen érthetetlenül viselkedik, hogy többnyire arról szólt, hogy folyamatosan rá kellett szólni, hogy ne vegyen el minden játékot a Bulcsútól. :cry: Ha nem akarta, hogy játszon valamivel akkor felrakta egy magas polcra :shock: persze a Bulcsú játékát. Pedig nincs megtiltva neki, hogy játszon vele.
Ja és persze nem érti meg ha meg akarom vele beszélni.
Na mindegy, csak sajnálom, hogy képes elrontani a legszebb ünnepet is. :(
Amúgy nagyon aranyosak voltak mikor jött a Jézuska :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Wicca, ez tök jó, akkor nagy sikere volt a sütidnek, örülök, hogy jól telt a Karácsony.

Vica, készült a gyerekekről karis kép? Nem lehet, hogy Panna féltékeny és fel akarja magára hívni a figyelmet, vagy akár unalomból is, a felnőttek egymással beszélgetnek ..stb. ? Na nem okoskodok tovább :oops: azért biztosan jól telt a Karácsony nektek is. :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Utólag is mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket. Mert azért még tartanak. Azt hittem, hogy pár napig nem voltam, még visszaolvasni is alig tudok majd, de szerencsére nem írtatok olyan sokat, Ti is el voltatok foglalva. Veszekedés, kibékülés, 4D, volt itt minden.
Most megyek, mert várnak. Még mindig vendégeink vannak.

Jók legyetek!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Látom, nincs nagy forgalom, mindenki ünnepel(t). :)

Katka: ki tudtad magad pihenni, hogy lányok nem voltak otthon?

Bea, Kuklika: csinos kismamák vagytok, Bea, a te felvételeid még nagyon hangulatosak is. :)
Pocak méretileg valszeg én lehetek a listavezető. 8)

Karácsony nálunk is kellemesen telt, Lucának nagyon sok ajándékot hozott a Jézuska, nagyszülők, húgom nem nagyon tartott mértéket, de végül is nem bánom, mert egyrészt nagyon értelmes játékokat vettek ők is, másrészt meg év közben úgysem szoktunk játékokat venni, kivéve persze a születésnapját. Egyszer jól ki is nevettek minket, hogy már augusztusban a Jézuskát emlegette. 8)

Egyébként ki hogy van? Én nagyon sokat keményedem. :cry:

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq: nálam nincs keményedés.. nálam bordarugdosás van :lol: :lol: pár napja az a sláger... örülök hogy jól teltek az ünnepek.. bocsi de a Lucát én mindig Lukának olvasom.. mert van egy olasz barátom akit így hívnak.. és ez ugye kint pasinév... de mindig észhez térek és rájövök hogy kislányod van.. aki nem is akármilyen szép ;)

KépKép
KépKép
adryn

hú csajok.... épp néztem a januári topikot.. és már van vagy 4-5 baba.. :S az egyik épp úton :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Nekem az csak hétköznapi itthoni laza kép volt, pociméretről, de köszi a bókokat. Itt egy családi dinkáékról karácsonykor.
Bea nagyon csini vagy!
Várjuk a manók képeit. Nekünk Boti napok óta építkezik. Tök cuki. Nagyobb tornyot épít mint ő maga, s persze nekem kell tartani, le en dőljön. Az Anna és Peti könyv tényleg bejön neki. Eddig ennyire még nem érdekelte könyv. Igaz Anna helyett Botit olvasok.
Wicca szuper érzés ha az ember fincsit alkot, és felfalják pikk pakk. Bálint szerencsés lesz, ha így sütsz. Milyen torta volt?
Vica sajnálom Panna ügyet, de sztem ezeket le kell boxolni. Lehet Bulcsú ugyanígy viselkedne, ha ő lenne az idősebb. Ez bizti vmi tök normális reakció, lehet kicsit most te is érzékenyebb vagy, nem? Kérünk képeket róluk!
Mraq, édes lehetett Luca már augusztusban. Azóta emlegeti? Tök cuki. Miket kapott? Ő már egész nagylány. Biztos sok okos dolgot.
Én 2 napja nem vagyok túl jól. A gyomrom, pedig nem ettem sokat. Elkezdtem savasodni. De kukoricával karban tartom.
Keményedéseket sajnálom.
Adryn kérünk infót mikor kell kukkolni a januáriba. Néha ha belenézek egy ilyenbe, simán elbőgöm magam.
Na megyek fürdik a nagyfiú.
Család:
Kép
leesett áll a csillagszoróra
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Én már megint egyedül.... az ex lenyúlta a lányokat.... :(
Délelőtt voltunk a Disney on Ice-n. Ugyan az volt, mint 2 éve, de a lányoknak újdonság volt. :)
Szépek a pocakok. Megnyugodtam, hogy más is gömbölyödik és nem csak én...
Meg a családok is szépek.... Ilyenkor mindig elkeseredem, hogy nem így terveztem én ezt. 2 apuka 3 gyerek, én meg egyedül... De talán egyszer majd könnyebb lesz...

Örülök, hogy szépen teltek az Ünnepek és mindenhol örültek a gyerekek a Karácsonynak (meg persze az ajándékoknak). Azt hiszem, hogy nincs is ennél fontosabb.... :) :) :)

Katka

katka22

Adryn: meg az Andrea név is ilyen (itt lány, olaszban fiú) :)
Férjem részéről angol rokonok is vannak, ők akadékoskodtak nagyon a Luca név miatt, végül mondtam, hogy Lucy a megfelelője. Megnyugodtak. Nem tudom, olaszul tulképp mi.

Kuklika: nagyon helyesek vagytok a fotón! És jól látom, neked is egész szép pocid van már?
ajándékok: Luca lány létére nagyon sokat épít és autózik, így ilyesmiket kapott (golyótorony építő, fogaskerék építő, stb) távirányítós autó, kirakósok, pötyi, könyvek, meg amit nagyon ajánlok, egy 3D-s kirakó sorozatból a legkisebbeknek valót, a Little Geniust, kockákat lehet belőle összerakni, de nem kispályás módon. Miután lefeküdt aludni, férjemmel ezzel játszottunk. 8) :roll: (www.happycube.com/solutions, ha vkit érdekel esetleg)

Katka: háát, ember tervez, a Jóisten meg keveri a kártyát. :oops: Máshol is vannak gondok. Sokszor a látszat ellenére is. Jó kis közhelyeket puffogtatok itt, de akkor is igaz. :roll:

Férjemnek holnaptól indul a meló. :?

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Kukli nagyon édes Boti, ahogy néz :D és Neked tényleg jó nagy a pocid :)
Ebben a Panna dologban bizti benne van a féltékenység is, csak fura hogy most ennyire kijött rajta. Meg az is lehet, hogy Bulcsú elég jó gyerek, úgy értem nem kell annyit rászólni, így lehet hogy úgy érzi Panna hogy mindig őt "cseszegetem" :roll:
Amúgy biztos érzékenyebb vagyok, vagy inkább feszültebb, mert jönnek a kritikus hetek nálam, és nem akarok kórházba lenni Januárban. :( Tudom, most fogja mindenki azt mondani, hogy pozitívan gondolkodjak :) de ha egyszer ez jár a fejemben :evil: :evil:
Marq az mit jelent hogy sokat keményedsz, hányszor egy nap? Gyógyszert szedsz rá?

Rakok fel egy-két képet rólunk. Sajnos olyan karácsonyi képet nem sikerült csinálni amelyiken mind a négyen rajta vagyunk, valamelyik gyerek tutira nem bírt magával. :?

Panna, unokatesó és a rózsaszín laptop :) Kép
Bulcsú ismerkedik Thomassal :)
Kép
és végül én majdnem 29 hetesen anyuéknál Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vica78 2008.12.27 22:32-kor.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Muszáj még két képet feltennem a gyerkőcökről :D Ezek a kedvenc képeim
Bulcsú és a karácsonyfa Kép
és egy mai hancúrképKép
Na eldugultam :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok, szép estét

Kuklika nagyon csini vagy a Kari fotón, család is cuki :)

Marqueza, (amúgy neked ez a neved vagy csak bece?) én mos 1X keményedtem be, aszem 25 este valamitől, lehet elfáradtam, fura érzés tényleg. Azt tudom Magne B6 ból 6-ig el lehet menni, régen 1 vettem be egy nap, most igénylem a napi 3-at.; bár ne igazán keményedem, de szerintem gyengeségre is jó, én napi 1 Elevit, 2 Magnofer+ Magne B6 és jól tartom magam, a vérnyomásom folyamatosan alacsony, beállt 90.60-ra, de legalább nem gyengülök, mint amikor nem figyeltem oda a vitaminokra, meg próbáltam rajta spórolni, de rájöttem nem érdemes.

Jönnek a Januári babák?? hupsz :shock: belenézek.

Én félek egy kicsit :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Miközben írtam, Vica is tett fel képeket :D , nagyon édesek a gyerekek!!!! Bulcsú is a karácsonyfával, meg Panna a rózsaszín laptoppal. Vica te jóval nagyon fiatalnak tűnsz ezen a képen, ha nem lennének ott a gyerekek fotói, el se hinném, hogy a harmadik jön :o nagyon csini

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok,

Apa elment disznót vágni ...

Kukli: Nagyon szépek vagytok :) és még mindig nem tudom eldönteni kire hasonlít Boti, mert apát nem igazán látni ezen a képen! :).

Vica: Tündériek a gyerkőcök!!! :) amelyiken együtt huncutkodnak az v.mi haláli :D:D:D!! nagyon csini kismami vagy Te is!!!!

Ahogy elnéztem most a pocakokat, nem is nagy az enyém :D, majd ha megtalálom a fényképező kábelét akkor felteszem ami szerdán készült! Az alkatomhoz képest sztem ugyanilyen nagyságú a pocakom!

Katka: most ez a pár nap rossz meg lesz még egy-két ilyen mélypont,de a gyerekek úgyis kárpótolnak mindenért és amikor rájuk nézel boldog leszel, boldog vagy :D:D:D. sokan nem úgy tervezzük az életünk ahogy aztán végülis megéljük/leéljük, de ha tudnánk milyen nehézségek várnak ránk, sokan nem kezdenénk bele!

Marq: ez a little genius tényleg jó kis logikai játék!!! remélem azért a gyereknek is odaadjátok majd hogy játszon vele :D:D:D!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: ja, egyébként csokitorta volt, de nem ilyen hagyományos piskóta tésztával! vettem egy sorsjegyet és azon volt a recept, gondoltam kipróbálom! :) szerencsére bejött!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Adryn! Még este is benéztem a januáriba. Bolhát ültettél. Megvan a baba végre! Szegények hosszú menet volt, de már biztos el is felejtették. Nálunk ennél gyorsabb lesz mindenki.
Este ide is bekuksiztam csak nem volt időm írni. Ne haragudj Katka nem akartam benned rossz érzéseket kelteni, de itt látszik a pocim a legjobban a karis képekből. Különben vagy ülök, vagy Boti takar. Le akartam venni, csak jöttek már hsz-ek. De jövőre a te karid is tuti sokkal szebb lesz. Addig míg nincsenek a csajok, pihizz. Aztán úgyis indul most már a vége… és utána a mérhetetlen boldogság….
Vica irtó szépek és csinik vagytok. Sztem sem látszik rajtad még Panna sem, nemhogy Bulcsú. A hancúr kép a legjobb. Édesek nagyon!!!!!! Bulcsúnak husi kis pasi arca van, Panna meg annyira szép mosolyú, gratulálok hozzájuk.
Tudod mit nem mondok semmit januárra. Majd úgyis itt fogsz irogatni.
Marq megnézzük ezt a játékot, de sztem csak húsvétra. Vagy lehet ezt hozza Kata majd.
Na lépek, csak Katka és a januári Levente miatt kapcsoltam be a gépet.
Remélem már mindenki jól van aki betegeskedett, és hogy ma lesz a közös "Nem keményedünk nap".
Szép napot!
Tekla

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn: én is kuksizom a januári topikot :D!!! megszületett ma hajnalban az "úton lévő" :D, jó hosszú ideig tartott, gondolom jól elfáradt szegény anyuka, de mostmár babázik :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok,

Köszönöm a bíztató sorokat.
Kukli: Örülök, hogy ti egy egész család vagytok. Az én nyomorom igazán nem a te hibád....

Tegnap délután óta nagyon sokat keményedtem, este véreztem is, amitől persze megint jól megijedtem. Szerencsére görcseim nem voltak, de a hasam többnyire, mint egy betonfal.... Én meg egyedül itthon... Küldtem apukának sms-t és fel is hívott és sajnálja, de most ne szüljek már meg, mert ott van nála Dani és nem ér rá és ő most inkább alszik és úgysem lesz baj....
Íme a pasi, aki állítólag szeret... :roll:
Szóval jól be Magne B6-oztam magam és el is állt a vérzés, bár a pocakom most is eléggé keményedik, de éjszaka hosszan beszélgettem a kisfiammal, hogy még maradjon csak bent, egyenlőre ott jobb neki.... Remélem szófogadó a kispasi.... :lol:

Vica: Jók a képek. Szépek vagytok. :) Pannával kapcsolatban nekem 2 dolog jutott szembe. Nálunk több szabály van érvényben. Az egyik, hogy a másik kezéből nem veszzük ki a játékot. Ha mégis, akkor bocsánatkéréssel kell visszaadni. Ha összevesznek 1 játékon, akkor elveszem tőlük és megbeszélem velük, hogy értem, hogy mérgesek és mindketten ezzel szeretnének játszani, de csak egy van belőle és mit gondolnak, hogyan lehetne ezt megoldani. Tehát nem én teszek 'igazságot', azt úgysem lehet, hanem ők keressnek megoldást. Ha nincs megoldás, akkor a játék kivonul a forgalomból. Sok türelem kell hozzá, de mára már pikk-pakk megegyeznek és kevés a vita.... Ezek csak ötletek, hátha valamit tudsz hasznosítani belőle. :roll:
A méhszájad meg tök jól bírja most! Csak pihenj, amennyit lehetséges és nem lesz kórház! :)

Katka

katka22

A gyerekek nevében mindenkinek köszi a dícséreteket :D

Katka, köszi a tippeket. Abból igazad van hogy sok türelem kell hozzá, és főleg a Pannához, mert úgy tűnik, hogy megérti amikor rászólok hogy ne vegye ki a Bulcsú kezéből a játékot, de mégis megteszi újra és újra. Persze ad neki egy másik játékot vagy másik autót, de hát ez ugye nem megoldás :roll:
Na mindegy majd csak megoldódik ez is.
Te meg pihenj amennyit tudsz, azért a vérzés az nem jó ilyenkor. :( Szokott lenni máskor is? Dokihoz azért elmész ugye?

Na megyek, hallom a gyerkőcöket a lépcsőházból, megjöttek a sétából. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok

Nagyon helyesek a gyerkőcök :D
Hát ez télleg hosszú vajúdás volt a januári kismaminak.... lényeg hogy jól vannak.. én még éjfélkor is benéztem hozzájuk, de még nem volt hír pedig ugye addigra már kemény 1 órás volt a bébé :D hú csajok.. ha értük így izgulok mi lesz velem a saját topiktársaim szülésekor :roll: :lol: a saját magamé nem idegesít ennyire komolyan :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Katka: ez a sok keményedés és vérzés nem túl jó,azért ugye megkérded a doktorbácsit is, h minden rendben van e?

Szép napot!
Vica
wicca

Jaj Katka tényleg beszélj a dokiddal, és írd majd meg mit mondott. Lehet holnap megnézne, nem? Azért örülök, hogy jobb kicsit. Pocaklakó reméljük csak ijesztegetett. Sztem megvárja a február végét-márciust.
Bókokat mi is zsebre raktuk. :wink: El is felejtettem, nekem hétfőn a 30 (29) hetes uhu. Anyuval megyek be, mert szülinapja van 31-én, s gondoltam feldobom ezzel.
Januári kismami története már nagyon érdekel. Amúgy nálunk a kh-ban sok olyan eset volt mikor bent voltam, hogy víz elment, és akkor még vártak 24 órát asszem. Ha jól emlékszem. Utána indítják csak be. Szval lehet csak ült szegény az ágyon egy napot fájások nélkül. De hosszú ment volt, az biztos.
Remélem nálunk gyorsabb lesz az infó áramlás, mert különben mindenki megszül tényleg itt az idegeskedésekben. :lol:
Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hol járnak az eltűntek???

KépKép
KépKép
adryn

Halihó!

Katka: a keményedés ok, de a vérzés????!!!! Azóta volt? Orvos látott?
Keményedés: vannak olyan napok, hogy alig, van, hogy szinte egész nap kőkemény a hasam. Most pl éjjel is így volt.
A pasik hajlamosak elbagatellizálni dolgokat. Már a párodra gondolok...Bezzeg, ha náthásak, halálukon vannak. :oops:

Kuklika: a Little Geniust hároméves kortól ajánlják, de szerintem + félévet nyugodtan rá lehet számolni. De addig ti is eljátszhattok vele. :)

Vica: csatlakozom az előttem szólókhoz, csini vagy, picurka pocakkal te is, gyermekeid is szépek!!!
Ahogy írod Pannát, sokszor az jár a fejemben, vajon Luca hogyan fog viselkedni, ha meg lesz a kistesó. Most nagyon lelkes, nagyon várja, készül, de mégiscsak lesz négy év közöttük.
Mindenestre az megnyugtató, hogy Panna nem nyomja el a féltékenységét (feltételezem, azért viselkedik így), inkább adja ki magából, legfeljebb te bolondulsz meg egy kicsit. 8)

Bea: csak nicknév. :wink: Egyébként névrokonok vagyunk. :)

Szilveszter után nekiállok összerakni a kórházi motyót. Ki tudja...

marq
Kép
Kép
marqueza

wicca: a disznótoros kóstolóval csak lassan. Mi a múlt héten kaptunk, isteni volt, de a szervezetem, finoman szólva, ebben az állapotomban nehezen tole :shock: rálta.

Adryn: majd a többiek is előkerülnek. Még sokan ünnepelnek. Férjem mától a melóban+gyerekem ebéd utáni sziesztán=én a gép előtt. :roll:
Köv. karácsonykor garantáltan te is el leszel tűnve! :)

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok,

Köszönöm az aggódást. Doki bácsimat nem zavartam, mert volt egy ilyen nekem 7 hete, amikor az éjszaka közepén felkeltettem és ő megnyugtatott és utána meg alaposan átbeszéltük az egészet.
Nekem akkor az jött le, hogy vérezni lehet méhszájpoliptól esetleg, kicsit a lepénytől (ha az a viharzónában van). 2 komoly eset van, ha beindul a szülés (ami fájásokkal jár és hajnalban általában eldől) vagy ha leválik a lepényem. Szerinte nálam ezeket alapvetően ki lehet zárni a korábbi terhességeim alapján (nem vagyok erre hajlamos). Ha hajnalban görcsölök/fájok/erősen vérzek, akkor azonnal kórház. Ja, meg még van, hogy kinyílik a méhszáj, de nálam ezt is ki lehet zárni..., mivel a 42. héten is hosszú zárt méhszájam szokott lenni....
Szóval nálam kisebb dolog van és megultrahangoztathatom magam, de szerinte többet ér, ha ágyban fekszem és alszom. Szóval ma még pihenek. De már nem vérzek, a pocakom most is keményedik, de nem annyira, mint tegnap és szorgalmasan szedem a Magne B6-ot.
Bevallom most örülök, hogy a lányok apukájukkal vannak és én lustálkodhatok.....
Ja, és holnapra van időpontom az orvoshoz. Még 6 hete kaptam...., de most azért én sem bánom, ha rámnéz....

Katka

katka22

Vica Nagyon aranyosak a gyerekek a fotókon. És szépek is!

Katka Vigyázz magadra, még maradjon be a kis pocaklakó!!! Majd írd meg, mit mondott a doki. Tényleg jó, hogy most tudsz egy kicsit pihenni!

Ahogy elnézem a keményedéseket, stb. én nem leszek az elsők közt, aki megszül. Nekem nincs semmi, nagyon jól érzi magát bent a kis manó. De már csak 11 hét van vissza. Mondjuk ez a karácsony nem hiányzott a kilóimnak, de mindegy!
Ma csinált a tesóm rólam képet, mikor náluk voltunk, felteszem. Én sem vagyok kis darab, de még mindig a 60-as klubot erősítem. :wink:

Kép

Kép

Kép
rszg

marq: az olyan eltűntekre gondoltam akik már karácsony előtt is el voltak tűnve.......... a táblázatban nézegettem hogy nagyon sokan nagyon régen nem jelentkeztek.

KépKép
KépKép
adryn

Rszg: tök csini vagy! És már szép nagy a pocakod! A babád meg jön, amikor jönnie kell.... ;) Ez nem verseny.... Úgysem abban a sorrendben jönnek, ami most a sorrend....
Majd érdekes lesz figyelni, hogy alakul a helyzet. :) :) :) Azért február közepéig lehetőleg senki se szüljön.... :shock:

Katka

katka22

Katka! Vigyázz magadra! Tényleg valahol jól jön, hogy a gyerekek most nincsenek körülötted, legalább tudsz pihenni egy kicsit, habár lelkileg meg biztos jobb lenne, ha veled lennének. Szerencse, hogy pont holnapra kaptál időpontot 6 hete, tényleg sokkal megnyugtatóbb, ha orvos mondja, hogy nincs ok aggodalomra.

rszg, én sem éreztem még keményedéseket. Olvasgattam a februári topikot és ott már jóslófájásokról is beszámolnak. :shock:

Adryn! a februáriaknál is van egy lány, aki Dániában él, Zsancy. :)

Masut
masut

Masut: tudom :D barátnőm.. én mondtam neki hogy jöjjön ;)

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: :lol:

Masut
masut

[quote="marqueza"]
írta:
marquezaMindenestre az megnyugtató, hogy Panna nem nyomja el a féltékenységét (feltételezem, azért viselkedik így), inkább adja ki magából, legfeljebb te bolondulsz meg egy kicsit. 8)

:lol: :lol: Ez aranyos volt, köszi. :lol: Amúgy lehet hogy tényleg jobb mintha magába folytaná és netán a másokkal szembeni viselkedésén jelenne ez meg.

Rszg te is nagyon csini vagy, és az jó hogy nem keményedsz. Majd ha itt az ideje akkor úgy is jönnek a fájások. :wink:

Katka tényleg jó hogy holnap pont mész dokihoz. Amúgy neked rossz helyen van a lepényed? Nekem Bulcsúval volt majdnem a méhszájon és én barnázgattam miatta, de nem volt igazi vérzésem hálisten, az azért elég ijesztő lehet.

Nekem lehet hogy újabb adag kúpra vagy krémre lesz szükségem a Candida miatt :( Úgy látszik ennyit érnek ezek a szerek, ez úgy tűnik végigkíséri már a terhességemet. :evil: Vagy lehet hogy a sok süti nem tett jót, mert ugye a cukros dolgokat kellene kerülnöm ilyenkor, de hát nem nagyon tudtam ellenállni.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: próbáld ki a gynophilus nevű hüvelytablettát. nagyon jókat mondanak róla. olvasd el: www.vitaminkosar.hu gyógyszertárban kapható és terhesség szoptatás alatt is használható.

KépKép
KépKép
adryn

ja.. én is most rendeltem meg a gyógyszertárban :D

KépKép
KépKép
adryn

marq: (szerencsére) nem szeretem a disznót illetve nem minden részét és most amikor apa hazaállított a friss disznótorossal asszittem meglátogatom a wc-t ... bbbrrrrrrr

adryn: nekem is van barátnőm a februáriaknál és nekem anno Ő mondta a babanetet :D! ja! és a barátnőd engem is meglepett mikor ma benéztem hozzájuk :D, írni is akartam Neked, de beelőzött masut!!!

rszg: nagyon csini vagy és a pocakod is szép kerek :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: