Na sziasztok Lányok!
Most végre vissza is tudtam olvasni, nem csak bekukkantani
Rólunk:
23-án azt hiszem, kicsit túlpedáloztam magam (takarítás, bevásárlás, biztosítási ügyintézés...), úgyhogy délután 3-kor 8 perces keményedéseim voltak, elég fájdalmasak, de nem görcsös fájás, úgyhogy békésen ledőltem, és pihentem.
24-ét nagyon pihenősre vettem, kicsit pakolásztam, meg babaruhát mostam, de inkább pihentem, keményedés nulla...
A 24-e jól telt, a gyerekek feldíszítették a fát, ami olyan, mint a dugóhúzó, de komolyan

elég sokat igazgattuk, mire normális formája lett... aztán fürödtek, öltözködtek, és közben jöttek az ajándékok. A szentestét a szüleim és a nagymamám is velünk töltötték. Annyira telezabáltam magam (szó szerint) még ebédnél, hogy alig bírtam aludni

sav jött ezerrel, pedig nekem eddig nem volt problémám vele.
A gyerekek boldogok: Zaza megkapta az AT-AP lépegetőjét, meg egy űrhajót (Csillagok háborúja), Mesi akváriumot, már egy csomót elolvasott a hozzá tartozó szakirodalomból... holnap megyünk, veszünk alá polcot, meg bele növénykét, halat meg egy hét múlva...
25-én apósék jöttem, Apus főzött, persze a csirke szétszedése az én harci feladatom
Ma a szüleim jönnek ebédre (maradékot pusztítani), este meg mi megyünk hozzájuk, jönnek az öcsémék...
Sütöttem sütikéket gyümölcscukorral, egyáltalán nem nyomákolta fel a cukromat
Viszont a szédülések továbbra is megvannak, már mérek mindent (vérnyomi, cukor), hol egyik alacsony, hol másik...
Továbbra is pihenő, ma még nem szeretnék szülni

holnaptól meg visszatérek normál üzemmódba, mert ez a takarék üzemmód kiidegel
Gyors reakciók:
kzs vér: nem vetetünk
tükör: én szeretem

(a pocim most aranyos, körülötte sincsenek párnák, a bőröm annyira szép, hogy még Apus is észrevételezte, nincs vizesedés...)
Gizella: Amandának utólag is boldog szülinapot!!!
3 vonalzó: én az aláírásban először új bekezdéssel, majd inkább szóközzel választottam el... viszont vannak olyan linkek, amik túl hosszúk, és nem engedi a rendszer... én kísérleteztem, melyik fér bele...
pulzus: remélem, rendbejöttél azóta
Tatárbifsztek: semmiképpen sem!!! nem szabad, nem éri meg a kockázatot (mert egyáltalán nem biztos, hogy van benne baktérium, de mi van, ha igen?!)
Sajnálom a fájós derekakat, csontocskákat, vizesedéseket, stb... de kitartás Csajok, már csak pár hét (vagy nap)
Lassan ebédelünk, szegény Apus terít, melegít... majd még jövök