A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helyes!!!!!!!! Sőt tessék fölényeskedni vele, mintha lenne pénzed és ajánld fel neki,hogy fizessen ki ő téged mert F.házat akartok venni! :wink: Szerintem félre is állna a szája és egyhamar nem emlegetné fel!

Kép
muzsuzska

Kisütött a nap, ennyit a havazásról.

Kép
muzsuzska

F.-tól kaptam Rexona kozmetikát szép karácsonyi dobozban,meg teafőzőt,aminek a közepén szűrő van.Ez is szép, krómozott fémből és üvegből van.
Az ex kitett magáért, kaptam tőle egy jó drága pulcsit, nagyon puhácska, egy falinaptárat,meg egy kézit is, egy szerencsepatkót mézeskalácsból, két DVD-t, amire a gyerekek vannak feljátszva kicsi koruktól kezdve, meg fényképeket is a gyerekekről.
Anyóstól meg egy télikabátot kaptam.

Kép
flóra 11

Na beszéljünk szebb dolgokról pl. húsvét. :D

Kép
muzsuzska

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Ne is szólj semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hali!!!!
Itt a húsvéti nyúl!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Imádlak nyuszi!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

L.is ezt szokta mondani nekem Nyuszika!!! :D :D :D

Kép
martik77

Tartottam a frontot helyetted! :D Merre jártál?

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, sztem nekünk kettőnknek hormon nélkül tök össze-vissza jön meg a pirink...

Kép
flóra 11

Flóra nekem az uh-ból és a hormonból 23-24 jósolta a lombikdoki.

Kép
muzsuzska

Na,kari után ilyen hamar húsvét???? :lol: :lol: :lol:

Helló Márti!

Kép
flóra 11

Ezért is írta a beutalót 29re.

Kép
muzsuzska

Összeraktuk a hintaszéket!!!
Néztem valami aranyos karifilmet,lementem a boltba,meg hagytam L.had játszon a gépen mert megy éjszakára dolgozni8 és Dömének összepakoltam a holmiját mert ő meg az apjához megy.

Kép
martik77

Én várom a húsvétot mert az közelebb van májushoz. :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Na, akkor várd a csodát! :wink: Hátha egyszer bejön.

Kép
flóra 11

Ha egyszer lesz babám lehet,hogy akkor beleszeretek a karácsonyba is? Talán.........

Kép
muzsuzska

És a kutyu sincs otthon, akkor teljesen egyedül leszel!

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!!
Gondoltam,hogy te karikor is ilyen elfoglalt vagy!!!Csak remélni tudom,hogy pl.anyák napjakor ugyan ezt kapod vissza!!!!

Ja és a kép amit neked küldtem emil a 3 maci(vagy kutya?) a három fiadat szimbolizálja! :wink:

Kép
martik77

Tegnap megbeszéltem a b.nőmmel,hogy náluk alszok,de még nem biztos,lehet itthon maradok. :D

Kép
martik77

Flóra,ez az utolsó esélyem lombikig, mert utána jön a fogamzásgátló májusig. Így kiszámitható lesz a beültetés ideje, teljesen leállítja a hormonrendszert és gyógyszeresen ő építi fel.

Kép
muzsuzska

Én megengedem, hogy ott aludj! :wink:

Kép
muzsuzska

Ó,de ari vagy Márti! Köszike. Megkaptam,nagyon tetszett, de most, hogy elmagyaráztad,méginkább! :D

Kép
flóra 11

Milyen a hintaszék?????? Jó hintázni? Majd ha L. ráér kérünk egy hintázós képet. :D

Kép
muzsuzska

Megyek teregetni.

Kép
muzsuzska

Értem Zsuzsi. Az én hormonháztartásom is teljesen le lett állítva a Clostival. :( Most arra várok, hátha Closti nélkül magától helyre jön.

Kép
flóra 11

Már csináltam képet mindjárt felrakom.
Köszi,hogy elengedsz! :D

Rögtön a három fiad jutott eszembe(ezt csak úgy megakartam neked írni)Flóra.

Kép
martik77

Küldtem nektek e-mailt. :D

Kép
flóra 11

Délután megyünk anyámékhoz.

Kép
flóra 11

Még nem ért ide Flóra!

Faxoljatok nekem kölcsönbe egy ruhaszárítót!

Ja és elfelejtettem WC papírt venni már csak 1 guriga van, csak hasmenés ne jöjjön. :D

Kép
muzsuzska

Részvétem, én is leugrom, ebéd helyett, Sajnálom is magam miatta. :evil:

Kép
muzsuzska

Kép

Kicsit elbambultam :oops: :D

Kép
martik77

Kép

ez pedig tegnap készült :D

Kép
martik77

Márti nálatok nincs fűtés???????? Új hintaszékben ilyen szomorú pofit vágni!!! :evil:
A pocód nő, láthatóan!!!! :D

Kép
muzsuzska

De van,csak nem akartam pizsibe fényképeszkedni.Meg a hintaszékhez illik a fürdőköpeny! :D
Csak elbambultam :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Flóra megkaptam az emilt :wink: Szép,aranyos! :D

Kép
martik77

Megyek enni,még jövök.

Puszi!!! :D :D :D

Kép
martik77

Kis bambulós! :D Aranyos fehér nyuszi!

Na öltözöm (én pizsiben vagyok) :D és leballagok. Kiváncsi vagyok az új csizma feltöri e a lábam?

Kép
muzsuzska

Jó karácsonyozást mára is!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Elfelejtettem anyámnak gyümikenyeret sütni. Gyorsan bedobtam egyet a kenyérsütőbe. Indulásig még megsül és frissen vihetjük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.25 13:41-kor.

Kép
flóra 11

Nektek is jó karit mára. :wink: Gondolom családlátogatás a mai program mindenütt.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Márti, de gyönyörű vagy!!! :)

Heni

Kép
szheni

Van most kb 20 percem, gondoltam, benézek Hozzátok!
Zsuzsi, lehet, hogy nem is kell az a lombik? :)
Flóra, tök szépeket kaptál, és Márti is. :) Hogy telik az ünnep? Nem nagyon olvastam még vissza...

Heni

Kép
szheni

Most nézem, hogy Zsuzska elment, talán már Flóra is, Márti meg hamizik...

Zsuzska, egyébként tuti, így lesz. Ha lesznek gyerekek, biztosan imádni fogod a karácsonyt...

Heni

Kép
szheni

Képzeljétek, én kismamanacit kaptam, mert ami van, az Mikinek nem tetszett, azt mondta, túl szomorú. :) Kaptam egy borotválkozótükröt, amit magának vett, csak nekem csomagolta be, de mint kiderült, csak elterelő hadművelet volt. Müller Péter Örömkönyv c. könyvét kaptam még és egy levelet. Hát ezen sikerült elbőgnöm magam. Annyira édes volt, a családról, a babáról, a szeretetről, és a tiszteletről írt, amit irántam érez, és hogy szeretne elrabolni 3 napra 9-10-11-én... És az egész úgy jött ki, hogy gondoljam át, akarom-e, ő nagyon várja a válaszomat, mintha valami nagyon fontos dologról lenne szó, mondjuk megkérné a kezem, de azon már túl vagyunk. Úgyhogy sajna fogalmam sincs, mi lehet ez a nagy titokzatoskodás... Szóval még mindig imádom!!!

Én is csináltam pocifotót tegnap, és megmutatom a fánkat is, ha nem haragszotok.

Heni

Kép
szheni

Hát ezek vagyunk mi hárman... :)

Kép

Ezek meg mi ketten a 17 hetes pocakkal. :)

Kép

Heni

Kép
szheni

Küldök nektek néhány képet a karácsonyi díszítésemről. A konyhait nem tudom lefényképezni,mert vakítóan tűz be a nap.

Kép Az előszobai faliszőnyeg

Kép

Ezt a picit fát én varrtam textilből.A cipősszekrényre került dísznek.

Kép
Kép

És a hóemberek is az előszobai díszei a telefon mellett.

Ez a karifánk, ami az idén piros.

Kép

Kép
flóra 11

Heni,nagyon szépen gömbölyödik a pocid. MÁRTI A TIÉD IS SZÉPEN MEGNŐTT.milyen jó nektek! :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: