A nagy sikerre való tekintettel levágtuk a Virág haját.

2004.02.24 19:26
2004.02.24 22:08
kell ráadni, ha véletlen kaka jönne ne menjen a vizbe, pisi az nem számit, az rozsaviz, s erre adod a gatyát. 
2004.02.25 04:16
Hajvagason mar en is gondolkodom, mert Emma mindig megtalalja
Megprobalok kesobb meg jonni 2004.02.25 09:22
A mi első rózsaszínünkben Gabi nem vattacukor volt, hanem eperfagyi.
Kinőtt pulcsi.
A vattacukrot én is imádom.
Nagyon jó dolog.
Fogacska.
De legalább kibújik nemsokára, és nem kell protkó!
A kórházas leírásod tényleg nem túl jó, ez alapján én is átgondolnám a váltást.
Hogy csináltátok, nem forgolódott nagyon?
2004.02.25 09:56
, de akkor is!
Garatulálok hozzá! És valami tüdéri ez a kiscsaj
Nagyon tetszik!
), reggel 7kor egy szopi és fél10-10kor ébredés
Egész jó, csak a védőnénit így nem biztos hogy be tudom engedni ha jönni akar, mert nem vagyunk még fogadóképesek
2004.02.25 10:40
Jó étvággyal eszegette, most már egy kicsit többet kapott, de azért ez még mindig szinte semmi
Lett is tőle kaki ma reggelre
Mondjuk én nem vagyok valami tapasztalt anyuka, eddig Zsoltika 2x kapott almát. Ja, és sterilizáltam (kifőztem) a kanalat, amivel adtam. Nálunk most nincs barack
Pedig az is jó lenne! Én még meggyet szeretnék adni kicsit később, kaptunk a nagyszülőktől tuti biomeggyet, anno lefagyasztottam.

Nálunk a MÁV-ban senki nem jöhetett be a szobába, és ez így nagyon jó is volt! Üvegajtón keresztül mutathattuk meg mindenkinek a babákat
Egyenlőre nagyon hangyányit eszik, mikor fog többet benyomni szerintetek? 2004.02.25 11:18
Judit, bioboltokban simán lehet kapni magot.
Szerintem Haminak nem kell majd vágni, kihullik magától
Ébredő Robóról kép?
Ezek szerint a tejcsi mellett még nem igazán hiányzik neki semmi

Néztem is rögtön a táblázatot, hogy káprázik-e a szemem...de nem, ő egyszerűen ilyen ügyes!!! Gratula! No és az a diadalittas vigyor
Most látom igazán, h milyen jó, h a MÁVban nem jöhettek be a ltogatók. Pedig ott és akkor nagyon szerettem volna, ha legalább apa megfoghatja a kislányát!

De még nem köszönök el, jövök még addig. 2004.02.25 14:55
(vendéget várok délutánra), és Bencike is alszik, úgyhogy végre tudok írni
Egyelőre még csak a jobb térdét használja, de így is szépen halad előre. Ja és mellé még a hasán is forgolódik, tegnap egész 180 fokot sikerült. Ma ruhában is megcsinálta ugyanezt, úgyhogy nem volt véletlen
Most már fél méteres körzetben nincs számára elérhetetlen, és ez annnyira jó!!!
Mondjuk beletelt vagy 10 percbe
Én olyan boldog vagyok, már azt hittem hogy soha nem indul be az én picikém...
Nálunk ezek szerint előbb a kúszás lesz
És ha a tényleges korát nézem (4 és fél hónapos lenne), ennek épp most van itt az ideje.
Vagy legalábbis ne ilyen korán (ma fél3kor ébredt)
Miért van az szerintetek hogy egy baba aki átaludta az éjszakákat nem egészen 3 hónapos korától majdnem két hónapon keresztül (de úgy rendesen, este 10től reggel 6ig) az most éjjel felkel enni, úgy hogy még a foga sem jön! Az lehet hogy most ágyazódik be a fogacskája, de egyáltalán nem nyűgös. A nyála folyik ezerrel, meg mindent a szájába töm, de más jele nincsen, szóval lehet ez még nem az.
És aztán este 10kor alszik el. Ez napi 14-15 óra alvás, nem sok ez?!
Ússzál helyettem is, nekem is annyira hiányzik már egy kis mozgás!
Nagyon édes!
Nekünk Avent varázsitatónk van, de Bence csak akkor fogja ilyen szépen, ha igazán szomjas
Ha már nem kell neki az innivaló akkor csak rágcsálja. 
És látom rózsaszínben van
Nálam azért csak nyerő ez a szín
(jelzem, rajtam ma pont egy ilyen felső van, mert én nagyon szeretem! na jó nem babarózsaszínben vagyok azért
)
2004.02.25 15:43
2004.02.25 16:32
Sztem is engedjétek lejebb az ágyat! Mi már megtettük pár hónapja, persze felállni nem óhajt a kisasszony....de jobb félni
Bár Fanninál látnék ilyesmit. Leteszem a popsijára és elücsörög egésznap
nagyon eljátszogat ülve
Kicsit lusti
2004.02.25 17:02
2004.02.25 18:32
Szoval ennel lejjebb nem lehet, kicsit csaloka a kep, mert a nagyagy feloli oldala le van engedve
Par het es visszasirod meg a leteszem-ottmarad Bencet
emlekszek am meg az elso idokre, amikor meg az 1x szopinak is orultunk
Vagyis en meg mindig orulnek neki, mert Emma megszamlalhatatlanul sokszor szopizik...
Napkozben max. 2x1 orat alszik, az olemben cickoval a szajaban vagy kocsikazas kozben. De pl. tegnap semmit nem aludt egesz nap - estere total nyugos lett.
Hajvagas?! Mi lassan kezdunk parokara gyujteni
)
de van kek ruci is, pedig az "fius" szin
(es azt mar csak zarojelben merem leirni, hogy ma lila-sarga szerko volt rajta
)
2004.02.25 18:41
.
) 2004.02.25 19:12
Emma oltári jó fej, ahogy álldogál. Nagy-nagy gratula!!! Haját meg ne bánd, még nincs veszve semmi.
Valahol olvasta ezt, még régebben, a terhességem alatt. Azóta ez a szlogen, Főleg, mert az összes munkatársának lánya van, de tényleg.
. A fogacska már terhesség alatt beágyazódott, ott van, ahol lennie kell, csak készülődhet kifelé, de az még ezek szerint eltart egy darabig. Az alvás meg annyi legyen, amennyire neki szüksége van. Az éjszakával kapcsolatban nincs ötletem
. 2004.02.25 19:36

2004.02.25 19:42
) ott nyüzsgött egész nap! Jó mondjuk nálam nem volt baba, mert Domcit az 1-es klinikán ápolták, de akkor is!!! A csecsemősök és a szülésznők viszont hihetetlen kedvesek voltak, le a kalappal előttük!!!
eddig kb 6-ig aludt, most meg már 3/4 5-kor kukorékol, ami még nem lenne baj, csak hát nem nagyon óhajt visszaaludni
ilyenkor szoktam könyörögni neki " csak még 5 percet, jóóó???? "
és persze borzasztóan sírt
már kb 26 féle kencét próbáltunk, semmi hasznuk nem volt. Most felírt egy koleszterines kenőcsöt, remélem ez már jó lesz. Minden este szellőztetem a popsiját, szinte 2 óránként pelusozom, tocsog a popsikrémben, nemtom mit tehetnék még.
2004.02.25 21:38
Ha tetszik valami, akkor is, ha nem, akkor is.
Hol ide forog, hol oda, alig bírom bepelusozni
2004.02.25 22:21
, ugye milyen nagy gyerköc lesz hirtelen mikor már ilyeneket tud?(mászás, állás stb.)vége a baba korszaknak, eljött a kisgyerekkor.2004.02.26 08:33
Végülis abszolút nem fájt a dolog, inkább olyan kellemetlennek mondanám. Viszont a végén úgy beszédültem, hogy még a fülem is zúgott
Dokim széket hozott, hogy tegyem fel a lábam, megmasszírozta a nyakam, vizet hozott... tök büszke vagyok hogy ilyen rendes dokibácsim van
2004.02.26 08:50
nekünk van komplett rózsaszín szerkó, olyan habos benne, tényleg mint a vattacukor
bár Fanninak vhogy rengeteg kék ruhája van. Fel tudom öltöztetni csupa kékbe, zoknitól a bodyig, gatyák, minden
majd lefordultam az ágyról...pasi..fura..
2004.02.26 08:50
Csak éppen mi fél egykor feküdtünk le. Fél2kor oda kellett adnom neki a cumit+ a hátára fordítottam. Így aludt 4ig, de úgy hogy közben folyamatosan hangot adott ki magából álmában
Olyan elégedett morgás volt ez, aranyos volt, de nem tudtam tőle visszaaludni
És ma reggel már 8kor! felkeltünk, de ő persze most visszaaludt az ágyába...
:
Ügyes, hogy már mászik! Az egyik barátnőm babája napra pontosan egyidős vele, és még forogni sem hajlandó. Ebből is látszik hogy minden babának más a ritmusa.
Mi már túl vagyunk rajta, egy időben Bence is mindenért sikongatott meg nyávogott, de már inkább fújja a nyálát ha beindul
Szegénykém! Mondtak valamit hogy mitől van ez?! Remélem az új kenőcs használni fog és hamar meggyógyul!
Ráadásul én az intenzív mellett feküdtem két szobával és mivel mindkettőnek nyitva volt az ajtaja, mindig hallottam hogy Bencike kétóránként üvölt egy félórát az éhségtől, majd beájult és mikor én mehettem szoptatni, a fáradtságtól nem tudott eleget enni
És így gyarapodjon a baba rendesen! Nekünk a 2300 grammot tűzték ki célul, azt mondták akkor mehetünk haza. De így örültem ha nem fogyott. Az utolsó két napon már annyira sírtam hogy az egyik csecsemős elintézte nekem hogy igény szerint járhassak be szoptatni. Bár az intenzíves nővérkék vágták a pofát mikor bejöttek hozzám szólni, hogy mehetek, de nem érdekelt. Aztán rá egy napra saját felelősségre hazajöttünk! Csak úgy engedtek haza 2110-zel, ha egy hét múlva visszamegyünk kontrollra. El voltak ájulva, mert Benci 2340 volt, egy hét alatt 230 grammot hízott
Persze mert itthon akkor evett amikor akart
De én is utálom hogy nem tud előre szólni, pedig én már próbáltam rá célozgatni...
De eltettük, majd jó lesz pár hónap múlva.
akkor most hogy is van ez?!
kíváncsi vagyok mikor fog igazán megindulni. Tudom hogy sokan mondják hogy jobb ez még, mert ha elindul akkor vége a nyugodt időszaknak, de ennek ellenére én már nagyon várom
Majd akkor sírok, jó? Vagy inkább együtt sírunk majd, mert mindenkinek abban az időben fog megindulni a gyereke
2004.02.26 09:22
Nem mertem kivinni a folyosóra, mert állandóan nyitva voltak az ablakok és huzat volt. 

Úgyhogy kitartás, mi is ebben a cipőben járunk!

Egyszerűen irtózom a gondoltattól. Meg ugye nekünk még a tesó(k) hátra van(nak)
Ki tudja mikor - de azért 2 évet szeretnénk várni. 2004.02.26 09:50
Azóta meg sikongatás van ezerrel
Nyáltenger, kéz a szájban még tán evéskor is
És irigyellek, hogy utaztok
Jó pihenést!!!! 2004.02.26 09:54
Tünci is elég sokszor ébred, a minap ráadásul rekordot döntött: igaz hogy csak 1x kelt, de 1/2 2-től 5 ig kellett fentlennem vele. Utána meg 7-kor ébresztő a kissráchoz... 
Próbálom mindenre ráfogni, a fogára, arra hogy többet enne, a sok frontra, de igazából fogalmam sincs
De biztos hamar megszokom majd...
2004.02.26 11:04
. Lizinek viszont szép ágyikója van és még szebb a benne lévő hercegnő
.
.
.Táblázatot köszi
.
. Jók legyetek
.Csírát mind megetted
?Várunk vissza Hamival együtt
.
. Ügyi nagyon. Tényleg nem hasonlítgathatjuk mindig a másik babájához, mert még mi is teljesen mások vagyunk. Nagyon örülök mégegyszer, mert tudom, Te is mennyit aggódtál emiatt
.Éjszakák miatt pedig sajnállak. Minap gondoltam rád, azaz tegnap. Fájt a pocim is úgy megjött. Nem egy két csepp, hanem rendesen
. Kár volt emlegetni
.Alvást illetőne sajnállak nagyon. Sokszor én is elgondolkdom, hogyan bírom, mikor Robó van mikor négyszer is ébred és reggel hatkor már nem akar visszaaludni.Nem tudom meddig tart ez az időszak. Azt meg főleg nem, ha éppen dolgoznom kéne mellette vagy tanulni, azt hogyan oldanám meg. Az agyam is is tiszta zokni szokott lenni.
.Kórházi láztogatások érdekesek lehettek. Nálunk sem volt átjáróház, sőt még apa a csomagokat sem hozhatta be nekem
, végülis jogosan, csak akkor nehezemre esett a cipelés.Viszont ezt nem bírom megállni, hogy ne írjam le, mikor Robóért mentem (mert leadtam, ha látogatóim voltak), akkor bent a babáknál, bent volt egy karbantartó, tiszta mocsok, koszos ruciban. Azt hittem elszédülök a látványtól...Szoptatni engem sem tanítottak meg bent. Robó besárgult picit, állandóan aludt, alig bírtam felébreszteni enni egy picit. de azért hazaengedtek, igaz bent sem csináltak volna többet, ha nem jöhetünk haza. Így erről a részéről megvan a véleményem nekem is.Az orvosom szülésznőm tökéletes volt, de a többi...
. te vágtad amúgy le, Múltkor én is vágtam már Robónak, mert már a szemébe lógott majdnem, nameg a fésülés se semmi, ha oldalra fésülöm, akkor a másik oldalon foltos marad
, de azért már szépen növöget az új hajacskája.
lenyűgözö.
.
. Tiapátok állítása szerint miapánknak kevésbé stresszes munkahelye van
. részvetem, vagy éppen örülnünk kéne???(az alvás kivételével ugyebár)
.
. Nehéz szülésed volt?
.
. Ja és tegnap óta mondja, hogy bababa
. Minden nap produkál valami újabb dolgot.
2004.02.26 11:53

2004.02.26 12:47
. Már nagy az izgalom, főleg a keri révén
.
. Így inkább nem fogadom meg a tanácsát.
.
2004.02.26 12:53
2004.02.26 15:53
2004.02.26 16:57
2004.02.26 17:49
Milyen büszkén és délcegen áll!
Milyen volt a vendégség? Jól sikerült a muffin?
2004.02.26 18:30
2004.02.26 18:34
2004.02.26 19:39
(De azért csacsogok egy kicsit Nektek...)
annyira sajnáltam...
Most húzza a lőóbőrt, miután a popsijába nyomtam egy kúpot.
) Lehet társulni hozzánk!!!
) a csípőm, igaz a tolási szakasz nem volt egy szláv karnevál.
KomFőiskola? 2004.02.26 19:47
<!--attachment: Bruinkocsika-67260.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*140.7**Bruinkocsika%2ebmp --><center><pre>2004.02.26 20:54
Elsöre sikerült, kiváncsi leszek,most már ezt is felveszük az állandó repertoárba, vagy csak egyszeri produkció volt.

2004.02.26 21:32

2004.02.26 21:33
már két napja ezt csinálja
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint