A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bébikompra licitáltál? :D

KépKép
benó

Értettem.Mi se veszünk semmit,legfeljebb ha decemberbe veszünk valamit arra ráfogjuk,hogy ez a kari ajándék egymásnak. :D

Kép
martik77

Alföldi Géza:
Krisztus lehajolt
Hulló hó fátylán át igézett a hold
Mosolya ezüst-sugár
s a kopottan is sudár
jegenyékre szerelmesen hajolt.

A havas réten egy árva nyúl mosdott.
Nem figyelt, észre sem vett.
S míg a nyár éneke lett,
messziről egy öreg harang bongott.

Babonás, különös téléjszaka volt.
Álltam egy kereszt tövén,
s fázós, topogós fölém
kitárt karjával Krisztus lehajolt.

Budapest, 1937

KépKép
benó

használni még nem fogjuk, csak elöre beszerzem a dolgokat, ha olcsón hozzá jutok
/nálunk ezt járókának hivják :wink: /

szia benó :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

igen benó

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ismeretlen szerző:
Ha soha egyébkor...
Ha soha egyébkor eszembe se jutna,
Karácsony estéjén hazaszállnék
Mindig a mi kis falunkba.

Ha soha egyébkor rá sem emlékeznék
Karácsony estéjén a mi kis házunkat
Mindig fölkeresném.

Ha máskor eszembe sosem is jutnának,
Karácsony estéjén örökké áldanám
Az édesapámat, az édesanyámat.

KépKép
benó

Sziasztok! 3-as parti. :lol: :lol: :lol:
Plusz egy csomó gyerek (Törpe, Kis Vuk, Dávid, Kristóf) :lol:

KépKép
benó

A bébikomp tök jó, ilyen volt a keresztlányoknak is, nagyon hasznos. :D

KépKép
benó

Nálunk bébikomp.Dömének is volt de én mondtam Tancsunak,hogy én nem szerettem,mert Döme ellustult benne és még10 hónaposan se tudott ülni magától mászni meg egyáltalán nem.Mondjuk lehet azt az volt a baj,hogy hamar hozzászokattuk.

Kép
martik77

Na igen a vélemények eltérőek.Saját tapasztalat az a legjobb :wink:

Kép
martik77

Voltunk egy csomó helyen, utoljára mentünk anyuékhoz végül, és ők addigra meg is ajándékozták egymást, mire odaértünk. Mi csak igazán apró ajándékot vittünk, holnap is adunk nekik még egy kis apróságot Harkányban.

A legszebb és legaribb, amit kaptam (kaptunk törölközőt, mécsestartót, IKEA-vásárlási utalványt, ágyneműt): a Vivikétől egy só-liszt gyurmából készült képecske, mindkét oldalán egy kis embrióval. Annyira édes ez a gyerek is! :D :D :D :D :D Majd lefényképeztetem a GY.-val. A Kittikétől meg csíráztatott búzát pohárban. :D :D :D Ő is nagyon aranyos. :D :D :D :D Ők meg csak zoknit kaptak tőlünk (a gyerekek), mert holnap akarom odaadni a könyveket, amiket kapnak meg még néhány kis apróságot, de képzeljétek, ennek is nagyon örültek, nem nyafogtak, hogy mi van még. :D :D :D Tök jó, nem? :D :D (Régen nyafogtak volna, csak azért. :roll:)

KépKép
benó

Persze, minden gyereknek más a jó, meg minden anyukának is. :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

ma voltunk sétálni, megáltuk üzibe, utánna felmentünk a mamához,/anyum is otthon volt.kért szabit, mert mamának gyógyszert kellett iratni/. beszélgettem velük.4 körül haza jöttünk. akkor mondta a Sanyim, hogy menjünk el a tescóba halat venni /biztunk benne, hogy ma már olcsóbban adják, de nem/, utánna megálltunk a dm-be, vettem egy csomag pelust 3-as méret /spajzolok/ meg egy zselés rágókát és utánna jötünk haza

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

miért márti mikor szoktattátok hozzá?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Iszonyú álmos vagyok, ez hihetetlen. :?
Valamit nagyon akartam írni az előbb, de mit? :roll:
Ja, már megvan. Szóval a Gy. vett magának (mondjuk rá, hogy karira) egy vadászkalapot meg egy kést, meg vett vadászújságot meg nekem Hihetetlen-t (asszem), és azt mondta, mondjuk azt, hogy tőlem kapja a kést meg a kalapot, én meg kaptam az újságokat.
Persze a Gy. a karácsonytól függetlenül is megvette volna ugyanezeket, de most rámondja, hogy ez az ajándék és szevasz.
Magyarán szólva úgy van ez nálunk is, mint nálatok. :lol: :lol: És ez jól is van így. Nem igénylem a nerc(így van egyáltalán)bundát meg a gyémántgyűrűt karira, ti igen? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na nekem a szüleim rész kimarad(t) :?
De befestettem a b.nő,haját és ittam nála zöld teát aminek szerintem fű íze van :lol: Azután jött a melóból értem az L. és hazajöttünk.Ennyi. :)

Kép
martik77

bocsi a lassú válaszokért, de megint csak egy kézzel irok, mert Törpe megint a cicimen lóg :roll: :roll: :)

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Verseket necces így olvasgatni, nem igaz? Hosszú... (pont a magyartanár mondja, na, szép, majd a Flóra biztos rámszól :lol:).
Olvasnék én verseket, de most inkább dumáljunk. :lol:

KépKép
benó

Bocs, Márti. :oops: Inkább nem küldök verset, a képeslap jobb. :oops: :roll: :wink:

KépKép
benó

Kb ha jól emlékszem 7 hónaposan.Addig tök ügyi baba volt forgolódott meg minden de onnantól ellustult nem kellett magát tartania se egyedül ülni semmi.Aztán anyám elvitte 10 hónaposan elválasztani(persze nem jött össze)és úgy hozta haza két hét múlva,hogy négykézláb ment Döme.
De ez csak az én rossz tapasztalatom. :?

Kép
martik77

Milyen fűre gondolsz? :wink: :lol:

KépKép
benó

Miért kértél bocsánatot??Én szeretem a verseket csak képet gyorsabban küldök,mint verset! :lol:

Kép
martik77

Kép

KépKép
benó

Sziasztok lányok!

Kép
flóra 11

Zöld tea!!!!!És szerintem fű(mint a rét)íze van vagy szaga vagy ilyesmi :roll: :roll: :roll: :roll:
Teljesen belezavarsz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Kép

KépKép
benó

Látom, még vagytok.Én sajna csak most kerültem ide, most is csakpihenésképp egy kicsit,aztán megyek tovább dolgozni.

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!

Kép
martik77

Nagyon szépek a képek Benó!

Kép
flóra 11

Helló Flóra! :D :D :D Gyere bulizni! :D
Szilzi nem tud visszajönni végül? :cry:
Azt hittem, a fű-fűre gondolsz, érted.... :wink: :D :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Ez túl kicsi, nem?

KépKép
benó

Nem!!!!!!

Benó most jól leköröztél a képekkel!! :D

Kép
martik77

Kép

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Kép
flóra 11

Mit dolgozol még?

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Ki kér forralt bort? :D :D :D :D

Kép
martik77

Sok-sok ajándékot a fa alá, melegséget, szeretetet a szívekbe.
Békés, áldott karácsonyt!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.23 22:45-kor.

Kép
flóra 11

Kép

KépKép
benó

Én kérek! :D
A Gy.-ék ma boroztak, úgy ittam volna én is. :wink:

KépKép
benó

Szóval én füvezek te iszol??? :lol: :lol: :lol:
Szép kis kismamák vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nektek is nagyon szép, boldog karácsonyt kívánok! Várjatok, vannak jó üzenetek a telefonomban!

KépKép
benó

Rengeteget dolgoztam ma.Reggelelőször kimentem a temetőbe, ott két és fél órát dolgoztam a sírral,de ágakból csináltam karácsonyfát.

Aztán még üzletekben keringőztem,vettem még ezt-azt, ami hiányzott.

Kép
flóra 11

Hát, ilyen kismamák is kellenek. :lol:

KépKép
benó

Aztán ebédeltünk. Mostam, teregettem, majd jött egyik ismerősöm, hogy varrjam meg a nadrágját. :evil: Már így is időszűkében voltam,hát még ez is. :evil:

Kép
flóra 11

Akkor Flóra ideje megpihenned itt közöttünk!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Én se álltam szinte meg ma. Gúvad is a szemem. :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Mikor elment,sütöttem egy kenyeret,felraktam a hallevest, kitakarítottam a hálótés a gyerekszobát. Épp vittem a kis karifát a gyerekszobába,mikor megint csengettek. Jött a szomszéd néni. Na, beült ide másfél órára. :evil: Jól feltartott.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: