sziasztok!
hát a nagy karácsonyi ünnepek végére én is előkerültem! az ünnepek a körülményekhez képest jól teltek! szerencsére párom is nagyon jól viseli az új helyzetet, és végülis mindenki a családjukban, így nem volt rossz az anyukájánál a családi összejövetel. kicsit tartottam tőle!
ma anyuméknál voltunk, aztán "kereszt"anyumékhoz mentünk Diósdra, és olyan 8 körül jöttünk haza!
Beni már alszik, ha jól (nem)hallom, egybként kb. 2 napja iszonyat nyűgös! most már tuti a fogára gyanakszom! mindent rág, és olyan erővel ragad meg dolgokat, és tömi a szájába, hogy az eszméletlen! az előbb a nagy szopizás vége egy jó kis bukás lett, szóval szerintem a szopiból semmi nem maradt bent, de utána letolt még 150 tápit, és abból már nem engedett vissza semmit!
jajj, szegény Dorcika! nagyon megrémülhettetek mind a ketten
Adri!

remélem, hogy csak az ijedtség volt nagy, és minden rendben nálatok! kajcsi fronton is!!!
Aproo, sajnálom, hogy Levi is megint nem alszik valami sokat! eddig el voltam kényelmesedve, mert volt kb. 1 hét, mikor minden nap este 10től reggel 5ig aludt Beni egyhuzamban, de megint ébredünk mostanában 2-3 között, szóval még mindig nem alussza végig az éjszakát! nem tudom, hogy mikor van ennek itt az ideje, vagy mikor kezdjek el aggódni!? tippek!?
Anna, Emma baba nagyon édesen mesél papájának! annyira tünemény!

az én Benim mostanában annyira erőlteti a torok hangokat, hogy volt, mikor már öklendezni kezdett, annyira erőlködött!

szegény, olyan kis butuska!
Szilvi, hát igazából Beni felülése úgy néz ki, hogy hanyatt fekszik, a mellkasa előtt összeszorítja a kezeit ökölbe, és emeli a lábát, fejét és hátát, talán szaknyelven lebegőülésnek hívtuk annó tornaórán, szóval ezt csinálja, de már vagy 1 hónapja...

védőnéni és dokinéni azt mondták, hogy ha magától csinálja, az nem baj, mert csak annyit csinál, amennyit bír, az pedig nem árthat, viszont én néha szoktam felhúzni ülésbe... azt nagyon élvezi! tudom, hogy még korai a kis gerincének, de annyira tud erőlködni! mikor meg felhúzom, akkor látszik rajta, hogy iszonyatosan élvezi az új helyzetet, mert úgy más a rálátása is a dolgokra! ...
CsengeAndi, nagyon édesek a fiaid így együtt! tüneményesek!
és természetesen
Csenge baba karácsonyi sonkái is nagyon zabálnivalóak!
Dia, a családi fotótok nagyon klassz! még az úgymond részletekre is odafigyeltél, hogy ennyire összeöltözzetek!

szuper!
Panna, gratula Réki átfordulásához! ha egyszer egy gépezet beindul...
ja, Beni nálunk már kúszik! iszonyat édes! hason fekve a kezecskéit összeszorítja, a lábacskáit meg maga alá húzza, valamikor a karjaival is dolgozik, és megy előrefele! nagyon durván csinálja! lassan már csak azt veszem észre, hogy felpattan, és lemegy a játszóra!
ja,
Aproo, hozzátápi kérdésedhez! mi ettük a humana HA1 hypoallerén tápit! sajnos Beninek nem jött be, mert ugye nem kakilt tőle rendesen, vagyis megfogta, de tökre gyerekfüggő. sajnos a hypoallergén tápik kb. 2x-s áron vannak, mint a simák, de állítólag az allergiás szülő gyerkőcei 1 éves korig támogatással kaphatják, szóval így kb. annyira jön ki, mint a sima recept nélkül!? mondjuk mi most a BEBAt esszük már jó ideje, az 2000 Ft körül van egy dobozzal (szerintem baromi drága

), és nálunk ez nem tart ki 2 hétig se nagyon!
egyébkén árakat itt tudsz nézni:
http://www.pirulapatika.hu/
csak tájékoztatásul... a támogatott árat nézd, mert akkor annyi, ha van recid dokinénitől (vagy férjecskétől

, bár lehet, hogy ilyet nem lehet!?)
na, jól kipofázkodtam magam!
mindenkinek jobbulást, aki még beteg! babóknak sok-sok gyógypuszi anyucik által közvetítve!
Mecsi, jó utat oda, vagy vissza... illetve mindkét irányba, de az odáról már lehet, hogy lekéstem!
Panna,
CsengeAndi, nektek is, és mindenki másnak is, aki nem említette, vagy én felejtettem ki, de még utazik valamerre!