A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: cuki :D Majd rakj babaszobásat is!
Ma is jól kidolgoztam magam. Én csináltam a sütiket, anya majd az egyebeket. Csináltam zebra sütit, kókuszgolyót, sós kifliket, tiramisut, ja meg sajttekercset. Még jó, hogy a sóson kivül mind sütés nélkül készítendő. Igy is beletelt pár órámba.
Holnapi menü: halászlé, rántott hal salátákkal, sütik. Hagyományosan mindig ezt esszük szenteste.

Gizella: ezt a dokit azért érdemes lenne egyszer felnyomni a feletteseinél. Elsumákolni a ctg-t??? Még jó, hogy elmentél a másikhoz.

krisz78

Hanna: Közben látom, gyorsabb voltál. Nagyon hangulatos lett a szoba. Szép, meleg színek. Jól fogja érezni magát itt a kisfiad! :D

krisz78

Hű Batkata! Nem semmi mennyi energiád van.
Rendes nagyon a családod.
Julcsi holnap tuti nagyon ügyes lesz!

(Ha tudnád, milyen pihe-puha az a ruci)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Krisz!
Nem semmi, mennyi mindent csináltál. :shock:
Ügyes vagy!
Köszönjük a dicséretet.

Kép
hanna30

Hanna! Nagyon szép lett a szoba!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="csöre74"]G írta:csöre74ombócmakka: a vénás vérben mindig alacsonyabb a cukor, nekem a mérőmmel 0,5 volt az eltérés... szóval, ha 7 főlé kúszik egy picivel, akkor ne aggódj :wink: nekem a reggelit 20 g CH-ra vették le, a tízórait 30-ra fel, amikor egyszer a reggeli megugrott a gyógyszerem miatt... reggel lustább a szervezet, később jobban reagál a cukorra, érdemes ezért elvariálni a mennyiségekkel.

Szia Csöre,
Igen, nekem most levettek 10 CH-t a reggeliből és átrakták a tízóraihoz, mert ott meg alacsonyakat szoktam mérni. :shock:
De semmi gond, ezzel simán megbírkózom.

És a nap jóhíre: több cukorvizsgálatos félnapos körre nem megyek, mert ugye a következőn már 38 hetes lennék, akkor nem zaklatnak.
Elég lesz nekem a jövő héttől a napi CTG-k.

És kiderítettem, a vért majd a szülésznő veszi le CTG közben, tehát a háziorvost is kihagyhatom.

Most megyek és szépen visszaolvasok. :)

Kép
gombócmakka

[quote="csöre74"]
írta:
csöre74viszont Lányok: szoktatok ájulás közeli állapotba kerülni? nekem mostanában gyakran kifut a lábamból meg a kezeimből a vér, víz kiver, beszédülök :? egyelőre arra gyanakszom, hogy a cukor megy le, ezért kajálok az eddigi 3 óránként helyett 2 óránként, de kezd nagyon durvulni a dolog... lehet, mérek majd cukorszintet, tényleg ez e a baj... mert a kajától határozottan jobban vagyok :roll:

Hát, nekem nem szokott ilyen lenni.
Ma mondjuk szédelegtem, de az álmosságtól. A fél hatos kelést nem az amúgy kilenckor kelő kismamáknak találták ki. :evil:

Reggel 9-re nekem a vérnyomásom esett le (szerintem) így gyorsan toltam egy kávét, az helyretett. (és a háromkörös vérvétel után két órát aludtam a kanapén itthon, úgy horkoltam, hogy a férjem átment a másik szobába.)
Csöre, a vérnyomásod rendben van?

Kép
gombócmakka

[quote="kata8110"]G írta:kata8110ombóamakka: csakhogy megvagy Te is! 7kg? :shock: De jó! Na jó, nem panaszkodom, nekem 10 lett a vége, te le van tojva :lol: Fehérbálna effekt nálam is megvan, akkor érzem a legjobban, mikor éjszaka pisiturnéra indulok és ezt sötétben adom elő, szentségelve, hogy rálépek Apa papucsára :lol:

Jelentem, kész a zserbó!!! Guszta lett, már felapplikáltam a csokimázat is :D Holnap, ha lesz energiám, kedvem, akármim, akkor még a gyümölcskenyeret megcsinálom.

újabb fehérbálna húzásom: éjszakai pisiturnén (ez jó szó! :) ) nem nyitom ki akkorára az ajtót, amilyen széles vagyok. Magyarul felkenődöm az ajtóra. :o
Tiszta hülyeség, megjegyezhetném, hogy terhes vagyok...

Sütik: gondoltam sütök. Erre, Anyós csinált már linzert, pogácsát. Apám most hívott, hogy kész a habszelet, most áll neki a keksztekercsnek. Nagyi megcsinálta a zserbót.
Hát, így nem sütök. Ezekből úgyse ehetek, és úgy érzem, hogy a család se fog éhenhalni. Tegnap összedobtam egy adag csokismuffint, de vittem belőle a diétás nővérkének, meg egy barátnőmnek, a maradék helyzetét férjem megoldotta:)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka jót nevettem. Én is szoktam beszorulni az ajtóba :D

Krisz! mennyi mindent sütöttél! Nekem semmi kedvem sincs sütni. Nem is fogok. Holnap délelőtt feltakarítok, elmegyek a zöldségesbe a gulyásleveshez meg a húshoz zöldségért na meg mákért a gubához és annyi. De az is lehet, hogy a levest is rábízom apára 25-én....egész egyszerűen elhagyott minden erőm....
katuska79

[quote="jandrea"]
írta:
jandreaLányok! Olyan furcsa érzésem van. húú, hogy is írjam le. Szóval a pocakomon egy helyen olyan, mintha ütemesen mozogna a babám. Nem csuklás, annál gyorsabb, de nem is lehet a szívecskéje, mert annál meg lassabb. Olyan pulzálás-szerűség. Az én szívem sem lehet, mert elég nagy részen érzem ezt. Nem rég óta van, úgy kb. 2 napja, de ma elég sűrűn. Ti éreztetek már ilyet?????

Szia Jandrea!

Izé, nekem szokott "bokszolni" a kezével ( jó, szerintem a kezével.)
Olyan érzés, mintha ütne egy boxzsákot, kár, hogy az az én hasfalam. Képest ezt negyedóráig is előadni. Egyszer, (miután dokinéni kézzel kitapogatta, hogy hol is fekszik) kb fél óráig csinálta, teljes felháborodásában.
Ilyesmi érzés?
Nem lehet, hogy csak azt akarja, hogy másképp ülj, állj, feküdj?

Kép
gombócmakka

Sziasztok!
Voltunk ma dokinál, CTG szuper, a kemény jóslók ellenére is teljesen zárt vagyok. Nem bánom, mostmár karácsonyig maradjak is így, alig várom, hogy holnap legyen! :)
Na de azért látom az alagút végét... Hétfőn reggel megyek a dokihoz, ha egy kicsit is nyitva vagyok, akkor hétfőn szülünk!! :lol: Még fel sem fogom igazán.... De nagyon örülnék a 29-nek :)
Közben megfőtt a halászlé alap, megvettük a többi élelmiszert is, még egyadag rumosgolyó elkészült :)
Nagyim hozott zserbót, mogyoró tortát, bejglit, el vagyunk látva!

Ja képzeljétek... Ma jött a folyosón velem szemben aszülésznőm.. Köszönök, nem vett észre.. aztán visszafelé megint köszöntem neki, akkor visszaköszönt, de látszott rajta, hogy gőze snics, hogy ki vagyok! Szerintetek ezek után szóljak neki, ha szülök??? :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő! Köszi.

Katuska! Akkor pihenj.
Nekem ma Laca sokat segített, szinte mindent előkészítettünk.
Tudom, hogy nálatok Apa még holnap is dolgozik.

Mágnes! Örülök, hogy minden ok. Még a végén Annával egy napon lesz a szülinapja Bencének. :)
Szülésznőre nem írok inkább... :twisted:

Kép
hanna30

Sziasztok!
Minden Viktoriának nagyon boldog névnapot!
Annyira elfáradtam,mert ma disznó vágás volt nálunk.Tegnap voltam a harmadik ctgn,hétfőn kell mennem a negyedirke.Ahogy telnek a napok egyre jobban bevagyok parázva.

Kép
andi0716

Mágnes: halászlé alap??? hú az ma nálunk is meglett :D hát akkor elég érdekes a szülésznőd :shock: ez furi :x Gizella: igen létezik hogy a méhszáj jobban záródik nekem is a multkor a rosszabb eredmény volt a kiskönyvben aztán magnéziumra fogott, és utánna már a c3000 volt beírva :wink: Katuska: az erőm engem is elhagy szépen lassan ma meg sem álltunk szinte, a fa fel van díszítve hogy holnap azt se kelljen, meg megsütöttem kétfajta süteményt meg pakoltam meg stb. és akkor jön a holnap a végtelen mosatlan tányérok tömkelege jujjjjj :x
erzsebet0312

Gombócmakka: örülök, hogy megúszod a további cukrozásokat... tényleg sokat kivesz az emberből...
Vérnyomi: nos, kéne egy mérő :roll: A cukor normális szédülésnél is, mértem.

Szobák: majdnem kész... de csak majdnem... Zaza nagy igyekezetében kiszakította a gardróbja hátulját :? a tiplik nem tartják meg a szekrényt (nagyon lyukacsos a tégla), ezért holnap még venni kell valamit, de egyébként minden összerakva, Saci szobája (egyelőre bútor nélkül) kitakarítva, teleteregetve...
A család hulla fáradt... :? én is, pedig 3-tól 6-ig pihentem, már amennyit Saci hagyott... volt némi keményedés-menetem délután :? azért még nem szülünk :wink:
Meg még feltúrtam a lakást a hordozó újszülött szűkítőjéért, de nincs meg :? rémlik, hogy láttam valahol, de ebben a kupiban semmit sem találok :?

Hanna: nagyon aranyos a babaruha, Olivér szobája pedig szuper! :D nagyon ügyesek vagytok :)

Batkata: van energiád :shock: :lol: :lol: a felmosást én sem hagyom a gyerekekre, hasonló okokból :roll: én már próbáltam mosatni velük dolgokat (azt hiszem, a hótaposójukat Mikulás előtt), minden úszott :?
Még hogy Marci rinyál, hogy Julcsival kell játszani :shock: nem szoktak? Nekem nagyon jól elvannak együtt... kivéve, ha Mesi töri Zazát :roll: (amilyen kétballábas, elég gyakran okoz "balesetet")

Csöre
csöre74

Na, megvolt a porszívózás, asszem jó húzás volt ez tőlem, de az ötletet sörének köszönöm!
Csöre! Köszönöm! :D

Hanna! Szegények kénytelenek voltak beállni a sorba, mert a házisárkány hozzám képest szelíd bárány volt... :shock:

Krisz! Azta! Én sósat nem is sütöttem... Azt majd a bótból vett ropival meg sajtos tallérral pótoljuk...

Levest nem csinálok, vagy ha nagyon lázadoznak, csinálok nekik kukorcalevest. Tudom, hogy nem hagyományos karácsonyi leves, de a halázsléhoz nincs alapanyag, no meg kedv, a húsleveshez Apa nem fog hozzányúlni, úgyhogy marad a kukoricaleves.

Na megyek, s maj' jövök, csak leellenőrzom, milyenek Julcsa fogai a sikamikálás után...

folyt. köv. :oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Visszaolvastam!

Katuska, tényleg hülyék az emberek, milyen legyen egy karácsonyfa? Ha normann, akkor nem fog hullani, de luc szaga se lesz, és aki meg asztalra akarjak rakni, az vegyen egy akkorát, ami alá fér az asztal. Ez nem olyan bonyolult, szerintem. Pláne, hogy nincs is jobb, mint egy asztalról ledőlő fa.

Boldog névnapot a Viktóriáknak!

Ma teljesen kómás voltam a vérvétel miatti hajnali keléssel, meg az se dobta fel a napom, hogy 13-re értem haza a többkörös vérvételből. Ami után egy jót aludtam, de most is iszonyú álmos vagyok.
Mák, hogy holnap nem sok dolgom van, kis pakolás, mérsékelt takarítás, és megcsinálom az előételt 25-ére. Ja, remélhetőleg a fadíszítés se visel meg, de mondjuk én az élvezem, nem tekintem melónak.

Szentestére anyósostul anyámékhoz megyünk, csak az ajándékokat kell vinnünk, amiket ravaszul már egy hete csomagolok, így ez kész.
Az éjféli misét anyóssal - tekintette a fehér bálna állapotomra - idén kihagyom, így férjem is. Tehát anyós hazaszállítjuk, majd 25-én is alhatok jóóó sokáig, mert az ebédet taktikusan későbbre helyeztem, fél kettőre, azzal az indokkal, hogy szegény anyósom, az éjféli mise után ne kelljen korán kelnie. Gyanítom, hogy ő hétkor felkel, és én leszek, aki 9-kor, de jó trükk, nem? :D

25-én hozzánk jön mindenki, de a feladatokat leosztottam, anyós csinálja a húslevest, én a főételt, férjem majd krumplitpucolva kuktáskodik. És terít. A rengeteg süti kész.
Anyóssal most beszéltem, ő még csinálna hortobágyi palacsintát. Mivel mindegy mit mondok, úgy is azt csinál, amit akar, ráhagytam, legyen, akkor két előétel lesz.

26-ára csak alvást terveztem:))

Kép
gombócmakka

Mágnes, a szülésznőre nem tudok mit mondani.
Nekem pocsék arcmemóriám van, soha senkit nem ismerek meg, így én ezt könnyen tolerálom.

Saját szülésznővel az első CTG-n találkozom, majd 30-án, így személyes tapasztalat sincs, hogy meg szoktak-e ismerni.

Mondjuk, aki nekem köszön, annak én automatikusan visszaköszönök :roll:

Kép
gombócmakka

[quote]C írta:söre:Gombócmakka: örülök, hogy megúszod a további cukrozásokat... tényleg sokat kivesz az emberből...
Vérnyomi: nos, kéne egy mérő A cukor normális szédülésnél is, mértem.

Akkor ez szerintem a vérnyomás lesz, már csak azt kéne tudni, alacsony vagy magas....
:roll:

Nekem van mérőm, de nekem szinte egész terhesség alatt az amúgy is alacsony vérnyomásomat mérték mindig. Vagyis legalább a vérnyomásomba nem kavart be a terhesség...

Kép
gombócmakka

Batkata, szerintem jó lesz az a kukoricaleves is.
Sehol sincs előírva, hogy az nem kap ajándékot, aki nem halászlevet eszik:))

Nálunk ált. borleves szokott lenni, de mivel főleg én szeretem, most nem lesz, mivel ugye borból és cukorból áll, kettőből semmi :(

Leves nélkül is kiváló a karácsony:)

És hogy mégegy szentségtörést mondjak, nálunk szaloncukor se lesz. Férjem annyira nem szereti, én meg nem ehetek.
Akkor minek vegyünk?

(Már várom a jó kis január végi szalonleárazásokat, amikor szülés után lehet bűnözni :oops: )

Kép
gombócmakka

Én is jelen :wink:

Megjártam a fodrászt, ki tudja, mikor jutok el legközelebb? :lol: Utána Apával elmentünk pár alapvető élelmiszert venni, hogy így az ünnep alatt legyen mit reggelizni, meg gyümölcsleveket, ilyesmit... Aztán hazaértünk, Apa beállította a talpba a fát, én becsomiztam az összes ajándékot (kivéve Apáét, kis cselesen azon már túl voltam :D ) Elfáradtam...

Katuska: tényleg hülyék az emberek, minek kell asztalra rakni a fát??? :shock: Az meg köztudott,hogy a lucnak van az igazi fenyőillata.... És levelestől vajon miért nem lehet kidobni? :roll:

Sahli: neked is izgisedik a helyzet!!! :D A kiflit nyugodt szívvel ajánlom, tényleg nem olyan nagy meló, egyedül a kiflik sodorgatása kisebb macera :wink:

Hanna: csodaszép Olivér szobája!!! Nagy gratu hozzá!! Meg az a kis ruci, zabálnivaló :D

Erzsébet: gratu a ctg-hez :wink:

Krisz: nem semmi, mennyit konyhatündérkedtél te is! :shock:

Mágnes: akkor hasonló cipőben 'evezünk', hogy még nem nyílunk. Aztán max nyílunk aznap,mikor szülünk, az sem baj :wink: Szülésznőhöz no comment!! Én azt hiszem, megnyertem a világ legjobb szülésznőjét, annyira kedves és készséges, a magánban is mindig jön dumálni, hogy hogy vagyunk, meg hogy na, akkor mikor szüljünk?? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Ja: nekem továbbra is megvannak ezek a fini keményedések, befele a kocsiban egészen leizzadtam, közben meg ott álltunk a dugó közepén.... Apának sem kellett több, index ki, kerülőutakon csak úgy repültünk, én meg nem győztem lesni, hogy milyen utakat talál...de látszott,hogy izgul, hogy akkor most mit csináljon. :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: nagyon szép a szoba!!!! Átérzem a "kisszoba-problémát", nekünk sem volt egyszerű. Ügyesek vagytok!!!

Gombócmakka: hát ezen az ajtós dolgon hangosan röhögtem!!!! Nagyon tetszett!!!! Egyébként már én is jártam hasonlóan. Meg azt hittem, hogy valahol elférek, ha oldalt próbálkozom, mire rá kellett ébrednem, hogy úgy még annyira sem. :-)
A "furcsa érzésre" nem hinném, hogy bokszolás volt. Talán inkább tényleg a hasi verőér. Azóta már egy pár helyen olvasgattam hasonlóról és hát egyáltalán nem egyedi. :oops:

Mágnes: szülésznő.... :evil: Nálam sajnos számítanak az ilyenek, még elsőre lehet, hogy épp nagyon el volt gondolkozva (sajnos velem szokott ilyen előfordulni), de másodszorra....

Bocs, hogy nem mindenkire reagáltam, legközelebb jegyzetelni fogok olvasás közben!!!! Rémes, mennyire szita lett az agyam!!!!

Mágnes, Kata: ki tudja!!!! Zárt méhszáj ide v. oda, még bizony lehetnek karácsonyi babák!!!! Persze én mindenkinek azért drukkolok, amit szeretne!!!!

Kép
jandrea

:) Gombócmakka: alapból nekem is alacsony, valszeg most is az :? Nem semmit leszerveztél :shock: :lol: Én nem fogok főzni, az Apus dolga (Szenteste vacsora)... sütök majd süteményt gyümölcscukorral, az viszonylag jól tolerálom...

Batkata: örülök, hogy ötletet adtam :lol: Ja, házisárkány nálunk is lakik :lol: :lol: kell a fegyelem :wink:

Mágnes: hajrá 29-e :D

Kata: Én is keményen jósolgatok (legalábbis remélem, hogy jósolgatás). Apus közölte, hogy akkor mostantól azt csinálom, amit már egy hónapja kellene: pihenek.... az a baj, hogy pont olyan vagyok, aki 2 percig a sejhaján tud maradni :? most is feküdni jöttem :?

Csöre
csöre74

Ja, Mágnes: hát, ha nem ismer meg a szülésznő, lehet, nem érdemes vele foglalkozni... én soha nem fogadtam eddig, most meg nem lehet... tehát most sem lesz, de az előző kettőnél is jó tapasztalataim voltak, remélem, most is azok lesznek...

Csöre
csöre74

Kép
Vendég

Csöre, szerintem tényleg pihenned kellene!

Sőt, mindenkinek, aki nem pihen, most már pihenni kellene!

Mondom én, aki most is a vizesedő lábát lógatja, és közben karácsonyi "utalványokat" nyomtat a férjének. (Tudjátok, utalvány egy tepsi muffinhoz, sétához, ilyesmi.) Mert az elmúlt két hónapban erre nem "jutott időm".

Kép
gombócmakka

Ja, nem kellett sokat szerveznem, nálunk mind a szüleim, mind anyósom eszméletlen lelkesek, ahhoz kell a szervezés, hogy

a) senki ne sértődjön meg, ha valamit nem fogadunk el
b) én ne másszak falra a saját anyám jótanácsaitól (sajna hajlamos vagyok felkapni a vizet, amikor nem kéne, vagy nincs is igazam)
c) férjem ne sértse meg az anyját, amikor falra mászik a tanácsaitól
d) ha már férjem megsértette az anyját, akkor legalább én legyek kedves
e) ne tömjenek agyon
f) csak akkor jöjjenek, amikor én akarom
g) abba segítsenek, amiben nekem jó (ehhez jó lenne tudni mi a jó nekem...)
stb.stb

Kép
gombócmakka

erzsébet:csak azért kérdeztem mert nekem 3 hete 3210-es volt és mikor elözö héten voltam a dokinál ő azt mondta hogy mostmár nem nézi mert akár szülhetek is mostmár(ő szerinte 37 hetes vagyok most)de ha akkor annyi volt akkor valószinüleg már tovább nyilt....pedig én is szedtem a magnéziumot most hagytam abba.kérdés:ti szoktatok olyat érezni mintha a gyerek a méhszájat fejelgetné?elég fájdalmas kellemetlen érzés a másik kettönél ilyet nem éreztem :shock:

Kép
gizella82

Nekünk idén minimális szervezéssel sikerült optimálisat produkálni: 24-e dél: Anyuéknál, vacsi nálunk (Apa főz), 25-én délre jönnek Anyósék (Apa főz), ha addig nem lesz meg Saci, 26-án jönnek haza öcsémék, akkor Anyuéknál leszünk megint, feltéve ha Saci közben nem születik meg :D most jó kislány, finoman pöckölget, keményedés 0 (jó kis meleg zuhany után), holnap igyekszem takarékra tenni magam, majd beviszem a fotelt a konyhába (na jó, bevitetem Mesivel), és lenavigálom a sütisütést... azt is Mesi csinálja majd... ez az A terv... B terv, hogy Mesi takarít a szobájában és cuccolja fel a dolgait, én meg csinálom a sütit, ülve leginkább.... vicces leszek. Kata-féle teasütik gyorsnak és könnyűnek tűnnek, többet nem vállalok be :) bár ánizst nem kaptam (Anyu elfelejtette a gyógyszertárban, nem csoda, az anyósa - nagymamám - kiidegelte, én tuti nem hagytam volna magam :evil:), majd lesz az is fahajas... úgy is jó :wink:

Na beájulok mára :) közben jazzt hallgatok, mert Apa erre tud jól aludni :wink:

Aki holnap nem jönne:
Nagyon BOLDOG KARÁCSONYT!!!!![b][/b]

Csöre
csöre74

Gizella: igen, szoktam olyat érezni, tényleg kellemetlen, mindig azt hiszem, hogy akkor most jön ki, mindenféle szülés nevű körítés nélkül :shock: én sem éreztem ilyet a másik kettőnél. Ez teljesen új, először rendesen bepánikoltam, mostanra megszoktam (elég gyakran csinálja :?

Csöre
csöre74

Na megint itt!

Nyitott avagy zárt méhszáj: nekem mindkét babámnál a szülés előtti napon még zárt volt a méhszáj, ahogy az akkori dokim mondta: nincs nyitva az aranykapu.
Úgyhogy a méhszáj nem mindig irányadó...

Házisárkány: mikor férjhez mentem, akkor még csak a zsebsárkány címet kaptam meg, de mára már kifejlett házisárkány vagyok, 1 látható és további 23 láthatatlan fejjel. :lol:

Hanna: bocsánat, nem írtam, hogy tetszik a szoba!!! Szóval: tetszik a szoba!!! :D

Gombócmakka!
* Én is azt gondolom, jó az a kukoricaleves! Nem variálunk. Úgyis az együttlét lesz a lényeg.
Már előre látom: Julcsival babaházat rendezünk be, közben párhuzamosan Marcival Rizikót játszunk, majd legózunk, utána meg megnézzük valamelyik Shrek filmet... Közben tisztába tesszük Emma babát és belepakoljuk a frissen kapott babahordó mózeskosárba, vagy a turkált, játékbabáknak való hálózsákba... Szóval csöppet sem fognak szétszedni minket... De asszem ez így jó! :lol:
* Jaj, a pisitúra-sztorin jót nevettem, ilyenek velem is előfordulnak. :D
* Éjféli mise: én asszem most nem hagyom ki, csak akkor marad el, ha Marci nem jön - egyedül nem akarok misére menni (a templom szomszédságában lakunk, igaz alapjáraton nem ide járunk, nem szeressem az itteni papot, de BKV híján nem fogok gyalogolni az Ecserí útra a Mester utcától...)

Mágnes: én kb. ilyen apróságért váltottam orvost... A másodszori szelektív arcmemóriát én furcsállom... Az ilyenek teljesen összetörik az ember bizodalmát...

Jandrea! Az az igazság, hogy sokszor én is nagy suttyomban veszek egy cetlicskut, s felírom szépen, pontba szedve, kinek mit kellene írnom... :oops:

Huh, utolsó adag sütike bent pihen a sütőben, a család természetfilmet néz, én meg már keresztbeálló szemekkel próbálok még egy picit talpon maradni. Pedig a lábam ölég elefántos, a bokám valahogy eltűnt...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kedveseim!

Mivel nem tudom, holnap jövök-e avagy sem, mindenkinek nagyon békés, áldott Karácsonyt kívánok!

Vigyázzatok magatokra!
Szeretettel: batkata Kép

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mah hát akkor lehet, hogy mégsem én vagyok túl érzékeny? A dologhoz hozzátartozik, hogy Annát is vele szültem, plusz szombaton fel is hívtam telefonon a görcsök miatt...
Viszont az milyen ciki, ha éppen bent van, amikor szülök??? ..... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kívánok Minden Kedves Mamának, Babának és az egész Családjuknak Nagyon Boldog,Békés Karácsonyt!

Kép

Sok szeretettel Mindannyiótoknak:

Kata+Martin+Apa

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! lehet tényleg csak nagyon el volt gondolkodva szülésznőd! Mondjuk ez is oylan dolog, hogy addig kedvesek meg érdeklődők míg fizető kuncsaft vagy (tisztelet a kivételnek). Szóval aki fogadott szülésznőt, orvost és úgy érzi extra kedves vele.....hát arra csak azt tudom mondani, hogy én is kedves lennék olyannal akitől tudom, hogy pár órás meló után egy havi fizura számíthatok. Szóval nem kell messzemenő következtetést levonni sem a közönyből sem az odafigyelésből.

Huh így olvasva a karácsonyi programokat, készülődést, egyre inkább örülök neki, hogy nálunk ez most elmarad. Ez az egész cécó csak a totális kipurcanáshoz jó:) Úgyhogy megnyugodtam és örülök, hogy nem csaptam idén nagy feneket a készülődésnek (khmmm inkább semmilyet) hanem élvezzük egymás társaságát és nem kell estére idegroncsként ágyba kerülnöm két órás mosogatás, pakolás után. És a családom sem hiányzik egy cseppet sem... kezdődik nálam erőteljesen ez a befeléfordulós időszak amit Mátéval nem éltem meg, most viszont érzem magamon nagyon.

Gombócmakka! jujj ez a lista...szerintem könnyebb egy gesztenyés óriási pulykát elkészíteni, mint végig betartani a pontokat :)
Tavaly én is csináltam ilyen kuponokat a páromnak! Dekupázsoltam hozzá egy kis dobozkát is és benne voltak.
katuska79

Áldott, szép, békés ünnepeket kívánok minden mamának, babának és papának!!!! Kép
magdolnasz

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Kép

Kép
poszani

Sziasztok!

Nem tudom jövök-e ma, ezért mindenkinek nagyon-nagyon boldog, stresszmentes, békés karácsonyt kívánok!
Vigyázzatok Magatokra!

krisz78

Kívánok minden Kismaminak Nagyon Boldog Karácsonyt!

Melinda

sahli

Kép boldog és békés karácsonyt kivánok mindenkinek :D

Kép
gizella82

Sziasztok!

Hanna, szép lett a szobátok, és a rugi is édes.

Vikiknek boldog névnapot kívánok!

Csöre, ma én is hasonlóan érzem magam. Már alig bírok itt ülni, mindjárt mérem is a vérnyomást. Tiramisut abba kellett hagynom, mert képtelen voltam állni.

Mindenkinek sok-sok szépet, boldog, meghitt karácsonyt kívánok!

Kép
petne

Sziasztok!

Gombócmakka: én is elfelejtem néha hogy mekkora darab lettem. A pocakom első fele tiszta kék-zöld :cry: . Mindennek nekimegyek folyton. Nem tudom felmérni hogy mi az a szűk hely ahová már nem férek be (illetve már alig férek be valahová). A környezetem hüledezve néz amikor nekimegyek mindennek....hihetetlen.
Ez a fura érzés amit írsz nekem is van de én azt hittem csuklik Zéténykém. Nekem olyan érzés mintha csuklana, nekem az első fiam is csinálta ezt gyakran..........olyan ütemes és gyors ........

Lányok alig élek...tegnap este feldíszitettük a fát....reggel jött apukám hozott egy csomó kaját...sütiért mindjárt indulok a cukiba. Amit én főzök kaját előkészítettem (na nem nagy dolgok lesznek, rántott hal, dióba panírozott pulykamell rántva, köretekkel, salátákkal) de én olyan fáradt vagyok muszáj volt kicsit ledőlnöm. Konkrétan alig élek. Rémes.
Mi lesz még estig? :roll: .

Közben állandóan keményedek, fájásaim vannak már 3 napja...nem rendszeresen de azért néha meg-meg áll bennem az ütő....egyből átfut az agyamon hogy még mit kéne elintézni mielőtt bemegyek szülni:-).

[color=red]Boldog, Szép Ünnepet Kívánunk Mindenkinek!!!![/color]

KépKép
peni

MIndenkinek kívánok sok szépet és jót és legfőképp, hogy NE HAJTSÁTOK AGYON MAGATOKAT!!!!!!! Ne erről szóljon az ünnep!!!!

Olyan szépek a képeslapok:)
katuska79

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Kép

Kép
hanna30

Köszönöm a névnapi jókívánságokat! Vigyázzatok magatokra karácsonykor, tényleg ne hajszoljátok magatokat, szóljon ez az ünnep a nyugalomról és a pihenésről!

Áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!

Azért bekukkantok majd babahíreket olvasni :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Gizella: nekem még csak az első babám, de én is érzem ezt a méhszáj-feszegetést. Elég kellemetlen érzés, főleg, amikor az utcán megyek, hirtelen meg is kell állnom egy kicsit.

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!!!!

[/img]

Kép
jandrea

katuska79

Áldott, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: