Most igyekszem hosszabban jönni, nem úgy, mint reggel
Regina - csempe. Biztos jó lesz, majd rakjál fel képeket, ha kész. Én is vacillálok a színeken, mert előbb-utóbb nekünk is fel kell majd újítani. A lakás amúgy olyan barna-vörös-bézs-színű, ahhoz a hideg színű fürdő nem nagyon menne. Megnézem majd ezt a mézszínűt magamnak
Jó, hogy Szeli már jobban van.
Tünde - szép függönyök, nagyon ügyes vagy. Nekünk a boltban szegik
Panndi - hányás, testsúly

Jaj. Én már nagyon régen nem hánytam, betegségtől is utoljára gyermekkoromban. Terhesen meg egyszer sem. De rossz lehet, egek.
Bukfenc - micsoda ügyes babáitok vannak
Mesi - jaj, ez már tényleg a vége
Nálam az egy ujj szülés előtt olyan három nappal volt.
Nektarin - akkor most biztos feltöltődtetek energiával

DE jó lehetett. Pezsgőfürdő
Meryke - micsoda szép legény
Rólunk - na, beugrottunk megint vásárolgatni, mert Gábor családjából még két embernek nincs meg az ajándéka. Persze mindenféléket vettünk, csak ezeket nem
dudát Rugónak meg az unokatesójának, Hangának - nem tesszük biciklire persze, de meg tudja nyomni, és már a boltban is nagy volt az öröm.
Halakat - kb. 10 darabot, végül is guppikat, harcsákat, meg olyanokat, amiknek nem tudom a nevét

Meg növényt is az akváriumba.
Egy DVD-t nekem. Megláttam a Diane Airbus-ról szóló filmet, amit már hónapok óta vadászok, és nem tudtam neki ellenállni
Rugó hazafelé bealudt, miután elcsócsált három fornettit. Becsempésztük az ágyba, szerencsére tovább nyomja. Gábor még elment egy újabb vásárló túrára, én meg sütök egy kenyeret.
A tegnapi rossz lett, nem tudom, mi volt a baj
Szép napot, Kaqk, Neked meg jó pakolást-utazást.
V.