Jó reggelt a tisztelt egybegyülteknek és a hiányzónak is! Legalábbis jobbat, mint nekem.
Jelentem dögrováson vagyok, de nagyon, a fene vigye el ezt a takonykórt a pokolbeli ördögöknek, hogy még tüzet se tudjanak a bünösök kondérja alá rakni. No.
Szóval gyözött a 4x takonykór és hosszú hetek próbája után legyürte az én meglehetösen stabil immunrendszeremet is. Tegnap akkora volt már a fejem, hogy az ajtón se fértem volna át vele, hasogatott egész nap, fáj a torkom, köhögök, beszélni alig tudok (ezt pont jó mindenkinek...), s ma reggeltöl már a hasam is csikar. Isteni érzés!
A többiek még nem egészségesek, én meg már nem vagyok az. Ma a páromnak megint autós dolga van, így egyedül leszek. Majd valami csoda segít, meg az elszántságom, hogy annyira nem is vagyok szarul.
Zsófi!
Tényleg öszinte részvétem, nyugodjék örök nyugalomban. Nektek kitartást és egy meghitt karácsonyt!
Mi szombaton elmentünk fáért. Itt a sarkunkon van egy kertészet, ott aranyáron mérik, mert egy másfél méteres nordmann 35-43 Euro kinézettöl függöen. Voltunk egy másik városrészben, ahol termelötöl kaptunk egy nagyon csinos kis bozotosat 20-ért, de lettek volna olcsóbb fák is, de Eninek ez tetszett.
Fel is állítottuk tegnap és a gyerekek feldíszítették. Aztán meg legóztunk egy nagyot, megnéztünk még egy filmet (A hihetetlen család/Incredibles), végül szunya. Ma meg elkell kezdeni a sütést és holnap meg- ill. beszerezni a kaja fö résztvevöit. Ez persze nagyban függ attól is, hogy nekem összejön-e még a hirtelen felindulásból elkövetett feltámadás, különben karcsú lesz a karácsonyi menü.
Tegnap elökerült a barátunk is, aki ma megy haza és vele el tudtam küldeni a családomnak szánt ajándékot. Már csak az éjszakai átadást kell megszervezni, juhu!
Nálunk érdekes karácsony lesz abból a szempontból, hogy mi nem megyünk sehova és hozzánk se jön senki. Anyósomék nem állnak velünk szóba, az én itteni rokonaim egy éve szintúgy, a párom testvérét 10 éve nem láttuk, az enyém otthon van, a szüleim és a nagyszüleim összevesztek, így annak is löttek, stb. Jó kis család. Mindenki mindenkire haragszik és a lényeg a haragon van, nem az okán, mert az elhanyagolható és gyorsan megbocsájtható lenne. A baráti körböl is mindenki elutazott ki-ki a családjához, szóval miénk a falu!!!! Banzáj!
Dönci fürdetés után
Imi az ovis karácsonyi ünnepségen, mint csillag. Elöször fordult elö, hogy közremüködik.
Megyek egy kört haldokolni, aztán zombisodok (az olyan élö halott, nem?) és minden menni fog.
Puszi: mi