A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Igen és köszönöm de semmi gond hogy nem tudsz mit mondani nem vagyok nagyon letörve :)

majd elmegyek tanfolyamra és akkor összejön lehet nekünk ez a jó ómen :):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt mindenkinek!

Látom nem nagyon voltatok tegnap sem.
Én szombaton azt hittem megszülök reggelre.
A derekamba jöttek a "fájások",de közben meg ugrált a hasamba,igy gondoltam akkor biztos nincs baj.Fáradt voltam nagyon...jött a viharos szél is,remélem csak ez volt a gond :shock:

A fát már múlthéten megvettem,tegnap diszitgettem a lakást,előkerültek a szép teritők,asztaldiszek,..sütöttem sajtos pogit,takaritottam,szóval semmi pihi.

Ibici igen dolgozom ma és holnap,sőt még jövőhéten is 3 napot! :cry:

Pici nagyon jó a kép,pihenj még egy kicsit,látod megérte!!! :D

Nika sajnálom,de addig ne ird le amig nincs piri :wink:

Na,apával sikerült annyit megbeszélnünk,hogy 25-én megyünk a testvéremékhez karácsonyozni,27-én meg a szüleimhez.
Hát már ez is valami.
Egész éjjel úgy aludt,hogy a a kezemet ölelte,azt használta párnának.
De ennél többre nem jutottunk :cry:
De nem adom fel!!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ja,és megkezdtem a harmadik trimesztert!!!!!!Juhéjjjjjj :lol: :lol:

El sem hiszem :D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!
Gabi, örülök, hogy minden rendben!
Nika, sajnálom a pirit :?

Mi most megyünk ki megnézni a lakást, meg borítani megint az asztalt a nyitott lépcsőház miatt (végre kioktatott a műszaki ellenőr, hogy nem csinálhat olcsóbb megoldást a kivitelező az eredetihez képest, szóval az úgy nem működik, hogy a tűzoltóság nem engedi a valamilyen ablakot, akkor nem rakunk be egyáltalán ablakot!)
Drukkoljatok!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megy a drukk,állj a sarkadra :!: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!

Nika!
Sajnálom pirit!Egy cipőben járunk ma reggelre nekem is meg jött.Én viszont nagyon el vagyok keseredve.Úgy bíztam ebbe a hónapban.Mindent úgy csináltunk ahogy a doki javasolta,sőt a lépés is úgy jött ki,hogy apa most kevesebbet dolgozott nem volt agyon hajszolva.Nem értem
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

törpiri!
Örülök,hogy sikerült megbeszélni a pároddal a dolgokat és minden rendben van!
[quote]a írta: kezemet ölelte,azt használta párnának
Ez aranyos :lol: :lol:

nemlajos!
Drukk neked az intézkedéshez.Ne hagyd magad!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

csucsu!
Gyere,ha végeztél a dokinál!!!

Kép
Kép
a.ibici

NEM TUDTAM MÁSHOGY MEGFOGALMAZNI :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri írtam hogy estére rendesen megjött sajna :):):):

Ibici: akkor mi együtt pirizünk :):):) majd együtt is leszünk babásak mindent bele hajrá :):):)

Nemlajos csak ügyesen borítsd rájuk az asztalt mert ablak kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nika70
Salgótarján

Bocsika,akkor azt "átugrottam" :cry:

Pedig nagyon szurkolok Nektek :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nika, Ibici:sajnálom a pirit. :(

Törpiri:még holnap is dolgozol?

Többiek merre vannak?

Én délelőtt csak piacon voltam.Most meg alszok egyet amig Márk is alszik.
Vendég

Igen,holnap is 4-ig vagyunk... :cry:

Ráadásul alig vannak....

Jövő héten hétfő-kedd -4-ig,szerdán 12-ig :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó pienést....most én is tudnék aludni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sehol senki...
Megyek haza,mindenkinek további szép napot,jó pihit.

Csucsu irj majd hogy mi volt a dokinál...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hát, sokat nem intéztünk, megy a kamu, hogy egyelőre marad az ablak nélküli, és majd a használatbavételi után újra megpróbálják az engedélyt, és akkor majd utólag (ŐK!) beszerelik.
Mondtam, hogy oké, de erről nekem írásos ígérvényt, mert bemondásra nem hiszem el.
És hogy jegyzőkönyvezem a birtokbavételkor, hogy a lépcsőház nem a tervek szerinti kialakítású, így én ezt nem tekintem átvettnek.
Cat, a párodtól ha megkérdeznéd, hogy ennyi elég, vagy utasítsuk vissza ez alapján az átvételt (mivel csökken a lakás értéke, hiszen olcsóbb megoldást választottak)?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat, Csucsu merre vagytok?

GABI, Pici???

Mindenki a karácsonyra készülődik??
Vendég

Csucsu!

Mi volt a dokinál?

Törpiri!

Nem kellene Neked többet pihenni?

Nemlajos!

Majd megkérdezem, de most Benit altatja.

Mi ma voltunk Benivel a bölcsiben karácsonyi ünnepségen.
Utána vásároltunk még egy-két apróságot.
Aztán amíg délután Beni aludt, én becsomagoltam az ajándékokat. Már csak pár darab maradt.

És most nagyon fáradt vagyok, de az NCIS-t nem hagynám ki.
Vendég

Sziasztok Jó Reggelt :D
Én ma nagyon álmos és fáradt vagyok :shock:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok Jó Reggelt :D
Én ma nagyon álmos és fáradt vagyok :shock:

Kép
Kép
minimano74

Nika, Ibici: Sajnálom pirit. De a szenteste a fa aklatt ha kivántok valamit akkor a jézuska teljesiti:)

Tegnap dokinál irtó sokan voltak noha időre mentem. És mindig be is hiv engem előre. Most viszont elnézést kért mert kicsit várnom kellet. Igaz 20perc volt. És volt aki már 3órája várt.
Nagyon sok kismama volt aki jött uh*ra mert fél, hogy megszül a szél miatt.
Most a jó hírem, hogy igza, hogy egy tsszőm van ami 18mm -es de a bal oldalon ami nekem a jó oldalam.
Tegnap este is tettünk az ügyért.
Én is a fa alatt kivánni fogok valamit azt hiszem:)
Ma majddnem szétszakad a méhem szerintem lassan megreped a tüsszőm.Ma vagyok a 14. napon.

Szülinap nagyon jól sikerült. Lánykám egész nap kopogós cipőben volt és ünneplőben. Hihetetlen mennyire várta már , hoyg jöjjenek a vendégek. 17-en voltunk.
Persze az édes nagyszülei nem hivták, nem jöttek, nem keresték. De kezdjük megszokni már hisz 1éve nem is látták. Csak azt gondoltam volna , hoyga 3. szülinapján csak felhivják. De nem:(
És akkor pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
csucsu05

Szia Gabi!

Jó reggelt Neked is!

Én is fáradt vagyok és a fejem is fáj picit. lehet, hogy ez a hidegfront az oka.

Én ma sem leszek sokat, mert még egy csomó mindent el kell intézni.
Vendég

Cat: nekünk is kell még vásárolni hisz kaját kell vennünk a karácsonyra. Az igazság az, hogy m,i csináltunk nagybevsárlást már de a szülinap miatt szinte mindent felhasználtam. Sajnos a kajákat nem fotóztam le mert nyüzsgés volt.
DE rengeteg kaja volt és tegnap nem is kellet főznőm.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nagyon szépek vagytok! És Szabina loknijai imádnivalók.

A tüsző nagyon szép, és milyen jó helyen van. Most biztosan összejön, hiszen a karácsonyi angyalok teljesítik a kívánségotokat.
Vendég

Cat: Igen a doki is ezt mondta. :)
Mégha nem is netán akkor is olyan optimista vagyok. Hisz lesz következő hónap is. :)

Kép
csucsu05

Ha valami miatt nem lenne időm holnapig benézni, akkor mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép
Vendég

csucsu nagyon jk a képek édes ez a lányka és hogy a nagyszülők milyenek inkább nem modnok semmit sem :(

tüszőhőz gratula kívánj valamit a fa alatt :):):)

nekem tegnap eljött apukám és itt lesz egy darabig mókásan azt mondta tegnap hogy itt marad végleg :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Nika: Végleg?? Az mit jelent? Veleteks zeretne lakni?? VAgy hogy gondolta??

Kép
csucsu05

Nika!

Apukád komolyan gondolta?
Ti örülnétek neki?
Vendég

Jó reggelt!

Csucsu gratula,biztos meg lesz az eredmény :lol:

Az én apukám ma 71 éves!!!!!

Cat.Pihenek,igaz nem sokat,de amig birom addig szeretnék dolgozni...most ugyis jön 5 nap,azt a maradék 3-at meg féllábon is kibirom... :wink:
Utána meg úgy gondoltam a januárt végig húzom,a februárt meg meglátom még nem tudom..de ha ilyen ütemben nő ez a kiscsaj,akkor lehet a februári melóból már semmi nem lesz :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

hát nem tudom majd meglátjuk van valami ami nem tettszik mert megint iszik ezért Gabi nagyon mérges rá vagyis tuti nem fogja megengedni :(:)meg amúgy sme maradna nem tudná már megszokni az új dolgokat stb :):):):)

Törpiri: Boldog szülinapot apukádnak :)

nika70
Salgótarján

Köszönjük :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

anyu is annyit veszekedett apuval hogy ne igyon de nem tudja megállni és sajnos Gabi nagyon nem szereti az iszákos embereket főleg a gyerek miatt igaz én látom hogy tényleg nem iszik sokat de akkor is én sosem értettem az alkoholistákat hogy miért nem tudják megállni hogy ne igyanak bocsika hogy nektek mondom el de lehet Gabi hazaküldi aput a pia miatt bár én nem akarom legalább a karácsonyt várja meg meglátjuk:(:(

nika70
Salgótarján

Hát bocsánat,hogy ilyet irok,de megértem a párod.
A pia nekem is a halálom,de remélem legalább karácsonykor nem ezen fogtok vitázni.
Ilyenkor az ember hangulata is más,és gondolom tekintettel lesz a gyerkőcre is. :wink:

Ne aggódj nem lesz semmi gond :!:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Innen bentről nem tudok képet felrakni,de ha holnap nem lennék ezúton kivánok Nektek és családotoknak NAgyon Boldog Ünnepeket!

Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.
Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.
Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,
És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri abszolute én is egy véleményen vagyok vele de hát mégiscsak az apukám meg elmondtam neki amit Gabi mondott és hát talán észre tért mert megnéztem az öveget és reggel óta nem ivott belőle remélem igy is marad csak rossz lenne hogy emiatt haza kéne mennie nem akarom hogy egyedűl legyen karácsonykor főleg hogy anyu két éve 28-án halt meg és ez még nagyon mélyen van benne és persuze bennem is ezért nem akarom hogy egyedűl legyen de én is a párom véleményén vagyok mert én sem szeretem a piás embereeket nem mondom hogy sosem ittam alkoholt de én is nagyon elítélem a piás embereket de hát ő azért mégiscsak az apám :):(

nika70
Salgótarján

Persze,ez természetes....és meg is értelek.
Most Te vagy két tűz között ,és gondolom Neked a legrosszabb.
De meglátod nem lesz baj.... :wink:

Szeresétek egymást..most ez a lényeg!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

szeressétek.....1 s lemaradt :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Aki holnap már nem tud jönni annak kívánok Békés , Boldog, Áldott karácsonyt!

Nézem, ahogy az est leszáll az ablakom előtt,
Ezüstbe és fehérbe öltözik a Föld.
Álmaink és bűneink, jó és rossz tetteink
Ma hó takarja.

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés karácsonyt mindenkinek!

Kép

Kép
csucsu05

HAZA SZERETNÉK MENNI!!!!!! :twisted: :twisted:

MÉG 2 ÓRA!!!!!!! :twisted: :twisted:

Tiszta dili vagyok :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Anyum most vitte le Márkot.Szerintem pihenek egy kicsit majd becsomagolom az ajándékokat.
Este pedig sütök főzők apával közösen.Olyan jó,hogy szeret főzni :D

Ha esetleg nem tudnék jönni

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK Kép
Vendég

Szóval nem le vitte,hanem el :D :D

Törpiri:kitartást neked!!!

Nika:sajnálom ,hogy apud iszik,dfe most hogy beszéltél vele talán megváltozik a helyzet.Legalább addig amig ott lesz nálatok.
Vendég

Jaj,annyira rendesek az én kolléganőim!!!
Elküldtek haza!!!!! :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

köszi lányok aranyosak vagytok megnéztem az üveget nem ivott reggel óta belőle vagyis ténbyleg csak időnként iszik remélem ez így is maradc :):):):):)

nika70
Salgótarján

Jaj lányok!

Annyira elszomorít hogy benézek és egy napja nem írt senki :cry: :cry: tudom, Szent este van, de akkor is...

Azért remélem mindenki jól van, együt a családjával, szeretetben! :)

Mégegyszer Kellemes Ünnepeket nektek!

Én egyébként megvagyok, de Alpernek mandula gyulladása van, magas láza volt, antibét szed.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!
Asiye, én jól vagyok, anyóséknál, semmi ünnepi hangulat, de jó is így nekem, otthon se lenne másképp, majd jövőre.
Én pizsiben ülök a sógornőm szobájában, netezek, meg tévézek, a többiek a másikban nézik az ördög jobb és bal kezét... van ez így:)

Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Cat
, ha hazaértem, ismét szeretnék tanácsot kérni a párodtól, de csak ha nem terhes neki!
Puszi lányok, igyekszem benézni, de nem ígérek semmi!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

asiye nálunk minden rendben igazából a gyereknek szólt ez a karácsony nagyon örült az ajándékoknak :):):):)

holnap megyünk anyósékhoz :) ott kap egy építhető parkolóházat majd teszek fel képeket is :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok

Mi is megvagyunk,kisfiam új gépet kapott,azzal szenvedtünk :wink:

Mégegyszer mindenkinek Kellemes Ünnepeket.

Alpernek jobbulást!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok. Remélem már mindnekinél ott volt a Jézuska.

Nálunk jól sikerült a nap. Mi tegnap este mikor Szabina elaludt akkor diszitettük a fát. Reggel volt is csodálkozás, hogy itt a fa meghozta a Jézuska. De majdnem sirás is hisz ajándékokat nem hozta kérdezte a lányom. De mondtuk neki hozza majd csak délután alvás után. Na ettől nagyon lelkes lett aludnia kart már 12kor.
Mi amig ő aludt főztünk. Délelőtt sütit sütöttem. Majd 4kor jött a jézuska. És utána volt az estebéd.
Most Télaput nézünk lányom tátott szájjal nézi.

Mindnekinek szép estét továbbra is:)

Kép
csucsu05

nálunk gyerek kidőlt a nagy ajándékbontogatásba belefáradt fél nyolckor már aludt :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: