A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Bekentem tojással. Kíváncsi leszek milyen lesz.

Kép
muzsuzska

:D :D :D :D :D laptető

Kép
muzsuzska

Biztos finom lesz! :D

Hogy dolgozol 30-31-1-én? És a Királyfi, hogy nehogy pihenés közben zavarjuk! :wink:

Kép
szilzi

Sehogy sem dolgozunk, Királyfi 1. éjszaka megy.
Három napra jöttök?

Kép
muzsuzska

Hány autóval jön a társaságotok?

Kép
muzsuzska

A saját kelt tésztámba göngyölt virsli sokkal finomabb. De azért megettük, jól el is álmosodtam tőle.

Szilvi! Én úgy röstellem magam mert Te felajánlottál nekünk szállást Füreden én meg nem szilveszterkor nektek nem. De mint írtad, hogy A, haverjaival lesztek, gondoltam együtt akartok, akarnak lenni.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ha hozzátok megyünk, akkor fogok is kérni szállást! :wink: De ez minden évben úgy van, hogy kibérelnek egy kissebb panziót és mindenki fizeti a saját szobáját! Nincs "külsős" ember, csak a haverok és a "nejek"! Ezért is muszáj nekem is részt venni a szrvezett programokon, de nagyon bízom benne, hogy mennek fürdeni és akkor én lelépek hozzád! :D Ha nem, akkor is lelépek hozzád! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én legszívesebben maradnék otthon, nincs kedvem ehhez a társasághoz és a buli is olyan eröltetett nekem ilyenkor! :oops: Én jobban szeretem a spontán bulikat, nem ezeket a "kötelezően jókedvűnek kell lenni" bulikat! Inni sem esik jól ezzel a társasággal, úgyhogy az egyetlen jó dolog, amiért érdemes mennem, az Te vagy Zsuzsi! :D

Kép
szilzi

Köszi!!!!!!! Én meg szeretettel várlak!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Mostanáig a Rubik verseny weboldalát fordítottam a Péternek le szlovákra. De ez is meg van. Most már kész az oldal magyarul,angolul és szlovákul is. Szépen haladunk a szervezésben. :wink:

Kép
flóra 11

De jó nektek! Már megint taliztok. Én meg még senkivel.... :(

Kép
flóra 11

Mindenki eltűnt?

KépKép
benó

Na, visszaolvastam.
Szegény Zsuzsi, így nem is csoda, hogy nincs karácsonyi hangulatod. :cry:
És Szilzi, neked se. :wink: Viszont a te gyereked köszönni fog, ne aggódj, majd úgy neveled. :D :D

KépKép
benó

Szia Benó,

én néha vagyok, amikor nyugi van! :D
Azt megmondom, hogy az én gyerekem fog köszönni, különben kivágom a nyelvét! :evil: Vagy magamat szidom, de nagyon! :evil:

Kép
szilzi

Hát, akkor már inkább magadat szidd, mint az első verzió.. :lol: :lol:

KépKép
benó

Holnap nem dolgozom, megyünk még A.-val az Auchanba, mert apám megbízott, hogy vegyek mindeniknek ajándékot, magamnak is! :wink: De saját magamnak nem tudok mit venni! :roll: Szerettem volna télikabátot, de kipótolni nincs pénzem és elég drágák. Nem akarom csődbe hajtani! :wink: D Most kitaláltam, hogy veszek magamnak egy papucsot, ami jó kórházba is, mert nekem csak lábújközes van! :wink: Bár remélem nem fogom használni, csak szüléskor! :wink:

Kép
szilzi

Úgy legyen! :D

KépKép
benó

Közben nézegetem ezt az új vonalzós oldalt, azért vagyok ily szűkszavú :D , de majd hamarosan (7-kor) megyek is, mert teregetni meg mosogatni kell, ha már takarítani nem fogok. :oops:

KépKép
benó

Sziasztok!
Végre sikerült leülnöm kicsit és netezni.
:D

KépKép

KépKép
nadina01

Elkezdek visszaolvasni, de ahogy elnézem eltart majd egy darabig :oops:

KépKép

KépKép
nadina01

Közben azért leírom mi volt velem: egész héten dolgoztam, mint egy nemnormális...ráadásul még tegnap is, egy perccel sem engedtek el előbb a rohadékok :evil: Ma pedig ajándékok után caplattunk, de még mindíg nincs meg minden. Ráadásul olyan szarul vagyok megint :( Tuti, hogy a clostitól, mert ugye most van peteérés, de én majd meghalok :( Voltam már a múlt héten kétszer UH-n, és holnap megyek megint. Már ezt is nagyon unom, mert ebben a karácsony előtti dugóban ez a kis korházi kiruccanás kb. 3 órát vesz igénybe naponta...szóval kissé készen vagyok, és most próbálom összeszedni magam :D

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! Kitartás, mindent a cél érdekében. :wink: Ha érzed a hatást,akkor legalább azt tudod,hogy jó úton jársz.

Kép
flóra 11

Szia Flóra!

Hát igen, érzem a hatást, az tuti.... :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Most tartok a visszaolvasásnál ott, hogy mész endrokiológushoz. Ez tök jó. Mikor mész?

KépKép

KépKép
nadina01

Na megyek, eddig túlóráztam megint!

Puszi Nektek

Kép
szilzi

Puszi Szilzi. Kár, hogy már mész. De mondjuk az szörnyű, hogy Te is ennyit dolgozol :(

KépKép

KépKép
nadina01

Bocs, csajok, ledöglök.
Puszi mindenkinek :D

KépKép
benó

Szilzi,holnap jó vásárlást, mapedig jó pihit. Pá....

Kép
flóra 11

Benó, hogy beszélsz! Nahát!

Jó pihit. :wink:

Kép
flóra 11

Halihóóóóóó :D :D :D

Hulla fáradt vagyok :?
Elmentem a b.nőmmel a b.nőmhöz szülinapot köszönteni :D
Hazajöttem és a két fiú(L.és a b.nőm fia)átrakták a bútort meg Döménél is átrendezkedtek,lerakták a szőnyeget.A nagyszoba még romokban holnap folytatjuk de Döme szobája kész és tök ari lett.

Látom ti se unatkoztatok du? :D :D :D :D

Benó:Hogy-hogy lepihentél ilyen hamar??? :roll: :roll: :roll:

Edina örülök,hogy jelentkeztél. :D

Zsuzsi és Szilzi én mindig mondom ne dolgozzatok nem éri meg!!!! :? :x

Flóra azért holnap szurkolok neked!!!! :D

Kép
martik77

Megyek én is pihenni.

Puszi mindenkinek! :D :D :D

Kép
martik77

Köszönöm Márti. Szerintem le fog cseszni, hogy miért szedtem hormonális bigyókat, meg azért is, hogy nem fogytam le..... :( Na, de ez van.... :(

Kép
flóra 11

Jó éjt Márti!

Bizti szép lett a szoba. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Jó reggelt!
Flóra, te már el is indultál. :wink: Sok sikert! :D :D
Most én is izgulok, állítólag nem túl kedvesek a SOTE-n. :roll:
Azért feküdtem le oly hamar tegnap, mert rámjött a Márti-féle para, ettől is, attól is, és úgy voltam vele, hogy inkább lefekszem, akkor nagy baj nem lehet.
Most akar fájni a fejem. :twisted:
Egy kicsit mosogattam, meg is fájdult a hátam. (Tápos vagyok. :cry:)
Örülök, hogy tudtál jönni tegnap, Edina. :D
Márti, biztos szép lett a szoba, majd fényképezd le. :D
Ja, végül karácsonykor Harkányba megyünk. :D Szó se róla, az közelebb van, mint Erdély. :lol:

KépKép
benó

Egész éjszaka pörögtem-forogtam, alig aludtam valamit. :roll:
Ja, tegnap nem is írtam, hogy vettem tegnap szappannak való anyagot (értitek) meg hozzá zöld színezéket (az is szappan), és a keresztlányok gipszkiöntő formáiba öntöttünk mini szappanokat, karis formájúak, természetesen. Templom, Mikulás, csillag, hintaló stb.

KépKép
benó

Nézelődtem az interneten, tök hülyék a tájékoztatók. Az egyik helyen azt írják, hogy a baba 14 cm a 18. héten, a másiknál azt, hogy 8-9 :shock: :shock:, a többi helyen pedig 20 cm-t írnak. :shock: Hát, az enyéim biztos nem 20 cm-esek, de nem is 14, max. 12-13 cm-esek lehetnek.
Na, majd meglátjuk.
Megyek készülődni.

KépKép
benó

Sziasztok!
Mi újság, lányok? Mennyit kellene visszaolvasnom? :)

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! :D
Hogy vagy? Minden ok, ugye? Miki meggyógyult?

KépKép
benó

Benó, azért vannak különböző méretek, mert néhol a CRL-t írják, néhol meg a teljes hosszot.

Heni

Kép
szheni

Boldog hétfordulót, Heni! :D :D :D :D Mikor mész a következő uh-ra és az AFP-re? Biztos mondtad, bocsi.... :oops:
Én most megyek a genetikai uh-ra.

KépKép
benó

Á, még nem... és mégén sem. :( Már tényleg nem tudom, mit tegyek, hogy újra érezzek ízeket, meg illatokat! :(:(

Heni

Kép
szheni

Ja, lehet, látod, erre nem is gondoltam. :D
Na, megyek, mert még egy picit mosogatnom is kell meg készülődni.
De azt még megvárom, hogy hogy vagytok. :D

KépKép
benó

De mázlista vagy!!! :):) Én pénteken voltam az AFP-n, de nem volt uh, mert egy kismamának kellett segítenie az orvosomnak, akinek a váróban folyt el a magzatvize, persze az orvosa meg nem volt sehol, nem tudta őt telefonon sem elérni, így aztán én lemaradtam most róla, de január 7-én megyek genetikai uh-ra. :)

Heni

Kép
szheni

Ó, szegények, sajnálom. :cry:
Biztos a megfázás miatt van az ízek, illatok nem érzése? Az egyik kolléganőm azt mondta, hogy ő a terhessége volt, hogy nem érezte az ízeket, illatokat.

KépKép
benó

Szóval megvagyunk, csak nyünnyedten egy kicsit. Szegénykém, most dolgozik, de remélem, nem lázas vagy ilyesmi...:(

Heni

Kép
szheni

Neked is boldog hétfordulót Benó! :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek!!!

Heni

Kép
szheni

Mi meg január 8-án megyünk újból uh-ra a Bácsihoz, tehát egy nap eltérés van köztünk. :D :D :D Azt mondta a Bácsi, hogy most már gyakrabban fog nézni. De én most nem a Bácsimhoz megyek, hanem a SOTE-ra.

KépKép
benó

Én csak azóta nem érzem, amióta tele az orrom... és néha egy-egy pillanatra visszajön, de nagyon rossz... főzni sem tudok rendesen, mert semmit az ég világon nem érzek a són kívül. :(:(:(:(:(:(

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt...

Tegnap irtam délután egy fél hsz-t,erre felkelt a gyerek,fürcsi,vacsi,vendégek jöttek,stb...:(

Én már csak ma vagyok,mert holnap reggel utazunk és anyóséknál nincs net.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Jobbulást kívánok nektek! Karácsonyra szedjétek össze magatokat! Még 2 nap, nézd meg a vonalzómon! :D :D :D :D :D Most pedig megyek, Henikém, mert jól lekésem a buszt. :roll: :D Puszi :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: