Andi: köszi, lehet, hogy megpróbálom a ti dokotokat legközelebb. Ha a helyettesítés is jó, akkor ok lehet. Eddíg az tartott vissza, hogy csak szerdán rendel. Az egy kicsit macerás.
Zsófi: mem az Anikóhoz mentünk, hanem egy harmadikhoz, amit a szomszédunk ajánlott. Ő is miklósi, hát nem jött be.
Aprooka: nekem ma megjött a naptáram. Én a Foto.hu-nál rendeltem. Ott lehet követni, hogy hol tartanak. Küdenek e-mailt amikor fogadják a rendelést. Akkor is amikor elkezdik kidolgozni a képeket, és akkor is amikor postára adják. Reggel hajnalba küldték az e-mailt hogy kész a naptár, dél körül meg már itt is volt.
Azt hittem ti is megkapjátok ma mert a GLS-gyerek azt mondta hogy halásztelekre 30 csomagot hozott. Abból a mi utcánkba kb ötöt.
Ne izgulj biztos megjön a te rendelésed is és minden ok lesz vele.
Boniko: azt hiszem te raktad fel azt a liket ahol mézeskalácsházikót lehet sütni. És sütöttél is.
Nem tudom lejátszani a videót amin a készítést mutatja be.
Leírva meg nincs.
Légyszi segíts, van valami külön trükkje amire figyelni kell. Pl kell hagyni állni a tésztát? Milyen vastagra kell nyújtan? A cukormáznál amivel össze kell ragasztani?
Valaki aki só-liszt gyurma lenyomatokat csinált. Kifestettétek valamivel? Nem tudom mivel kéne. Eddig olyan jól sikerültek, nem akarom a festésnél elcseszni.
Még egy story: képzeljétek apu elvitte anyu meg az én csizmámat cipészhez hogy cseréljék ki benne a cipzárt. Ez egy szabászat csak beveszik a cipkőket, és másnap jön értük a cipsz, majd ha kész visszaviszi. Mikor ment apu a csizmákért anyu csizmáját odaadták, az enyémre meg azt mondták, hogy nem javítható.
Erre apu: ok de akkor adják vissza a csizmát elvisszük máshova.
Nőci: csizma nincs, de hát az van a cetlin, hogy nem javítható!
Apu: nekünk kell a csizma
Nőci: jó jöjjön vissza másnap
Apu visszamegy másnap.
Nőci: igen valami félreértés támadt, cipzár ki van cserélve csizma még nincs itt. Feket volt ugye?
Apu nem barna volt
Nőci: ok jöjjön vissza holanap
Apu: nem jövök vissza, mert ma dolgoztam utoljára idén, és messze vannak.
Nőci: ok holnap postázzuk
Ma felhívtam őket, hogy mi van? Erre egy másik nő vette fel aki természetesen mit sem tudott az egészről. Megígérte hogy utánnajár és még ma hív. Na még várom a hívást.
Komolyan nem hiszem el. Szerintem valaki már hordja a csizmámat.
Nem is izgatna, ha egy gagyi kínai csizmáról lenne szó. De egy tök drága csizma volt

Na de gondolom csak előkerül. Papírunk van róla, de ha ezt tudom le is fényképezem mielőtt odaadom.