Sziasztok!
Na, hírek rólunk

Bocsi, hogy nem jöttem, tegnap este 1/2 9-kor estünk haza...
Nem szülünk még

C:3000, méhtevékenység: nulla, Saci egyszer mozgott a CTG alatt: az elejétől a végéig. (Pontosítok: hajnal 4-től este 10-ig

)
Erzsébet: ha nincs időpontod, akkor az a gáz, hogy azokat hívják először, akinek van... két készülék van, ülve vizsgálnak (nekem a korábbi két gyereknél fekvő vizsgálat volt), az a készülék jobb, ami a kanapénál van, de nem lehet válogatni, amelyik szabad, azt használhatod. Nekem a másik jutott, mázlim volt, mert aki előttem volt, annál nem működött ez... (nemtom miért, szerintem kevésbé érzékeny). Ja, és nem kell nyomkodni.
Volt még strepto szűrés: nekem egyáltalán nem fájt, meg vérvétel is. Legközelebb 29-én megyek a dokinénihez.
Ja, még egy tudnivaló: a MÁV kórház BEZÁR 24-e és 5-e között, vagyis csak és kizárólag sürgőségi vizsgálatokat végeznek... ha erre az időszakra esik a ctg vizsgálatod, akkor szívás.... mert hogy az sem lesz. Ja, hogy nekem a szokásos 4-ből 2 erre az időszakra esne? Nem érdekli azokat, akik erről döntenek. A szülőszobán is van ctg, sürgős esetben megcsinálják, persze... de az szép lenne, ha az összes potenciális január elején szülő sorbanállna a szülőszobán CTG-re

Szóval ismét marha betegbarát az egészségügy
Vicky: igaza van Katuskának, pár percet érdemes hagyni nyüszögni, lehet, hogy semmi baja nincs, és megnyugszik... persze, én dumálok, aki a folyamatosan üvöltő kicsi fiát folyamatosan ringatta ...
Viki: Levente és Saci tutira összebeszéltek

mindent egyszerre, vagy 1-2 nap csúszással produkálnak

bár azt talán nem mondanám, hogy feljebb ment Saci, de aktív, nincs keményedés (szinte egyáltalán, ami van, az nagyon gyenge), és teljesen jól érzem magam

pörgős vagyok megint
Ja, Apus tegnap szóvá is tette, hogy nem tudja, hogy bírom, mert ő marha fáradt, és végigcsináltam vele mindent...
8-ra mentünk a kórházba (ehhez 6-kor keltünk), 1/2 11-re végeztünk, utána vettünk WC-t, csavarokat, szaniterhez való kütyüket az Üllői úton, wc tartályt és egyéb szaniteres kütyüket Alsónémedin, közben telefonáltak, hogy mehetünk az ajtókért... na kösz, arról volt szó, előre szólnak, és megbeszéljük a házhoz szállítást, amit így bebuktunk: Apus és Nagybáttyám pakolták utánfutóra a cuccokat, én meg közben papíroztam... aztán szakadó havasesőben vittük haza... persze, lefedtük, de nyirkos lett

szerencsére nem lett baja, de jól felhúztuk magunkat

Aztán turné: karácsonyi vásárlások összeválogatása 3 helyen, további kütyük (kilincs, csaptelep, szekrényfogantyú, stb.-...) vásárlása, cuccosok Sacinak: légzésfigyelő, kiságyba fejvédő párna, meg némi ellátmány (alapkaják, szaloncuki, diétás nápolyi... Apa persze nem vett nekem feketeerdős milkát, letagadta, hogy lett volna, amit nagyon furcsálnék

de lehet, tényleg nem volt). Mindezekkel estére végeztünk, utána már nem volt erőm jönni...
A reggel meg jó sűrű volt Apusnak, ezért a lakás körül mindent "megnyertem"

sőt, a telefonoskisasszony is én voltam (intézkedés...)... lassan a tízóraimról is lecsúszok
Erzsébet: majd ne add oda nekik Nellit... hiszen a Te babádra tutira ők sem tudnak vigyázni
Katuska:

félelmetes, hogy képesek törött játékot küldeni...
Hanna: szuper a kiságy, nagyon szép! Ilyen fogantyút néztünk Zazának is (vonat), csak neki nem kell fekvő, ezért repcsit kapott helyette, meg vitorlást...
Kata: izgi
Jaj, már megint marha sok voltam, most megmutatom Zazának a repcsit és a vitorlást, mert itt áll a fejem fölött, és olvassa, hogy mit írok, kíváncsi lett