A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok

Én is küldök babaragit Skrisznek, Estikének, Szezsónak, Zsófinak és Mabénak,
és bababenntartó drukkokat még pár napig Petnének és Hannának.

Zsófi, az a mézeskalácsház egy műalkotás, szerintem te pályát tévesztettél :D

Baba, gyógysimit küldök neked! Meg Zsu-nak is.

Szép hétvégét mindenkinek. Pusza

Kép
kisbuta

Bellanitta, jó, hogy jelentkeztél. Gratulálok a kis Petrikhez!!!! Sok tejcit, és nyugodtabb éjszakákat kívánok nektek!

Puszi, nagyon sajnálom :cry:

Mabe, gratulálok a 2 gyönyörűséghez. Babaragacsok mennek +++++++++
Az én személyes tanácsom: az első 2-3 napban pihi, aztán jöhetnek a séták.

Dezsi, akkor már tényleg nagyon közel az idő. Hajrá!!!!

Zsófi, gratulálok a vizsgához. Legalább ezen is túl vagy. Remélem, nem idegeskedted halálra magad!!!
A mézeskalács házikó gyönyörűséges.

Természetesen a nem megnevezetteknek is küldöm a babaragacsokat, és drukkokat!!!! +++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Mabe! Drukk a kettő kicsikének! A bolondos fickót hallva biztos eldöntötték, hogy tök jó lesz apucinak. :lol:
Zsófi! A haspuffadás teljesen normális, nekem is volt, sőt néha még most is van estére. De az első 1-2 hétben látványosan nagyobb volt a hasam mint most. A vizsgáidhoz gratula, nagyon ügyes vagy! A mézeskalács házikó pedig fantasztikus! :D
Bellanita! Gratulálok még egyszer kicsi fiadhoz! Sok boldogságot nektek!
Bogyimami! Neked is dicséret jár a szép eredményekért.! Nagy a készülődés már odahaza?
baba! Jobbulást!!!! Mi a baj? :(
Alle! Akkor start!!! :D
Skrisz, Kisbuta, Nyulasz, Petné, Dezsi és mindenki, akit kihagytam. Nagyon szép hétvégét!

Kép
estike66

Sziasztok lányok!
Tartozom nektek egy vallomással :oops: remélem nem haragudtok meg,de okkal tettem,szóval túl vagyok egy újabb lombikon...az okok,amiért nem mondtam,végtelenül egyszerű,megpróbáltam nem foglalkozni az egésszel,már másnap autóztam,és azóta is élem életem...sok,túl sok lombikunk volt eddig,és a régebbiek tudják,már háromszor jártam úgy,hogy a nagy gratulációk közepette kiderült,becsapós a teszt,és a pozitív sem mindig pozitív.Most nem tudtatok róla,nem kérdeztétek mizus,én sem foglalkoztam vele,nem éltem bele magam...és talán így volt jó :wink: Nagyon hiányoztak a drukkok,és a bíztatások,de nagyon féltem egy újabb csalódástól.Erről igazából alig tudott valaki,még aki eddig be is volt avatva,mert nagyon rossz érzés a végén mindenkit körbetelefonálni,hogy ez megint nem sikerült,és így karácsony elött nem akartuk ezt újra végigélni...De,most úgy néz ki,hogy sikerült,hozok majd tesztképet is.
Drukkjaim mennek mindenkinek+++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.20 16:56-kor.
Vendég

Nyulasz!!!!
Ez aztán a hír!!! Hurrráá!!!Annyira örülök!!!! És ilyen titokban tartani!!! :lol: :evil: :lol: De megértelek!

És hol tartasz most? Mennyi lett a hcg-d? Vagy már petezsákkukucson is voltál?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsófikukac 2008.12.20 16:38-kor.

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Itt pityergek örömömben!

KépKép
zsófikukac

Nyulasz
Egy ilyent neked :wink:
Kép
Vendég

Nyulasz, édes Nyulasz!

Hát én eldobom az agyam!!!

Annyira örülök, hogy azt el se tudod képzelni, még sírok is, pedig nemszoktam csak úgy!

És nagyon-nagyon drukkolok, hogy most minden rendben legyen egészen a szülésig, meg utána is!

Nagyon várom a további híreket.

...és nem haragszunk, hogy nem szóltál, ha neked így volt jó. A lényeg, hogy nagyon szeretnék még sok évig veled örülni, és akkor küldöm is vissza a vak rókát :wink:

Csak annyit árulj még el, hogy antagonista protokoll volt, amit Krizsával megybeszéltetek?

...és hát lesz dolga Katicának, ha végre jön egyszer. Rendesen át kell írni a táblát...

Kép
kisbuta

Nyulaszka, nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen vallomással jöttél....végrevégre....drukkok mennek továbbra is, hogy minden rendben legyen

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Drága Nyulasz, nagyon megható volt amit írtál. Bevallom így utólag volt egy ilyen érzésem, hogy valami van a háttérben veled. Annyira csendben voltál. Édes istenem, milyen gyönyörű karácsonyotok lesz! Tiszta szívemből örülök nektek!!! Kérjük a képet!!! :D

skrisz72

Hoztam neked képeket is örömömben (pedig nem szoktam):

Kép

... az alábbiért meg bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni ;)

Kép

Kép
kisbuta

Nyulasz! :D
Nagyon várom ám a képet. Mikor teszed fel?

Kép
kisbuta

Sziasztok!!!!!

Nyulasz, Nyulasz, Nyulasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Annyira örülök ennek a jó hírnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Megérdemelted nagyon!!!!!!!! :wink: :D Drukkolok hogy minden rendben legyen veletek!!!!! :wink: :D

Biztos vagyok benne hogy rosszabb volt úgy neked hogy nem drukkoltunk de így ez egy nagyon szuper meglepi volt!!!!! :wink: Imádom a meglepiket! :wink: Persze csak a kellemes meglepiket!!!!! :wink: :D
Vendég

Nyulam-bulam

Amúgy csak kamu volt az Anyukád lakásfelújítós-eltűnök segíteni? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is olyan kiváncsi vagyok Nyulaszka képére! :lol: Most jól itt hagyott minket kiváncsian. :lol: :wink:

Ditke!
na mizujs? Nagyon szorítok ám!!!

Kisbuta!
Most néztem a vonalzód és 1 héttel jársz pont előttem. :wink:

KépKép
zsófikukac

Zsófi

Semmi különös, kedd óta van "ma megint megjön" érzésem, a melleim leengedtek, szerintem piri néni holnap látogatását teszi! :?
Vendég

:oops: :D nagyon,nagyon köszönöm lányok,és azt is ,hogy nem haragudtok.
:lol: a lakásfelújítás még elötte volt,és igaz volt. :lol:

Igen,antagonista protokoll volt,ami egész jónak bizonyult,mert a 6.cn-on 15-16mm körüliek voltak már a tüszők,a mnyh pedig 8.5.Ezt csak azért mondom,mert a vonalzóm nem csal,10.nap volt a punkció,és háromnaposan kaptam vissza kettő 8sejtest,és egy kompakt morulát.Ma vagyok et+12.napon,HCG:445,progi 190 felett...
Ezek a reggeli tesztek,alsó a kaális,a felső pedig egy 10-es teszt.
Reggel még féltem,hogy mutat valamit a hcg szuriból,mert kaptam még múlt vasárnap is choragont,de a dokim szerint kizárt,ez bizony sikerült.
itt a teszt:
Kép
Vendég

Ditke!
Tünet vagy mentesség nem jelent semmit! Én akkor is drukkolok! :lol:

Nyulaszka!!!
Gyönyörűséges tesztek!!! Hip-hip-hurrá!!!! Uh mikor lesz? karácsony után?
Istenem, milyen szép karácsonyotok lesz! Úgy örülök! :lol:

KépKép
zsófikukac

NYULAAAAAAAAAAAAASZ :lol: Azta!!! Hihetetlen! :lol: Annyira örülök!
És micsoda HCG szint! :lol:
Na, akkor jövőre tényleg a világ "legdrágább", legédesebb csomagja fog a karácsonyfátok alá kerülni :lol: Most meg ezek a tesztek! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szezso 2008.12.20 18:16-kor.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lányok!

Hamarosan kiürül a topik!!!! :wink: :D Már csak babásak lesznek! :wink: :D
Vendég

Uhu jan7-én lesz.
Szezsó,Ditke,Alle,Mabe, köszi nektek is,és hajrá,úgy néz ki babaeső van :wink:
Kukacka,azért ti sem szomorkodtok idén karácsonykor :wink:
Vendég

Nyulasz

Mi az antagonista protokoll? :oops:

És eddig hogyan stimuztak? Ez most volt először ez az antagonista protokoll? :roll: :oops:

Lányok!

A Jézuska sok babát hozott mostanában, biztos nagyon jók voltatok!!!! :wink: Szerintem Melánia is esélyes, mert nagy a csend körülötte is!!!! :wink: :lol:
Vendég

Nyulasz!
Nem, és úgy örülök, hogy együtt örülhetünk! :lol: 7-én pedig már dobogó szivet is látni fogtok! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Ditke,eddig short protokollom volt,fogigátló,utána gonal,merional,supre,luveris...
Ennél nincs elötte semmi,ciklus első napjától kaptam 300 gonalt,6.napon uhu,és másnap és azután a gonál mellé cetrotid szuri reggelente,ami akadályozza az lh megugrást.A nyolcadik napon volt a repiszuri,ez és utána már minden ugyanaz.
Én azért még drukkolok,vagy te nem voltál jó? :D Egyspontán baba is ráférne már itt a topicra. :wink:
Kukacka,igen,most sokan örülhetünk együtt,és sokan indulna januárban,nekik már csak a szilveszteri pezsizés marad meg,aztán.... :D
Vendég

Nyulasz,
ez igazi kétcsíkos!!!! És igazi magas hcg!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kukacka,
akkor kitalálom, nektek augusztus 27 a céldátum :D

Kép
kisbuta

Kisbuta,igen,végre igazi.Neked hányadik napon volt a vv?
Vendég

Nyulasz, milyen szép erős teszt! A hcg értéked is fantasztikus. Remélem ezek nem jelentenek túl sokat, mert nekem olyan kis soványka volt a hcg-m a tiédhez és Kisbutáéhoz képest. Irigy, irigy :oops: :oops: :lol: :lol: Na jó nem! Nagyon drukkolok a továbbiakhoz!+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Ne viccelj már,minden rendben a babáddal :wink:
Lehet,hogy Kisbutának kettő indult el,és azért volt olyan magas.
Tudod,azért már én is szeretnék ott tartani ahol te,neked már nem a hcg miatt kell aggódni... :D Holnapután meg uhuzás lesz,és akkor biztos totál megnyugszol :wink:

Szerintetek mikor lehet a várandós vonalzót felrakni?Uhu után?már ki is néztem egyet. :oops:
Vendég

Nyulasz, igen, szerintem, ha van petezsák, és lakik is benne valaki, akkor már nyugodtan csinálhatsz babás vonalzót. :lol:

skrisz72

ja,értem,remélem nem viszik el az orrom elől a vonalzót...ja,és persze remélem,hogy lesz petezsák,és lakója is... :D
Vendég

Sziasztok,

Kicsit eltűnök, és milyen híreket olvasok :D :D :D

Nyulasz drága nagyon örülök, és gratulálok :D :D :D :D :D :D :D :D . Örülök, hogy az antagonista protokoll bevált :wink:

Kép

csibe
csibe32

Nyulasz,
Istenem!!!!! :D :D :D (háttérből, csendben drukkoltam Neked mindig! :D ha valaki, akkor Te már igazán megérdemelted a sikert!!!!! - és természetesen Mindenki!!! :D )
megadrukk, hogy minden rendben legyen!!!

Alle,
3. napon indul a fogigátló??? :roll: (nem 1-2-on szokott?)

(minden Illetékesnek drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++)

tillidian

Jó reggelt!
Csibém,köszönöm szépen,és igen,bejött az antagonista,sose felejtem el,hogy te mondtad ezt nekem :D Veled mi van?
Till,köszi :wink:

Szezsó,Mabe, babaragacsok mennek :wink:
Vendég

Nyulasz

Örülök akkor hogy az antagonista protokoll bevált nektek!!!! :wink: :D A dokid eddig nem ajánlotta? :shock: :roll: :?

És elárulod akár priviben hogy mennyibe került így? Bár tudom minden pénzt megér!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon örülök nektek!!!!!!
Vendég

Nyulaszka,
még tegnap olvastam, de csak most jutottam gép. Ilyen gyönyörű karácsonyt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira örülök, hogy nem jut eszembe semmi .... :( leblokkoltam.
HATALMAS GRATULA neked is!!!

Tényleg átnevezhetjük majd a topikot. :wink: :wink: :wink:.... babázás elötti és utáni érzésekre ...... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Nyulasz, mindig is csodálkoztam, hogy a Te előzményeddel (magas FSH) nem antagonista protokollod volt, hanem short vagy long. Antagonistának legfőképp két indikációja van: magas FSH, pcos petefészek és mondani szokta a dokim, hogy a 30 év feletti életkor is indikációja ennek , én meg a nagy súlyfeleslegem miatt plusz a pcos petefészkeim miatt vagyok antagonistán.
Nyulaszkám, egy a lényeg, hogy sikerült :wink: ,nagyon boldog babavárást kívánok Neked.
Ja a praktíkákat kéretik felsorolni, mit csináltál másképp, mit szedtél pluszba a siker érdekében...... :wink: Én még nem tudom, hogy mikor folytatom. Fogynom kéne, de nem megy :( .

Kép

csibe
csibe32

Ditke, az antagonista protokoll a legdrágább a 3 fajta protokoll közül. Nekem általában 200000-220000 ft körül szokott kijönni. Az árban benne van 2200 E Gonál, 20 db Luveris, 7 db Cetrotid, 5 doboz utrogestan, 1 doboz progi szuri, és 1 db Gynazol. ja és a 2 db Ovitrell.

Kép

csibe
csibe32

Csibe,a dokim szerint a 10-es FSH nem olyan nagyon magas.Mondjuk most is csak 4 petesejtem lett,de 8 tüszőt szívtak le,na ennyi még sosem volt..Másnapra 2 osztódott,és beülti elött tudtuk csak meg,hogy hárman vannak.Mit csináltam másképp?Mindent.Utróval feküdtem max 30 peret,ennyi.Kaptam choragont,beültikor 1 ampullával,majd kétnaponta felet,három alkalommal.Szedni sem szedtem semmit,csak a folsavat,meg a magneb6-ot.

Nekem az első adag szuri,1800 gonal 60.000ezer,majd a cetrotid,szerencsémre ebből csak kettő kellett,mert már nagyok voltak a tüszők a 6.napi uhun,tehát 2doboz cetrotid 20.000,plussz még 300 gonal 15.000,+2 ovitrell 5.500+utró,doxicylin,és a choragon 13.000 ft.
Tehát nekem a stimu napi 300 gonállal 100.000 ft-ba került,a choragon már utána jött.
Ditke,én kértem,a doki meg rábólintott.
Bogyimami,köszönöm :D tegnap a dokinál nekünk sem sokminden jutott eszünkbe... :lol:
Vendég

Csibe

Köszi az infót! :wink:

Nyulasz

Még most is a hatása alatt vagyok annak hogy végre sikerült neked is, hiszen már tavaly aug. óta amikor benéztem ide, te mindig olyan kedves voltál velem, én azóta drukkoltam neked hogy végre teljesüljön az álom!!!!! :wink: :D

Puszi mindenkinek!!!! :wink: :D

Most megyek, mert még rengeteg dolgom van! :wink: :D
Vendég

Ditke,köszönöm,drága vagy :D Mensivel mizus?Esetleg teszt?
Vendég

Nyulasz, ez nagyon szépséges hcg, ez már nem lehet a szuritól...még mindig nagyon örülök nektek...tegnap is olyan szép estém lett a hírtől...mégiscsak van igazság! Ez a mostani vonalzód is nagyon tetszik :)

Igen, 3.napon indul, mert előtte kell egy vérvétel a 4 alaphormonra, na meg így jön ki. Ma nem tudom TB-re vérvételre menni, holnap meg igen és azt mondta a doki, hogy ez így is tökéletes lesz. És olcsóbb, ami nem mindegy azért.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csak Nyulasz miatt jöttem!!!!!! Ez fantasztikus!!!!! Gratulálok!!!!
Kép :D :D :D :D :D :D :D

Mindenkit puszilok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulaszka,
még mindig örvendezek neked!
Nekem ET+12. napon volt vérvétel, de a doki azt mondta, hogy nem az számít milyen magas, abból lehet következtetni, de biztosat csak az ultrahang mond (mármint a baba számát illetően). Viszont úgy tudom, hogy biokémiai terhesség 100 közelében sincs, nemmég 400 fölött, szóval nyugi, bízz a kisnyuszikban.

Dezsina tudja már?

Mindenkinek drukkolok, amihez kell.

pusszancs

Kép
kisbuta

Alle, :D akkor lassan indulnak a drukkok neked is :wink:
Puszi,köszönöm :D
Kisbuta,én nem félek attól,hogy biokémiai,akkor csak 12 volt a hcg-m.Csak én is tippelgetnék,hányan vannak,de ha neked csak egy baba,akkor tuti nekem is. :wink:
Dezsi szerintem még nem tudja,nem járt itt a hétvégén...szerettem volna vele együtt örülni,de bepótoljuk :D
Vendég

Nyulasz!

Hatalmas gratula neked.
Jaj de nagyon orulok neked is.

Magi
Vendég

Magika,köszönöm szépen neked is :wink:
Vendég

Nyulasz!

En ezt kivanom neked!

Kép

Magi
Vendég

Magika :lol: :lol: :lol: köszönöm
Vendég

Sziasztok.

nyuszikám:micsoda jó hírek!!!! Hurrá,Hurrá,Hurrá! Kép

Küldöm neked is az angyalkát: Kép

Kép
Kép
melánia

Ditke:sajnos nem vagyok babás.Megjött.Biztos a gyógyszerek bekavartak.De olyan jó volt álmodozni kicsit.De ez az álom szerte foszlott ismét.

Rana:köszi az imádkozó cicát nagyon édi.De éreztem hogy nem kell felhasználnom a tesztet.

Hogy vagytok csajok?

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: