A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Tancsu!!!

Én utálom a németeket és most már az osztrákokat is!!!! :x

Na de nézd azt,hogy világot láttál!!! :D

Kép
martik77

Amúgy jössz ma le???

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!
Hú, de éhes vagyok. :cry:
Mit sütsz? Nekem se ártana ma már valami főtt kaját főznöm. :roll: Pl. egy levest? :lol: :lol: :lol:
De jó itt, magyarok között lenni újra. De utálom a külföldöt! :x :x :x :x (Jó, biztos nem mindent utálok, de most Ausztriát nagyon. :evil: )

KépKép
benó

Benó

Olvastam valamelyik nap a neveket amiket találtatok...
Tök jók szerintem.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Aha, osztrák Mekit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Döme már jól (jobban) van? :wink:
Hú, nekem meg mindjárt jön a védőnő, a betyárját! :shock:

KépKép
benó

Kösz, Tancsu. :D

KépKép
benó

Csinálok sörben sült csirkecombot egy tepsivel,a másik tepsi pedig krumpli hagymával,befüszerezve....a múltkor is ezt csináltam és nagyon izlett itthon...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Majd félkor telcsizek,addigra ott lesz a doki.

Gergő egy tünemény.Hogy viselte a szuri utáni éjszakát???Nem hiszem,hogy megyek,mert Döme is benyelt valamit,nem tom mi baja nehogy Gergő elkapja. :?

Kép
martik77

Benó te csak maradj a jól bevált levesednél! :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, én meg folyton tüsszögök, szegény gyerekek odabent. :?
Hát, nem tudom, nálunk mi legyen a menü. :roll:
Te mit főzöl, Márti?

KépKép
benó

Gergő fél12 helyett csak hajnali 2-kor kelt...én meg totál megijedtem,felkeltem fél2-kor és néztem nem e kapott lázgörcsöt pl.....várom hogy végigaludja az éjszakát,amikor meg nem kel menetrendszerint,akkor meg pánikolok.... :lol:
Evett-aludt,ugyanez volt fél6-kor....
Most játék közben elaludt...:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2008.12.19 08:13-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Igaz, a leves is jó, de valami más is jó lenne.... :roll:
Hú, és nekem még kari ajándékom se igen van, könyvtárba is kéne menni, mosogatni kell, jó lesz ez a nap is. :wink:

KépKép
benó

Nagyon szupi a menüd Tancsu :wink:
Én is szoktam ilyet csinálni,csak sör nélkül.Azt L.külön megissza kaja után. :lol:

Kép
martik77

Pedig sokkal fini sörben sütve...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Menek mert csengetett a sütőm...sietek vissza...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Fogalmam sincs mit főzzek. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Jól van, akkor, ha jól viselte szegény gyerek. :D
Mi a fenét akartam írni? :roll:
Ja, tegnap a gyerekek ezt mondták visszafelé a buszban: - Nézd, ott egy Meki, de jó, ez volt a megmentőnk!
A többi utas jó parasztnak nézhetett minket, elmegyünk Bécsbe, hogy beüljünk néhány McD.-ba. :lol: :lol: Ez van. :D Gondoltam, inkább beülünk, minthogy bajunk legyen. :?
Na, jó, téma ejtve.
Holnap mennem kell még a suliba, reggel ünnepség (valami előadás), aztán osztálykari, az már megvolt nálunk, úgyhogy nézünk egy filmet, utána tanári kajálás.
Na, legalább a fogam megmosom, mire jön a védőnő. :D
Puszi, ha elment, jövök még egy kicsit, aztán megyek a dolgomra. :D

KépKép
benó

Oké.Én még vagyok.Ha felhívom a dokit majd utána lehet visszafekszem. :)

Kép
martik77

Puszi

KépKép
benó

Tasakos levest... :P

Kép

Kép[/
tancsu

Lesült a krumplim.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Mert gonoszkodsz azért! :lol:

Na elintéztem.Jan.9-én megyek tanácsadásra majd akkor kapok egy másik időpontot.

Kép
martik77

Ha már úgy is ott állsz az erkélynél nézd már meg milyen az idő!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg a redőny milyen??

Kép
martik77

Ügyi vagy...:)

Amúgy nem azért,hanem mert kevés oilt tettem alá...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Apukád összeszedte már magát???

Kép
martik77

Mondjuk nem nyugodtam meg teljesen merrt kérdeztem a csaj,hogy de ugye a tp-el nem lesz emiatt gond?Erre azt a választ kaptam,hogy nem hiszem.

Na ez nem egy megnyugtató válasz.

Én tiszta hülye vagyok!!!Az e hónapi tp papíromért is be kell ma menni mert le kell adnom. :?

Kép
martik77

Vissza telcsiztem.11 után kell mennem. :)

Lehet összeszedem magam most és lemegyek hozzád Tancsu.Itt vagy még??

Írd meg ha jó addig nem készülődöm.

Kép
martik77

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na jó készülődök.Még benézek a b.nőmhöz is. :)

Kép
martik77

vagyok
gyere,itthon leszek

Kép

Kép[/
tancsu

közben szopizunk,éppenbüfiszünet van....

Kép

Kép[/
tancsu

Aki hiányolt közös képet Benóékkal és Gergővel,az nézzen szét iwiw-en a képeim között...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na, helló.
Akkor mégis ma mész, mégsem jan. 9-én?
Nagyon lesült a krumpli?
Mégis leves lesz itt tényleg. :D Vettem vok zöldségkeveréket (vannak benne tök jó dolgok, pl. borsóhéj meg ilyenek), és grízgaluskát (bazi nagy, én ilyet házilag nem tudok csinálni), és az lesz a leves, plusz borsófőzelék tükörtojival. :D

KépKép
benó

Akkor leírom, eddig mi volt.
Fél 9-től vártam a védőnőt fél 10-ig, akkor jött. :roll: Aztán megnézte a lakást, megállapította, hogy kicsi :x (nahát), aztán odaadta az AFP-eredményt, azt mondja, magas, de az normális az ikreknél. Utána még a szúrkálódásról kérdezősködött, hogy érzem-e gyakran stb., meg hogy inkább az Elevitet szedjem a Femibion helyett majd, ha az elfogy. Jó.
Elment, akkor én is mentem, elhoztam a tesóm Oriflame-megrendelését a tékából, utána vettem nagyon vastag plüss (vagy nem tudom, de jó puha) zoknikat a Vivikének, Kittikének, magamnak a kínaiban (a Vivike ilyet kért a névnapjára is tőlem, de nem vettem neki, csúnya keresztanya), meg anyunak tök jó áron egy csinos (de hétköznap is hordható) pulcsiszerűséget.
Utána anyuékhoz mentem, ettünk stb.
Aztán elmentem a Sparba a wok zöldségért + grízgaluskáért :arrow: dm-be mentem mini szépségápolási bizbaszokért meg apunak arckrémért (az lesz az aji), ja, meg magamnak haskrémért (Babydream márka) :arrow: Alexandra könyvesbolt: Józsinak (tesóm férje) vettem Leslie L. Lawrence (nagy baromságokat ír szerintem) legújabb (reméljük) könyvét
És most itt vagyok.

KépKép
benó

Na, így (bekapcsolva) hagyom a gépet, úgyhogy jövök még.

KépKép
benó

Flóra, ti ma még mentetek?

KépKép
benó

suliba

KépKép
benó

Jelentkezett hozzánk egy férfi gépírástanár (meg info is) és valószínű, hogy azt az 5 órámat, amit meg akartam magamnak tartani, eladjuk neki. Pénzben úgysem lett volna sok az, neki meg öröm (nekem meg pihenés, hogy itthon lehetek). Mit szóltok?

Most viszont akar fájni a fejem, de egész jól kibírta eddig a sok mindenféle programot (Miskolc, uh, védőnő, Bécs). Úgyhogy nem panasz volt ez, csak állapotjelentés.

Azt hiszem, megetetem a Gy.-t, aztán megyek feküdni. Utána meg du. 4 körül még a további teendőimet folytatom és megyek le anyuékhoz is. De majd jövök este. Pussz

KépKép
benó

Itt vagyok! :)

Kép
martik77

Benó:Hogy nem szólsz,hogy Tancsu rakott fel képet rólad ahol a fejed is látszik!!! :lol:

TP.papíromért mentem be de lecseszett az asszisztens,hogy nem adhatja ki hamarabb mert fizetést se előre szokás adni stb.... :evil:
Szóval bunkó volt.

Előtte voltam Tancsunál.
Utána bementem a munkahelyre,de csak elszomorodtam,mert meghalt a főorvosnő :cry:
Így karácsony előtt,meg amúgy is.......

Szóval ez van :(

Döme ma még nem evett keveset ivott.Elmentem a dokihoz vele is persze de volt doki. :x
Nem baj holnapig teáztatom meg valami8t egyen is és majd holnap viszem dokihoz :?

Kép
martik77

Nem láttam még a képet. :wink:
Szegény doktornő! :cry: :cry: :cry:
Dömének csinálj főtt krumplit, az hátha benne marad.

KépKép
benó

Fekszem

KépKép
benó

Én meg most fogok pihizni.

Nem akar enni,de ropit eszik :)

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Na végre itthon és holnap is szabad leszek! :D :D :D szerintemn délig alszom! :oops: :D Elég kemény volt az utolsó egy hét!

Kép
szilzi

Azért voltam ma tanfolyamon, mert januártól új számítógépes rendszer lesz az irodában és azt úgy gondolják, hogy egy nap alatt (kb 5 óra oktatás), meglehet tanulni! :evil: :shock: Hát én nem sokat értek belőle, annyi kérdés felmerült, de ugye az okosok sem tudtak választ adni, mert még mindig fejlesztés alatt van a program, de nekünk januártól már dolgozni kell vele! :evil: :shock: :evil: :shock: Na majd lesz valahogy... Az egészben a legrosszabb az volt, hogy a város másik végén volt az oktatás, metró+busz, szakadó eső... :evil: Na mindegy már vége! :D

Kép
szilzi

Szia!!!!!!!!

L.most megy dolgozni!! :(

Kép
martik77

Benó, nem irigyellek Bécs miatt! :( Pedig hidd el szép hely nagyon, csak rosszkor voltál, rossz emberekkel... Remélem nem fáztál meg nagyon és hamar kipihened a fáradalmakat :wink:
Tancsu, gyönyörű az uraság! :D Már öregszik Ő is :lol: :lol: :lol:
Márti, Döme remélem már jól van és ez csak egy múló vírus volt! Csak Te el ne kapd! :?
Flóra, Te pedig tényleg egy energiabomba vagy! :D De ezt mindig is tudtuk! :D Pihentető, nyugis szünetet kívánok neked! :wink:
Zsuzska, gyere ha "bírsz" azért... Rossz, hogy nem tudunk rólad! :(
Heni, Te még mindig dekorálsz? :D Remélem jól vagy és Miki nem fertőz vissza :?

Kép
szilzi

Már túl vagy rajta!!!!!

Nálunk is ilyen rendszer van és mi is úgy tanultunk bele.Ráadásul mire megtanultam eljöttem babázni.
Remélem te is így leszel!!! :wink: :D

Kép
martik77

Már jól van Döme,nem rókázott,csak nincs étvágya.De teát iszik bőven. :wink:

Kép
martik77

Szegény Zsuzsi!!!! :(
Ennyit dolgozni!!! :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: