A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tünci
tesó?most olvastam csak normálisan végig mit is írtál :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lanyané, én szeretem a széket és később jó lesz nekik rajzolgatni, azért választottam ezt a fajtát.

Binyek, jó a gömb.

Szia, Benszi

:wink:

Jó éjt csajok!

Judit

jucicuki

Hali!
Képzeljétek: MANÓ MÉG ALSZIK!!!! :lol: Csendben lapítok, mint valami egér, nehogy felébresszem.

Hógömb: én a DM fotórendelőjében láttam ilyesmit.

Benszi!
Üdv. Édesek a kölkök, a te Balud is úgy mászik ki a kádból, mint az enyém... :D

És köszi mindenkinek a bókokat, jó ám ilyet hallani. Főleg, hogy a pocakom erősen közelít a 110cm-hez a mérlegre meg már rá se merek állni. :oops:
vovanda

Baján van egy fotós,aki csinálja a gömböket.Nem csak havas van,hanem szivecskés,csillámos és csillagos is.Szerintem tök jó ajándék szüli- meg névnapra is családtagoknak!
Ha valaki szeretne,akkor szóljon!Megrendelem és elpostázom,de csak mert szeretlek Benneteket! :lol: :lol:

Szia Benszi!
Nagyon édik a bébijeid!Éljen a vegyes páros! :wink:

binyek

sziasztok!

Hogy Ti mennyit tudtok írni!! nem készültök a karira? :):)

Benszi! de jó Téged is látni! édesek a gyerekek!!!

Juci! Te jó ég, már így esznek?? jól is laknak így? :)

Kinek az ura olvassa még a fórumot? :) az enyém még netközelbe sem jön....

Tonti! aztán már nincs meg a babakocsi...most keresek újat :)

rámolós képem nekem is van, majd rakok fel!

Anny! ügyes a csajszi, Gergő nálunk is áll egy picit!

zsuzska80
Szombathely

Binyek
Az én párom is fotós,pont ilyet rendeltek tőle,ő is tud ilyet csinálni :lol: :wink:
Én is szívesen megrendelem nektek és postázom is :wink:

Benszi
Üdv!Én is meg szoktalak lesni a másik topikban :wink: Nagyon szépek a gyerekeid!!
Vendég

sotske

és mennyiért csinál ilyen gömböt?

szanet

vovanda

nekem nem még, hanem már alszanak :lol: 7 kor kelnek, ilyenkor meg kb fél órát megint alszanak.jajjj unkább aludnának reggel fél órával tovább :roll:

szanet

Szanet
Most nem tudom elérni a munkahelyén,de majd megkérdezem és üzenek.De mintha úgy rémlene,hogy több,mint amit Binyek írt :roll:
Vendég

Vovanda
Még neked akartam írni,hogy Benszinek nem Baluja,hanem Dórija mászik ki a kádból :wink: Ott a fülbevaló a fülében :lol:
Vendég

Binyek irt árat?nekem nem rémlik, de ha igen, akkor is írja le megint!!!! :lol:

szanet

Sziasztok, jo reggolt!

Banika: a ti kadatok is jo nagy ugyhogy Rad is irgy, irigy :lol: Puszika a kis piros popojukra!

Lili: a Tieid mikor mennek bolcsibe? En ket evesen szeretnem majd beadni Oket de nem biztos, majd meglatjuk. Amugy ne aggodj a gyerekek 90 %-a szereti a bolcsit, Rate imadta, kis baratokra lelt es megtanult sokmindent.

Sotske: Noad hihetetlen kicsike volt most meg kis hurka gyurka. :lol:

Tunci: koszike az infot, azt hiszem elnapolom az oltast, nem akarom hogy elrontsa a karacsonyunkat. Apa mit szol a teso kerdeshez? En nem felek hogy unatkozni fogok! :lol:

Lanyane: nem semmi, nem valami hulyegyerek szorakozott es bedobott valami konnygazt vagy hasonlot az epuletbe?

Rebe: milyen nagyok a Lanyok, nemsokara sulyban utolerik az en Annamat. :lol:

Andi: szuperek a kepek, mindig meglesem oket es Te is tok jol nezel ki!!! :wink:

Anny: szerintem Jazminod par het mulva jarni fog, az egyik naprol a masikra szokott tortenni, egyik nap meg maszik masik nap megtesz par lepest harmadik nap mar szalad (kis tulzassal :lol: ) a beszed az mas teszta!

Binyek: tok jo ez a hogomb vagy micsoda, jo otlet volt!

Szanet: elokaracsony? :lol: Nem baj ugysem ertik meg. Rakjal majd kepet!

Benszi: jaj de orulok Neked!!! Olyan edesek a gyerekek es Balu mar jar?! :shock: Nem semmi! Gratulalok!

Mindjart folyt. kov. mert a gyerekszobaban nagy a visitas.

KépKép
KépKép
tontica

ja, ez aza játékasztal:

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6305

csak 6800Ft-ért
:lol:

szanet

Zsuzska, nem laknak így jól :lol: , megetetem őket, aztán kapnak saját tányért kanalat, abban egy kis kajcsit és gyakorolnak. Szerintem így már nem sok jut a pociba, de hát valahol mindenki elkezdte...
Egyre jobban élvezik és egyre kevésbé akarják, hogy én etessem őket :shock: de ahogy ügyesednek, remélem hamar megy már egyedül is majd.

Szanet, ilyen a mienk is, anno Apukám 11.000 vette az Ikeában. Most már nem lehet nekik odaadni, illetve hát láb nélkül, mert ledobják a zenegépet és belemásznak a sárga tálcába, ha lábakon áll a szerkezet. Persze egyszerre kettem :lol:
Jaj, én is nagyon nehezen bírom már kivárni a karácsonyt, hogy odaadhassak mindent
:wink:

Lányok!

Ti hogy tervezitek az ajándékozást?
Most olvastam este a Nők Lapjában, hogy egy kisgyerekes család úgy oldotta meg, hogy 23-án éjjel feldíszítik a fát és alácsempészik az ajándékokat, amíg a gyerkőcök alszanak és reggel már erre ébrednek a csemeték.
Nálunk is ugye már egy alvás van csak, kb. 1-1 1/2 óra, fél tizenegytől délig. Azalatt kellene rohanva, kapkodva mindent és hát kényelmesebb lenne nyugodtan, este. Akkor egész nap játszatnának az új dolgokkal és mire délután megjönnek a nagyszülők, nagynéni, már megint tudnának örülni, nem egyszerre kapnának meg mindent...
Szerintetek???

Judit

Ja, most jöttünk a dokitól, Dorka megint visszakapta a spiropentet is mert megint sípol a tüdeje :evil: :evil:
Hétfő-kedden még lesz doktornénink, megyünk megint...

jucicuki

folyt. kov.

Tegnap volt a suliban a karacsonyi unnepseg, az en fiam osztalya holdacska volt, edesek voltak! :D
Csoportkep:
Kép
Az enyem a legkissebb kisfiu kozepen: :D
Kép
Itt az unokatesoval:
Kép

Irto buszke voltam Ra! :D

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok

köszönöm jól vagyunk csak a szüleimnél voltam és ott még sajnos nincs internet. ahogy olvasgatom az oldalt egy kicsit féltékeny vagyok rátok ti már babáztok és készültök a karácsonyra
nagyon várom már hogy a három manó itt legyen körülöttem és hasonló cipőbe járjak mint ti
sok információt adtok egymásnak és szerintem ez nagyon nagy segitség

banika:köszönöm a ruhákat még kicsik és nem tudom a neműket de majd beszámolok

mindenkinek szép és kellemes napot és jó készülődést
paradizs

Zsuzska: Sajna beletrafáltál :? Állatira nem tudok készülni a karácsonyra! A Nagyim, aki a legtöbbet segíti, lebetegedett, és 1 hete nem jön. :cry: Ebből kifolyólag ücsörgök itthon a csajokkal (szakad az eső napok óta, plusz valami kezdődő betegség is van). Sehova nem tudok elmenni, még a postára sem, pedig lenne feladni valóm bőven, még számla is :oops: Ma jön a nagynéném, de csak 4-re, mert okvetlenül ma kell befestenie a haját. Eddig jó volt így is, de PONT MA már nem. :evil: Hát írtó sokat fogok tudni intézni!

Én is láttam hógömböt, de az olyan 3000ft körül volt. DM, és Rossmann tuti, de más ajándékgyártó cégnél is lehet rendelni. Én a rossmannal most nem vagyok jóban. Rendeltem 1 db 1 oldalas éves naptárat (6 fotós), és még nincs kész! 10 munkanap volt meghatározva, mint legkésőbbi időpont. Na az ma jár le! :x
Vendég

Ja és NAGYON GÁÁÁZ! :lol: :lol:

Tegnap este összecseréltem a csajokat! :oops: :oops: :oops:
Fürdéshez készültünk, már le voltak kapcsolva a lámpák, diszkrét hangulatvilágítás, kellemetlen telefonbeszélgetés, vinnyogó-hisztiző utódok....és valahogy össze kevertem őket. Lili egész éjjel Jázmin ágyában aludt, az Ő pizsijében, és vice verza! :oops: :oops: A hajnali 5-ös etetésnél sem tűnt fel, reggel sem, mikor felkeltek, csak a fél 10-es öltözködésnél lett gyanus a dolog! :oops: Persze már előtte észrevettem, hogy Lilinek mintha Jázmin tulajdonságai lennének, és Jázminnak túl Lilis az arca... Aztán ott ültem fölöttük, és ismertető jegyek után kutattam! :lol:

Mentségemre legyen mondva, hogy hulla vagyok, és ma a szokottnál is egyformább volt az arcuk, hajuk... :oops: :lol:
Vendég

Juci: mi ugy csinaljuk hogy 24-en feldiszitjuk a karacsonyfat csaladilag tehat nem suttyomban hanem egyutt, este elmegyunk vacsorazni a parom csaladjahoz majd este mikor mar alszanak a gyerekek a karacsonyfa ala csempeszem az ajandekokat es masnak reggel talaljak meg oket van nagy orom es egesz nap jatszanak. :D

Paradizs: olyan hamar elmulik ez az idoszak, elvezd ki! Tudom ez kozhely de igaz!

Anny: detto, elmaradt a nagytakaritas mert nincs aki vigyazzon a gyerekekre es fozni meg sutni se nagyon lesz idom. Hat ez van, lesz ez meg jobb is!

Nem megy a gepem, hulyet kapok, allandoan lefagy es egyeb extrem dolgokat muvel. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

anny

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már én is kevertem őket össze :wink:
de már nem olyan egyformák.szetm már nem fogom.

jaaaa, de vmelyik nap egyik ismerősöm kérdezte, melyik Anna? babakocsiban voltak, sapiban,és hát nagyon néztem, hogy ki kicsoda :P

szanet

Nekünk most még nem értik ugye a karácsonyt, de jövőre nem tom én sem, hogy legyen.lehet úgy fogom csinálni, mint Judit.vagy a másik verzióm az,hogy gyerekek átmennek nagyihoz, mire hazajönnek ott lesz a fa, késő délutánra.és aztán ajándékokat aláteszem,amíg apa játszik velük vagy ilyesmi. majd csilingelés, zene :lol:
nem tom.na majd egy év múlva kigondolom.
majd akkor is itt lesztek, és kérek tanácsot :lol:

szanet

sziasztok,

Szanet, jopofa a jatekasztal :wink: van mar zene-bona tole?

Nalunk ezt kapjak a sracok http://www.mysmallworld.co.uk/store/show/LE60224
meg ezt, de ezt inkabb en.... :) http://www.alongcamebaby.co.uk/acatalog ... ycook.html
jol jon majd, ha megkezdodik a hozzatapi....

Oltas... nekunk jovo 7en lesz a 12.heti, egyszerre 2t adnanak, de asszem en csak egyet fogok kerni..... ugyanaugy mint Tonti, en sem akarom elrontani az elso karacsonyt ;)

dragonfly

Judit

milyen kockákkal lehet építeni még erre a játékasztalra? csak a chicco kocka jó rá? mert amit adtak hozzá, az nem sok.gondoltam még veszek hozzá. úgyis jó lesz később gondolom

szanet

Csajok!
Köszönöm,hogy így örültök nekem.Jól esik nagyon!
Nagyon köszönöm mindenkinek a skacok dícséretét!

Banika!
hát nem gyengén elevenek a gyerekeim az biztos!

Vovanda!
Dórim mászik ki a kádból :lol: Nagyon klassz a hógömböd.Az én pocakom a 38.héten 130cm volt! :roll: :lol:

Zsuzska!
Az én uram nem olvassa a netet csak a képeket szoktam neki mutogatni!

Juci!
Nagyon ügyesek a lánykáid!

Tontica!
Bájos a nagyfiad!Ő hogy bírja a tesóit?

Anny!
Te is fodrász vagy?
Én sem tudok kimozdulni itthonról ez miatt a szar idő miatt.No meg apa kiment külföldiába és elvitte az autómat,amibe belefér a babakocsi.Az övébe nem fér bele!Így itthon ragadtam.

Karácsony!
Mi 23-án este kölök fektetés után feldíszítjük a fát és reggel majd ajándékozunk,mert 11 felé alvás,utána megyünk anyuékhoz ebédre.Szerencsére mindenki Érden lakik,így nem kell sokat autózni.Onnan haza altatásra 4felé,majd vacsora anyósékhoz.
Másnap remélhetőleg a kutya sem zargat minket,de ezt kétlem.
A harmadik nap meg apuékhoz megyünk,ja mert elvált szülők gyereke vagyok!Hétvégén meg a barátainkhoz megyünk.
Kicsit zsúfolt lesz,de legalább most nem kell főznöm.Sütni már sütöttem előre azzal legalább nem kell bajlódni!

Tegnap megcsináltam az ajándékokat a agyerekeimnek meg az uramnak!Rakok képet róla!

Bocsi akit kihagytam!
Vendég

Kép

Apa ajándéka!Nagyon picit összefoglalva az elmúlt 12évet!

Kép

Balukámról képek neki!

Kép

Dóriról képek neki!

Mire összevágtam meg felragasztgattam körbe a díszeket,hát nem volt gyenge!Szívem szerint még két ilyen táblát tele raknék képekkel
Vendég

Szanet!

Én úgy tudom, csak sajáttal, de sehol nem lehet kapni, hónapok óta hajtom karácsonyra és itthon egyszerűen nincsen :evil:

Benszi!

Szuper az ajándék, nagyon tetszik! Mekkora méret?

Judit

jucicuki

Benszi!
Bocs... :oops: IQ csökkent folyton álmos kismama vagyok, más mentségem nincs.

Karácsony: mi sem titkolózunk. Már a lakást is Manóval díszítettem, tökre élvezte, segített. Tűkön várja a karácsonyfát, majd azt is együtt.
vovanda

Szanet
Jól tippeltem.Binyek hógömbje 1.299 volt,apának csak az anyagköltsége 2.000ft,úgyhogy ez esetben Binyekkel jobban jársz.
Én is pont ezt a játékasztalt néztem még a nyáron,gondoltam,jó lesz karácsonyra.Aztán,mikor megakartam venni,már sehol sem találtam,mire újra megtaláltam,már megvolt a kari ajándék :roll: Majd legközelebb :wink:

Karácsony:mi 23.-án,fektetés után díszítjük a fát és 24.-én a délutáni alvás után lesz ajándékozás.25.-én anyuhoz,26.-án anyóshoz megyünk ebédre.Én holnap kezdek neki a sütigyártásnak és meg sem állok szerdáig :lol:

Benszi
Nagyon jó ez a képmontázs :lol:

Tonti
De édes Rate ebben a jelmezben és nagyon szép a jelmez.Mit adtak elő?
Tesóm lányának is tegnap volt a kari műsor a suliban és még csak meg sem hívtak.Anyutól tudom.Aztán este írtam tesómnak,hogy rosszul esett,hogy meg sem hívtak,mert mi nagyon szívesen elmentünk volna és még csak nem is válaszolt az üzire :cry: Hát ilyen "jó" kis családom van nekem :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja,Tonti,azt elfelejtettem írni,hogy a nagypapámnak is május 16.-án volt a szülinapja,de ő sajnos már nem él.Csajoknak 14.-én,nekem 29.-én van,névnapom pedig 24.-én :roll:
Vendég

Vovanda!
Semmi baj,lesz ez még rosszabb is :lol:
Hogy bírod pocakkal Balu mellett?Van segítséged?

Juci!
60x40-es parafatábla a Tescoból,vettem hozzá akril festéket,lefestettem a széleit és a díszítő kütyüket me kézműves boltban vettem,majd technokollal ráragasztottam.
Vendég

Rebe
Használtátok a popókenőcsöt?
Vendég

Lányok,
most elször nekem is elszállt, amit írtam. gyerők alszanak, én meló, úgyhogy csak gyors írás

Benszi,
ez valami szuper jól néz ki!

Tonti,
Rateék tényleg tündériek ebben a jelmezben!
Jövő szept.-től bölcsi, ah egyáltalán felveszik őket, mert túljelentkezés van. Már előbb is visszamennék dolgozni (nem szerelemből hanem muszájból), de csak szept.-ben kezdhetik itt a gyerekek a bölcsit.

Dragonfly,
kérdezted a szülinapot, majd teszek képet, torta nem volt külön gyerek, csak felnőtt, meg saját készítésű süti a gyerekeknek, rakéta volt a nagy szám.

KépKép
lili73

andi! nagyon szepek a kepek (kis profinak el mentek) :wink:

anny! en is a te cipodben jarok, nem tudok ki menni a lakasbol egyedul, a 3-ikon lakunk lift nelkul, a 2 hordozoval nem nagyon tudok meg kuzdeni, de ha nem lenne itt anyukam nem lenne mas megoldas, a babakocsi lent van a biciklitaroloban, eleg kicsi fajta, de buszban nem fer fel, tehat marad a kocsi (a ferjem scooter-el jar dolgozni), de nem soka a babaid jarni fognak es e szempontbol konyebb lesz, mast reszt meg majd ronhathatsz ketfele :D

binyek! az en torpeim is ilyenek, a csajszi izeg-mozok, mattia pedig csak pihen :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! ov meg nem kerult elo, mert mikor kerestem valakik nagyon ehesek letek, majd meg probalkozom, ha nem talalom kerek segidcseget, koszi :D

banika! anyukam majd meg ette a monitort, hogy milyen cuccik, en meg irigykedem a kadad miatt :oops: :D csak nekunk van normalis kadunk, enyire le vagyunk maradva? erre most gyors ki cserelnem, de masik nem fer be a furdoszobaba, na en majd ki teszem az erkelyre :lol: 8)

Kép

demoniq13

Nem nagy szám, jó életlen, de csak ilyennel tudok szolgálni...

Kép Kép Kép Kép

KépKép
lili73

sotske! milyen valtozas, nagyon szep nagy lanyod lett kozben

Kép

demoniq13

banika! ha ki ugortal volna a bugyadbol, lehet apa nem is banta volna :wink: :?: :roll:

Kép

demoniq13

Sziasztok!
:shock: Hú, csak 1-2 oldalt tudtam visszaolvasni, annyit írtatok!

Banika: zabálom a fürdős, popsis képeket! J
Sotske: mennyi volt Noa, amikor hazaengedték? Aranyos kis törpicsek!
Vanda: nagyon csini vagy a pocakoddal!
Lanyané: chicago, gettó? J kiderült mi volt a gáz?
Binyek: jópofa a hógömb! :)
Benszi: nagyon szépek vagytok!
Tonti: Holdacska tünemény!
Anny: sajnállak az egyedüllét miatt. L gyertek hozzánk! Sok jó ember kis helyen is elfér! J összecsere: JJJ megnéztem volna az arcodat, amikor rájöttél! J
Lili: Alíznak és Barnabásnak utólag is BOLDOG SZÜLIT KÍVÁNUNK! Nagyon cukik a képek így homályosan is!

Ajándékozás:
Mi a srácoknak alig veszünk ajándékot, mert annyi játékunk van már, mint a pinty. Így is van, hogy elrakok egyet-kettőt, aztán előveszem 1-2 héttel később és tökre örülnek neki, mintha új lenne. J Szóval én most nagytakarítok, terveim szerint 22-én sütit sütök, 23-án megfőzöm a levest és felállítjuk a fát késő éjjel, 24-én csirkét sütök és este vacsi, fürcsi előtt ajándékozás és karifa fények felkapcsolása. … jó kis menetrend, kár, hogy nem fog ilyen szépen összejönni. J Mi a családod „kitiltottuk” szentestére, nagyszülőlátogatóba majd 25-26-án megyünk csak. … szerintem jövőre már mi is gondban leszünk a szervezéssel!

Ma kaptuk a második Prevenart, srácok nagyon hősök voltak, csak akkor pityeredtek el, amikor nyomták beléjük a szurit. Jó, hogy megjött az oltás még karácsony előtt, nem szívesen vártam volna vele jövő évig.
Sinlac-ot nem tudom, Ti kaptatok-e mostanság, nálunk minden gyogyszertárban azt mondják, hiánycikk. Mindegy, marad a rizspép, „Szarlak”-ot már úgyis unják a kispockok …

Ja, riddencs, köszi kérdésed, vizsgám megvan, úgyhogy koncentrálhatok az ünnepekre :lol: … és a szakdolimra :roll: .

Petra
Kép
petricsek

nem éppen karácsonyi kép, de ilyen kuplerájban élünk mi! :lol: a gyerek valahol a képen Zsombi :)

Kép

Petra
Kép
petricsek

judit! de jo hogy mar igy tudnak papalni :D hol lehet ilyen szekep venni :?:

binyek! nagyon szep a gomb, biztos mindenki fog neki orulni :D

dragonfly! :D igazad van, job a pihi es egyutlett, kajat meg lehet kapni :wink:

Kép

demoniq13

benszi! edesek vagytok

tuncsi! az igen, gondolom futyis tesora gondoltal :wink: :roll:

tonti! nagyon edi kis holdod van :D

anny! latod milyen egyformak a lanyaid es persze egyforma szepek :D

dragonfly! nagyon jo az a kocka :D bizti hogy majd fogjak elvezni

lilli! torta melle meg eszem a kis barnakat :wink:

petricsek! jo a kep, legalab tudom mi var ram is :roll: 8)

Kép

demoniq13

Annyit írtok,hogy őrület :shock: :shock: :shock:

Van valakinek tuti mézeskalács receptje?(na nem mintha lenne rá időm,de hátha mégis :lol: )

Tonti,Móni
Nem olyan nagy a kád.A kölkök kicsik :lol: Komolyan.Csak félsarok.A normál 170-es nem fért volna be,ezért lett ez a kád.
Vendég

Anny
Én olyan jót somolyogtam az összecserélésen :lol: :lol: :lol:

Petricsek
Játékilag mi is visszafogtuk magunkat,és én is el-el teszek időnként egyet kettőt :lol: :lol: :lol:

Karifa
Mi közös fadíszítők vagyunk(már csak azért is mert fél 11 mire elalszanak :evil: )Szívem szerint már hétvégén díszítenék,annyira imádom a karácsonyfát.Mamiék eljönnek szenteste(hozza a kaját :lol: :lol: :lol: )25-én az én pereputtyom látogatjuk
Vendég

Hát teeeeeeeeeee!!!!!!

Kép

Rumlis képen még dolgozunk,de mindig elrámolok mire fényképeznék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti
Minek sütsz te 5 napig?ÉS MIT IS?Nem postáznál kóstolót? :lol: :lol: :lol:

Eljött a vég nálunk,Bercus amint ,meg tud kapaszkodni vmiben,már húzza is fel állásba a kis seggét.Szörnyű.Hogy lehet ettől eltántorítani?Könyörgöm segítsetek.Én ezt még nem akarom.[/img]
Vendég

Juci
Együttérzésem a spiropent miatt.Engem már a nevétől is kiver a víz.
Vendég

Lili
Elfelejtettem írni,hogy milyen szépek a kis göndörkék :lol: :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek a képalkotós dícsérőt!

Banika!
Lesz ennél még rosszabb is :lol: Grat a felálláshoz.Nagyon cukik a kölkök!Most jön majd a jó időszak!

Petricsek!
Nálunk is van káosz és ez csak fokozódni fog!Mi tegnapelőtt kaptuk a 3 prevenart!Nálunk is jól bírták!

Lili!
Mennyire édesek a fürtös gyerkőceid!

Demoniq!
Nem lehet semmi a 3-ról legaloppozni a gyerekekkel.Mi hála égnek kertesben lakunk.

Tontica!
Igen Balukám már rengeteget sétálgat!Nem is jó,mert állandóan megtalál!Addig volt jó,amíg feküdtek.Na jó akkor meg sok mindent nem lehetett velük kezdeni!Most már egyre könnyebb.Én rosszabbra számoltam.
mondjuk az egész nyarat egyedül nyomtam végig velük,hát az nagyon húzós volt!

Sotske!
Kiváncsi vagyok mennyi sütit fogsz te csinálni szerdáig :lol:
Vendég

ja , fenyőfa

idén már meg is csináltam :oops: unatkoztam este :lol: és olyan szép.legalábbis nekem :D

szanet

Szanet!
már áll a fátok???????????????
Vendég

Sziasztok!
Tonti!
Nagyon édes a nagyfiad,elhiszem hogy büszke voltál rá!!
Benszi!
Husi a vegyespárosod!!!Karácsonyi ajándék nagyon jó!!!!!Ahogy nézem a képeket elég vidám csapat vagytok!! :D :D A pocakos képed alulról nem semmi!! :shock: :lol:
Petricsek!
Gratula a vizsgádhoz!Nincs is kupi,amíg megvan a gyerek addig az szerintem rendnek számít!! :lol: :lol:
Anny!
Nemsokára majd szólnak ha összetévesztenéd őket!! :P
Banika!
Mézeskalács receptet most várom én akarok sütni a lányokkal 8) ha megérkezik küldöm.Na a tesó kérdés azért még poén volt,bár nincs kizárva,de még egy kicsit pihenünk :wink: :lol: Majd ha elmennek oviba...Apa már úgyis kitalálta a napi programot amíg ők oviba vannak:délelőtt ritmikus sportgimnasztika,délután alvás :lol: :lol: :lol: Gratula Bercusodnak!!!NAgyon ügyes,nyugodj bele,hogy itt a vég! :lol: :lol: :lol:
Demoniq!
Igen,ha lesz tesó nem bánnánk ha fütyis lenne,de ha nem jön össze majd becserélem valakivel :lol: :lol:
Sotske!
Sajnálom,hogy ilyen veled a tesód!!Én már nem is beszélek az enyémmel,hasonló sérelmek miatt :cry: :cry:
Lili!
Nagyon édesek!!!!!
Nálunk még nem tudom,hogy lesz a karácsony,de ez az éjszakai fadíszítés nem rossz ötlet :wink: Vagy 24.-én délután mennek az apjukkal a mamához amíg én díszitek,majd még meglátjuk.

bognartundi0727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: