Gabi: Ez a hányos vírus soha nem jön jól! Nálunk a legutóbbi után matracot kellett cserélnünk a gyerekágyban, illetve, most találtunk olyan helyet, ahol van ilyen méretben! Az még csak ráadás a dologban, ha Te is elkapod!: :S
Bebi: Hát sokmindent megért, de mikor kérdezem tőle, hogy szereted anyát? Akkor bőszen rázza a fejét, hogy nem. Ezt egyébként már mondja is...harci sebesülések folyamatosan keletkeznek! És állandóan takarít a drágám. Ha talál a csajok után egy üres csokis papírt, akkor azt fogja és kiviszi a szemétbe, hozza ki a felmosó vödröt meg a seprűt....édes kis pofa. De ebben a korban tényleg olyan tündérek, és már alig várom, hogy elkezdjen dumálni is! Nektek is jobbulást!
Nyuszifülike: Azóta én is láttam a hírdetésüket! El kell meni, aztán, ha szimpi a hely, akkor ki lehet próbálni!
Jó, hogy mondod, hogy már csak szeptemberre van hely, akkor lehet, hogy be kéne iratnom Sebit is. Végül mégiscsak megpróbáljuk szeptembertől fél napra beadni. Nekünk az utcánkkal szemben van a Narancsligetnek az egyik része, nem kéne messzire menni.
Fincso: Gyártelepen van egy nagy rendelő!Fogorvos van a fogház, meg az Árpád uton. De szerintem, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor nőgyogyihoz magánhoz menjél, mert a rendelőben tömegnyomor van! Én most a miniklinikán voltam, és nagyon jónak tartom, bár nem olcsó. Szigetszentmiklos.hu-n van sok info a körzetikről, telszám, minden....