Sziasztok!
Ez az eső...

szép kis karácsonyi hangulat...sajnos a gazdasági válságot még csak most kezdjük érezni. Tegnap hallottam a rádióban, hogy a gáz világpiaci ára jelentősen csökkenni fog, ami úgy csapódik le, hogy lakossági emelés januártól nem lesz. Remélem, felvidultatok?
Olvasom, mindegyikünk egyre nehezebben viseli magát, én hazai terepen még egész fürge vagyok, de amint az utcára megyek, szinte alig bírok járni. Baba feje nagyon nyom lent, tök kellemetlen. És már diétáznom sem kell, annyira összenyomja a gyomrorm, hogy alig eszem valamit.
Hogy kicsit feldobjam a hangulatot: ovis betlehemezés jól sikerült, szép műsort adtak, középsősök és nagycsoportosok már nagyon komolyan szerepeltek, a kicsik, mint Luca is, angyalkáknak voltak beöltöztetve, soha nem tudták, mit kell csinálni, ha le kellett ülni, felálltak, stb. de olyan édesek voltak!
Tegnap pedig elvittük Lucát a Tháliába a Diótörő mesebalettre. Féltem, hogy korai lesz még, de meglepetésemre nagyon élvezte! Az első felvonás alatt tátott szájjal nézte, a második felvonást pedig végig táncikálta a szék mellett.

Nem akart hazajönni, ma reggel pedig úgy ébredt, hogy "mennyünk mééég".
Katka: régen volt vmi tb támogatás szemüvegre, ma már nincs? Ha kell segítség, ötlet adósságrendezés stb. terén, írj, akár privit. Hátha több szem többet lát alapon, férjem ebben nagyon jó.
Nemlajos: sajnálom én is a csúszást költözés terén, de az egy hónap szinte semmi ahhoz képest, amiket hallottam. Kötbért kaptok? Ilyenkor szoktak fizetni.
Adryn: jó utat és gondolj a köv. karácsonyra!
Erpé: remélem Samu jobban van, és az aftát elkerülitek! Lucának volt a nyáron, és azzal együtt, hogy banális betegség, nagyon kellemetlen.

Ha rá tudod venni, akkor igyon amennyit csak bír. Én nem tudtam Lucát rávenni, pedig negyven fok volt.
Vica: az ágyon fix a létra.
Csibb: 1x voltunk Alma koncerten, én az énekes poénjain akadtam ki. Egyáltalán nem gyerekeknek valóan viccelt, nagyon visszatetsző volt. Fanni majd elfelejti idővel a rossz élményt. Bár a kicsiknek időnként megdöbbentően jól működik az emlékezetük.

Neked jobbulást!