[quote="vcrane"]K írta:vcraneitartást lányok! Gyűjtsétek az erőt a Diktátorok ellátásához
Szia Vicky!
Hát erről én is tudnék mesélni, főleg Julcsi tette próbára az idegeimet és a türelmemet, anno.
Volt olyan, hogy Gáboromnak biztonságból odaadtam, mert a tehetetlenségtől és a fáradtságtól annyira ki voltam akadva, hogy azt gondoltam, menten falhoz vágom!
Tudom, hogy ez szörnyű így leírva, de hát tényleg ezt éreztem! Szerencsére Apa a helyén volt - lelkileg és teljes valójában is, úgyhogy átvette a kicsi ordító csomagot, aztán mikor megnyugodtam, ismét visszaálltam a szolgálatba...
Úgyhogy nektek is kirtartást kívánok...
Lehet, hogy Alex is érzékeny valamilyen frontra? Nálunk Marci a hidegre, Julcsi a melegre... He-he. Én lassan meg már mindenre...
Haskötő: nem tudom, asszem én a bugyit próbáltam, de nekem nagyon nem volt komfortos a dolog. A második császár utáni homokzsák a pocakomon viszont isteni volt! Nem tudom, én asszem most sem fogok haskötőt venni. Viszont lehet, hogy egy biciklis nadrágba beruházok, azt úgyis tudom használni később is...
A végére hagytam az én drága fiam ma reggeli kedvességét:
A köpenykémben (alig ér körbe) kísértem ki családomat az ajtóig (tudjátok, nehogy visszaszökjön valamelyik...

), erre Mártonkám rámnéz, somolyog, majd közli:
"Anya! Pont úgy nézel ki, mint a Kungfu Panda!"
Én meg majdnem megzabáltam!!!
Na megyek, összekészülődök, család elindítva, már csak nekem kellene kitenni a lábam ebbe a szeles, nyálas időbe... Végülis utolsó munkanapom lesz, vagy mi!!! Utána még egy kis karácsonyi etye-petye-lepetye, aztán 2 évig semmi!!! Max. ellátogatok a rendezvényekre, mint szemlélődő "idegen".
Szép napot nektek!
Naaaaagy ölelés minden nyűgös, fáradt, megtört, izguló kismaminak, a beburkolt csomagoknak, na és a már kicsomagolt Alexnek és fáradt szüleinek!

Na én ezt már nem tudom megcsinálni