A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Andi: megneztem a kepeket, nagyon szepek a gyerekek es milyen csinosak!!! :D Az a cuki piros ruha nagyon aranyos! En sehol nem talalok karacsonyi vagy karacsonyinak tuno ruhakat. :?

KépKép
KépKép
tontica

Kép fürcsi ezerrel
Vendég

Kép

[/img]
Kép

Kép

Rumlist majd holnap,mert elfüstölt a vadiúj töltőm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Apa gépén meg nincs fotoshop :( [/img]
Vendég

Banika
Megzabálom őket :lol: Ugye a popójuk csak a meleg víztől piros? :oops:

Andi
Én is megnéztem a képeket,hát gyönyörűek a gyerekeid továbbra is és mennyire hasonlítanak :shock:

Rebe
Megérkezett a kenőcs?

SZOFI????És a többiek!!!!
Vendég

Banika
Én Nenedent Baby-t vettem,ehhez van kifejezetten babáknak való fogkrém,mi ezzel mosunk fogat.

Riddencs
Jó sokat nőttek a manóid,jöhetnél gyakrabban.

Juci
Remélem,pénteken már jobb híreket kaptok és majd csak kilábaltok ebből a sok nyavalyából.És végül hogy döntöttél,megmutatod a naplót a dokinak?

Anny
Megértelek,tényleg nem könnyű két babával közlekedni.Én már egyet sem bírok el hordozóval,nem hogy kettőt.Ráadásul ki is nőtték :roll:

Paradizs?Jól vagy?

Vovanda
Nagyon csini vagy ezzel a nagy pocival!! :lol:
Vendég

Banika,
milyen csinosak a Varga fiúk!
Jó korán kezdik a darabosat, de legalább gyorsan megtanulják, és nem állsz majd bambán, mint én, egy éves korukra, h most akkor hogyan tovább.

Amúgy nagyon ügyesen ebédeltek, már látom, h nem olyan borzasztó nehéz ez.

Én is nenedentet használok, mint Eszti, bár a dokinéni két hónapja azt mondta, h teljesen felesleges még fogat mosni. Pedig azt a dm-es 3 részest is megvettem, de arra is azt mondta, üzlet.

Anny,
én csak kocsival közlekedem velük, de a babakocsi nem fér e a csomitartóba, ezért csak úgy tudok menni bárhova, ha jön velem valaki, hogy ki, fel, stb. tudjam őket vinni. Gondolkodom a Ringatón, de hogyan fogom őket bevinni? Meg se tudok kérni senkit, mert nem hagyom őket a kocsiban, h bemenjek segítséget kérni. Szal, majd ha már a lábukon tudnak jönni.
De elég otthonülő vagyok, szal engem ez nem annyira izgat, én inkább az ellátásukban fáradok ki nagyon. Főleg most, h komoly mozgás-, és játékigényük van, meg h komoly menüt kell összeállítanom nap mint nap.

Tontica,
igazad lehet, őszintén bevallom, eddig ugyan nem annyira örültem, h bölcsibe kell majd menniük, de most kicsit szinte várom is, h egy kis terhet levegyenek a vállamról.

KépKép
lili73

Lili
Szerintem egyáltalán nem hülyeség ilyen kicsi korban elkezdeni a fogápolást.Egyrészt,egyre változatosabb nekik is a menüjük,másrészt,ha most megszokják,talán később nem kell majd annyit nyüsztetni őket,mert hozzászoknak.
Vendég

Sziasztok!
Eszti!
Már Neked is írni akartam az igazolatlant,de megúsztad! :lol:
Banika!
Husik a fiúk!!Azt hiszem hamarosan vége a jó világnak!Talán még az idei karácsonyt megússzátok karácsonyfa döntögetés nélkül :lol: :lol: :lol: Nem sokáig bírta a töltőd :evil: :D
Mi nemrég óta mosunk fogkrémmel fogat,kb.1 hónapja,de még mindig többet nyelnek le mint amennyit kiköpnek!
Tonti!
Nekünk soha semmi gond nem volt egy oltás után sem,de a 15 hós után pár napig lázasak voltak a boszik!Persze lehet,hogy nálatok nem lesz semmi gond,de nem tudod elnapolni karácsony utánra?
Andi!
Nagyon profik vagytok!!! :wink: Gyönyörűek a képek!!!Persze a gyerekek is :lol: :lol: :lol: (és Te is :lol: :lol: :lol: 8) )

bognartundi0727

Eszti,
hát igen, én se nyugodtam bele, azért vettem meg ezeket a fogápolókat, de tény, h van, mikor elmarad a "fogmosás" :oops:

KépKép
lili73

Banika!
Kicsit melegnek tűnik a víz a popójuk alapján,még jó hogy Te a fülüknél fogva ki tudod őket venni,nehogy megégjen a kezed,ha vízbe nyúlsz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili!
Én is erősen bölcsi ellenes vagyok,végülis nem azért szültem őket,hogy legyen még 2 gyerekem,hanem azért, hogy velük lehessek!Anyósom nyüsztet,hogy szeptemberre irassam be őket a bölcsibe,de én úgy gondolom,hogy nem akarom. :roll: Szerinted lehet,hogy meggondolom én is? :shock:

Én is kezdjem már Marci fél fogát mosni???? :wink:

Tonti!
Amikor a párom középső fia elkezdett menni,akkor kerestünk pórázt a bababoltban.Azt mondta a nő,hogy ők elvből nem tartanak ilyet! :roll: Erre a párom mondta neki,hogy itt hagyjuk a gyereket neki egy fél napra,utána megváltoztatná az elveit,az tuti! :)

Hétfőn mehetnék baba-mama jógára...Szerintetek jó az?Érdemes menni?

:?:

binyek

Tünci
Hú,akkor ezt épp megúsztam :wink:

Nézzétek mit találtam :D Apa telefonjával készült,azért ilyen gyenge a minősége.Itt indultunk haza a kórházból :lol:
Noám-milyen pici volt,úgy kell keresni a hordozóban
Kép :wink:

És Noám most :lol:
Kép
Kép
Vendég

Binyek
Szerintem tök jó dolog a baba-mama jóga.Én biztos mennék,ha lenne rá lehetőségem.
Vendég

Fogak: Mi először a Brendonban is kapható kendővel töröltük át, most már egy ideje mi is a Nenedentet használjuk. Én direkt megkérdeztem a fogorvosomat, az első fogak megjelenésekor el kell kezdeni a fogápolást, ez anyatejes időszakban lehet egy nedves textilpelus sarkával, később speckó babacuccok...

Banika, privi megy.

Eszti, mire holnap megyünk, meglesz az időpont a pulmonológushoz, úgyhogy igen, legfeljebb nem fogadom el a gyógyszerezést, de úgy gondolom egy konzultációt megér a dolog...

Judit

jucicuki

A fürdővíz kicsit valóban meleg volt(apa főzte)Aggódtam,hogy ordítva akarnak kijönni,DE NEEEEEEEEEEEEM!Imádják.Én meg féltem a ks heréiket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fogkrém:aszondta a néni,hogy azért nem szabad mosni vele most még,mert lenyelik és összeáll a gyomrukban :shock: :shock: :shock: Abban a savban ami a hajcstot is oldja? :shock:
Én is úgy gondolom,hogy mossuk vele pont amiatt,hogy megszokják.Az a leheletnyi fogrém(aminek ráadásul 99 %-a kifolyik a szájukból :lol: )csak nem árt nekik.Az miért jobb ha büdös a szájuk? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci
Kis optimista :lol: :lol: :lol: :lol: Én speci nem gondolom hogy a karifa megússza idén.Ismervén a gyerekeim. :lol: :lol: :lol: :lol: Apa holnap viszi vissza a töltőt.Akkorát csattant a biztosíték,majd kiugrottam a bugyimból.

Tök jófejek.ülnek egymással szemben és mondogatják:hát te :lol: Hát te,hát te,hát te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti!
Nem semmi pici lány volt!Te jó ég!Hozzá mertél nyúlni?? :roll: Az enyémek se voltak nagyok(Majus 2300g-mal jött haza),de elhízott óriások voltak Noához képest! :lol:

binyek

Édes kis pálcalábú Noa :lol: :lol:
Vendég

Juci

Nagyon kreatív család vagytok.Beíratkoznék egy továbbképzésre
Vendég

Ilyen kis gyerekeknél van igazán értelme a plafonról lelógatott karifa divatjának! :wink:

Hát te!És ilyenkor nincs kamera a közelben????Vagy legalább egy videós telefon????Felelőtlenség.... :lol:

binyek

Eszti,
hát ez nagyon cuki! Én télen hoztam őket, azért nem látszott, milyen picik. most meg pont olyan duci, mint Aliz volt, sőt, Alizról lógtak a hurkák még nem olyan régen. Csak most lett olyan kis csini, hogy sokat mászik.

Binyek,
hát, én azt mondtam, én biztos nem fogom őket bölcsibe adni, aztán tessék. Mondjuk anyagi okok miatt mennek elsősorban.
Szerintem is menj jógára. Egy gyerekkel mennél? Kettővel nem vállalkoznék rá.

Fogmosás: a nenedentet lenyelhetik, de én egy negyed borsószemnél is kevesebbet teszek arra az ujjra húzható izére.

Törlést sima textilpelussal is lehet.

KépKép
lili73

Judit,
Banika felkeltette az érdeklődésemet, mutasd nekem is!

KépKép
lili73

Hát te!!!!!!!!
nincs üres kazettánk.vettem vasárnap,de szerintem az üres tescos szatyorral ki is dobtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sehol nem találom. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Amúgy ezt mondogatják egész nap egymásnak.
Vendég

Banika :P
7 és fél hósak már beszélnek? :shock:
Én azt mondogatom enyémeknek, hogy mondd, hogy "ANYA", de nem akarják :lol:
Mondjuk Márkó 1 hetes kora óta mondja,hogy MAMA, de az más...
Nagyon tündériek a srácok a kádban!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Azért beszédnek nem nevezném akármennyire is elfogult vagyok
Vendég

Vanda
Már akartam írni,hogy milyen csini vagy.Én 30 hetesen már rég csak papucsban bírtam közlekedni(hülyén néztek rám áprilisban) és akkora fejem volt mint egy bazi nagy lufi.Neked tök vékony az arcod.És magassarkúban.Nem semmi :wink:
Vendég

Juci
Most már nekem is küldj privit :!:
Vendég

Binyek
Mindkettőre nagy volt akkoriban a bőre,most meg..Tuti nem süllyednének el a mélyvízben,olyan úszógumijuk van :lol: :lol: :lol: Hála az égnek 8)
Vendég

jucicuki

jajjajajaja micsoda kis pirossegű pancsimanók,megzabálom a seggüket :D
a meiszter lányoktól meg elájulok milyen édik és milyen ögyes nagylányok.juci szeretitek ezt a fa etetőszéket?én is ilyet akarok nekik.
sotske jajjj azok a kis lábikák most meg hurkacombi :D apával mi is ezen röhögünk milyen kis pilinszkák voltak most meg olyan combok hogy hú.
ma volt itthon egy nagy para,kint volt a katasztrófavédelem-szóval tesómat kiengedtem a rácson majd a torkomban csípett köhögtem az orrom szúrt a szemem könnyezett mintha pofánfújtak volna gázsprayvel.hívom tesóm,hogy él e még hogy ért le a 8.ról és mondja az 5.-en is fulldokolva szállt be egy srác,hogy mi a sz@r van?az egész házban ilyen volt én becsuktam a szobaajtót nyitott ablaknál vártuk mi van,de gázmérő műszerekkel sem jöttek rá :shock: mi ez chicagó vagy a gettó de jó lenne vidéken nyugiban élni ,de ott meg nincs munka :cry:

lanyané

Juci
De jó ötlet ez a kari ajándék :D És nagyon ügyik a lányok,sokat nőtt a hajuk :wink:
Vendég

Hű csajok nem gyenge mennyiséget írtatok hétfő óta! :lol:

Mariann, Nagyon jó lett a hajad! :D Én hétfőn megyek fodrászhoz, és levágatom rövidebbre! :wink: Csajok édesek! Nem semmi, hogy hasból felülnek a csajaid! Segítség nélkül? Nagyon ügyik!

Anny, Jaj én úgy utálom, mikor azt mondja valaki, hogy valamelyik szebb.
Nekem mindkettő egyformán szép, mindkettő külön egyéniség.

Banika, Jó a hinta! Én pont most kérdeztem a védőnőt a fogápolásról, és azt mondta ha már van kb. 4 fog, akkor már lehet nekik finoman maszírozni, dörzsölgetni , de fogkrém még nem kell, majd csak később. Jaj de cukik a fiaid, mint mindig! Édes pofák a kádban! :wink:

Binyek, 260 ml főzi? :shock: Az szép! Az enyémek 1 üveggel esznek. Mondjuk mostanában egyre kevesebbet esznek, én nem tudom mi van velük. Blanka 150ml tápot eszik és elég neki.
Jó az a nagykád! :wink: Mondjuk a miénk sem kicsi, de a tiétek jobb! :wink:
Ikresek.hu :lol: :lol: :lol: Én is zugolvastam egy darabig, de írni, na azt nem. Nekem az okoskodás túl sok volt. :D
Gratula a fogacskához! Én mennék a helyedben jógára, szerintem jó lehet!

Vanda, Jó a hajad! Ne hagyd magad felhúzni. Ha te úgy érzed magad jól, hogy otthon vagy, akkor az a legjobb megoldás. Miért kéne egyébként is bent feküdni, ha semmi nem indokolja :?: :!:

Lili, Kicsit megkésve boldog szülinapot Alíznak és Barninak!

Paradizs, Nekem az émelygés ellenszere az evés volt! Mindig jobban lettem, ha ettem valamit. :lol:

Andi, De cuki a csizmás kép! Sajnálom a szemüveget! A karis képek is nagyon jók! :D

Szanet, Gratula felálláshoz! Korán kezdte a csajszi! :D

Riddencs, Nektek gratula a forduláshoz! Jó súlyban vagytok!

Zsuzska, Mennyire édes Gergő frizkója! :lol:

Juci, Jó a karis kép! A csajok már nagyon ügyik!

Bogyó, Benszi tényleg ír rendszeresen a BMC-s fórumra! Numatoval pedig találkoztam amikor az év első felében volt BMC-s tali, és ők is ott voltak!

Sotske, Megérkezett, köszi!!!! :D Jaj de nagyon pici volt Noa, istenem! Milyen kis törékeny! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Mi kedden voltunk a harmadik Prevenaron, túléltük! :lol: Zsani ugyan sikított mint egy kismalac, de Blanka meg egy hős volt. Zsani 8kg, 71cm, Blanka 7,4 kg, 69 cm. Nem is kell majd csak márciusban mennünk.
Csajok, szerintem Zsani nemsokára felül. Már kiül oldalra, csak még támaszkodik a kezével. A védőnő szerint egy pár hét, és ebből ülés lesz. Kíváncsi leszek! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hú, nem győzök olvasni.Gyors leszek és most nem nagyon írogatok név szerint, mert felét elfelejtettem...
Szóval: karácsonyi banzáj volt a munkahelyen. van egy kollégánk, aki másodállásban vőfély és Mikulás (mellesleg Miklós) ő szokta kiosztani az ajándékokat. Szoktunk közben nagyokat röhögni.
Cipő: mit cipő, CSIZMA! :lol: Baluval majdnem végig magassarkúban jártam, jól bírtam akkor is.

Rebe!
(neked azért külön, mert itt van a hsz-ed az orrom előtt)
Próbálom nem húzni magam. Igazából az bosszantott fel, hogy ehhez a dokihoz csak táppénzes papírért járok. Köze nincs semmihez. A saját dokim szerencsére egyetért: amíg nincs baj, felesleges bent malmoznom.

Lépek, jók legyetek!

ui: megkaptam a fiamtól az első saját kezűleg készített ajándékot!!!
vovanda

sziasztok!
hát a víz nem csak a gyerekeket fárasztotta le, de minket is. így lépek, csak mondom, h baromi jó volt!
képek az albumban
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/HubaSPetraDecember#

Kép
an°°di

MAriann: Mi volt ez nálatok??? :shock: Bár nálunk is robbant már föl a ház! :?

Képzeljétek! Jázmin ma vagy 10 másodpercig teljesen egyedül állt! Olyan ügyes! Bár néha úgy érzem túl nagy falat ez a járás dolog. Vannak itt alig 2-3 hóval idősebb babák, akik szuperül sétálnak. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi itt tartanánk addigra. Persze nem hajt a tatár, csak azé' mégis...
Meg a beszéd. Na az hablaty. Mamama, bababa, mlöe, nyanyanya, vavava. Meg ennél hosszabb, 2-3 "szótagos" halandzsák, és sikongatások, különböző hangnemben és hangszínen. Értik azt, hogy gyere (mutatják is), tapsizunk és pápázunk(dettó). Meg van valami, amit nem tudok értelmezni: a fejünk fölé tesszük vagy az egyik, vagy mindkettő kezünket. Ez nem tudom mit jelent. Meg ha a konyhában vagyunk, és kiabálni kezdenek, az azt jelenti, hogy ugráltassam a dróton himbálózó katicát. Mit gondoltok. Lehet ebből pár hónapon belül értelmes beszéd és sétafika? :wink:
Vendég

Anny, Petra 12 hónaposan járt. Fogalmam sincs, mikor állt meg egyedül, de vhogy úgy, mint Jázmin... A járás azért odébb van még az állástól. És érdekes, h amint járnak rendesen, olyan fura, h nemrég még másztak. Én már lassan el is felejtem, milyen volt :wink: :lol:

Kép
an°°di

Csak gyorsan beugrottam,hogy megmutassam,hogy mi mit adunk a családnak ajándékba az ikrekről.Először naptárra gondoltam,de azt ad mindenki mindig,így a hógömb mellett döntöttünk.Szerintem nagyon jó lett és csak 1299Ft volt darabja! :) Kép

binyek

Sziasztok

nagyon sokat írtok :shock:
én teljesen be vagyok lassulva.olasok, de semmire nem emlékszem. :roll:
nem raknátok inkább képeket? azokat szeretem nézni :lol: és édesek a gyerekek! meg a képeket nem kell olvasni 8)

na jó befogtam.nem vagyok ma a toppon.csak szóltam, h itt vagyok!

szanet

hol csináltattátok a gömböt?

szanet

amúgy nagyon cukik "benne" :lol:

szanet

ma vettem agyerekeknek karácsonyra egy játékasztalt a Müllerben. azt hiszem Jucicukiéknak van ilyen.
6800ért :shock: :D . sparban tizen valahányezerért adják :shock: :shock: :shock:
és kipróbáltam, h jó-e, de nem bírtam ki és odadatam csajoknak :lol: nálunk már ma jött a Jézuska :roll:
na, jövőre ilyen már nem lesz :cry: :D

szanet

Sziasztok lanyok,

Jonnek en, csak a sracok nem hagynak :) most eppen alszanak, mint a kisangyalok, ugyhogy irok egy kicsit.....

Banika, a fiaid tunemenyek!!!! en is harisnyas vagyok am, es csak nezek milyen csinos darabokat lehet otthon kapni..... itt csak csajoknak csinalnak, abbol kell valogatni, vagy nagyritkan elkapok egy jopofat

Lili, Moni boldog szulinapot! Lili boldog elsot a gyerkocoknek!!!! Mit szoltak a tortahoz? ;)

Paradizs, nekem a haztartasi keksz jott be emelyges ellen..... de igy is hanyatm minden nap, a rekordom 10 volt egy nap.... a kertben ahova mindig mentem (mert nem ertem fol a furdoszobaba) kinott egy tok szep virag nyarra... :D

Vanda, csak bamulok es amulok!!! magassarkuuuuuuuu????? jesszum, en mar 12 hetesen szedultem az osszes magassarkumban! gratula!!! ;) csini vagy!!!

Mariann, ez a gazos sztori, nagyon felelmetes.... kiderult mar azota, hogy mi votl?

Mi jol vagyunk, sracok nonek mintn a bolondgomba, ma mertuk oket, Cassian 5.8kg, Luka 5.9kg!!!! a babaklubban akkorak mint a 14 hetesek, es nem a 12 hetesek...... whoops, mivel etetem oket? :) es nagyon hosszuak is, csak azt itt nem merik, ugyhogy nem tudjuk mennyire ..:(

Binyek, szerintem jo dolog a bebi joga, mi januartol megyunk!!! mar alig varom....

Lassan keszulunk a karacsonyra, holnap remelem megvesszuk a fat es akkor hetvegen fel is diszitem, mar alig varom!!! kaja nalunk a boltbol jon, en semmit nem fogok fozni, pulyka, koret desszert mind csak be a sutobe ;) csak szeneste nemtom mit fogok csinalni, mi akkor halat eszunk altalaban...... de persze azt is keszen veszem majd ;))) csalad nem jon, mi sem megyunk, igy segitseg sem lesz, ugyhogy pihenni szeretnenk es egyutt lenni, nem pedig robotolni a konyhaban...

:wink: :roll:

Sotske, milyen edes kis picike volt Noa...... csak ugy elvesz az ulesben

dragonfly

Binyek nagyon tuti a hogomb!!!! Hol csinalnak ilyet????? Nekem is kell..... bar mar csak nyuszira lesz legfeljebb.... ;)

Szanett, tolem is kaptak mar 2 karacsonyi ajandekot is ... :lol: milyen az a jatekasztal?

dragonfly

na megyek es kihasznalom, hogy alszanak es en is hunyok!!! mar annyi mindent csinaltam ma este, amit eddig nem tudtam... elaludtak fel 9re, en meg hirtelen nem tudtam, hogy mihez kezdjek magammal... :lol: erdekes, tv nezes eszembe sem jutott, szerintem azt sem tudom, hogyan kell bekapcsolni olyan reg neztem utoljara :lol: :shock:

mindenkinek nyugodalmasat... :wink:

dragonfly

Sziasztok lányok!

Itt egy elveszett bárányka! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Juci írta a másik topikba,hogy hiányoltatok!Édesek vagytok,hogy még emlékeztek rám!Szánom-bánom bűneimet.Nem is magyarázkodom.Annak idején,amikor eltűntem a nagyim meghalt és hozzá jártam be a kórházba a gyerekek mellett,majd rá egy napra a mentő vitte el a húgomat,akit szinte azonnal meg kellett operálni és utána nálam lábadozott két hétig.Na,az akkor olyan volt,mintha 3 kölköm lenne!Na ennyit erről!

Ígérem próbálok majd sűrűbben jönni hozzátok,mert ez egy nagyon jó topik volt!

Sajna visszaolvasni azt esélytelennek látom,most is este fél 11 körül van,így néha csak ilyenkor van időm írogatni!

Szóval rólunk röviden kicsit!
Hát eltelt egy év és megnőttek a kölkök,mint a gomba.
Balázs 11,2kg és 78cm , Dóri 9,6kg és 75cm.
Balázs már szinte csak sétálva közlekedik.Akkor 4kézlábazik,ha fáradt.Egyedül még nem áll fel csak ha valamibe belekapaszkodik,akkor tud felállni.Szerintem a drágámnak lehúzza a súlya a seggét .Dóri is elindult,de ő még csak pár lépést tesz meg,majd fenékre huppán,oszt próbálkozik újból,de általában hamar megunja a sikertelenséget.Beszéd.Dóri vau-vauzik vadul,annnny vagyok én,apa,baba.Balu a kockára ko-t mond,a kávéra ká-t.Nagyjából ennyi,de mindent értenek.Hozd ide,vidd oda,tedd bele,vissza stb.Lehet már velük kommunikálni.
Imádják egymást és 3méterre nem tágítanak a másiktól.
Dórinak 8,Balunak most jön a 9.foga.

más nem jut hirtelen eszembe.
Hú hosszú is voltam!
Bocsi csajok!
Teszek képeket majd és igyekszem többet jönni.
Pusza nektek
Vendég

A képeket azért megnézegettem és minden gyerkőc tüneményes!
Vendég

Paradizs
Már akartam írni,csak szita az agyam.Nekem is van pár mini ruhám a fiúkról (42-44-46).Ha tudod a nemüket és elfogadod,nagyon szívesen elküldöm majd.Persze szintén ingyen.Olyan gyorsan kinövik és tényleg annyi mindenre kell a pénz.Két gyerkőcnél is,nem hogy háromnál.
Vendég

Benszi

Én mindig meg szoktalak lesni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Két eleven kölök mellett az ember örül ha él.Meg tudlak érteni.
sajnálom a nagyid és a húgod is.
Vendég

Sziasztok!
Szanet!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Légyszi ne "fogd be"!!!!!Csajok örültek?
Andi!
Én lemaradtam :oops: Hol voltatok?
Eszti!
A csajok is így néztek ki :roll: A Nórának még ki kellett támogatni a fejét a fejszűkítő mellett egy összecsavart pelussal :wink: Hamar elmúlt......
Rebe!
Nagyon nagyok már a csajok!!Hamarosan Nálatok is vége lesznek a nyugodt napoknak :lol: :lol:
Banika!
Nem semmi szókincs ennyi idősen :D Nálunk a Sára mondta egyszer kb.7-8 hónaposan "adjá tejet,adjá tejet"(persze nem ezt mondta csak így hallatszott)majd betojtam rajta a röhögéstől :lol:
Lili!
Te kérdezted talán,hogy mikor lesz könnyebb velük?Szerintem egyre könnyebb.Már nagyon sokszor eljátszanak,együtt fürdenek és mossák egymás hátát :lol: :lol: ,egyedül esznek,nem kell őket pelenkázni sőt egyedül járnak WCre(illetve bilire) úgyhogy hamarosan jöhet egy tesó.mert már kezdek unatkozni :wink: :wink:

bognartundi0727

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha túl sok voltam :roll:
Vendég

Benszi
Ők is a jobbik fajtából valók mint az enyéim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünci
Nálunk evés közben - adjál :lol: :lol: :lol: :lol:
Fürdőkádból nyújtott kézzel -emelj,emelj :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: