Flóra, gratulálok a fiadnak a vizsgához, mielőtt kimaradna.
Anyuval hipergyorsan megnéztük az "adventi forgatagot", ahogy a kedves fagyasztós idegenvezető mondta, vagyis a kacatvásárt, és utána szegény anyu már nagyon-nagyon el volt keseredve, úgyhogy mondtam, valahová bemegyünk. És fogalmam se volt, persze, hogy mi hol van, de "szerencsére"

találtunk egy helyet, ami olyan kávézóféleségnek tűnt, mondtam anyunak, itt iszunk egy teát, annyit talán ki tudunk fizetni, és itt ülünk még másfél órát (a gyerekek a "forgatagban" maradtak, hülyék). A pincér lelökte elénk a két pohár vizet!!! (a májer helyen) és adott hozzá két filtert (kb. mint a McDonalds'-ban, menjen a ....), és szúrós szemmel nézett ránk, nem adott se cukrot, se citromot, semmit. Aztán megnéztem az étlapot, rá volt írva (angolul), hogy tea tejjel, citrommal 3 euró, az rohadt sok!!!

, mondtam anyunak, biztos nem annyi, hiszen ez a szemét nem adott semmit a forró vízhez

a suttyó magyaroknak. De képzeljétek, annyiba került. Ja, és cukrot se kaptunk, a McD.-os cukrot szedte elő anyu, komolyan, mint a cigányok vagy hajléktalanok, vagy nem tudom, kik. És úgy vágta oda nekem a visszajárót a felfuvalkodott paraszt német (tudom, osztrák). Marhára megutáltam Bécset és a buszos kirándulásokat, semmi szépség nincs benne egyébként számomra (Bécsben), csak a sznobság viszi a magyarokat szerintem oda, hogy elmondhassák, voltunk adventkor Bécsben.