A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kisbuta, szívből gratulálok egykéhez!:-)

Ranácska, nagyon sajnálom, de légyszi ne mondj ilyet, hogy selejt! Most tényleg inkább az ünnepekre próbálj ráhangolódni, majd jövőre együtt leszünk babásak, oksa?!;-)

Estike, nem-nem szülinapi bulira készülök, most hirtelen nagyon sok melóm lett+ apának is segítek a vizsgákra készülni, ma meg egész délután sütöttem a holnapi munkahelyi karácsonyi bulira (mézest és zamatos almamuffint)

Megmutizom a mézeseket, hátha Ránácskának meghozza az ünnepi hangulatot! :roll:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229630189.5458.jpg[/img] [/img]
Vendég

Jaj, ez nagyon-nagy lett, bocsánat!!!! :oops: :oops:
Vendég

Kisbuta! Kisírtam egy géphez férést. Nagyon örülök, hogy minden rendben odabenn. :lol: Szerintem tökéletesek a méretek!

Mabe kismami
:lol: :lol: :lol:

Tücsi!
Állati jól néznek ki ezek a mézesek, nagyon ügyi vagy :D

Rana!
Szerintem szeressétek nagyon egymást apával :D :roll:

Kép
estike66

Kisbuta, nyugi, szerintem a 4mm tökjó!!!! Nekem 2 mm volt az 1. uhun, pedig már pulzálás is volt. Izgultam is, hogy milyen pici, aztán milyen nagyra nőtt azóta. Minden rendben lesz, tudom.

Mabe, drukkolok holnapra.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Kisbuta: szívből gratulálok!!!!!

Mabe: holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++

Rana: hajrá spontán!

Szezso: :D +++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi: nadon ügyi vagy!!!!!

Mindenkit puszilok!

Én nem vok jól. :( Meghalt ma egy kedves ismerősöm, autóbalesetben,.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tücsi, ezt mind te sütötted? Mmmmm... az IR-emről rögtön el is felejtkeztem, ahogy rájuk néztem! :wink: Nem baj, ha nagy a kép, legalább tényleg karácsonyi hangulatot teremt itt a fórumon! :)
Teszek fel ide én is karácsonyi hangulatot (én nem sütöttem semmit, de anyukám süt helyettem is! :) ) Ez a mikulásjelmezem (Apa szerint szexis vagyok benne)

Kép

Estike! Szeretjük egymást, abban nincs hiba! :wink: :oops:

(((((((Puszedli)))))))

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igen, a mellkasom már őszül, de nem ér cikizni. Legalább ledobtam pár kilót, az is valami.... :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok! Postázásra került az utolsó adag teszt is, megvan a posta- és borítékköltség is. Mindenkinél megadtam: az első szám: ennyit utaltatok eddig, összeadás első (két) tagja a tesztek ára, az utolsó két tagja pedig a boríték és postaköltség (a kisebb a boríték, a nagyobb a postaköltség, sajnos mindkettő függött a tesztek számától), kivéve az utolsó három emberke esetében, mert ott az én címemre érkező csomag boríték- és postaköltsége összesen 1050 Ft, ezt negyedeltem, így jött ki a 263. Persze szétesett a táblázat, de remélem érthető. Puszinak és Tücsinek nem kell már utalnia (Puszi neked visszautalja a barátnőm a maradékot, Tücsi neked meg gratulálok a kitűnő saccolásért :) ), a többiek legyenek szívesek minél hamarabb, de még karácsony előtt ha lehet elutalni az általuk befizetett és a végösszeg közti különbözetet, mert ha ez nem történik meg, nekem kell azt megtennem (hogy ne a barátnőmnek legyen hiánya, ha már ezt az egészet elintézte).
Számoljatok légyszi azért utána ti is, és ha vmi nem stimmel, szóljatok!!!!

4.000,- Puszi
1080+1740+80+465 =3365-

1.980,- Szezso
2376+80+465 =2921-

5.400,- Zsu
4320+1740+590+130=6780-

2.070,- Alle
2160+80+465=2705-

5.000,- Tücsi
2700+1566+130+590=4986-

2.500,- Katica
2484+80+465=3029-

2.250,- Brizo
2700+263=2963-

3130- Lexa
540+1740+263=2543-

---- Vkrisz
1080+263=1343-

Azért szóljatok, ha megjött a csomag!
Na pussz, jóéjt.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, szegénykém, nagyon sajnálom. Részvétem. Kép

skrisz72

Mindenkinek szép napot kívánok a moslék idő ellenére is!
Mennek a drukkjaim mindenkinek.++++++++++++++++++++++

Baba, nagyon csendben vagy. :roll:

skrisz72

Puszi! Nagyon-nagyon sajnálom!!!! :(

Kép
estike66

Jó reggelt!

Mabe: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jó lesz ma Neked!!!! Illetve mától :lol: :lol: :lol:

Rana, drága, átutaltuk a különbözetet, és várom a postást :-D
(bár hiába vagyok itthon, mert szerintem nem fog felcsengetni, csak bedobja az értesítőt. :? ) Ezúton is köszönöm a fáradozásotokat!!! :D
Jó az új szerkód :-D

Tücsi: nagyon gusztaaaaaaaaaaaaaa! :-D

Puszi: nagy ölelést küldök :cry:

Petne: neked 1 lombik után a fagyis beültiből lett Julcsikád, ugye? :D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana cica! Széééépséges vagy! :D

Kép
estike66

Sziasztok!
Kisbuta,úgy látom sikerült megnyugodnod,jók a méretek,és minden rendben van!
Szezsó,babaragacsok mennek továbbra is++++++++++++
Mabe,ma kismami leszel :D
Rana,hajrá spontán,tünetek nélkül :D szerintem is csini vagy :wink:
Tücsi,ez nagyon gusztika :D ügyes vagy!
Puszikám,részvétem :(
Petne,akkor Julcsinak kitartást,de már így sem kell sokat várnotok rá :wink:
Skrisz,Estike küldök egy pocaksimit :D ...és Hannának is...és Kisbutának is :wink:...és Kukackának is :D
Vendég

Szezso, bizony, 1. lombik fagyisa Julcsi :wink:

Hajrá mindenkinek!

Hogy ez a "moslék idő" milyen kifejező!!!

Én is szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok,

Puszedli, sajnálom :cry: :cry: :cry:

Rana, megkaptam a csomagot, utalok.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Puszi,
ölelés, nagyon sajnálom!
Sajnos az emberek teljesen meg vannak őrülve, reggel majdnem összetörte egy teherautó a kocsimat, mert nem figyelt! Életveszély mostanában közlekedni!

Kisbuta,
gratulálok és továbbra is szorítok neked!

Tücsi
Csodszépek a mézeskalácsok! A tetejét sütés előtt kenedbe, vagy utána tojással?
Vendég

Kép

Szezso, egy időben nekünk is ezt csinálta a postás (nem csengetett, csak bedobta az értesítőt), aztán egy-két alkalom után nagyon bosszantó lett (pláne, amikor direkt emiatt maradtam otthon), és szóltunk a postán. Azóta nem csinálja, hanem becsönget. Persze csak fogjuk be a pofánkat és ne panaszkodjunk, a tévében láttam, hogy van egy falu, ahol másfél éve SEMMIT nem visz ki a postás. :shock: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Puszedli :cry:

Nagyon sajnálom, veled érzek. :cry: Küldök egy hatalmas ölelést.

Rana :D

Beteg voltam/vagyok. :( A gyomrom még mindig nem az igazi. :cry:

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok, csak gyors bekukk!

Puszi, őszinte részvétem, nagyon rossz hír ez így ünnepek előtt! :cry:

Rana, Ir nyomjon le! :lol: Csini a rucid! Most hívott a párom: megérkeztek a tesztek, köszönöm szépen!!!

Mindenkinek köszi a mézes puszedli dícséretet (nagy sikert arattam vele ma reggel, szerencsére most is jó puhára sikerült)

Bella, sütés előtt kenem meg tojássárgájával aztán rárakom a díszeket és úgy rakom a sütőbe!

Ölelek mindenkit!!!
Vendég

Tücsi,
köszönöm az infót! :wink:
Vendég

Tesztek mindenkinek szívesen, "használjátok egészséggel"! Aztán mindet zebrásan szeretném ám itt a fórumon látni!!! :wink:

Lexa, természetesen te is többet fizettél, mint amennyibe a tesztek/postaköltség került, neked is jár a visszatérítés, csak kifelejtettelek, bocsi. Vizkrisz, ha tudnál utalni mostanában valamikor, az nagyon jó lenne! Ha nem tudod megoldani, akkor végülis nekem is ideadhatod a pénzt, és akkor majd én az enyémmel együtt elutalom!

Szerintem én is megkapom a teszteket ma vagy hétfőn (illetve nem én, mert anyósomhoz kértem, mert én nem tudok otthon lenni), majd megbeszéljük, mikor tudunk talizni, hogy odaadjam nektek! Legalább személyesen is találkozunk végre! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, nagyon sajnálom, borzalmas dolgok ezek :cry:

Szezsó és Mabe kismamik, ++++++++++++++++++

Nyulasz, igen, kicsit megnyugodtam, remélem 29-én már szívhang is lesz. Így karácsonykor nem lesz persze bejelentés, de hát mindegy, anyósom úgysem érdemli meg :twisted: (Nem szeretném elhamarkodni a bejelentést valójában, nem büntetésből, hanem mert olyan törékeny ez a kis életke. 4 mm összesen.)

Tücsi, nagyon guszta az a tál!

Rana, hogy neked mennyi dögös cuccod van!!! :shock: És mi a titok, hogy fogytál ennyit ilyen gyorsan? :wink:

Minden spontánozónak is nagyon drukkolok,
és szép napot azoknak, akik jövőre lesznek kismamik,
a jelenlegi kismamiknak meg pocaksimi.

Kép
kisbuta

Zsu:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta! Hát az, hogy tartom az IR-diétát :twisted: és tornázom!!!! Kép Szilveszterre csini akarok lenni! :wink:

Ja, egyébként titkold nyugodtan a babát, akár 3 hónapig is, ha ez megnyugtat! A legfontosabb ő és a te nyugalmad!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Kisbuta!
gratulálok! Erős egyke babád van, szupi Hcg-vel! ez nagyszerű! És örülök, hogy tudsz még idén uhuzni! nagy szívdobbanásokat kivánok :!: :!: :!: :D Fantasztikus érzés lesz! szorítok!!!! :D

Szezso!
igazából akkor megyek 3.napi vv.-re. onnan azért még rá kell számolni egy hónapot. De azért csak onnan kezdődik. Hisz utána már röpülll az idő :)

Nyulaszom!
azt neked kértem. :D
dezsina

gyors bejelentkezés most alszik a kis Petrik.Tegnap jöttünk haza az első éjszaka megvolt végigparáztam olyan ideges voltam és persze ez miatt köztünk aludt, nekem megnyugtató volt.Tejcsi lassan kezd beindulni.
Javítanom kell NEM CSÁSZÁR, a születés.
köszönöm mindenkinek a gratulációkat, ne haragudjatok most csak ennyire telik.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, december 13-án született Petrik? Hú az jó mágikus szám! Nagyon boldog anyaságot kívánok neked, és jó egészséget a picinek. :lol:

skrisz72

Dezsi,aha értem...én azért neked is,meg mindenkinek,ne mondják már,hogy irigy nyúl vagyok :lol: ...vagy az kutya :roll: :lol:
Bellanitta,örülök,hogy túl vagytok az első otthoni éjszakán,nagyon sok boldogságot kívánok,és hosszú,boldog,egészséges életet Petriknek,és persze anyának-apának is :D
Kisbuta,én is kívánok nagy szívdobbanásokat(Dezsiez nagyon tettszett :wink: )29-re.
Vendég

Tücsök
Nagyon jól néznek ki a sütik :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszedli
Sajnálom :cry:

Rana
Szép a mikulás-sipkád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szezso
Hogy vagytok?

Mi hazahoztunk 2 gyönyörűséget... doktor nem javasolta a 3-at... :cry:
Apuka bemutatót tartott és elmagyarázta a cseppeknek, hogy most mi a dolguk... egy kis csomagoló zacskóba tett egy adag vattát és két üveggolyóval demonstrálta a feladatot... hogy úgy kell a méhnyálkahártyába beágyazódniuk, ahogy a golyó elmerül a vattában... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe: Apa rendkívül eredeti és vicces!!! :lol: :lol:
Hajrá a Pöttömöknek! +++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hali!
20.cn, reggeli hő megint 36,5.
És a hő nem hazudik:nem volt pém.Nyh 9,5 mm de olyan szerkezetű mint a ciklus első felében lennie kell.Mindent rendben talált a doki az uh-n, az egyik pf-ben volt egy kb 12 mm-es tüsző...na az nem nőtt rendesen.Ettől a doki szerint még normálidőben megjön majd a menzim, szóval kb dec 28-án. Jan 11 körül akkor lesz egy középidős uh,( nem kapok fogigátlót), ha minden rendben lesz a kövi ciklussal akkor utána indulunk is febr végén a kövi lombikkal. :D
Találkoztam az endós dokimmal is futtában, még mindig a Győri Kaaálit ajánlgatta meleg szívvel. :? Meg azt mondja nem kell kivizsgálás (genetikai, immu..).
vizkriszisback

Mabe: kismami :lol: Látom, Apát nálatok sem kell félteni :lol:

Köszi, jól vagyunk, egész nap döglöttünk a Kölkekkel :lol:

Bellanitta: gratulálok! A Petrik nagyon szép név, még nem nagyon hallottam :-)

Dezsi: akkor a 3.napi vérvétel a dobbantó :-D és utána nem fogsz már földet érni :wink:

Rana: lebuktál :-D mellékállásban képregényszereplő vagy :-D http://feketemacska.freeblog.hu/

Skrisz: hétfőn kapunk képet, ugye? :-D

Bella: jó, hogy nem lett bajod...őrültek :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vizkrisz
Te ma jártál Debrecenben? Lehet, hogy találkoztunk?

Január 5-re beírt a doki kontrollra... vagy kukkoljuk a gyerekünket, vagy megbeszéljük a fagyis akciót...

Mennyire kell/érdemes feküdni? Mit lehet megcsinálni? Egy-egy séta lehetséges????
Vendég

Vkrisz: de az a 12 mm-es még megnőhet, nem? :roll:

Mabe: nem kell feküdni, csak kímélő életmód, tehát nem emelhetsz, nem úszhatod át a Balatont, és most ne gyúrj hasra meg ilyenek :lol:
Séta mehet, sőt :-)
(Én most nem mehetek ki egy darabig, mert hivatalosan beteg vagyok :( legalábbis ezt mondtam a munkahelyemen...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, hát igen, lebuktam. Híres vagyok, mitagadás. :lol:

Mabe, drukk a piciknek! A harmadikat egyedül lefagyasztották? Vagy mennyi is ment fagyiba?

Krisz, miért,milyen szerkezetűnek kellene lennie a mhnyh-nak? Annak azért örülsz, hogy nem kell fogigátlót szedned, ugye (spontán babaremények...)? Jan. végét akartál írni a kövi lombiknak, ugye (nem február végét)?? (Én is akkor kezdek!!!) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso, egy beteg ember is kimehet azért... a friss levegőre, meg ilyenek... pláne ha már mintha kezdene kicsikét jobban lenni... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso
A betegeknek is kell a friss levegő :wink:

Rana
3 ment a frigóba :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabekismami!
Drukk a két kis Porontynak! Miért nem akart 3-at a dokid? :roll: :lol:

Szezsokismami!
Úgy örülök, hogy ilyen kis erős és ügyes babákat kaptál vissza, biztos ilyen erősen kapaszkodnak majd!!! :lol:

Kisbuta!
De jóóó, örülök, hogy ilyen szép képet hoztál! Jó erős babád van.

Rana!
Én azért drukkolok a spontán babához!!!

Vizkrisz!
Neked is!

Én ma vizsgáztam, nagyon elfáradtam 2 órát kellett várni a tanárra és nem tudtam leülni! :evil: De 3-at kaptam, és ez a lényeg. /-ból 4 vizsga letudva.

Szerintetek az normális, hogy estére puffadt és fáj a hasam. :roll:

KépKép
zsófikukac

Tücsök!
Szépek a mézeseid!

Mi ilyen mézeskalácsházikót csináltunk a múlt héten:
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi
Gratulálok a vizsgádhoz!
(nekem most egy kicsit hiányzik a tanulás, a vizsgázás :oops: )

Mézeskalács-házikó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már csak Jancsi, Juliska és a Banya hiányzik :wink:

(3-at azért nem akart a doktor, nehogy 3-as ikrek legyenek... a korom, a hormoneredményeim, a vastag nyálkahártyám, az 1. lombik...)
Vendég

Szép álmokat mindenkinek!

Nekem apa fellőtte a pizsimet... a gyerekeknek korán kell lefeküdni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sti anyu,
már vagyok csak vizsgáim voltak és apa 'betegszabin" van meg szabin és nyakunkba vettük a nagyvárost és ajándékoztunk.
Ja és a gépemet is újrakellett húzni, mert 'kapunk egymástól" egy nyomtatót és másik oprendszer kellett hozzá.

Tetszik ez a 'cidrizős" dolog. Kicsifiad jól beszólt. :D Szép kis barátnő, hogy ennyi idősen már gyereke van. :shock:

Végig olvastam mind a 7 - 8 oldalt és kissé zavaros a fejem illetve a nagymennyiségű adat.

Drukk a babásodóknak és Hatalmas gratula a friss kismamiknak. :D :D :D
Bocs, hogy nem emlékszem a nevekre .... majd bepótolom ... ígérem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Puszedli
Őszinte részvétem!!! :(

Rana
Mikor talizzunk és hol? :D
Nem tudom milyen állapotai vannak a nyh-nak de már én is olvastam, hogy nem csak a vastagság számít hanem a szerkezete is.

Mabe
Drukk az ikreknek!!!
A párom haláli poénos figura lehet! :lol:

Zsófi
Szép kis házikó. :D

Kisbuta
Gratula a borsószemhez!!! :D

Szezso
Nem tudom megnő-e...mert akkor késői pé lenne és hosszabb ciklus.De a dokim szerint meg fog jönni rendesen.Meglátjuk. :shock: Majd méregetek azért hőt.
Drukk a fagyiknak!!!

Puszi mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok Lányok!

(Ritkán jövök, de olvasok ám, és nagyon szurkolok!!!! :wink: )

Puszedli, Drága,
őszinte részvétem!!! :cry: :cry: :cry: (nem is mondtad "odaát"... :cry: )

Kisbuta, Zsófi,
nagyon-nagyon örülök Nektek!!!!! :D (szép karácsony lesz! :wink: )

Szezso,,
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!++++++++++++++++++++++++++
Mabe,
még nem "találkoztunk", de Neked is!!! :wink:

Mindenkinek a legeslegjobbakat!

tillidian

Jó reggelt!

Mabe!
Értem. Mondjuk ezek nálam is fent állnak, aszem egy évvel fiatalabb is vagyok. Persze az a lényeg, hogy a kettő is szépen kapaszkodik!!!! :lol: Annyira drukkolok!!!!
Tanulás nekem most nem hiányzik, máshol jár az eszem, de amúgy én is szeretem. Mondjuk Baba(ák) mellett nem tudom hogy lesz, még csak 3-ad éves vagyok. Igaz ezt az évet kihúzom pocakosan, júniusban gondolom még simán fogok tudni vizsgázni. :roll:

Till!
Köszönöm. :lol:

Hajnoca!
Gondoltam ám Rád, hogy megy a vizsgázás? :lol:

Reggel csináltam egy tesztet. 20-as és szép erős. Nem akarom itt foglalni a helyet a megint megjöttbe feltettem a mait és az eddigieket is, akit érdekel.

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
akkor te vagy az egyik kismami akire nem emlékeztem a soksok hsz áradatban. Bocs.
De igenis tessék ide is felrakni!!! mi is akarjuk látni és van bőven hely. Idefér!! :lol:
Gratula a babákhoz. :D

A vizsgáim jól alakulnak. Van amiből 'csak úgy" megkaptuk az 5öst. Van amiből igaz - hamis kérdések voltak vagy épp bekarikázni a 3 közül. Szóval jól állunk. :lol: :wink: igaz tesiből a beadandó miatt biztos épp csak meglesz a kettes, de annyira nm is izgat a dolog. ... még. A neheze majd csak ezután jön. Januárra maradtak a 'könnyű"nek nem mondható tárgyak. Filozófia, etika, óvodapedagógia, ének, irodalom. .... sajnos.
Most van egy olyan szitum is, hogy az indexbe a tanárnő óra végén beírta a 4est, de mire lement a sor kiderült, hogy az egyik válaszom jó volt állítólag, a fene emlékszik már rá - és a tanárnő a papíron javította a jegyet. Neptunba 5ös lett beírva.
Most ilyenkor mi a teendő? Javíttassam majd ki az indexbe? áááááááááá :evil: :shock: :D

Kisbuta,
te pedig a másik.?
Neked is hatalmas gratula. :D

Beindult a babaesőőőőőőő.

Bellaanyu,
nagyon sok tejcsit és minenkinek jó egészséget kívánunk. :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mabe, Zsófi, Kisbuta, Szezso, sok babaragit küldök nektek!!!!

Baba sajnos lebetegedett, azért nem jön gyakrabban. Hulla náthás. Gyógyító puszit küldök neki!!!

skrisz72

Sziasztok,

minden friss kismaminak gratulálok! Akcióban levőknek drukk!

Babának itt is jobbulást!

Nálam ma első nap van, hétfőn vérvétel (hormonsor) és indul a fogigátló

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, végre! Már úgy vártam, hogy te is kezdjél! Mint régi motorosok, most ti jöttök Babával!!! :wink: :lol:

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: