A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

ha más nem majd stoppolok :lol: :lol: :lol:
azért köszi hogy megkérdezted :D

KépKép
KépKép
adryn

Tehuti, helyes pocak, ti pedig nagyon szépek voltatok!
Moncsi, Lívia-kép szuper :)
Nemlajos:
http://mackotrans.fw.hu
06-20-9-313-667,
06-20-3-251-267
engem ők költöztettek 2006-ban 16kerből 19-be. este 9 körül hívtam őket fel (gigakakiban voltam, nem részletezném) 10-kor jöttek, kipakoltak-felcigőltek, 11e-t kértek... már másnak is ajánlottam őket, és beváltak! korrektek gyorsak és olcsón dolgoznak! (többiekhez képest persze).

Kép
Kép
mamacsibe

jól hangzik, nézem! :wink:
Igazándiból nem az a baj, hogy cég, hanem hogy mindenképpen kétszer kell fizetni, egyszer a benzinpénzt a nővéreméknek (vagy valakinek), aki elhozza a bútort, egyszer meg a költöztető cégnek. Ez lett volna megúszva "egyúttal" szó szerint, de hát ezt már cseszhetjük.
Bár már átestem a traumán, kattog az agyam :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hm, hát nem tudom, nyilván egyszerűbb lenne egy fuvarral. remélem sikerül megúsznotok kisebb költséggel!
mi is most negatívba megyünk át a szigeteléssel nagyon, meg sose voltam túlságosan eleresztve, úgyhogy együttérzek ilyen szituban.

Kép
Kép
mamacsibe

köszi mindenkinek:)

kukli egyenlőre úgy néz ki hogy el lesz intézve. csak egy hónapra leszek bejelentve egy ismerős által, a sulit meg beszámítják mint munkaviszony, és akkor nem átlagot néznek, hanem csak azt az időszakot amennyit "dolgoztam" . De azt mondták hogy ha ez mégsem jönne össze, akkor méltányossági alapon valószinűleg többet fognak megítélni az alapnál.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Be lehet szállni a pénztelenségi licitbe? :D

Nekem még januárban lesz egy kis fizum, aztán fogalmam sincs, hogy miből élek meg 3 gyerekkel és az exemnek hogy fizetem ki a sok millió tartozást, aminek már lejárt a határideje.... :?

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

nyertél :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj Katka... nem ilyen "versenyen" kéne nyerni.... :?

Moncsi: én is fizetem a bejelentés költségeit 6 hónapig, mert ugye nem dolgoztam itthon az elmúlt 2 évben 180 napot. azt hogy előtte mennyit fizettem a tb-nek leszarják, meg hogy egy másik tagállamban dolgoztam.. úgyhogy kénytelen voltam így megoldani ezt a dolgot hogy kapjak anyaságit meg gyedet meg mittomén mit.

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos ezek után elhiszem, hogy kell a boldogsághormon. Katka majd csak lesz vhogy.....de tudom, hogy ez nagyon rossz....Mi is paráztunk, hogy miből rendezzük be a babaszobát....Nem nagyon tudunk félretenni, hónap végére soha nincs lóvé. De most az esküvőn azért csurrant-cseppent, úgyhogy lesz szép szoba. :)
Megjöttem cukrosdokitól, gratulált a szép eredményekhez. csak 3 hét múlva kell mennem újra. És megint 2 órát vártam..... :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát igen adryn sajnos ezt így lehet csak megoldani. nekem is annyi a szerencsém hogy tanultam eddig és az is beleszámít a munkaviszonyba.

Tehuti ha már megemlítetted hogy két órát vártál gondoltam elmesélem én is hogy hogy jártam...

szóval... csütörtök fél 2 re időpontunk volt 4D re. Szóltak hogy menjek előbb, mert először rendezni kell a költségeket. 13:10 re ottvoltunk a párommal. vártunk közbe kérdezgettük a betegfelévételiben hogy hol van már a doki. mindenki hitegetett hogy majd jönni fog, ne menjünk el mert tuti hogy jön. aztán állítólag műteni volt. Utána a betegfelvételi irodában nem tudták elérni, senki nem tudta hogy hol van pedig vagy hat helyre telefonáltak. háromnegyed 4 kor jött le hozzánk egy másik doki, aki hajlandó volt megcsinálni, ugyanis a párom aznapra kért szabit, máskor nem tudtunk volna elmenni együtt....
Ma mentem a képekért, mert ugye akkor már nem volt pénztár nem tudtam kifizetni, mert egy idióta kitalálta hogy nehogy helyben kelljen fizetni és mire végeztünk már rég bezárt a pénztár. Ma is 45 percet vártam még megkaphattam a dvd-t meg a képeket. Úgy hogy ennyi a véleményem a mi kórházunkról. felelőtlenek, és még én fizetek ezért. Nagyon kiakadtam és gondotlam ha legközelebb 4D uh ra mennék inkább fizetek 5000 el többet de ezt még egyszer nem csinálom végig.

Ma amikor mentem a képekért balhé volt, mert egy 38 hetes kismama másfél órája várt ott és a doki még sehol sem volt .... időpontról is ennyit...

:evil: :evil:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Megjöttem a melóból.
Hát! Január közepéig még tuti dolgoznom kell, nincs megoldva a helyettesítésem. Nem baj, a gyerekek legalább örülnek. És több lesz a fizum, mert csak fél hónap táppénz kell.

Látom, megint jönnek a negatív dolgok. :? Jó lenne, ha így karácsony környékén már csak pozitív dolgok történnének mindenkivel!!!

Kép

Kép
rszg

na csajok én meg úgy döntöttem hogy nem idegesítem magam tovább a nyamvadt máv meg bkv meg tököm tudja min még.. megrendeltem a reptéri transzfert akik 9500 ft-ért hazavisznek házhoz. oszt dögöljön meg a tömegközlekedés úgy ahogy van.

KépKép
KépKép
adryn

Adryn, ez szerintem barom jó ár, a Zuram szerint is nagyon jól döntöttél!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi :D

KépKép
KépKép
adryn

most meg jól megünneplem gofrival :P 8) :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Adryn, szerintem is a reptéri transzfer a jó döntés, és tényleg nem került sokba - én többre gondoltam volna. Egyébként a BKV délelőttre tervezi a sztrájkot, de a vasúti sztrájknál nagyon nem látszik, hol fog tartani két nap múlva...

Moncsi, 4D-s történet nem semmi! Gondolom, h ideges voltál... De nagyon édes a kicsilány a képeken!

Nemlajos, és miért csúszik a költözés? Elhiszem, h bosszantó! Mondjuk én még nem nagyon hallottam olyat, h valaki akkor költözött az újépítésű lakásába, amikor az eredeti határidő elérkezett... És ez még nem is nagyon durva késés...

Moncsi, Adryn - azért az tényleg nem jó, hogy "trükközni" kell a tb ellátás miatt. Azt nem is igazán értem, hogy a másik tagállami jogviszony miért nem számít egyáltalán...
Egy kollégám feleségének akkor szünt meg a munkahelye, amikor 6 hónapos terhes volt. Bejelentették a hátralevő időre máshova (saját cégbe, ahol még dolgozott is) - és a TB nem fogadja ezt el, nem tartja hitelesnek... Lassan másfél éves a gyerek és bírósági szakaszban van az ügy még mindig - a felesége azóta nem kapott sem tgyást, sem gyed-et, amik ugye a biztosítási jogviszonyhoz kötöttek... No, vannak vad történetek... :shock: Ígérem, ez volt az első és az utolsó, amit itt elmeséltem, de én is mostanában tudtam meg és eléggé sokkolt.

Katka, sajnálom, és a tgyás-gyed valóban nem a milliós tartozások kifizetését szolgáló összegek...

Samuval voltunk orvosnál: hólyagos torokgyulladás, egyelőre nem durva, de sajnos ez átcsaphat aftás száj- és torokgyulladásba, az már elég komoly. Most nem is kapott "igazi" gyógyszert, csak fájdalom- és lázcsillapító kell. Ma már csak hőemelkedése volt (tegnap még 39 feletti lázat is mértünk), de sajnos elég nyűgös volt a mai napja. Holnap apjával lesz itthon, nekem muszáj dolgoznom.

Megyek aludni, jó késő lett.
Üdv:

erpé

Én sem jövök jó hírekkel...

voltunk kolompos koncerten délelőtt. volt benne olyan rész, amikor az egyik pasi a boszorkányt kergeti seprűvel... na Fanni ettől megijedt, az ölembe kéretszkedett (így kell ezt írni???) és azóta azt mondogatja, hogy ne menjünk többet kolompos koncertre...
pedig a többi része annyira jó volt!

du. lementünk anyuékhoz, én elmentem üvegfestéket venni, és egy járdakátyuban úgy kibicsaklott a bokám, hogy nem bírok lábraállni... még el is estem, először térdre, és még az oldalamra is eldőltem... hál istennek a hasamat nem ütöttem meg... szenvedtem ott 1 percet, mire rá bírtam állni a lábamra, 3-an el is mentek mellettem, biztosan látták, hogy elestem, de meg sem kérdezték, hogy minden ok-e... jó a kabáttól nem látszódott, hogy még terhes is vagyok, na de akkor is... ennyire rosszarcú lennék??? aztán úgy éreztem, nem olyan vészes, és elsántikáltam az üvegfestékért, meg beugrottam az útba eső barátnőmhöz, de ott ültem egy fél órát, és utána már nem bírtam nagyon menni, úgyhogy ő vitt anyuékhoz vissza. megnéztem, hogy bírom-e nyomni a kuplongot, fájdalmakkal azért ment, úgyhogy hazavezettem, de nagyon kellemetlen volt... úgyhogy asszem sikerült 1 hét kényszerpihenőt megnyernem újra itthon... hogy lesz ebből karácsony??? idáig a kapu (rossz volt, és nem tudtam kiállni a kocsival), most a bokám...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Tehuti sok boldogságot Nektek!!!!

Úgy látszik mindig történik valami rossz valakivel, vagy valakikkel. :( Jó lenne ha most már csak jó dolgok történnének velünk, főleg így Karácsony előtt.

Én sem voltam tegnap jó passzban, Panna is nyügös, nem akar abbamaradni a köhögése, most meg még náthás is lett eléggé :(
Tegnap reggel kihagytam a reggeli kávémat, majd egy rövidke bevásárlás után megmértük és 100/60 volt :roll: és akkor már iszonyúan bágyadt voltam, úgyhogy mégis ittam kávét délben. Utána egy kicsit feljebb ment de csak olyan 110-120-ig. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy a reggeli kávé marad, csak a délutánit hagyom ki.

Samunak jobbulást!
Csibb te pedig vigyázz magadra, most legalább rápihensz a karácsonyra.

Marq, köszi a képet az ágyról. A létra levehető vagy fix?

Már nem tudom ki írta, hogy azért nehéz válaszolni mindenkinek mert vissza kell olvasni az előző oldalakat, ami ugye nem látszik. Na én megszoktam nyitni egy másik lapot is, ott tudom olvasni az elmaradt oldalakat és közben egy másik lapon pedig válaszolok :wink: :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Adryn, ez egy jó megoldás volt és tényleg jutányos áron. Legalább ezen nem kell izgulnod!

Csibb, nagyon sajnálom a bokádat, pihizz amennyit tudsz hátha kicsit helyrerázódik és a karácsonyra már túl is leszel rajta. Szegény Fanni, elhiszem, hogy megijedt attól a boszorkányos jelentettől és elment a kedve az egésztől, de azért egy kis idő múlva megpróbálhatjátok újra a koncertet.

Moncsi, azért durva amit veletek csináltak a 4D-n, ennyit váratni vkit. No comment.

Katka, remélem majd szépen alakulnak az anyagi dolgaid és mindenkinek csurran-cseppen vmi.

Vica, szuper, hogy rendeződött a vérnyomásod!

Tehuti gratula a jó eredményhez!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

csibb, sajnálom :cry:
Pedig így karácsony tájékán még az emberek is megemberelik magukat, de Te most kifogtad!
Pihentesd, ha tudod, és borogasd! (no meg Flector géles fásli, az nagyon bejön!)

erpé
, igen, bizony, tudom, számíthattunk volna erre, de éppen ezért kérdeztük meg minden egyes alkalommal, hogy hogy számítsunk. És hát még mindig naivak vagyunk, mert őszinte tekintetre őszinte választ várunk.
Mondjuk most kicsit igazságtalan vagyok, mert az építtető ebben tiszta, két kolompos van, a műszaki vezető, aki a csúszásról kiküldött értesítő után is hitegetett, hogy lesz itt még költözés, a másik meg a Vízművek, aki két hete cseszik kimenni az építkezésre, elindítani a vizet. Addig pedig nincs ÁNTSZ, és költözés.
De most már sokkal nyugodtabb vagyok, megoldjuk majd ezt is. :wink:

Viszont borzalmasat álmodtam (gondolom, emiatt is), a költözésről meg hogy megindult a szülés és nem sok jóval kecsegtettek, aztán megállt a folyamat, és nem történt semmi, és ez még rosszabb volt, mert nem tudtam, hogy van Döme. Alig vártam, hogy reggel megmoccanjon :oops: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Hát ezek az anyagi gondok nem fognak hipp-hopp megoldódni. Évek fognak kelleni hozzá. Igazából, akkor is tudtam, amikor még bevállaltam a babát. Csak a gazdasági válsággal nem számoltam. Arra gondoltam, hogy veszek fel a házra hitelt, abból megadom az adósságot és kipótlom a Gyást, Gyest. Utána meg pár év alatt majd szépen visszacsengetem. Csakhogy a válság miatt aggódom, hogy lesz-e munkám, ahova visszajöjjek. Nem látom, hogy részidőben el fogok tudni helyezkedni, ha a baba 8-10 hónapos lesz. Ha meg nem tudom fizetni a hitelt, akkor elveszítjük a házat, ami ugye nagyon-nagy baj.....
Már 2 hónapja tökölök és nem bírok dönteni. Az ex meg várja a pénzt (tök jogosan) .... Nincs köztünk valaki gazdasági zseni????????? :shock:

Csibb: Nagyon sajnálom a bokád! Pocold fel és pihenj sokat! Szerencse, hogy nagyobb bajod nem lett. Nem véletlenül vannak ám ilyenek.... Valószínűleg tényleg pihenned kell! Nem hajtottad magad túl?

Beteg gyerkőcök: Mindenkinek jobbulást kívánok! Annyit szeretnék még mondani, hogy nálunk Zsófi volt nagyon beteges, Ági meg elkapta.... Nagyon sokat küszködtem, rengeteg antibiotikumot kaptunk, de Zsófinak minden a tüdejére ment és kellett. Nekem 2 dolog jött be:
- kineziológushoz mentem, aki oldotta a Zsófit és megerősítettük az immunrendszerét (kruppot is így gyógyítottuk meg, a nyugati orvoslás csak nyomta a szteroidot a gyerekbe)
- elmentem Prána-Nadi tanfolyamra (bioenergia) és a legtöbb gyerekbetegségből (mint torokgyulladás) 1-2 nap alatt kigyógyítom őket. ;) Jönnek, ha betegek, hogy anya varázsolj meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2008.12.17 10:10-kor.

Katka

katka22

Jó reggelt,

Hát nem jó ilyen rossz hírekre jönni :(:(:(. A pénz nálunk is hiánycikk ... nem is akarok erről beszélni, uuuuuuuuuuuuttttttálom, h minden akörül forog pfújjj ...

Csibb: remélem mihamarabb rendbe jön a lábad, sztem nagy szükséged lenne rá :D!

Moncsi: Tündéri a kislányod :D!!

Adryn: Nagyon ügyi vagy!! :D

Kukli: sajnos apa ajiját nem lehet neten rendelni :(, nadrágot szerettem volna Marks&Spencerből, de most így befizetem egy 1,5 órás masszázsra, úgysem kéne sokat költenünk a fent említett okok miatt ... biztos ennek is örülni fog, mert én mostanában a pocakom miatt már nem igazán tudom megnyomkodni!

Képzeljétek fogytam 1 kilót!!!! :D öröbodottá! Persze nem erre hajtottam az elmúlt egy hétben, de azért jó volt látni a mérleget. S csupán annyi, h már nem igazán tudok sokat enni, inkább sokszor, este pedig alma és mandarin, mert különben nagyon savas leszek és éjszaka felkelek!

Szép napot!
Vica
wicca

ó, wicca, az az egy kg, remélem, hogy nem rám jött!!! 8)
Nekem nem megy ez a diétázgatás, de most pl jól is érzem magam a bőrömben. Elég volt lemondani a kakaóról, a turmixról, meg az ilyenekről, és hogy napjában többször eszem keveset.

katka, a hitel most tényleg nem túl jó ötlet, én még mindig becsapottnak érzem magam, hogy gyakorlatilag majdnem kétszer annyi lesz a törlesztő, mint mire bólintottunk, szerintem ez valahol átverés, de remélem, megy még lejjebb. Ha mást nem, átmegyünk egy másik bankhoz, amint lehet (ezzel is rosszabbul járunk, hiszen nő a tartozás, de majd kiderül).
Ha tudunk valamiben segíteni, csak szólj!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

moncsi majdnem szívrohamot kaptam, mikor olvastam, hogy 2 órát vártál az uhura. Mert mi is Tbányára megyünk jövő héten....(ott voltál, ugye? ) De aztán rájöttem, h ti a kórházban voltatok. Mi nem oda megyünk.

csibb jobbulást a lábadnak.

Huss, rossz dolgok!!!! :)

Én is fogytam 1 kg-ot mióta diétázok. Amúgy sztem nem olyan borzasztó. Van, hogy többet eszem, mint előtte, mert kevesebb szénhidrátot sem lehet. Én meg eddig mondjuk vacsira megettem 2 pár virslit, meg egy kis sajtot. Na most ebben nincs semmi szénhidrát. Most kell hozzá kenyeret is ennem. Az meg nem baj, hogy az édességről leálltam.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

igen én a kórházban voltam. TE akkor biztos a lollok doktorhoz mész ugye? hogyhogy ide jöttök? merrefelé laksz?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Igen, oda megyünk. Tatán lakunk. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Remélem ma jobb napja van mindenkinek. Ezek a pénzügyi dolgok nagyon kemények. Igazából nem is tudok mit mondani.
Jaj ! Csibb! Remélem már jobb kicsit a lábad. Fanni is nagyon megijedhetett. A kényszerpihenő meg nem is árt néha. Legalább nem hajtod magad túl a karácsony miatt. Így is biztos klassz lesz, hisz együtt vagytok. Persze azért remélem el tudod intézni amiket akartál. Ha csak félig is.
Kolompos, sztem nem is gondolták milyen lehet ez gyerek fejjel. Pedig kéne lenni ott rutinnak.
Samunak továbbra is jobbulást! Szegény ő is jókor fogja ki.
Tel.számokat komment nélkül küldtem, bocsi, csak koncentráltam, elmenjen mindenkinek.
Kilók, nekünk még mindig nincs elem a mérlegben. Így élek a boldog tudatlanságban. Bár a tükör nem hazudik,. Na azért nem eszem olyan sokat.
Tencsi majd meg tudod mondani ha itt az ideje, hogy kell arnica-t szedni? Tényleg olyan jó, mint mondják?
Adryn jól döntöttél. Amúgy is meg vannak hülyülve az emberek karácsony előtt, A bkv sem lenne leányálom. Mi holnap reggel megyünk villamossal egy hosszabbat, de visszafelé már lesz kocsim. Délután állítólag semmire nem lehet felszállni. Most te meddig maradsz? Ti hogy karácsonyoztok? Lehet írtad már, csak dinka vagyok. Bocsi.
Tessza? Bea? Többiek?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok

Kuklika: hát az idei (első) Karácsonyunk egymás nélkül lesz sajna, mert ő dolgozik :( (valamivel több mint dupla fizu ami most jól jön, de akkor is nagyon rossz) most hosszabb időre maradok otthon, elintézem az elintéznivalókat, és januárban jön hozzám és együtt autózunk haza. hozzuk a cumót amiket bevásároltunk :P kemény lesz ez az időszak nélküle, de sajna nem tudunk mit csinálni.. mi majd januárban szülinapozunk és karácsonyozunk együtt. Jövőre meg ugye már piciNico-val közösen :D

Csibb: nem semmi... hogy tudnak elmenni az emberek így egy másik mellett akin látszik hogy nem szórakozásból fetreng a járdán???? felháborító, komolyan mondom! Remélem hamar kifexed a bokafájást, pihenj vele amennyit tudsz szépséges Fannid mellett ;)

KépKép
KépKép
adryn

Erpé, jobbulást Samunak!!

Moncsi, sajnálom a mérgelődést az uh-n :(
hát ez így tényleg nem éri meg...

Csibb, jobbulást a bokádnak! döbbenet mennyire nem segítenek az embernek :(
anno én 36 v 37 hetesen tanyáztam egyet a kórház előtt, na oda se jött volna senki... szerencsére nem lett baj.

Wicca, Tehuti, gratula a fogyáshoz!
én nem is merek most mérlegre állni. a normaflore annyira "helyretett" (2 ampullát ittam meg csak), hogy aztán meg átestem a ló túlsó oldalára az emésztési tempót illetve :oops: :?

Nemlajos, hozol majd ide hírt rólunk? másik topikba úgyis beírja majd Iricc :)

Katka, remélem sikerül az anyagiakat rendezni!!! azért lehetne türelmesebb az exed is, jogos vagy sem amit kér...

lányok, aki netről mer-szeret vásárolgatni, a babaszoba.hu csevegőjében is ki lehet fogni jó vételeket!

a konyhám végre teljesen kész, annyira örülök neki! egész másképp érzem magam, szívesebben pakolászok benne, mint a régiben.
és a pelenkázóm is meghosszabbíttattam :) végre haladunk valamerre...
rám is jött a fészekrakhatnék, pakolászom a kisruhákat... most egész energikus vagyok (ha-ha), 1-2 hét és már csak dísznek leszek jó :lol:

Kép
Kép
mamacsibe

Csajok!
Szerintetek is lent van a pocakom???? (tegnap raktam fel képet) Már többen mondták, h milyen alul van. Most ez idegesít.....De sztem nekem az elejétől fogva lent van, nem most ment le....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti,

Szerintem teljesen tökéletes a pocakod. Nincs az lent. Ilyen alkat vagy. Szerintem nagyon helyes kis pocakod van. 8)

Katka

katka22

mamacsibe, persze, hacsak nem baj, hogy összvissz 3 nap van közöttünk :lol:
Én azért majd beviszem az egész listát, és annak írok, aki tudom, hogy már otthon van :wink:

Na, mentem szülésfelkészülni...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi Katka....Mindig van vmi, ami miatt felhúzzák az embert. [/b]

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti, dehogy van lent a pocakod!
alkati kérdés :)

Nemlajos, úgy érted 3 HÉT, nem?? :)

Kép
Kép
mamacsibe

Nekem meg amúgy is hájas volt lent a hasam.....biztos azért mondták. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn kitartás erre a hosszabb időre, de januárban aztán minden kislegénynek szánt holmival együtt lehet hazacihelődni és az már milyen jó lesz, amikor otthon lesztek együtt és a kis cuccosokkal!

Tehuti, szerintem sincsen lent egyáltalán a pocakod. Ne is foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel!

Kép
Kép
Kép
tencsi

amikor elmentek mellettem már nem feküdtem a földön, csak sziszegtem, és próbáltam terhelni a lábam... de akkor is! :evil:
én biztos megkérdeztem volna, hogy minden rendben van-e...
köszönöm a jókívánságokat és az együttérzést! sajnos van tapasztalatom bokafájásban, mert kosaraztam régebben, és már kétszer volt ebben a bokámban részleges szalagszakadás, úgyhogy eléggé kinyúltak a szalagjaim... :?

Katka
szerintem nem hajtottam magam túl, semmi fájdalmam, rossz tünetem nem volt, alig keményedek. most múlt héten nem voltunk sehol, mert a kocsimmal nem tudtam kimenni a kertből, mert bedöglött a kapu, szóval pihi volt.
kemény helyzetben vagy, nagyon rossz lehet...

Moncsi
én is sajnálom a várakozást!

Gratula Wicca, Tehuti a fogyáshoz!

Vica
neked a vérnyomáshoz!

Adryn
ügyesen megoldottad! a hosszú apamentességért nem irigyellek. :(

ma voltam uh-n, minden rendben, fejvégű fekvés, zacsi megint lobogott, a méretek is jók. csak egy dolog árnyékolja be a dolgot, hogy azt is mondta, hogy az áltagosnál minimálissal kevesebb magzatvízem van. tudja valaki, hogy ez mit jelent??? mármint mitől kell félni, ha több a magzatvíz? vagy jobb, ha nem tudjuk??? :wink:

ma már kicsit egyébként jobb a lábam, de vezetni még nem tudnék...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, a magzatvíz mennyiségének megítélése elég szubjektív. ha gond lenne, akkor nem csak ráírják a papírra, hanem dokit hívnak...
nekem "valamivel több" a magzatvíz a pénteki uh szerint.
no para!

Kép
Kép
mamacsibe

Csibb: Ne idegesítsd magad a magzatvízen! Lehet, hogy épp csak ivott belőle Máté!!! Majd ha legközelebb mész megint megnézitek! Doki mondott valamit egyébként? Ez most a kötelező UH volt? Nekem azt 33. héten csinálják!

Szép napot!
Vica
wicca

írtam egy hoszzút, elszállt.
a gondokat, roszz történéseket mindenkinél sajnálom!
karácsony előtt olyan stresszesek és bunkók az emberek, mindenhol..és nem is nagyon mászkáloka városban, félek, hogy meglökik a pocim, a buszon nekinyomnak hassal másoknak...
mindenki stresszes, mert nem elegendő pénzből nem tud elég jó ajándékokat venni, és mindenhol azt nyomatják, vegyél 200 ezres ezt meg azt karácsonyra.....
mi idén megpróbáljuk, h mindenki csak 1 ajándékot kap, és kész. engem is elfogott a kísértés, hogy veszek ezt meg azt még pl a hugomnak, de csakazértse :)egy dolgot már vettem neki, és ennyi. örülni fog neki.
ne erről szóljon a karácsony!!!
bea: tényleg lehet a cukorterh miatt volram roszzul még 4-5 napig, mert azóta mintha elmúlt volna. Szombaton egy áruházban akkora hányionger rámjött, hogy inkább kimentem, nehogy kitaccsoljak/bocsánat/ pont, mint az első 4 hónapban. most nem veszem azt se annyira észre, hogy szédülnék.
4,7 lett az éhgyomri cukrom, az jó nem?
a védőnő meg a vizeletben nem talált újra cukrot.
én mégegy terhelésesre nem megyek el, mert úgyis újra kihányom.
hétfőn meglátom, mit mond a doki.
Több boldogságot, sé kevesebb gondot mindenkinek!!!!:(
Tegnap néztük a Mongol c. filmet, na ilyenkor azért az ember elgondolkodik, hogy mennyi mindene van/ folyó víz, nincs háború, stb/, amiért hálásak lehetünk..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

mamacsibe: Dejóóóó! Van szép új konyhád? Én is énis!! Nálunk is fel kellene újítani és/vagy kicserélni, de ez még évek kérdése :( ... Gratula :D!!! (ha van kedved nyugodtan tehetsz fel képet róla!!! ;):):))

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: nyugi, nincs lenn a pocód!!! hogy a kismamáknak egyesek milyen butaságokat tudnak mondani?!?!?!?! :shock: :shock:

Szép napot!
Vica
wicca

Köszi lányok a nyugtató szavakat... ilyenkor sajnos minden ismerős mond vmi "okosat"... szegény kismamákat sokkolják....Holnap megyek dokihoz, azért neki is megemlítem a dolgokat. Azt hiszem, most lesz uh. is. Tök izgi.....főleg, hogy kivi vagyok, hogy maradt- e kislány. :lol:
Csibb én is úgy tudom, hogy a kevés vagy több magzatvíz nagyon szubjektív. Akkor van gubanc, ha többször úgy látják, hogy kevesebb, vagy több.
Pulcsi a éhgyomri vércukrod tökéletes.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

á, mindenkit halálra ijesztegetnek.
mindennel. pedig az eleje óta megfogadtam, h nem aggódom semmiért. aztán a cukor miatt nekem si mondtak olyanokat, hogy óriás lesz a baba, és dagi, de a tüdeje nem lesz kifejlődve, meg ilyenek.
ne halgassatok senkire!!!
na jó, ez nem könnyű, főleg én a szoptatásssal leszel igy, azzal kapcs is annyian annyifélét mondanak.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

köszi Tencsi... valahogy majdcsak túléljük ezt is.... :? meg a 18 órás autóutat... kezdem észrevenni magamon hogy egyre fáradékonyabb vagyok. egy kis séta és le kell ülni... hát ez van... utolsó hónapok nehézségei hehe :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Ijesztgetés...no comment :evil: Nekem hétvégén mondta egy vadidegen falubeli, hogy hű, ha már most ekkora pocakom van, milyen nagy baba lesz ebből :evil: :evil: :evil:
Láttátok, nem is olyan nagy, ráadásul nincs is összefüggés pocak és babaméret között állítólag.Pici pocakban is lehet lehet szép nagy és egészséges baba, ugye Adryn? :wink: Szóval kész, én nem is értem miért jó ez az embereknek, hogy piszkálják a kismamikat.

Vigyázzatok ezekkel az elesésekkel, egy ismerősöm ismerőse 7 hónaposan elvetélt most nemrég, mert olyan csúnyán esett el. :cry:
Csak lassan, nyugodtan!

Kép
Kép
zazzy

mamacsibe, bakker, Linda vonalzóját néztem, hogy márc. 15, meg hogy 88 nap...
Pedig szakmám a szövegértés :oops: 8) :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is azt mondom, hogy nem szabad azzal foglalkozni, hogy ki mit mond. Tényleg néha olyan hülyeségeket tudnak mondani néhányan, az ilyeneket magukban kellene tartaniuk.
Biztos írtam már, hogy nekem Pannával volt irtó kicsi hasam (meg is jegyezték többen)még a doki is megvizsgált plusszban, de nem volt semmi baj. Na meg nekem is lent volt nagyon a hasam az elsővel, már az elejétől fogva.

Képzeljétek majdnem lekéstem a lányom ovis karácsonyi műsorát. Annyira elaludtam, alig értem oda :oops: Amúgy nagyon aranyos volt, az ő csoportjuk meg egy másik szerepelt, de ők csak énekeltek az elején és a végén közösen.

Ebéd után elkezdtem becsomagolni az ajándékokat, a felénél abbahagytam, mert annyire elfáradtam. Már én sem bírok annyit csinálni mint amennyit szeretnék :cry: .

Most meg baromira elkezdett fájni a fejem :( , remélem elmúlik.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Mindenki rohangál karácsonyi előkészületek miatt? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: hát akkor jó korán reggel kezdik a rohangálást... hogy amiatt én fel nem kelnék az tuti :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: