F.marti! Úgy tünik mégsem volt hiábavaló az a sok jósló!

Nem semmi lehetett a döbbenet, mikor rájöttek, hogy már nyitva vagy!

Elképzeltem a helyzetet!
Solya! Mennek a drukkok és várjuk a híreket.
Laura! Örülök, hogy nem találtak kicsi fiadnál semmi komolyat.
Neked meg gratulálok a szuper súlyhoz.
Mági! Kitartást! Már nem sok van hátra! Utána meg 2 gyerek mellett csinálhatud ugyanezt!
Sajnos nem tudlak semmi jóval vigasztalni! Gondolom nálatok is kell a pénz, azért vállal férjecskéd ilyen sokat! Én teljesen megértelek, januárba én is maradok egyedül a két gyerekkel (férjem megy külföldre), de ez így volt az elsővel is.
Szorítok, hogy legalább a ma esti kiruccanás összejöjjön.
Még azt kellen megpróbálnod, hogy kicsit lejjebb adod az igényeidet: én a gyerek dolgait csak este pakolom össze, ha lehet őt is belevonva (addig szépen összeterelgetem a lábammal, a hajladozás már nem megy). Főzni én egyszerre többet szoktam és a fele megy a fagyasztóba, így amikor más dolgom van (takarítás, vasalás, stb) egyszerűen csak felolvasztom. Ja és a portörlés..... hát arra nem jut időm, de én ezeken már nem is problémázok!
Mush! Azt a nyákdugó eltávolítást én sem kérném a helyedben. Szerintem jól döntöttél. Drukkolok neked, hogy mielőbb megszülessen a pici lányod ésne kelljen indítani!
Bocika! Mivel bosszantottad fel Mártont? Nagyon mérgesen néz!

de olyan aranyos!
Erika! Miértkell befeküdnöd? Valami problémát láttak?
Én sem szivesen feküdnék bent Karácsonykor!
Messze laksz a korháztól? Nem tudod megoldani, hogy inkább gyakrabban járjál be?
A receptet szivesen!