Ma nekem sincs rossz napom

Jó volt a tegnap délután, meg este

A mai napra is jut ám szenzáció: NEM FÁJ A TÉRDEM!!!! Éjjel véletlenül rátérdeltem, aztán ma eszembe jutott, és kipróbáltam. És nem fájt
Ma én főzök, de csak magamnak. Csirkecombok savanyú káposzta ágyban sütve. a gondom a körettel van, mert szerintem krumpli passzolna hozzá, de 2 pici krumpli van itthon, ilyen időben meg nem javasolja a doki a sétát Marcinak... Szóval lehet krokett, sült krumpli, meg rizs. Szerintetek?
Stella, nekem azt mondta a védőnő, hogy már lehet adni zöldbabot neki. Én is adtam, csak egy keveset a krumpli mellé, de olyan sírás volt aznap délután, hogy nem adok most egy darabig. Szerintem attól lehetett...
Éjjel nem nagyon ébredt Marci. A kaján kívül 2x volt szomjas, de amint megitta a mennyiségét, kiköpte a cumisüveget, és aludt is. És nem kapott tejpépet!!! Azért még egy nap kísérletezek vele. Ma meg kiváltom a Sinlacot, mert írattam fel. Kíváncsi vagyok, arra hogy reagál. Köszi a tippet, Stella, valószínű tényleg a tejpéptől nem alszik. Örök hálám
Nekem Marci elég sokáig elvan egyedül. Kirakom a habtapira, és ott pörög-forog. Megkapja a játékait, és eljátszadozik. Csak figyelnem kell eléggé, mert előszeretettel rohanja meg a virágokat meg a tévéállványt. Most keresek valami kerítést, hogy elkerítsem. Üveg a tévéállvány, nem lenne jó, ha beleesne...
Kézben nekem viszonylag keveset. Estefelé, mikor apja is itthon van, akkor kb egy órácska fürdés előtt. Az, hogy mennyit foglalkozom csak vele, változó. De próbálok napi 2-3 órát minden nap játszani vele. Könyvet olvasunk, tanuljuk az állatokat, meg azok hangját, felfedezzük a lakást (a mosdó és a csap a kedvenc!), birkózunk, tépi anya haját, meg ilyenek

A délelőtti alvás előtt ki sem veszem a kiságyból, ebédig egyedül játszik, ebéd után kettesben, a fürdés előtt meg hármasban.