Szep hetfot mindenkinek!!!
Nori 8.30kor hallatta a hangjat de visszaaludt... ilyen sem volt meg soha. Hetvegen voltunk Bekescsaban, egyik nap mentunk masik nap jottunk. reggel indultunk odafele, ket es felora az ut, haaaaaaaaaaaaaat kisse szenvedeses volt, elaludni nem tudott szegeny, visszafele meg delben indultunk es azonnal elaludt.
Gratula Lili fogahoz! Norinak meg mindig csak ketto van..
Van egy szomszed kislany akikhez at szoktunk jarni, aki negy honappal idosebb Norinal. es ha a kislany kiabal egyet, Nori elkezd sirni, de mar annyira parazik, ha belepunk az ajton, kapaszkodik, szorit ezerrel es total kellemetlen hogy nem tudunk semmit csinalni. Az unokatestvere pedig ordibalhat hangosan, nem fel tole, pedig nem latja tobbet Nori ot sem. Vajon a kislanytol fel vagy a hangfrekvencia serti a fulet/lelket??? gondolom, kinovi ezt.
Eva, nagyon nehez lehetett nektek, de mostmar biztos minden nagyon jo, a ferjed is remelem jol van, es bovult a csalad is egy kis gyonyoruseggel.
Nori nem tudom, agyilag milyen, hogy eszkombajn vagy sem, en megprobalok mindent megtenni azert hogy jo iranyba terelodjon a fejlodese. huuuu de okos vagyok...
Orsi, nagyon jo lett a kep, hogy csinaltad?
a vonalzo kodot en enterrel valasztottam el az elsotol, nem tudom, ez szamit-e.
jaj, szerdan megyek uh-ra, izgalmas lesz! ossze-vissza eszek mindent, eloszor savanyu kaposztat, aztan hazikolbaszt, meg narancsot kiwivel, a pizzatol h.ingerem van szegeny ferjem akart enni de en mar kidobtam mert olyan erzesem volt hogy nem volt jo...