Sziasztok Csajok!
Ma járt nálam a védőnéni és megdícsért bennünket. Mondta, hogy látja, Zsófi jól van tartva. Én csak digitális szobai mérlegen méricskélem őt, de hízott, úgyhogy a súlya miatt, meg hogy mennyit eszik, nem is parázok. Szerencsére a köldökcsonkját sem sikerült elszúrnom...
Zsiráf!
Nekem MAM bimbóvédőm van. Azt vett Apa első körben, be is jött. Azóta hozott még Aventet is, de azt ki se próbáltuk. Zsófi már teljesen megszokta, úgy szopizik, mint az őrült. Néha, ha már félálomban van a saját cuppogására riad fel. Védőnénim továbbra is erőlteti, hogy szoktassam le Zsófit róla, különböző módszereket ajánlott erre. Néha próbálkozunk, de sikertelenül.
Laja baba milyen aranyos!!! Olyan kisfiús az arca. Már úgy értem, hogy nem olyan csecsemős.
Bkati!
Nagyon nagy gratula nektek!!! Jó egészséget és sok tejecskét!!!
Gabidani!
Gergő nagyon szép kisfiú!!!
Gabi!
Ez a lefosós történet naggyon jó!

Nálunk ma reggelre olyat alkotott a kiscsaj, hogy a derekánál meg a combjánál is folyt ki a pelusból. Minden kakis lett, ruhái, lepedője, a matrac huzatja is átázott… Az élet apró örömei.

Ne panaszkodjunk, 9 hónapig csak erre vártunk!!!
Nálunk Zsófi most a dupla kakival szórakoztatja az apját. Apa egyszer tisztába teszi, majd a karjai között rá 2 percre újból megteszi ezt. Persze Apa lelkes és újból kiganézza.