Végre elaludt Marci is... Nem volt kis feladat...
Változott a karácsonyi menünk. Most úgy néz ki, hogy Diós bélszín lesz, meg Csokis poharas desszert.. Lassan véglegesíteni kellene már nekem, hogy még a bevásárlást is el tudjam intézni
Hajhullás nálam is elég erősen van még. A fodrásszal beszéltem a múltkor, azt mondta, nem lehet tenni ellene semmit, türelem. A hormonok. Na ja, de így meg kopasz leszek... Lassan a fiamnak több haja van, mint nekem

Én a hajmosáson túl vagyok, de megszárítani nem tudtam. Szinte egész délelőtt nem volt áram, csak pár másodpercekre. Még jó, hogy ma nekem sem kellett főzni...
Szilvi, ez tényleg csak kísérletezéssel deríthető ki. Először akkor a mosópor. Ha utána még mindig viszket neki, akkor valami más. Lehet pelenka, de szerintem a babaolaj is, meg a fürdető is. Azokat nem váltottál mostanában? Ugyanazt használod, mint eddig? A viszketésekre meg a kiütésekre tesóm mindig azt mondja, hogy kenjem be popsikrémmel, és az szinte minden bőrbajt pillanatok alatt rendbe rak. Mondjuk ha azt vesszük, hogy milyen ronda babapopsit egy pillanat alatt széppé tud varázsolni, lehet benne valami... Bár én még nem próbáltam, mert nem volt rá szükségünk szerencsére...