A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mit tudom én milyen érzésem van.Fáj a hasam alja és keresem rá az okot,hogy mitől lehet.Ennyi. :?

Kép
martik77

9-ig maradok, aztán inkább fekszem tovább, jobb a békesség. Nagyon betojtam ám attól a szar hasfájástól (ez nem a gyomrom volt :? ). És minden ülés után ugyanolyan rossz volt. Nekem is alul. Az szerintem nem felfázás, amit te is érzel. Szerintem te is feküdj szépen vízszintesbe, aztán nézz C.-t.

KépKép
benó

A védőnő szerint hülyén ülök, és nyomom. Meg a sok mozgással nagyon megerőltetem a méhemet. Ezt mondta. A sok mozgás alatt értsd, hogy nem döglünk az ágyban, hanem folyton pattanunk föl mindenhonnan, meg ülünk a gép előtt órákig stb.

KépKép
benó

Mármint nem a védőnőt nyomom, természetesen. :lol:
Gratula a laptetűhöz! :D

KépKép
benó

21.15-kor hol is van a Helyszínelők? Melyiken?

KépKép
benó

Kilenckor lépek én is.Nem nézek most C-t mert helyszínelők lesz a kettesen.

Neked két baba van a hasadban ezért ne csodálkozz ha kimerülsz!!!A szervezet mindig időben jelez,ha meg kell állni. :)

Kép
martik77

Neked meg egy, de az nagyobb. :D

KépKép
benó

Megyek most.Mára ennyi.
Holnap hátha jobb lesz. :D

Puszi,Jó Éjt!!!!! :D

Kép
martik77

Holnaptól kezdődik az 5. hónap nekünk. :shock: :shock:
Neked meg már a 7., vagy hányadik van? :shock: :shock:

Karácsonyoztunk az osztályommal, aranyosak voltak, sütöttek egy csomó sütit, meg ötletes kis ajándékokat ajándékoztak egymásnak. Én egy szalvétatechnikával díszített tükrös dobozt kaptam. :D
Megnéztük a babadvd-t is. :D
A kicsiknek (10. oszt.) csak a fényképet mutattam, mert őket még annyira nem izgatja hosszasan ez a látvány. :lol:

KépKép
benó

Szóval nem jó. Basszus. Vegyél be még egy MagneB6-ot.
Ne fájjon a pocód!!!! Puszi, jó éjt! :D :D :D :D :D

Akkor viszont én is megyek, úgyis csak kettesben maradtunk az előbb. :roll:
Puszi mindenkinek. :D :D :D :D

KépKép
benó

hahó....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.15 20:55-kor.

Kép
flóra 11

Benó, ezt még írd le,aztán mehetsz. :wink:

Kép
flóra 11

Ha nem vagy már,akkor törlöm.

Kép
flóra 11

Sziasztok!!

Flóra, most sikerült elolvasnom, amit a fiadról írtál, ne haragudj! ÉS hát le a kalappal Előtted!!! Meg előtte is, hogy ezt így végig tudjátok csinálni...

Zsuzsi, örülök, hogy látlak, már hiányoztál! Jól vagy?

Benó, Márti, nem lehet, hogy sokat mászkáltatok itt-ott és azért fáj a pocitok? Bár ha belegondolok, hogy én szombaton semmit nem csináltam, mégis iszonyúan rosszul voltam... Pihenés, pihenés és pihenés jó sok fekvéssel. Vigyázzatok Magatokra!!!!

Heni

Kép
szheni

Na, végre minden anyagot begépeltem,ami kell az újsághoz. Megyek zuhanyozni.
Heni, köszike,aranyos vagy. Most már jó,már ő is vigyáz magára.Megtanulta,mit hogyan kell.

Pá...

Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt!
A kisfiúk (Dávid és Kristóf?) 17 hetesek! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Én meg 29 éves. :x :shock: :D

KépKép
benó

Jól vagy már, Márti? :wink:

Biztos tudjátok, hogy elég sok sztrájk van mostanában, és mi ugye, az osztályommal mennénk csütörtökön Bécsbe. Ugyan busszal, de a Déli pályaudvarig is el kellene jutnunk valahogy, de ha se busz, se vonat.... Meg amúgy is annyit paráztattak már, hogy jaj, mi lesz, ha bajunk lesz, hogy most már én is parázom.
Nem tudom, mit kellene csinálni.
A visszafele utat (tehát a Déliből haza, ki hol lakik), megbeszéltük szülőkkel, vagyis jönnek értünk este a Délibe kocsival, mert nem akartam, hogy lekéssük az utolsó vonatot, másrészt nem is akartam 15 emberrel vonaton menni, és ráadásul úgy, hogy a 15 emberért én, a tohonya kismama vagyok felelős (cigányok stb. kötözködhetnek). Tehát csak az odafele út és maga az út necces.
Jó, befejeztem, majd megoldom. :roll:

KépKép
benó

Na meg jövő hét hétfőn kell mennem a SOTE-ra (nem fogok odatalálni) az uh-ra, és egyedül kellene mennem (Andi lehet, hogy eljönne velem), mert a Gy. nem lesz itthon, szombattól hétfő estig íjászkodik valahol. :evil: :evil: Nem annyira örülök neki, de nem szeretném korlátozgatni sem, majd korlátozom, ha meglesznek a gyerkőcök.
Szóval, ha hétfőn is sztrájk van, akkor nem érek el vele semmit, ha eljön velem az Andi. Majd max. apuval elvitetem magam.

KépKép
benó

Nem jön valaki? Nem, mi? Na, jó, igazából nekem is mennem kell majd sietve a suliba, mert dogát javítok már megint. :roll:

KépKép
benó

Még mindig itt vagyok. Hogy sietek dogát javítani...

KépKép
benó

jó reggelt

bocsika,1 kezezek...

ölemben az inassal BOLDOG SZÜLINAPOT BENÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

márti

csak a déli kaja után,kb 1 körül megyünk ki inassal,délelőtt várom a redőnyöst...lejössz?

anyóséktól redőnyt kapunk karácsonyra...

na mentem mosogatni...

cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Benó drága! Nagyon boldog szulinapot kívánok neked. :D Nem sokszorn adódik meg egy no életében, hogy harmadmagával toltheti a szulinapját. Élvezd ezt az állapotot. :D

Kép
flóra 11

Még mindig kohogok. És ma megyek dokihoz.

Kép
flóra 11

Ja, Benó, akartam mondani, hogy a névválasztásnál azt is vedd figyelembe, hogy lehetoleg egy napon legyen a névnapjuk, vagy legalább egy hónapban, hogy egyszerre lehessen tartani, mert egyébként veszekedni fognak. :wink:

Kép
flóra 11

köszi :D
jobbulást :wink:

KépKép
benó

Na megyek, mert bár lyukasom van, de annyi a javítanivalóm.... Nem tudom, minek csinálunk magunknak munkát, Benó. Inkább nem kéne íratnunk. Mindenki jól járna, foleg a gyerekek orulnének. :lol:

Kép
flóra 11

Á, szióka! Épp menni akartam. :D

Kép
flóra 11

ó, örültem, h találtam 2 nevet :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Koszike, Benó. Majd elmúlik. Inkább azon izgulok, hogy mit mond a noi doki.

Kép
flóra 11

én is pont javítok, ők meg dogát írnak

KépKép
benó

Egyébként szép nevek. Nézd meg, mikor van névnapjuk.

Kép
flóra 11

elhiszem :wink:

KépKép
benó

oké, megnézem majd
szerinted passzol a vezetéknévhez?
1 ujjal írok

KépKép
benó

Vannak nevek, amik tobbszor is elofordulnak egy évben, tehát biztos osszehozható két név egy napra.

Kép
flóra 11

Szerintem igen.

Nehogy meglássák a lányok, hogyan írsz! Még kinevetnek. :lol:

Kép
flóra 11

szerintem nem gáz a két buli, sima tesóknak is máskor van :roll:

KépKép
benó

nem, nagyon írnak

KépKép
benó

ma olyan fáradtnak érzem magam, szívesen hazamennék

KépKép
benó

és félek a pocakfájástól is :?
Márti? jobban vagy, remélem

KépKép
benó

Ahogy gondolod. Rajtad múlik. Lehet, hogy megértik. Nekem mindig voltak az osztályomban ikrek, most épp nincs, de nagyon kiismertem oket. Mindig mindent egyutt csináltak, a másik nem bírta ki sose, hogy ne csinálhassa ugyanazt. Pl. az egyik elment vécére, akkor a másik már fészkelodott, hogy o is megy. Az egyik ceruzát faragott, láttam a másikon, hogy már nem érzi jól magát, hát kuldtem ot is, hogy menjen. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.16 10:16-kor.

Kép
flóra 11

Nem tudom, mi lehet a Mártival. Mindig szokott jelentkezni és ma még nem volt.

Kép
flóra 11

csinálom is a dolgom, puszi

KépKép
benó

Pussz...
Akkor én is javítok.

Csak este fogok jonni.

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D :D :D

Halihó!!!Itt vagyok!!
Köszi az aggódást,de rossz pénz nem vész el!!!

Kép
martik77

Oké, helló! :D
Helló Márti! Pocód? :D

KépKép
benó

Ez az én formám kések és mindenki lelép!! :(

Fél tízig feküdtem,de nem vagyok hú de fitt.Az L. egész éjszaka horkolt!!! :evil:

Benó:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!! :D

Én is Kristófot akartam,de L.-nek nem tetszett meg egy kolléganőm most született unokáját is úgy hívják így lemondtam róla.
Szerintem is szép név mind a kettő!Bár a Bob és Bobek a legjobb. :D

Kép
martik77

Már jobb!Én is arra gondoltam amire Heni,hogy túl sokat mentünk.Mert tényleg sokat mentünk,csak este feküdtünk le és egész nap semmi pihi.
Nem baj azért jó volt nagyon!!! :D

Megnézted már mikor vannak a névnapok?

Kép
martik77

Mi baja a többi kilenc ujjadnak??? :D

Írtam neked sms-t meg emilt! :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: