Sziasztok!
Gondoltam, én is bekukkantok, mi a helyzet
Karácsonyi menü: roqfortos-ananászos csirke, tojásos-ananászos rizzsel. Jó, mert egy csomó minden elő lehet készíteni. Sütit nem sütök, a bejglit is rendeltem

Viszont!!! Karácsonykor nem megyünk anyósékhoz. Majd csak 27-én...
Az éjszakáink egész jók mostanában. kopp-kopp-kopp.Stella, ma fogom kipróbálni a tejpépet, majd szólok, mi az eredmény. A védőnő szerint kizárt, hogy attól nem alszik, de majd kiderül. Elsőre a HA pépet adom neki, aztán ha attól alszik, akkor a másikat.
Viszont tegnap megmutatta a fiam, hogy milyen is az ikrek két arca... Késő délután 2,5 óra folyamatos bömbölés, nem tudott elaludni. Ketten próbálkoztunk, de tényleg mindennel, de csak akkor nem bömbölt, ha hintázott. De ott ugye nem alszik, de ragadt le a szeme. Már csak cigánykereket nem hánytunk, de semmi. Végül bepipultam, és 6 körül elvittem sétálni megint. Persze rögtön elaludt, amint kiértünk a térre... Másfél óra séta után hazajöttünk, kb negyed óra múlva felébredt. Este meg azért nem tudott elaludni, mert annyira röhögött. Ha csak ránéztünk, szakadt a röhögéstől
Szilvi, tudom, milyen dühítő az ilyen, ráadásul tudom, hogy milyen emberek csücsülnek a telefon végén. És a legborzasztóbb az, hogy tényleg tehetetlen az ember ilyen helyzetben. Legfeljebb a bankfelügyelethez lehet fordulni, de ő is inkább el fog hajtani. Ha meg átütemezést kérsz, annyit érsz el, hogy sokkal tovább kell fizetni, ráadásul annak költsége is van. Szóval sehogy nem jó ez, hogy ennyire gyengül a forint... Még szerencse, hogy nekünk forint-hitelünk van...