2004.02.22 20:59
Irigykedem ám
A barátaink is most vettek. Én is szeretnék, de ebben a hatalmas konyhában már nem fér el
2004.02.22 23:22
Egy menyasszonynak duplán jár.

)
)
2004.02.22 23:34

Irhatnal reszletesebben is az utatokrol. Merre voltatok?
Deak trio CSUCSEDES!!!! 

Az jo, hogy jol elvoltak!
LEhet, hogy a levegoben van valami, mert az enyim meg tegnap este sutott-fozott.
En meg romeltakaritottam....
Azert remelem, hamar megszunik ez a jegpancel, mert eletveszelyes.
2004.02.23 00:48
Torta lesz ?
Inkább egy icipicivel előre boldoxülinapot drusszantyúnak is

Kispasi arany pofi fotogén

Nagyokat hallgass, ha rozslánglisztből sütsz (kedvencem ) 
Mára már nem volt
Csak sajna igen gyors ütemben fogy idehaza is... nem is értem, miért
2004.02.23 08:23
Férjem elhullajtotta volna összes hajszálát, ha ezt látta volna (műszaki ketyerék vonzásában él szegény pára
) Na ebből a látogatásból rájöttem, azért még van mit tökéletesíteni, főleg, hogy innentől Timi találékonysága is fokozódott

2004.02.23 08:52
- persze még nem látszik annyira rajtam, de elöbb-utóbb ebböl baj lesz... majd nyáron a fürdöruci nem hazudik....
Mi tavalyelött karácsonyra vettünk a párom szüleinek és nagyon szeretik! Már mi is gondolkodtunk rajta, de mióta gyerköc van, valahogy erre most nincs keret..
- gratula az évfordulóhoz!
2004.02.23 09:35

Mint mindig!!! 
2004.02.23 09:47

Tőlünk jó vastag, kemény lapos könyvet kapott (Csirip a címe, igényes, szép kidolgozású könyv), imádja a könyveket. 

Azért megették, mert bár ronda volt, de finom
Ja, és tegnap feltettem a két sétaközbenalvós cumit főni, meg is olvadtak
Mint két szomorú tükörtojás, amibe valaki sárgája helyett gumiujjat dugott, úgy füstölögtek a tűzhelyen 

Főleg az ütősök!
) kezdte macerálni. Kell-e mondanom, hogy azóta Julcsi is piszkálja?!

Viszont kenyérhez és évfordulóhoz nagynagy gratula!!!
2004.02.23 10:49
ronda finom torta

Lakásáruláshoz drukk 2004.02.23 11:13
Gondoltam, majd merítek tőletek ötleteket
)
Esés
Még jó, hogy nem lett komolyabb bajod. 2004.02.23 11:36
Es igerem meg iden irok mailt...
szal egyelore meg nem sikerult magyar forgalmazot talalnom, ugy tunik Amcsibol kell megrendelni,de rajta vagyok ezerrel... Amugy egyaltalan nem hulye a kerdes
Nem orvosi eszkoz, ez egy- na inkabb megmutatom http://www.amdi.net/commdevices.htm itt a Tech/speak cucc az. Az a lenyege,hogy ra tud mutatni a tablara, azaz ki tudja fejezni,hogy mit szeretne. Neki ez a vilag legnagyobb dolga.
2004.02.23 11:43
2004.02.23 11:55

2004.02.23 13:12
. Tudja valaki, hogy mit kellene átállítanom, hogy jobb legyen? A képek sem látszanak rendesen, szerintem a felbontással lehet valami. 2004.02.23 13:12
- nyam-nyam
- ja és nem kell föznöm!!!!
Nem baj a környezetem baromi jól szórakozott! 
2004.02.23 13:36
Engem is mindíg a boszik szeme babonáz meg
Egy pozitívum csupán, hogy kezd alábbhagyni a hányingerem
, ilyen fotogén pasi mellett tényleg nagggyon fontos eszköz
Timi pl több hónapig csak a paradicsomot és az almát ette meg, ebbe lehetett még időnként husit, vagy krumplit csalni...ja és folyamatosan mesélni kellett neki evés közben. Zsebi annyiból jobb, hogy ami elnyeri tetszését, annak cenzúra nélkül tátog
Szóval fel a fejjel, ezen tényleg kár idegelni magad
Még szerencse, hogy nem lett nagyobb bajod
Az én sztorim egy kicsit más, de hasonló eredménnyel járt pár napja: Ebédeltünk Timivel az asztalnál, Zsebi meg alattunk sertepertélt, amikor Timi hirtelen egy jó adag kaját bezuttyantott az ölébe. Na, anya jajongva kissé elemelte fenekét a széktől, hogy mentse a menthetőt, miközben Zsebi kikerült a látóteremből és a székcsikorgás fel se tűnt
Mire végeztem és elégedetten visszahuppantam volna a kajám elé, már nem volt székem
Ne tudd meg, mekkorát estem teljes lazaságban seggre, a galád macák meg vigyorogtak ezerrel
Hát sajgott egy pár napig az akció
Szerencse, hogy épségben megjöttetek
Korcsolyázás már engem is nagyon vonz, de még nem jött el az ideje, hogy 15 év után kiröhögtessem magam, majd a skacoknak szerzek örömet a sok fenékre csüccsel
Most is aggódok, nehogy kiderüljön, hogy reklámoztam, mert a fejemet veszi rögvest
Nálunk egyébként azért fordulhat elő ilyen hétvégi szitu, mert nekem magasabb a rendetlenségtűrő küszöböm, pláne, hogy napközben számtalanszor pakolok össze a csajok után
Tudom, ez nem dicsőség, de marha hasznos
2004.02.23 14:40
.) 

) 2004.02.23 14:41
Nekünk azt mondta a dokinéni,hogy vezessünk étkezési naplót és figyeljük esetleg mitől rosszabbodnak a foltok és akkor azt kerüljük. Bár lehet Márknál ez nem jönne be,hisz ő elmúlt 1 éves és majdnem mindent ehet.
Még olvasni is szörnyű volt hát meég hogy fájhatott
Nagyon vigyázz magadra!
Várjuk a beszámolót
Ma láttam az első igazi Peugeot 307SW-t,jól meg is bámultam, a benne ülő nőci csak lesett,hogy mit akarok
Szóval nagyon irigyellek érte
legyen benne sok örömötök
És Miki engedi a nagyokat gyakorolni? És Mikit milyen hangszeren fogjátok taníttatni?
Anyukáddal jobb már a helyzet?
Könnyű annak,akinek saját szakácsa van
És jó,hogy szerencsésen hazaértetek. Ilang jól tűri a hosszabb autóutakat?
Kivéve a gyertyábanyúlást
Julcsi örült az ajándékoknak? Nagyon édes a képeken
Artúrnak ugyanolyan fürdőkacsája (ill egy egész kacsacsalád)van,de ő szárazon is szeret vele játszani,élvezi,ahogy sípol
2004.02.23 14:43
Kleopátra lesz, még hajnak kell vennem fekete fonalat. Ha kész, lefényképezem családunk új tagját
. Már nagyon be van sózva a csaj, én meg itt parázok, nehogy csütörtökig beteg legyen!
Nagyon jóóó
(szerdán megyünk másik suliba ugyanilyen alkalmasságira) 
, a patchwork is érdekel (még soha nem csináltam, de kellene egy 200*240-es ágyterítő
)
, elmúlt?
, jaj de jó Neked
, majd fog mászni is
és szaladni is
(én lenni madzsar
)
Én is sóvárgok egyért...
, könyöködnek gyors jobbula
Lőrinc ,megtanította Julcsit?

Julcsinak
Gyertya

, még jó, hogy nem lett bajotok.
. Viszont most már átesett a ló másik oldalára, úgy bekajál, főleg vacsit (kb. 300-at eszik egyszerre), hogy éjjel megy az üvöltés (gondolom, hasfájás, még cici sem kell)
2004.02.23 14:50
és örömmel jelentem,hogy Artúrnak teccett a husi,pipihusi almával,szombaton meg is evett 1 üveggel 2szerre).
2004.02.23 15:19
. Én 2(? vagy 3?) éve alkottam egy hasonlót, akkor csak hó volt, én meg mentem le a pincébe a hólapátért (első hó volt azon a télen) és a pinceajtó előtt van egy vizösszegyűjtőakármi aminek fémrács a teteje. Na ezen nem volt hó. Naivan azt hittem, tiszta. Frászt. Tükörjég volt rajta. Lépcsőn még óvatos voltam, de ezen utolsó lépésnél már nem. Repültem hanyatt, a fejem még szépen elérte a lépcsőt.... Varrták, röntgeneztek, juhé volt. Ráadásul amikor varratszedtek, egyet bent felejtettek, és mivel a 2 perces bentlevésekért 2 órákat vártam, igy inkább nem mentem vissza, párom szedte ki
.
.
. 2004.02.23 15:43
Barcsak mar mi is itt tartanank.
Hazimunka
, de ne felj megvar
, majd lesz jobb is, addig van nyugtod mig lassan csinalja.
Fotogen a fiad es irto edes
, persze nekes nem volt ilyen vicces gondolom.
Talan tegnap estere mar jobban lett, legalabb mar a viz benne maradt,de nem akarom elkiabalni, mint a multkor.
2004.02.23 16:11
! Nalunk mar regota muvelik a harmuveszet e jeles agat!
, vajkalok a multamban, es feledesbe merult emailcimekre irogatok!
Ha mar az utazasrol le kellett mondanom egy idore!
2004.02.23 16:35
ÉS azok a szemek
2004.02.23 16:40
2004.02.23 16:51
2004.02.23 16:59
Az én fiam is végre elkezdett enni, most már fél üveg főzit is megeszik fujj nélkül, és ha cselezek egy kis "közte 1-1 kanál" gyümivel is, legyűri a teljes üveget is

2004.02.23 17:54
A méretezésről meg inkább nem is ejtek szót, már többször jártam pórul, ha nem mértem a gyerekhez az elvileg jó cuccot. Ja és a pulcsik nyakkivágásával is nagyon kell figyelni, ha nincs rajtuk patent, mert egyik gyerek sem szereti, ha vetkőztetés közben letépik a fejét
Timinek tavaly sikerült egy olyan szabadidő rucit venni, hogy nem tágult eléggé a nyaka, így kénytelen voltam addig ráncigálni kézzel, amíg meg nem pattant rajta a varrás is
Remélem, most már minden rendben lesz az eladással
Nekem is sokszor eszembe jutnak rég nem látott ismerősök.
Nálunk is megy a nevelés, Timinek folyamatos rendcsinálási mániája van (vajon ki az apja?
) és baromira rossznéven veszi, ha Zsebi valamit kipakol
Igaz, ilyenkor viszont muszáj nagyobb adagot rakni a gépbe, mert a kevéssel nem tud mit kezdeni.
Szóval ilyen időben marad a korcsolyázás, de bevallom, én tavaly nagypocisan inkább éheztem idefenn, minthogy eltanyáljak egy kis kajáért.
Úgy örülök neki, mert szegény velem egyidős csaj már annyira szeretett volna babát és még nincs neki. Persze, ehhez kellett egy nem túl gyerekigényes férj is
Szerintetek egy reál szakostól hogy állhat ennyire távol a matek, hogy még egy számológéppel sem boldogul?
2004.02.23 19:06
saját tapasztalat: borítéknyakú bodykból rövid idön belül csónaknyakú lesz.
Azt már nem is mondom, hogy a hossza/szélte, nem tudom milyen babókra van méretezve, mert nekünk még nem
Na félre a viccet, tényleg rendes nagyon és nagyon
. Persze március után többet
Szandi
Pocifájás
Mennyi a korkülönbség a gyerköcök között? 
2004.02.23 19:22
.
és sok békés pillanatot kívánunk:
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint