A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mi a suliban azt hiszem 2-3 éve kapunk, mert addig volt ruhapénz meg könyvpénz. Aztán az önkormányzat megszüntette, helyette kapunk üdülési csekket,és Miki is ugyanígy van a cégénél. Viszont így muszáj elhasználnunk, tehát muszáj elmennünk pihenni. Nem is bánom, de nem tudunk 3-4 napnál tovább elmenni a kutyik miatt. Apósom mondjuk gondozza addig őket, de nem akarjuk megterhelni őt vele, és nem mellékesen hiába vállalja be após jószívvel, ha anyósom csak morog érte. Úgyhogy így a legjobb. :)

Heni

Kép
szheni

Vagyok,közben eszek.Szólj ha menned kell!

Kép
martik77

Valahogy februárban megyünk legközelebb. Jó lenne tényleg felétek... Drága Márti, sajnos mennem kell, mert vendégem jött... Millió puszi! Vigyázz Magadra és pihenj sokat! Puszi!

Heni

Kép
szheni

Jó étvágyat! :lol:

Heni

Kép
szheni

Oké.Puszi!!!
:D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Na akkor én is eltűnök egy időre.Majd jövök. :D

Kép
martik77

Sziasztok

Nem tudtam rendesen visszaolvasni,inkáb csak átfutottam a betük felett... :oops:

Látom készülődtök az ünnepekre,megy az ajándékkészités ezerrel...:)
Nálunk nem lesz karácsony,mert nincs rá keret... :cry:
Ezt tudja minden rokon,mi sem várunk el senkitől semmit...

Heni:jó lenne ha Ti is leruccannátok felénk,lassan megismenénk mindenkit...:)

Benó:örülök hogy jól éreztétek magatokat...tényleg első perctől nem volt gáz a dolog,mint akik nem is először taliztak.... :lol: :lol: :lol:
Ugyanigy voltunk Szilzivel nyáron...:)
Na meg tuti a többiekkel is ez lenne...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na megint mennem kell,jön a tejért az apuka...majd később újra benézek...cuppp...:)

Jah és Benó:köszi a képeket,tök jók!!!!!

Pláne mikor állunk Gergő felett....jól összejött a 3 szemüveges csajszi.... :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló. Látom,van mit visszaolvasnom. :wink:

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!Még mindig visszaolvasol????

Én meg fél három után elaludtam és kb 15.45-ig aludtam.Egy fokkal jobban vagyok. :D

Kép
martik77

Márti,annyira fájt a fejem, meg álmos voltam,hogy muszáj volt lefeküdnöm. Kihasználtam, hogy nem volt itthon senki. Valahogy fél négy körül aludhattam el, pont megjött a Péter suliból. De nem zavart. Aztán fél ötkor ébresztett,hogy megyek-e a gimibe,mert 5-re szülői szövetség gyűlésre kellett volna mennem. Úgy döntöttem, nem megyek, még mindig fájt a fejem és ahogy felálltam szédültem. A köhögésem is nagyon kitartó, mondtam,hogy többet érek el vele, ha fekszem. Telcsiztem a gimibe, hogy beteg vagyok,nem megyek.

Kép
flóra 11

Heni,köszi a gyertyaötletet.Ez kivitelezhető. Úgy is azt a gyertyát fogom felolvasztani. Ebből van itthon fehér is meg sárga.

Kép
flóra 11

Lányok, valaki már csörögjön rá a Zsuzsira, komolyan aggódom miatta,mi van vele? Ilyet nem csinált még,hogy napokig nem jön. :?

Kép
flóra 11

Ez az oldal ma nagyon renyhén működik. :? Nem akar frissíteni. :evil:

Kép
flóra 11

Drága Flóra, élek még, de lassan én leszek a munka hőse!!!!!!!!
Most jöttem haza a munkából reggel fél hat óta, ki vagyok purcanva! :evil:

Kép
muzsuzska

Benó,Márti, mintha ikrek lennétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Márti miért nem mosolyogtál?

A pocakképek nagyon aranyosak,irigykedem............. :cry:
De lesz nekem is ,sőt még nagyobb mint nektek!!!!!!! :D :D :D

Tényleg a három szemüveges grácia Gergő ágya mellett! :D

Kép
muzsuzska

+Egy olyan képet szerettem volna látni, ahol Benó fogja Gergőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!Tényleg hasonlítunk egymásra.Mondtam az L.nek mikor én fényképeztem és Benó mellette állt,hogy mintha én állnék ott.

Amiket én küldtem emil megkaptátok????

Van pedig olyan kép,ahol fogja Gergőt Benó.
Benó azt is küld el a csajoknak!!!!!

Kép
martik77

Nem a fáradságtól fájt a fejed Flóra??
Remélem már jobban vagy! :wink:

Nekem egész nap fájdogál a hasam,biztos kimerültem :D

Kép
martik77

Biztos csak azon a képen nem mosolyogtam,mert volt olyan amelyiken meg annyira röhögtem,hogy még a kezem is a szám elé tettem.

Kép
martik77

Helló csajok! Hú, képzeljétek, úgy fájt a hasam, a védőnő előtt kezdődött és aztán minden egyes kocsiból kiszállásnál újra.
Márti, neked ok?
Vettem MagneB6-ot, persze, Juventa márkájút kértem, ami nem is Juventa, na, nem baj, megvan. :roll:
Most feküdtem 6-8-ig, és most nem fáj a hasam, ha felkelek.
Lehet, hogy sok volt nekünk ez a hétvégi rohangálás. :roll:

KépKép
benó

Á,helló Zsuzsi! Örülök , hogy megvagyés hogy jól vagy,viszonylag. Rohadt munka! :evil:

Kép
flóra 11

Szia Benó! Hát bizony,tessék most már nyugton maradni és vigyázni a babákra. Nem szaladgálni hegyre föl,le, városon keresztül kasul. Meg a hosszú autóút sem volt biztos jó a pocidnak. Mostantól vedd magad takarékra. :wink:

Kép
flóra 11

Tuti sok volt,de írja is a babakönyv,hogy feküdni kell és ha elmúlik a fájdalom,akkor nem kell aggódni.

Azt írtam,hogy juventa?Nem juvitát? :roll:

Kép
martik77

Lányok, írjátok már le nekem, melyik címemre küldtetek képeket, mert én semmit sem kaptam senkitől. :( írjátok meg, aztán kitörlitek.

Kép
flóra 11

Helló Márti! A fejem most jó. Kialudtam kicsit magam és ittam egy kávét. Talán, vagyis biztos a fáradtság volt a fő oka, meg sztem a vérnyomásom is alacsony lehetett. Fő, hogy most jól vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Holnap megyek a dokinőmhöz. Nagyon izgulok, hogy miket fog mondani. Bizti elküld egy rakás kivizsgálásra. :(

Kép
flóra 11

Nem, én szúrtam el már megint. :lol: Meg voltam győződve, hogy az a neve. :roll:
Helló lányok! Flóra, jobb már a fejed?
Nekem is jobb a hasam, ha fekszem, úgyhogy nem is fogok sokáig maradni. Ha reggel fájni fog a hasam, inkább maradok itthon.

KépKép
benó

Benó, megint kiköpött a gép? Márti, Te még itt vagy?

Kép
flóra 11

Jól teszed, Benó. Elsők a babák, aztán jönnek a babák és végül a babák. :lol:

Kép
flóra 11

Én nem tudom, amelyikre szoktam küldeni, és meg is szoktad kapni. Majd elküldöm még egyszer.

Zsuzsi, derekad?
Tancsu, karácsony azért lesz, ha pénz nem is. :roll:
Tényleg nagyon hasonlítottunk a Mártival egymásra, örültem neki. :D Most meg ez a hülye pocifájás is egyezik sajnos. :?

KépKép
benó

Írtam neked PÜ-t Flóra.

Kép
martik77

Persze mert direkt utánzol!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem, csak visszaolvastam.
Voltam a védőnőnél, a pisivel minden rendben, a vérnyomásom 90/50, épp hogy élek; meghallgattuk a szívhangot mindkét babánál, minden ok :D :D :D :D, mondta, hogy ne rohangásszak, mint a hülye egész nap, üljek kicsit a hátsómon is.
63 kg vagyok.
Az AFP eredménye még nincs meg, majd telefonál, ha megvan.
Azt mondta, a 24. héten kell menni terheléses cukorvizsgálatra (te mikor mész, Márti?), addig csak ugye, a 18. heti uhu a SOTE-n (dec. 22. 10.45), utána jan. 8. a Bácsinál uhu, utána jan. 19. vagy 18. védőnőzés. Azt mondta, szedjek több MagneB6-ot inkább.

KépKép
benó

Lehet, hogy ennyire egy hullámhosszra kerültünk volna? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen,ez a címem. De most mondja a Peti, hogy vasárnap óta ő sem kapja meg a leveleket,mert valamit vacakolnak vele és nem működik. Akkor adok egy másik címet.

Gyorsan írjátok le, aztán törlöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.15 20:29-kor.

Kép
flóra 11

28-án kell mennem a vércukros dologra.

18 hét után most volt egy UH és ennyi.
A hasam alja fáj,lehet fel vagy megfáztam vagy ilyesmi.

Kép
martik77

Leírtátok?

Kép
flóra 11

Akkor majd erre is elküldöm a képeket de már csak holnap,mert L.ma már nem akar vacakolni. :?

Kép
martik77

LEEEEEEEEEEEEEeeee :D

Kép
martik77

Oksa, köszike.

Kép
flóra 11

Benó megint eltűnt.

Kép
flóra 11

Én is azért mondtam,hogy valaki jelezzen már,hogy megkapta e tőlem a képeket mert nekem meg emilbe olyan hülyeség jött,ráadásul angolul.L.szerint valami olyasmi,hogy nem sikerült vagy lehet,hogy igen?

Bocsi ha egy kicsit zavaros volt :oops:

Kép
martik77

Megint az iskolaújságon dolgozom. De még ma sem lesz kész. Semmi kedvem hozzá, ezért készülilyen lassan. :(

Kép
flóra 11

Biztos megint köpködi a gépe vagy most ő a gépet!!!!! :lol:

Kép
martik77

Ő köpköd engem. :?

KépKép
benó

Szerintem az Edina nem kapta meg, nekem legalábbis ezt küldte vissza a gép, a többiekét nem. Úgyhogy szerintem idővel megkapják. Én viszont az előbb kimásoltam a címedet, Flóra, de addigra kiköpött a gép, mire bemásztam a vipmailbe. Leírod gyorsan még egyszer? Leírom inkább egy papírra, régi jó módszerek....

KépKép
benó

A mocsok gép!!!
Köpd vissza tuti meglepődne,de Gy is az tuti!!!! :lol:

Kép
martik77

Ha felfázásos érzésed van, ki kéne deríteni, hogy ihat-e az ember terhesség alatt zsurlófű teát, mert az nagyon gyorsan segítene.

KépKép
benó

Biztos. :lol:
Olyan szarul voltam, hogy anyuékra bíztam a leveledet a cd-vel, hogy adják föl. :roll: Elhagyom magam, mi? Mondták, hogy úgyis mennek a postára.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: