A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat, gyönyörű hónapokat kívánok neked a picúrokkal, aztán mindig számolj be!!
Mikor volt először hányingered?
Nekem ezen a héten eldől, sikerült-e az inszem. Néha érzem az alhasamat, mintha feszülne, de semmi egyéb. Nagyon vigyáztam magamra, mást nem tehetek...imádkozom.
Szia Békáné, írtam a másik helyre is, de itt válaszoltál néhány kérdésemre. Sajnálom, hogy nem sikerült, mikor lesz a következő? Már ebben a hónapban?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Cat, megnéztem, hogyan is kellene kinézni az igazi krumpliknak. hát, igazán boldog lehetsz!!!
Kép Kép Kép Kép Kép MEddig is dolgozol? Muszáj?
Aggódnod meg nem kell, hiszen a méheddel nem is volt gond, nem??
A.

madaran

OrsiKép
Ismerem az érzéseidetKépKép Dettó ezen mentem keresztül. Az esték,éjszakák depisek voltak, de reggel mindig bizakodó voltam. Meglátod meglesz az eredménye.

EditKép
Tudom igazad van a rosszullétekkel kapcsolatban, de ilyen lökött az ember, főleg aki ennyit szenvedett a babóért.KépKép Amikor nincs hányingerem, akkor nyomkodom a cicimet, hogy érzékeny-e még.KépKépKép
Egyébként nem biztos, hogy tesóért vissza kell mennetek. Ill. csak ráijeszteni egy konzultációra, és jön megint spontánKépKép

AnnaKép
Még nem tudom, hogy meddig dolgozom. Én szeretnék sokáig, ameddig bírom, ill. ameddig hagynak a lurkók, mert izgő-mozgó vagyok, és nem bírnám itthon. Bár egy lakásvásárlás van előttünk még, és akkor valószínűleg azt csinosítani már én maradok otthon.
A hányingert én már az 5. héten éreztem néha. Most is hullámokban jön, vannak rosszabb, és jobb napok. A hasfeszülés tünet volt az első, aztán a cici nyilallás. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön.KépKép

LányokKép
Ma lent voltunk anyósomnál Hévízen látogatóban, és elmentünk étterembe ebédelni. Nagyon nehezen tudtuk magunkba tartani a dolgot, komoly önuralom kellett.KépKépKép Két hét múlva jön haza, és akkor megmondjuk nekik. Hát videózni kellene a reakciókat.KépKép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Biztos voltam benne, hogy tudod, hogy miről írok. Nem minden este depis, csak tegnap fogott el a depi, olyan sírós hangulatom lett a szuri miatt. De ma reggel már semmi bajom nem volt. Tudom, hogy a babák a boldog mamákat szeretik, így próbálok optimista lenni, még ebben a fránya ónosesőben is. Kép
Elhiszem, hogy nehéz volt magatokban tartani anyósod előtt, de már nincs messze az az időpont, amikor ország világ számára elújságolhatod a nagy hírt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

A profasin még gondolkozom, hogy beadom-e magamnak. Cat, mennyire vészes az?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Orsi
Hát ez a szurizás nem egy leányálom. Hányat kell kapnod? Én még csak tüszőrepesztőket kaptam az inszemhez a popómba + még az inszem előtt beadattam a gynevac kúrát.
Cat
Úgy örülök, hogy sikerült az első lombik.ICSI volt? Remélem , hogy ha ez a 3. inszem sem sikerül és utána kezdjük a lombikot...nekünk se kell már sokáig várnunk. Állok a szurik elébe.Kép

Egyszer vki írt vmit a baby aspirinről, hogy ez segíti a megtapadást. Ezen a baby aspirinen a 100mg-ost értettétek? Azóta olvastam a neten, hogy az aspirin segíti a tüszőérést és a megtapadást is. Ugyankkor terhesek nem szedhetik.
Most akkor ezt lehet/érdemes/ kell szedni?
Kösz a segítséget.
Kriszta
vizkrisz

Kriszta Kép
A szuri annyira azért nem vészes. Reggel és este kapok egyet. De nem olyanok, mint amiket Te kaptál, mert azokat izomba kell adni, ezeket pedig bőr alá. Nem fáj egyáltalán.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!
Nagyon foglalkoztat a lombik gondolata.
Szeretném megkérdezni azokat akik már lombikoltak vagy csak járatosak a témában, hogy mennyibe kerültek a gyógyszeerek. Tudom, hogy ez nagy mértékben függ az egyénektől de szeretném ha lenne vmi viszonyítási alapom mielőtt fejest ugrunk egy kezelésbe.
Előre is köszi szépen a segítséget.
Kriszta
vizkrisz

Kriszta Kép
Szerintem nagy átlagban olyan 120e ft gyógyszerköltséggel számolhatsz. De efelett még a Kaáliban ott az UH és a vizsgálatok díja, erre még nem tudok árat mondani, mert legutóbb nem volt ott a pénztáros néni, mikor fizetni akartam, de erről is szívesen tájékoztatlak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone
Kérlek javíts 1cn-re Kép. Sajnos ma reggelre megjött.Köszönöm, hogy szorítottál.
Cat
Neked is köszönöm. Szépen fent volt a hőm,tegnap már esett egy tizedet 37,1-re, ma reggelre leesett 36,9-re és meg is jött azótaKép. Bár úgy terveztem várok úgy fél évet, de így, hogy ilyen támogatási gondok vannak a lombikkal, akkor inkább belevágok amíg lehet.
Lujza
lujza

LujzaKép
Nagyon sajnálomKépKépKép Pedig hihetetlen szabályszerűen működik a szervezeted. De fel a fejjel, előre kell tekinteni megint, a következő lombik sikerülni fog!!!!!!

Megint a rövid protokollal próbálkozol ? Úgy tudom, hogy csinálnak a Kaáliban is hosszút.

OrsiKép
A Profasit én nem merném magamnak adni. Az a baj, hogy izomba kell, és a fenekedhez nehezen férsz hozzá. Fertőtleníteni kell, össze is kell csippenteni a bőrt, és amikor bedöfted akkor vissza kell picit szívni, hogy ne jöjjön vér. Sajnos ehhez kevés 2 kézKépKép, ráadásul ilyen kitekert pózban vagy. A combodba adhatod még, az talán könnyebb, de ott sok az idegvégződés, és ha eltalálod, akkor beremeg a lábad. Szerintem jobb ha Anyukád adja be popóba.

KrisztaKép
Nálunk ICSI volt. Mi kértük, mert az ICSI-nek 90%-os a megtermékenyülés aránya, míg a sima IVF-nél csak 70%. Nem akartunk még ebből a kevés 5 petesejtből veszélyeztetni egyet sem. Ahol a férfiakkal van a gond, ott tuti ICSI van, egyébként lehet kérni.

Nekünk kb. 120 volt a gyógyszer, vitaminokkal együtt, plussza a hála. De ez sok mindentől függ. Milyen protokoll, mennyi gyógyszerrel, stimulálhatóságod stb.

A baby aspirin a nyh-ára van jótékony hatással. Napi egyet mondanak, de csak a baby jó.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!
Már egy jó ideje olvaslak benneteket és rengeteg információhoz igy hozzá juthattam,amiket eddig nem volt kitöl megkérdeznem.
Lenne egy kérdésem,hátha találkoztatok már ezzel a problámával.
Másfél éve hagytam abba a fogamzásgátlót,de igazából csak 6 hónapja foglalkozom komolyabban a baba kérdéssel.Clostilbegytet szedek már 3. hónapja,a peteérésem rendben,de szerintem máshol lehet a gond nálam.Állandó höhullámaim vannak,rendesen rosszul vagyok naponta elég sokszor.A hormonértékeim alapján azt mondta a doki nincs semmi gond ,a gyógyszerrel csak rásegit.Szerintetek,ha pajzsmirigy túlmüködésem lenne ,azt a normál,ilyenkor szokásos vérvételek kimutatták volna?Az orvosnak hiába mondom ezt a problémámat,nem tulajdonit neki jelenetöséget.
Már pedig ha ez a rossz pajzsmirigy müködéstöl van,akkor hiába várom a teherbe esést,ugye?
Bandus
bandus

Bandus Kép
milyen hormonokat nézett a dokid? Azoknak mennyi volt az értéke?
A pajzsmirigyműköés a prolaktin hormonnal van kapcsolatban. Magas prolaktin utalhat pajzsmirigy gondokra, de nem biztos, hogy van köztük kapcsolat.
A clostybegit mellett néz UH-t az orvosod?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A prolaktinom a ciklus mindkét szakaszában 260 körül volt,a mértékegyszégét nem tudom.Azt mondta ez normális,de én nem értem már,kértem még egy vérvételt,de azt mondta nem szükséges.
2 szer megyek UH -ra,mivel 35 napos a ciklusom,a 9. és a 16. napon.
Kérjek beutalót a laborba a körzeti orvostól?
bandus

Bandus Kép
A prolaktinoddal akkor rendben látszik minden. Szerintem menj el egy belgyógyászhoz, és kérj tőle egy kivizsgálást, mert akkor ő el tud indítani, hogy kell-e valamiféle pajzsmirigyvizsgálat.
Volt a családodban női ágon bárkinél pajzsmirigy gond?

Orsi
KépKépKép
icsilya

BandusKép
Nekem rémlik valami, hogy a hőhullámok pajzsmirigy gondoknál szoktak jelentkezni. De ezt a sima nőgyógyászati hormonvizsgálatból nem tudják kiszúrni. Kellene egy endokrinológiai beutalót kérned a körzetitől, és ott csináltatni egy vérképet, mert ott más hormonokat néznek.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok
Kösz a tanácsot ,most úgyis 1 hónap szünet jön a Closti után,megejtem a vizsgálatokat.Remélem gyógyszerrel rendbe lehet hozni a hibás pajzsmirigy müködést,ha valóban az áll fent,mert az idö sürget és babát szeretnék.Sokan ijesztegetnek,hogy ez bizony a klimax,de annyira azért még sem járok benn a korban,nem igaz?Kép
Nincs a családban pajzsmirigy probléma,de az elsö terhességem cukros voltam.
bandus

Bandus Kép
Ha klimax lenne, akkor az FSH hormon szinted jó magas lenne, úgy tudom (30-40-50-60 körül). Neked pedig minden ilyen babás hormonod jó, akkor nem hiszem hogy ez lenne a gond.

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép
A 27. és a 31. napi negatív tesztnél el is sírattam ezt a ciklust, így a ma reggeli mensi érkezés egyáltalán nem rázott meg. Bár azt mondtuk várunk néhány hónapot ma reggel valahogy úgy döntöttem, ha ma tud fogadni az orvos akkor megyek, ha nem akkor még várok. Sajnos ilyen rapszódikus vagyok KépHát tudott fogadni. Vett is vért, mert azt mondta, hogy majd' egy éve nézte a hormonokat (hát igen Cat drnő már múltkor felvetette, hogy nem kellene hormonokat nézni?? KépKép- ezúton is köszönöm drnő az ötletetKép). A fogigátlót felírta, holnaptól kezdem és nekivágunk a 4. lombiknak. A hosszú protokoll miből áll? Leírnád?Mehet magánban is, ha mást nem érdekel. Általában lehet vele egyezkedni. Most uazt akarja, mint a legutóbbinál(Menogon+Gonal-F+Suprefact), csak a Gonalt 3-ra emelné és az Utro helyett vmi izomba adható progi szurit adna, amit külön meg kell rendelni. Azt mondta, hogy még kigondolja. Én a Menogonban nem bízom, nagyon szar lett az eredmény múltkor. Mindenesetre újból feléledt bennem a hit. Szerintem miattad, mert látom hogy van eredmény!!!Kép
Lujza
lujza

Orsi,Cateye
Nem tudom vannak-e Clostis tapasztalataitok,de hátha tudjátok,hogy ha a doki nem ad tüszörepesztö injekciót,akkor is megreped a tüszö normálisan?Nekem a görbém szépen alakul a ciklus minden napján,de a tüszörepedés utáni napokban,erös alhasi fájdalmaim vannak,amire görcsoldót irt fel a doki.Elöfordulhat,hogy meg sem reped a tüszö és azért fájnak iszonyúan petefészkeim?
bandus

Bandus Kép
A closti mellé nem feltétlenül kell repesztő szuri, mert sok embernál magáról is megreped. De az UHknak az is feladata lenne, hogy megnézze, hogy tényleg megrepedt-e? Ezt nem szokta valamikor a 20. nap környékén nézni?
A fájdalom a tüszőrepitől is lehet, mert van, akinek érzékenyebb a szervezete.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
köszönöm a gyors válaszokatKép
csak 2 szer néz meg UH-val,a tüszörepi után már nem.Kellene?
Nem váltottam ki a fájdalom csillapitott,nem akarok annyi mindent beszedni.Ha attól fáj az nem baj,legalább tudom,hogy van tüszörepedésem,csak a túlstimulálástól félek,mert minden hónapban 4-5 tüszöm is volt,elöbb mindig a jobb petefészkemben 2 ,aztán mire a második UHra mentem ,abban már nem volt,de a balban megint 2-3 .Csak úgy felszivódhatnak?Ez lehet?Legalábbis ezt mondta a doki.
bandus

Bandus Kép
Szerintem nem ártana a feltételezett tüszőrepi után is megnézni a petefészkeidet. Nekem kicsit az furcsa, hogy 35 napos a ciklusod így a closti mellett, nem kellene ilyen hosszúnak lenni. Elképzelhetőnek tartom, hogy a sok tüsző nem egyszerre reped meg, és ezért nyúlik a ciklus. Szerintem csináltass egy UHt a második felében is. Egyéb hormonjaid pl. progeszteron mennyi volt a második felében?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
nincsenek nálam az eredményeim,holnap elhozom.Szerdán megyek megint UHra ,szóvá teszem a késöbbi UHt.A Closti elött 29-30 napos ciklusaim voltak,azt hittem normális ha a gyógyszer hatására kicsit hosszabb lett.
bandus

Bandus33Kép
Hát a clostytól 4-5 tüsző az kicsit húzós. Nekem attól max 2 volt, de leginkább egy db. Igazából ritka eset, de előfordulhat, hogy nem reped meg a tüsző, csak átalakul sárgatestté. De ez tüszőrepesztővel kivédhető. Sajnos utánna már UH-n nem tudják megmondani, hogy a petefészekben lévő sárgatest az megrepedt tüsző maradéka, vagy meg nem repedt átalakultté. Egyébként nagyon ritka, ez a LUF szindróma, amikor nem reped meg.
Szerintem a görcsölés nálad az ovuláció jele, és megreped rendben. A tüszők valóban felszívódhatnak, de csak a kisebbek szoktak, 10 mm alattiak.

A neved mellett a 33 év az a korodat jelöli ?
Párod rendben van ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Bandus Kép
OK. Akkor megnézzük. Szerintem kérdezz rá mindenképp. A clostitól igazán nem kellene megnyúlni a ciklusodnak, inkább beállítja.
Cattel teljesen egyetértek abban, hogy sok ez a tüszőszám.
Mennyi clostit kapsz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép
Szerintetek maradjon benne a táblázatban, hogy ki hány ciklus óta próbálkozik a babával, meg a próbálkozások száma? Nem biztos, hogy ez informatív adat, van aki 3 éve próbálkozik, de közben műtéte vagy vetélése volt, ezért ilyen esetben kérdéses, hogy mit is kéne figyelembe venni. Lehet, hogy jobb lenne az év hónapot beírni, hogy ki mióta szeretne babát. Mit gondoltok?

Orsi!Kép
Nincs kedved pontosítani az adataidat a táblához? Nekünk könnyebb lenne követni, hogy áll a lombikod! Nagyon örülök, hogy haladtok!!! Kép

Lujza!Kép
Sajnálom, nem esett jól ilyen jellegű javítást végezni a táblában. Kép

Ildikó!Kép
Én a csapókertben lakom.

Kép

KépKép
leone

Leone.... jajj én kis szétszórt... tudod a hormonok Kép
Kor: 24 (már) C: 19 cn: 5 (4.stimu nap)
Az összes többi infó változatlan Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hali!
Orsi
Nem vagy te még olyan öreg.Kép
Most kalkulálok. Ha nem jönne össze a 3. inszemünk sem akkor lombikolni fogunk mi is. Mondjuk ha megjön a menzesz akkor utána jönne a fogigátlószedés...de utána még egy ciklus kimarad a stimálás miatt...vagy hogy van ez?
Nekem ezeket jó lenne tudni mivel 4 végzős osztályom van a szakképzőben és nem szeretném cserben hagyni őket az érettségin. Az írásbelik május 10 körül lesznek, a szóbelik meg egy hónapra rá.
Lujza
Sajnálom, hogy nem sikerült megtapadniuk a babáknak.Kép Nálatok mi a probléma...úgy értem miért lombikoltok?

Kösz az infot az árakról csajok. Sajnos én is vmi ilyesmit számítottam. Ez kb az átlag. Vkinek ennél kevesebb vkinek több.De remélem több tüsző termékenyülne meg és akkor ugye lehet fagyasztani.Kép
Orsi: A Kaáliban szerinted még külön kell fizetni az UH-ért meg ilyesmi? Csak nem.

Kriszta
vizkrisz

Kriszta Kép
Össze fog jönni az inszem!!!
Ha mégsem. Akkor 1 hónap fogigátló, és az utána következő ciklusban a stimu. A stimu 10-14 napig tart, attól függően, hogy hogyan reagálsz a gyógyszerekre, utána tüszőleszívás, megtermékenyítés és 2-3 nap múlva transzfer. De, ha lombikban gondolkozol, akkor ebben az inszemes ciklusban kellen nézetned egy 3. napi vérvételt, mert a fogigátlósban már a gyógyi hatással van a hormonjaidra.
Az UHért és vizsgálatokért fizetni kell, mert a Kaáli egy magánintézmény és erre nem kap pénzt a Tbtől, csak a lombikra. Ezért kell az inszemért is fizetni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta
Nálunk ismeretlen eredetű a meddőség. Sem a páromnál, sem nálam nem találtak semmi olyan okot, ami miatt ne tudna baba lenni ...és mégsem. 5 inszem, 3 lombik az eddigi termés. Majd most!
Leone
Jó ötletnek tartom az év hónap jelölést.
Lujza
lujza

Lujza
Ez a legbosszantóbb amikor nem találnak semmit.Kép
Orsi
Sajnos ma már a 4. napon vagyok úgyhogy ugrott a vérvétel.Ha azt muszáj megcsinálni akkor május 11 körül indulhatna a stimu. Különben is a férjem anyagi okok miatt amúgy sem szeretné hamarabb.
Többektől hallottam, hogy mérték nála a HCG-t az inszem után 7 nappal, hogy lássák volt-e megtermékenyülés egyáltalán. A Kaáliban ilyet nem csinálnak de én szívesen megméretném...biztos el lehet intézni a helyi nőgyógyászommal. Ha nincs megtermékenyülés akkor 101 % a lombik.
Cat
Minden jót és dolgozgass amíg az neked is örömet okoz...azért nem olyan könnyű ám az ikrekkel.Kép

Kriszta
vizkrisz

KrisztaKép
Köszi. Azért ne kapkodd el a lombikot! Nagy horderejű dolog ez, és tudod utánna már nincs mibe kapaszkodni. Ezt nem elijesztésképpen mondom, mert én is lombik párti vagyok, de amíg van más lehetőség, addig ki kell használni. Azt én nem helyeslem, hogy nincs a Kaáliban HCG vérvétel, ezért próbálj kérni otthon.

Nem csak 3. napi hormon kell, hanem sok más vizsgálat is, amit korábban már leírtunk. (többek között férj tenyésztés,saját tenyésztés, TORCH) Arra azért figyelj, hogy nyáron hosszabb időre leállnak ezek az intézmények, mert a nagy meleg nem jó az embrióknak.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Akkor nyáron nincsen semmilyen beültetés? Vagy inszemináció?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Halihóóóóóó!!!!

Itt van egy korosodó banya! Ma betöltöttem a 28-ik évemet!
A párocskám hál'istennek kiheverte az influenzát, és újra ereje teljében van!Kép

Háát, olvasgattam vissza, amit írtatok hétvégén, ez a önszúrkáló téma nem semmi!
OrsiKép, elismerésem!
Sajna (vagy szerencsére?) a lombikhoz nem tudok hozzászólni, de nagyon sokat okosodom tőletek ebben a témában! Szomorú, hogy ilyen sokan járnak ebben a cipőben! És ilyenkor érzem, milyen igazságtalan az élet!

Leone!Kép Szupi, hogy van ez a táblázat, legalább tudom hanyadik cn-en vagyok!Kép
Most TÉNYLEG nem figyeltem!Kép

Lujza!Kép Nagyon sajnálom, és tudom, hogy hülyén hangzik, de ne keseredj el! ITT MINDENKI BABÁS LESZ!!! Majd meglátod!Kép

Cat!Kép Ne dolgozz sokat, vigyázz magatokra!

Puszi
Zita

Kép
Kép
zituska28

Kép
Ha sikerült, akkor küldtem nektek egy szivecskét, ha nem, akkor bocsi, még gyakorolnom kell!

Kép
Kép
zituska28

Miért nem?????????

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot Zita!
Boldog szülinapot!

Cat
Megnézetem azt a HCG-t s ha a szerint nincs megtermékenyülés akkor irány a lombik...ha van akkor még lehet, hogy az inszemmel próbálkozunk. De tényleg nem akarok feleslegesen próbálkozni hogyha igaz a hír, hogy az endotól a sejtfal megvastagszik.Kép Te is azt mondtad, hogy sosem volt nálad megtermékenyülés...úgyhogy nálad is indokolt volt a lombik....lehet pont ezért. De már kit érdekel???Kép Lényeg, hogy megvannak a babócák!Kép
Mindenki aki Aspirint szedett!
Mondjátok már pontosan, hogy melyiket és mely napokon? Az orvosotok tudta? Én találtam ilyet, hogy : ASPIRIN 100, gyerekeknek való. Erről lenne szó? Köszi.

Kriszta
vizkrisz

KrisztaKép
Az Aspirin 100-ról van szó. Napi egy szem, a beültetésig, vagy az inszeminációig. De ha nincs megtermékenyülés sem, akkor kár szedned, mert nem a nyh-ával van a baj sajnos. Igen talán az endo miatt jó lenne a lombik, mert tudod az sajnos rosszabodhat. Leigazolja az orvosod az inszemeket ?

ZitaKép
Boldog szülinapot ! Kívánom, hogy a következőt már egy kisbabával ünnepeld!

BékánéKép
Inszemek vannak, csak a lombikkal állnak le nyáron 1-2 hónapra, főleg augusztust érinti.

Cat

Cat
Kép
cateye

Kép
Kép

SIKERÜLT!!!!!

KrisztaKép Köszi!!!

Kép
Kép
zituska28

CatKép

Neked is köszi! És ÁMEN!!!Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita!Kép

kagyló

Sziasztok!
Telefonáltam a Kaáliba ategnapi hormoneredményem miatt és minden OK.Azt mondta az orvos, hogy tökéletes petefészekműködésre utalnak az eredmények. Na, eddig kipipálvaKép. Most olyan optimacska vagyokKép
Pusz!
Ja ZitaKép
Boldog szülinapot!!!Kép:o)
Lujza
lujza

Szorítok neked a többihez is!

kagyló

ZitaKép
Boldog Szülinapot
Kép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Itt vagyok ám én isKép vagy inkábbKép

Zita!

Boldog szülinapot!Kép

Lányok!

Most olyan uncsi időszakom van, még akciózni nem "kell" (persze azért...Kép), idegeskedni sem, hogy megjön-e, úgyhogy most csak olvasgatlak benneteket, és mindenkinek szorítok!Kép
Ja! Van egy kis gondunk, mégpedig a párom kukacával. Nem "olyan", működik rendesen, csak 1-2 éve egy enyhe fitymaszűkületet állapítottak meg nála, és néha megreped a "zsák" hegyén a bőr. Persze ez fáj neki, így olyankor napokig nincs prütyök. Szerintetek nyugodjunk bele a krémezésbe ( van rá spec. krém), vagy zavarjam el orvoshoz, és esetleg műtessük meg. Szerintetek? Bocsi, ha túl közvetlen voltam, de hát ez is hozzá tartozikKép)

Csutka
csutka

CsutkaKép
Nem tudom, hogy mennyi kellemetlenséggel jár a műtét, de szerintem ez csak valami pici beavatkozás. Hosszabb távon ez jobban megoldaná a gondot, mint a krémezés.

LujzaKép
Gratulálok a szuper hormonokhoz. Én is így látom, hogy ezzel nincs nálad gond, tökéletes.
Csak arra figyelj, hogy az alacsony FSH és a stimulálhatóság nem mindig kollerál. Most BeaKép tökéletes FSH-val alig reagált a lombikon a gyógyszerekre. Lóadag szuritól is 3 tüszője lett.Kép Persze ebből is lesz baba, de biztosabb legalább 7-8 tüsző.

Cat

Cat
Kép
cateye

Csutka Kép
hááát. Szerintem erről érdemesebb lenne egy szakembert megkérdezni. A páromnál egyszer fertőzés miatt volt ilyen, de az a kezelé után elmúlt. Sajna ehhez nem igazán tudok hozzászólni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Isten éltessen sokáig, Zita!
Sziasztok csajok!
Hát, ezek a legszarabb napok, várni, hogy megjön-e, nem-e?
Talán jó jel, hogy olyan hasfeszülést érzek, mint eddig semmikor. Bár néha azt gondolom, hogy csak beképzelem magamnak.
Tudtok olyan inszemesről, akinek elsőre sikerült?? Olyan jó lenne hallani, hogy az is lehetséges.
Így a második hét tájékán akkor hiába is várnám a hányingert, igaz?
Cat, szerinted mi van akkor, ha nem írt fel a doki semmilyen progi-növelőt a ciklus második felére? Elfelejtette?
Hogy vagy, minden van: hányiner, pocifeszülés stb.?
Békáné Kép HOgy vagy???

madaran

AnnaKép
Kérdezz rá szerintem. Lehet, hogy direkt nem írt fel, mostanában nem mindig írnak, mert szerintük anélkül is megmarad a baba. Csak én ennyi év után biztonsági játékos vagyok......Kép

A www.freeweb/medlomb oldalon nézd mek azokat akiknek már sikerült. A legelső egy első inszemes lány!KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: