Sziasztok!!!
Mi tegnap este szerencsésen hazaértünk, nagyon jó kis kiruccanás volt, csak sajnos rövid. Gyönyörű hóesésben értünk oda csütörtökön, igazi karácsonyi hangulat volt végig. Pénteken egész nap Münchent jártuk, szombaton Nürnberget. Vasárnap kicsit pihenősebb nap volt, csak az erdőben tettünk egy kellemes sétát a kutyákkal. Tényleg nagyon jól éreztem magam, semmi gond nem volt az utazással, még csak a lábam sem dagadt… Örülök, hogy elmentünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Most megpróbálok visszaolvasni és reagálni, bocsánat, ha nem sikerül mindenre, de rengeteget írtatok!!!
Hugic: üdv köztünk, jó, hogy jöttél, gartula a kis legényhez!! Nekem is mikrogyöngyös a szopipárnám, ha még mindig aktuális a kérdés…

Nekem nagyon bevált, csak ezzel tudok elaludni…
Háfi: nagyon sajnálom, hogy felmondtak párodnak! Szorítok, hogy minél hamarabb találjon valamit!!!! Na most értem oda, hogy olvasom, hogy már találtatok is újat!!! Gratula!!!!
Nagyon jó a kocsi, amit kinéztél!!!!
Légzésfigyelő: nekünk egy baráti pártól lesz kölcsön, de nem tudom, hogy fogjuk-e használni… Sok jót, és rosszat is lehet hallani róla…
Kád: nekünk mindenképp állványos kiskád lesz, a lehető legegyszerűbb fajtából. Szerintem mire a fürdetővödröt tudnánk használni, addigra már közös pancsizás lesz a nagy kádban…
Verus: de jó neked, hogy ilyen szépen gyűlnek a karácsonyi ajándékok… én még sehol nem tartok velük, és már csak 1 hét van… sajnos a legnagyobb bajom, hogy ötletem sincs….

. Nagyon édes a kutyus… Gyerekkoromban nekem is millió plüss kutyim volt. Egy idő után már nem fértem be az ágyba tőlük…

. Gratulálok a gyerkőcöknek a szép helyezésekhez!!! Elhiszem, hogy büszke vagy rájuk!!!!
Panna: örülök, hogy minden ok veled és Hannácskával, és ezek szerint a hazaútnak sincs akadálya. Ezért ez mindenképpen megnyugtató. Nagyon megnyugtató, hogy párod otthon lesz veletek februárban!!! Irigykedem is… Bár az ügyeleteket nem irigylem! Tényleg pihizz minél többet, és vigyázz a hóval, nehogy megcsússz!!! Biztos jót tesz neked most a nagytakarítás???? Sztem igazán meglesz a karácsony a hűtőleolvasztás nélkül is… Inkább pihenj!!!
Crocus: gartula a kocsihoz, a miénk is ugyanilyen!!!

Már egy pár hete itthon van, szerintem szuper. Nekünk van hozzá hordozó is, amit autósülésnek lehet használni. Balesetmentes közlekedést hozzá…
Nico: sajnálom, hogy nem láttátok Babócát, de az a lényeg, hogy minden rendben vele, és hogy rendi volt a doki, és mehettek megint…;)
Ladmon: Engem is zavar, ha taperolják a pocit, persze kivéve Apucit, meg a családot, és egyébként észre is vettem, hogy Picurka sem szereti, egyből megérzi, ha idegen nyúl hozzá, mégha hatalmas szamba volt is előtte odabenn egyből abba hagyja…
Elif: nagyon szép a bútorotok!!! Már mi is kinéztük, lehet, hogy a héten, vagy a két ünnep között meg is tudjuk venni végre… Már nagyon szeretném…
Nilabali: jobbulást Apukádnak!!! Én könyveket mindig az Alexandrától rendelek a neten. Egy nap a szállítási határidő, és minimum 20%-al olcsóbban tudod megvenni a könyveket. Mindeknépp nézz rá a honlapjukra, sztem megéri.
ZétiVera: jó, hogy néha azért be tudsz nézni, bár ez, hogy már szinte hónapok óta hitegetnek benneteket a nettel, ez azért már felháborító!!!!
Mist: szerintem ne aggódj a csíkok miatt sem, szépen el tudnak halványulni, ha majd visszamegy a pocid!!! Egyébként én is észrevettem, hogy nem egyenletes a hízás, ahogy te is írtad!
Julcsi: gartula Bogyeszhez!!! Úgy látszik az Apák márcsak ilyenek, mármint, hogy nagyon büszkék a fiaik kukacára…
Yve: jó hallani felőled! A lényeg, hogy minden ok veletek! Gratula a menő-manóhoz..
Edina: szép nagy baba lesz Csenge, ha így folytatja… Remélem már jobban van a szemed!!!
Andus: nagyon sajnálom a Nagyidat… De az azért nagyon jó, hogy ennyi erőt ad neki a picúr!!! A mandarinnal ugyanígy vagyok én is, kilószám tudom enni, szinte egész nap ellennék vele….
Gjéti: Nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!! Remélem már kipihented a pakolást!!!!
Gerendai Zsu: gyönyörűket alkottál!!!! Ez a kiscipő egyszerűen imádnivaló!!!!
Abencze: remélem, hogy a barátnőd és a pici baba is jól vannak, és mihamarabb kikerül a kórházból…
Zümis: jobbulást Zsónak!!! Gratula a vizsgádhoz!!!! Nagyon jó fej az orvosod!!! És tök igaza van!!!!!
Háfi: mielőbbi gyógyulást a lányodnak!!! A tanárnőről inkább nem is mondok semmit….