A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát, biztos nincs hobbi bolt?
Akkor esetleg csak díszgyertyát csinálj. Egy kis üvegcsébe tegyél színes köveket vagy valami szépet, arra rá a gyertyazselé (ja, de akkor az sincs :?), és kész. Na, hát talán a Heni majd tud ötletet adni.

Hú, Flóra, leesik a fejem.

KépKép
benó

Heni, nagyon szép dolgokat csináltál.
Szerintem a babádat azért is érezheted korábban, mert neked nagyobb, mint a mieink.

Tancsu, Márti, örülök, hogy tetszettek a rénszaris mécsestartók. :D Persze, mernétek mást mondani. :lol: :lol: :lol:

Flóra, kitaláltuk a Gy.-val, hogy majd egyszer úgy kéne menni, hogy
1. Heniék (Esztergom) :arrow: 2. Timiék (Komárom) :arrow: 2. Ti
Na, így.
Viszont most megyek, mert már hányingerem is van, ajaj.
Puszillak, jó éjszakát! :D :D :D

KépKép
benó

Még egyszer jó éjt, szép álmokat! Aludj te is, mert holnap meg fáradt leszel nagyon. :wink: :D Pussz :D

KépKép
benó

Igen,lassan le kellene feküdnöm,mert a busz is hamarabb indul holnaptól, 15 perccel, az rengeteg. Bolondok, már hajnalban munkában leszek. :evil:

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Jaj,hányingered lett? Sajnálom. :( Biztosan a fáradtságtól,vagy sokat görnyedtél. Pihenj.

Nagyon jól kitalálta a Gy. :wink:

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D :D :D
Boldog hétfordulót, boldog 24. hetet, Márti! :D :D :D
Remélem, elérted a buszt, Flóra. :D

KépKép
benó

Basszus, még mindig itt szarakodom.
Puszi, megyek.

KépKép
benó

Halihó!!!

Ez a vacak net úgy le van lassulva :?

Ma át kellene rendezni Döme szobáját,de nem tom mi lesz belőle.Nekem semmihez sincs kedvem.

Benó:köszi a köszöntést :D Majd neked átküldöm a képeket te meg légyszi küld már tovább a többieknek mert én nem értek úgy hozzá.Bár te se :lol: mert nekem is kétszer küldted el!

Tancsu ha uncsizol szólj!!Lemegyek :wink:

Kép
martik77

Sikerült a képeket elküldeni:Benó,Flóra,Zsuzsi,Edina és Heni-nek.

Benó:Szilvinek,Tancsunak és Timinek próbáld már meg elküldeni emilben légyszi...

Kép
martik77

Puszi, itt vagyok. Oké, elküldöm.

KépKép
benó

Oké, szerintem elküldted. Ügyi vagy.
A címedet írd meg majd priviben.

KépKép
benó

Itt vagy még?

KépKép
benó

Küldtem pü-t

Kép
martik77

Oksa, mindjárt megnézem.

KépKép
benó

Szóval nem ment el se az üzi se a képek rendesen????Benó??

Kép
martik77

Minden megjött, elment.
Te jól vagy már?

KépKép
benó

Egész nap fáj a hasam tompán,de nem vészes. :?

Kép
martik77

Most nekem is fáj, az előbb alig bírtam felállni, de elmentem pisilni, sétáltam egyet és jobb lett.

KépKép
benó

Nekem semmihez nincs kedvem,még sétálni se. :?

Majd jobb lesz :D

Kép
martik77

Lencsefőzelék lesz az ebéd!Mindjárt kész mert már csak haza kell érjen vele az L.megmelegítem és ennyi. :D
Ugyan is konzerv!!De nagyon finom. :lol: :wink:

Kép
martik77

Az jó, nálunk nem tudom, mi lesz a kaja.
Először is a tegnapi sütik maradványait kellene elmosogatni. :?
Mennem kell 14.20-ra a védőnőhöz.

KépKép
benó

Sziasztok!
Megkaptam a képeket... lányok, baromira irigykedtem ám Rátok!! :D:D Olyan jó volt Benó beszámolóját olvasni, aztán a képeket nézve egy picit át is élni a vidámságot...:) Nagyon édesek voltatok!
Benó, milyen óriási pocid van már!! :):) GYÖNYÖRŰ!! ÉS Márti is csodaszép kismama!!!

Szegény Márti! Remélem, jobb lesz a pocid. Vigyázz Magadra, próbálj pihenni... Ma én is egész jól vagyok... Reggel hívtam a dokit, mondta, semmi mást ne szedjek, csak a Magne B6-ot. Mondtam, rendben, de azt vettem, amit Márti javasolt.:):):):) Majd azt mondom, nem kaptam.:) Hiánycikk....

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! :D :D :D :D :D
Hát, igen, klassz volt, kár, hogy ti nem voltatok ott.

KépKép
benó

Sziasztok

Márti:annyira unatkozom,hogy irni nincs időm....
Na jó ez vicc volt...

Lejössz?
Itthon vagyok....
Mentem ebédelni...cupp...:)

Később jövök,olvasok és irok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Majd összehozunk egy "randit" az ünnepek után hm??? :)

Heni

Kép
szheni

Nyugodtan mondhatod,hogy te ezt a fajtát vetted nem hiszem,hogy szólna érte.Tőlem se kérdezik melyiket veszem,csak,hogy szedem e?Majd azért írd meg neked mi a tapasztalatod a bogyóról. :wink:
Nyugi ha bármi gond lenne nem ülnék itthon,hanem megmutatnám magam egy dokinak.Úgy hogy ameddig én nem izgulok addig nincs nagy baj. :D

Kép
martik77

Flóra, ha esetleg jössz még, mielőtt gyertyát csinálnál, ha van otthon sima háztartási gyertyád, ki tudod venni a kanócot belőle. Csak ketté kell törni, és simán ki tudod húzni, így venned sem kell.

Heni

Kép
szheni

Oké, remélem, nem fogsz még 111 napig izgulni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Köszönni meg elfelejtek.Szia Heni!!!

Tancsu ma nem tudom lemegyek e nincs kedvem megmozdulni.De úgy is csörgök ha indulok vagy valami.

Kép
martik77

Ti mit ebédeltek ma, többiek?

KépKép
benó

Én nem 111 napig fogok izgulni,hanem egy jó pár évig. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Hű, Benó... Én tegnap fasírtot csináltam krumplipürével és babsalival. Mára maradt még, így ma azt ettük meg. Nagyon jól esett még a krumpli is, pedig azzal vigyáznom kell, de úgy gondoltam, nem véletlenül kívántam meg. Nem ettem sokat, csak egy picit, inkább salátával ettem a fasírtot, de annyira jó volt... mondjuk az ízét még nem éreztem tökéletesen...:)

Heni

Kép
szheni

Oksa. Fasírtot nem csinálok. :lol:

KépKép
benó

Ezt már akartam neked írni Heni,hogy én úgy tudom,hogy a cukorbetegség az elmúlhat ha pl valaki túlsúly miatt lett az és fogyott.Mert te is azt írtad,hogy fogytál.Ha jól emlékszem :roll:

Kép
martik77

Igazad van Márti, ez a sorsunk...:):):) De sztem egyikőnk sem bánja. Én már egy párszor belegondoltam, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy így vagy úgy, de anyukák lehetünk. Van néhány ismerősöm, akik bármit megtettek volna azért, hogy lehessen babájuk, és nem lehetett. A házasságuk ráment, az egész életük szinte. Amikor kiderült, h gond van nálam, rögtön az jutott az eszembe, hogy én nem tartozhatok ebbe a körbe. Miki kapásból lehülyézett, amikor mondtam neki, hogy ha nem lehet babánk, akkor elválunk...

Heni

Kép
szheni

Akkor csinálj LEVEST!!! :lol: :lol: :lol: Csak vicc! :oops: :D

Kép
martik77

De hála el se váltok,és babuci is lesz!!!!

Pozitív gondolkodás!!
Igaz Benó? :D

Kép
martik77

Márti, én sosem voltam túlsúlyos. 28 évesen vették ki a mandulám, akkor még 50 kg voltam. :) Aztán fél év alatt fölszedtem 15 kg-t, azt mondta az orvos egy laborvizsgálat után, hogy átalakult a hormonháztartásom, és ezért. Nem fogok már lefogyni. Csakhogy ez egyre rosszabb lett... már mindentől híztam a végén, és hiába mozogtam, nem ment le egy deka sem. A Kaáliban kivizsgáltak, és ott kért az orvosom egy inzulinterheléses vizsgálatot is. A cukrommal minden rendben volt, ezért nem látta a körzeti orvos, hogy cukorbeteg vagyok... viszont az inzulinterhelésnél 13,9-es érték helyett 1376-ot mértek. Erre kaptam gyógyszert, és elmondták, mit nem ehetek. Be kellett tartanom egy diétát, ami egyáltalán nem esett nehezemre, és 5 hónap alatt fogytam 20 kg-t. :)

Heni

Kép
szheni

Így van, pozitív gondolkodás!
Akkor én se fogok éhen halni talán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyünk haza, pisivétel (kaja is)- védőnő.
A 60. oldalt gépelem, a könyvben a 115. oldalt.
Puszi, majd jövök.

KépKép
benó

Hát nem... bár ő akkor is azt mondta, hogy ha nem lesz babánk, akkor nem lesz. A lombik elején azt mondta, hármat megpróbálunk, ha nem sikerül, akkor ne kínozzuk magamat tovább... dehát egyáltalán nem kín, ha valamit szeretnél. De végülis nem került rá sor. :) És legközelebb 2010. októberében megyek...:) És remélem, akkor Benó nyomdokaiba lépek...

Heni

Kép
szheni

Nyugi csak én vagyok ilyen túl izgulós,de már gyerekként is ilyen voltam.addig még nem oldódik meg a probléma ami éppen van én addig izgulok,vagy idegeskedek,hogy-hogy lesz.

Tényleg ahogy Tancsunál ültünk mondta Benó,hogy de jó lenne ha mindenki itt lenne!És el is fértünk volna.Mondjuk ha ott lenne mindenki Jávorkúton gyerekekkel,férjjel....Hát lennénk egy páran. :D

Tényleg Heni nézted annak a honlapján a galéria részt?Nagyon szép!

Kép
martik77

Puszi Benó!

Heni

Kép
szheni

Igen, Márti, tényleg nagyon hangulatos.:) Szép az a környék is... már olyan régóta el szerettem volna Mikit Lillafüredre, meg arra a környékre, mert ő még nem volt pl Miskolctapolcán sem. Minden évben megyünk valahová az üdülési csekkel...

Heni

Kép
szheni

Akkor én félre értelmeztem valamit a betegségedről Heni.Bocsi ha megsértettelek. :oops:

Kép
martik77

Ne viccelj már!!! Mivel sértettél volna meg?:):):):):):):)

Heni

Kép
szheni

Képzeld, szombaton kapok egy kismamanacit! :)

Heni

Kép
szheni

Akkor majd gyertek erre!!!Sajna nekünk nem adnak ilyen üdülési csekket,csak ahogy most itt mondja L.nekem,hogy mi csak befizetős csekket kapunk(fütés,víz stb) :?

Megyek kajcsit melegíteni mindjárt jövök.

Kép
martik77

Szombat este lesz Miki cégénél az évzáró ünnepség, és csininek kell lenni... csakhogy egy csini cuccom sem kényelmes már a pocakomnak. :(

Heni

Kép
szheni

Ok... Én még kb 10 percig tudok maradni, aztán mennem kell... Jó étvágyat!

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: