Sziasztok!
Katuska, egy szavad sem lehet Mátéra, dolgozik helyetted is, porszívóz, süt

.
Vickybabe, hattttalmas pocakod van

. Nem semmi lehet cipelni.
Én tudok aludni, de az utóbbi pár napban olyan mértékben vizesedtem, hogy a cipőmet alig tudtam magamra erőltetni. Ez aztán szerencsére az elmúlt két éjjel távozott, ami azt jelenti, hogy 5-6 alkalommal látogattam meg a mellékhelyiséget. De nem baj, legalább kijött az a sok víz, és a bokám is a régi (majdnem).
Ezek szerint neked is forrósodik a helyzet. Drukkolok.
Andrea, Kisbogacs, cici ügyben hasonlóan jártam én is

.
Kata, én is összepakoltam egy kupacba a 2 táska tartalmát annak megfelelően, amilyen listát a kórházban kaptam. Nagyon sok cucc, nekem is az eredetileg nagy táskám lesz a szülőszobai, ún. kiscsomag, és a kórházi pedig egy óriási sporttáska. Ez van, nem fog érdekelni senkinek a véleménye. Én akkor vagyok nyugodt, ha minden ott van, amire szükség lehet. Mi dugók nélkül is 1 óra alatt érünk be a kórházba, így nem szalaszthatom a férjem az esetleges fontos cuccokért.
Enikő, utólag is boldog szülinapot Leventének.
A fenyőfáról csak annyit, hogy tavaly mi is kertészetben vettük a cserepes nordman fenyőnket nem kevés pénzért, és nyár közepére elpusztult. Kiszedtük a földből, és egy szál gyökere sem volt. Csoda, hogy addig húzta. Idén vidéken vettük ismerős kertésztől.
Mágnes, akkor lehet, hogy téged már időközben bent is fogtak? Várjuk a híreket!!!
Batkata, sajnálom Apósodat. Jó lenne, ha láthatná Borit.
Hanna, nagyon jó képek. Olivér nagyon sokat mocorog. Nekem soha nem forgolódik ennyit egy huzamban. Így aztán mire előkapom a telefonom, hogy megörökítsem, már rég abbahagyja… sajna.
Gizella, ez tényleg nem semmi. Én is úgy tudom, hogy ez kötelezően része a terhes gondozásnak. Remélem, azért minden rendben odabent.