A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Baba, drága, sajnálom. Bár én láttam a fertilityn olyan görbéket, hogy a 14. napon negát, a 15.-en pedig pozitívat tesztelt. Kép Szóval hátha, bár tudom mit érzel, egyre kevesebb a remény... :cry:

Gratulálok Bellanittának a szép nagy babához, tényleg gyönyőrűszép karácsonyuk lesz! :D

Vkrisz, olvastam a Fertin, hogy az előző ciklusban szedett progi produkálhat a kövi ciklus elején ugráló illetve nagyon magas hőket. Nekem is volt már 36.4, másnap meg 37.1, pedig pé még nem volt (legalábbis szerintem).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na, rakok végleges "teszttáblázatot" :lol:

név hcg LH
Puszedli 10 20
Szezso 22 -
Zsu 40 20
Alle 20 -
Tücsi 25 18
Katica 23 -
Brizo 25 -
Lexa 5 20
Vkrisz 10 -
Rana 20 22
össz: 200 db (5 csomag) 100 db (2 csomag)

Vkrsiz, akkor neked is jut 10 hcg teszt. Mikor jársz Debrecenben? Át tudod venni tőlem a tesztjeidet. Mert így négyünk csomagja az én címemre jön, és akkor eloszlik a postaköltség. Brizo, a te hcg tesztjeidről akkor levettem azt a plusz 3-at, meg esetleg Szezso tőled is szívesen "visszaveszem" azt a két plusz hcg tesztet, amit "rád sóztam", mert így már nincs szükség arra, hogy átvállaljátok a plusz teszteket. Jó ez így mindenkinek? Egy utolsó ellenőrző pillantást mindenki vessen a számokra, mert akkor ma este küldöm a "rendelést", hogy karácsony előtt mindenki megkapja a csomagot.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba,
jajj! :( De azért én még mindig drukkolok ++++++++++++++++

Zsófi ++++++++++++++++++++++++

Rana, Szezso, Mabe +++++++++++++++++++++++

Bellanitta,
Hatalmas gratula és sok boldogságot!

Skrisz, Petne, Hanna, Estike, Lola,
pocaksimi megy.
Szerintetek szabad nekem egy mini Bounty-t ennem? :? :roll:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
kisbuta

Halihó!

Rana: nekem bárhogy jó :-D maradhat is, de ha kell valakinek, Tőlem lehet levenni még.
Az jó lesz, ha a teszt árából fakadó különbözetet (nálam az 330 ft), majd a postaköltséggel utaljuk?

Kezdek izgulni a holnap miatt! :-D

Rana, a holnapi Uh-ra egy kalappal! :-)

Mabe: azta, nem semmi a hasad :shock:

Baba: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tsók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana nekem tőkéletesen megfelel a 25 db és akkor majd személyesen átveszem tőled :lol:

Lépek, mert takarítási lázban égek, délután meg megígérte a férjecském, hogy elvisz debibe mozizni, meg sétálni a piac utcai díszkivilágításban.
Hátha enyhit az itthonról való kimozdulás egy picit a rossz kedvemen :P

Baba ez még a 12. nap, nem feladni 8)

Kisbuta miért ne ehetnél mini bountit, én engedélyezem :wink:

Zsezso és Rana, holnapi ultrahang miatt no para :roll:
brizo

Vizkrisz!
Tutira nem volt ICSI, mert akkor rajta lenne az elszámolásos papríon és nincs rajta. Ezt az én dokim mondta Török Attila, itt bneten a rendelőben is ő válaszolja meg a kérdéseket, meg az infertility-n is. Ez csak tipp volt a részéről, megmondta, hogy nem tudják még az okosak sem miért okoz meddősséget az endó, csak tippelnek. Lehet odabent van olyan közeg, hogy nem tud megtermékenyülni, ha kiveszik meg már nincs gond. Lehet az is, hogy a spermáknak nem tetszik bent az endó és el sem érik a petéket. De ez mind csak találgatás. De Neked nem kell ecsetelnem, hogy milyen hülye rejtélyes ez a betegség. :roll:

Baba!
:cry: Azért holnapra drukk!!!! :wink:

Kisbuta!
Egy pici csoki nem lehet gond. :lol:

Szezso!
Hihi nem csak uh kéne, nekem most egy labor is. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok
Utrogestant keresek sürgősen. Akinek van kimaradt, kérem jelezze nekem. Köszönöm.
szkatica@citromail.hu
ducimami

Kicsit bekukk. Nem csk Brizó ég takarítási lázban. Két nap gálya után, nem csk a lakás néz ki klasszúl , a lelkem is :D :D :D Apa szerint mindenkinek lehet valami dilije. :D

Mabe!
csini a pocid. :D Látom ma repesztesz, csak ügyesen. Utolsó hasszuri. :D

Baba! Drukkok!

Kisbuta! Mit szabad? Kötelező. Legalább is, ha azt kívánod :D

Minden jót Bellanitának és babájának! Boldog babázást kívánok!

Uhu otthonra? Már csak az hiányoznék! :shock: :shock: :idea:

Szezsókám! Látom holnap UHU, drukk hegyek!

Kép
estike66

Sziasztok.

kisbuta:csendes gratulációm küldöm.Látod szorítok nagyon ahogyan írtam neked priviben.
Küldök neked egy angyalkát is aki vigyázz rátok: Kép

Kép
Kép
melánia

Melani,
pont jókor jön az angyalkád!!!
Időnként minden ok nélkül úgy el tudok szomorodni, tudom, hogy ez tünet, de annyira rossz. A vérvétel reggelén is, egy nappal a pozitív teszt után, ahelyett, hogy teliszájjal vigyorogtam volna, majdnem elbőgtem magam a semmin.

De csináltam új vonalzót. A babócám szerint ideje, hogy vegyek egy tesztet... :lol: (mindjárt felteszem, remélem nem korai. De eddig még sosem jutottam el a 32. napra gond nélkül, csak most először, és kezdek reménykedni. Hát, ha baj van, majd sírok azután, most inkább bízok a csibészkékben.)

Én is nagyon drukkolok nektek. A munkával mi a helyzet? És még mindig nem jött meg, jól látom?

Kép
kisbuta

kisbuta:NE LÉGY SZOMORÚ!!!! BOLDOG LEGYÉL!!!! TESSÉK ÖRÜLNI!
Igen jól látod,még mindig nem jött meg. El is vagyok keseredve már nagyon.1hete teszteltem egy negát.Ennek ellenére még mindig nincs mensi.Dokihoz kéne mennem tudom de most nagyon nincs 8000ft-om így ünnepek elött.Párom biztatására vettem még egy tesztet tegnap de még a dobozban lapul.
Már többször mensis jeleim voltak de semmi.Ráadásul álmos vagyok és nyúzott.Rossz ez a bizonytalanság.De tudom hogy nincs csodánk de akkor mi lehet?
Mikor mész uh-ra???

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Remélem jól telik az ezüstvasárnap mindenkinél! Kép

Zsófi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
keddre extra ++++++++++++++++++++++++++++++++

(((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))) :cry:

Melanie: nem tesztelsz holnap újra?

Rana: nekem akkor ez (tesztek + postaköltség) kijön a 4000 Ft átutalt pénzemből?

Nem voltunk itthon 7végén, meglátogattuk a barátainkat Debrecenben! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Melani,
tesztelj holnap megint, hátha. Van olyan, hogy csak sokára mutat valamit a teszt.
(meg különben sem éri meg mindig dokihoz menni, nekem egyszer kimaradt egy vérzésem, kb. 2 és fél éve. Elmentem dokihoz, kérdezte, nem vagyok-e terhes, mondtam, hogy nem, erre nem csinált semmit, szóval hiába mentem. A következő mesim meg megjött, 28 nappal a kimaradt után. A mai napig nem értem, se azelőtt, se azóta nem csinált még ilyet, csak most nem jött még meg azóta először, de ne is jöjjön...)

Lányok, nagyon drukkolok ám mindenkinek, aki akciózik,

Szezsónak
holnapra az uhu-hoz (stimus ciklus lesz, vagy spontán? És kb. mikor kapod őket vissza?)

Mabénak
keddre a punkcióhoz, meg hogy ma este is ügyesen repesszen.

Ranának
az inszemhez, és a karácsonyi kiscsodájához.

Babának,
még mindig, hátha mégis a tesztek tévednek,

Zsófinak,
babaragacs,

Kismamiknak,
a picik egészséges fejlődéséhez.

spontánozóknak,
ahhoz.

A többieknek meg kitartásdrukk, és hogy jól teljenek az utolsó babanélküli ünnepeik.

Dezsina,
veled mi van? Ugye megkaptad, amit a szülinapodra kértél?

Kép
kisbuta

Mi is voltunk ma a városban, ebédeltünk meg sétáltunk. Brizo ti merre csavarogtatok? Akár találkozhattunk is volna, ha tudom, hogy ti is jöttök. :roll:

Puszi, úgy számoltam, hogy a tesztjeid kb. 3650 FT-ba kerülnek. Nem tudom, kijön-e 350 Ft-ból a postaköltség meg a boríték ára, de inkább azt gyanítom, hogy nem. Vagy mondjam a barinőmnek, hogy sima dupla papírborítékba tegye és ne ajánlva adja fel, csak simán? Akkor biztos kijön 350-ből, viszont nem 100%, hogy megkapod. :roll: Vagy küldjön annyival kevesebb LH tesztet (vagy hcg-t), hogy kijöjjön a postaköltség (remélem, ez nem haladja majd meg a képességeit.... :lol: ). Mi legyen, drága, hogy jó legyen? :roll:

Kisbuta, mostmár minden rendben lesz, az tuti, és nagyon jó a hozzáállásod! Bárcsak nekem is menne ez a félig teli hozzáállás! :?

Melani, lődd még el azt a tesztet, mert mi más lenne, ha nem baba??? Neked PCO-d nincs, ugye?? Esetleg amiatt késhetne ennyit. Drukkolok, hátha....!!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: inkább kevesebb teszt legyen, hogy ne kelljen utalnom. Köszönöm. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Melani: jó lenne, ha mégis csoda lenne :wink:

Kisbuta: egyik sem :lol: "műciklus", vagyis nem peteérésre, hanem vastag méhnyálkahártyára utazunk, csak ösztrogént (Estrofem) kellett szednem, holnap megnézik, hogyan hatott. Holnap tudom meg a beültetés időpontját :lol:
Mondjuk nekem van spontán peteérésem, nem tudom, ez befolyásol-e most valamit... :roll:
Nagyon tetszik az új vonalzód, ez is a pozitív gondolatokat erősíti :wink: a babócáid látják, hogy bízol bennük :-)

Estike: hozzánk is jöhetsz takarítani, ha már ez a mániád :-D én lusta dög vagyok :oops:

Brizo: remélem jól sikerült a kikapcsolódás :-D

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
gondolom, hogy a spontán pé jó, mert akkor lesz sárgatest, ami ugye termeli a progeszteront a beágyazódás után. Persze biztos kapsz utrót, de azért nem árt egy működő sárgatest sem.

Kép
kisbuta

Rana,
hepe után mindig hupa jön, tudod.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Mágnes :D

Köszi a híreket!

Bellanita :D

Gratulálok nektek ehhez a nagy babához! Sok boldogságot és sok-sok tejcsit!

Baba :D

Sajnálom a nega tesztet! :cry:

Rana :D

Ügyesen osztol-szorzol a tesztekkel. Rendelés oké,nekem jó.(ugye pozitív tesztek lesznek? :lol: 8) )

Kisbuta :D

Szabad csokit enni,ha azt kívánod! Ne légy szomorú, bízz a babáidban! Drukkolok nagyon!És tetszik a vonalzód! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hali!

Rana
Pénteken megyünk Debibe úgy tűnik,aztán sztem az évben már nem.Én utaljak majd valamennyit?Vagy személyesen? :shock:

Zsófi
Nem teszteltél?Pedig tudom, hogy van ám teszted!!! :lol: Mennek a drukkok!!!

Kisbuta
Most minden rendben lesz!Nem tudtak hova szökni a babócáid!!! :D

Melánie
Drukk egy pozitív teszthez!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo
Mi is majdnem elmentünk moziba, az új Keanu Reeves-es filmre.De inkább aludtunk egyet du, hogy legyen erőnk összebújni meg tanulni az este.Már csak a tanuláshoz kell erő. :wink: Párom már tanul, mindjárt én is utánanézek mi lesz holnap.

Pusz és jó éjt mmindenkinek!!!
vizkriszisback

Szép jó reggelt!

Csajok!36,5 volt a 16 cn-en a hőm. :shock: Na ez már aggasztó, ilyen sem volt még velem.Hívom is a de. a mezei nődokim és ha tudok, elmegyek uh-ra 11körül a lukas órámban.

Szép napot mindenkinek!!!

Zsófi
Benézek ám miattad, hátha elárulod mit tesztelsz! :lol:
vizkriszisback

Baba, várlak a vérvétel eredménnyel!!!

Szezso, neked jó uhuzást mára!

Kisbuta, nyugi, és simizd a kicsikéidet.

Zsófi, lassan nálad is kezdenek izgalmasak lenni a napok, ugye? Nagyon szorítok!!

Estike, mikor mész legközelebb uhura?

Mabe, tüszőrepi megvolt?

skrisz72

Sziasztok!
Belanitta,gratulálok :D
Mindenkinek mennek a drukkok :wink:
Vendég

Ducimami,nekem sajna nincs utróm.
Vendég

Krisz! Én ezeket a hődolgokat nem nagyon hiszem. Baromi pontosan ugyanakkor kell mérni, higanyos mérővel, éjszaka nem mászkálni stb. Szóval sztem is az uhu a biztos. lehet, hogy nem is olyan felesleges egy otthoni masinka? :D

Skrisz! Mához egy hétre megyek uhuzni. Ha van olyan, hogy túl nyugodtnak lenni, akkor én most az vagyok. Remélem nem vihar előtti csend. :shock:

Lányok! Mindenkinek szép napot és küldöm drukkjaimat. :D Nemsokára lépünk haza. A lányokat elengedték, hogy pihenhessenek és szépülhessenek estére. Céges buli :D Imádom :D

Kép
estike66

Sziasztok,

Baba,
ölelés neked!

Bellanitta,
hatalmas gratula! :D

Mindenkinek mennek a drukkok!
Vendég

Szép reggelt! :lol:

Szóval teszteltem. És haloványan, de ott a második csík, már száradás előtt látszott és a férjem is látta! :lol: Tegnap is teszteltem ám titokban, száradás után azon is volt csík, de azt a drága uram nem látta, így attól féltem, hogy csak odaképzelem. :oops: De a mai már egyértelműbb.

Lefotóztam, de a képen még annyira se látszik, mint élőben:
Kép

Nekem még sosem volt haloványka tesztem sem, így nagyon örülök. Holnap pedig a vérvétel megmutatja a tutit.

Ja és megmondhatjátok ám, ha Ti nem látjátok. :wink: :roll:

KépKép
zsófikukac

Bellanita!
Gratulálok! :lol:

Szezso, Rana!
Drukk az uhuhoz!!! :lol:

Mabe!
Honap leszívás! Drukk!! Jobban vagy kicsit? :roll:

Kisbuta!
Tegnap a híradóban mutatták, hogy somogyi éhező gyerekeknek disznótoros ebédet adott egy vállalkozó. Én végigbőgtem a riportot, a férjem meg nevetett rajtam. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukackám,drága Kukackám,én bizony látom :D :D :D ...és hihetetlenül drukkolok továbbra is,holnapra pedig kezem-lábam csuriban értetek!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Nyulasz!
Köszönöm. :D

KépKép
zsófikukac

Babácska,ma mentél vv-re?Egy nagy csodát kívánok!!!!!
Dezsikém,hol vagy?Piri?
Brizo,örülök,hogy apa figyel rád...jó vot a séta?
Mabe,szép a pocid...nekem egyszer akkora lila folt lett,és olyan alakja,mintha megharaptak volna :lol: Drukk a punkcióhoz :wink:
Kisbuta,tessék nagyon örülni,mostmár csak előre szabad nézni :wink: szépséges a vonalzód :D
Estike,örülök,hogy te is jól vagy,biztosan a picik is remekül érzik magukat :D
Szezsó,Rana drukkok mennek!!!
Skrisz,gratulálok a 7.héthez :wink:
Vkrisz,gyere majd mi volt a dokinál.
Vendég

Kukac!!! Látom én is!! Most írhatnám, hogy tudtam, de ilyenkor már nem ér!;-) SZóval nagyon-nagyon örülök neked!
Puszka!
Vendég

Tücsök!
Köszönöm, de azért még csak halkan, majd holnap a vv után örüljünk, ok? :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Mabe,ezt neked,a többiek látták amikor sikerült :lol:
szóval én hasam ilyen volt:

Kép

Persze nekem nem volt annyi eszem,hogy tükörből fotózzam,így fentről meg olyan,mintha az utolsó hetekben járnék 8)
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!

Zsóóóóóóóóófi: :lol: :lol: :lol: :lol: Oksa, még drukkolok!!!!!! (de én is látom! :wink: )

Nyulasz: ááááá. :lol:

Szezso: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófi,
én is látom a második csíkot!:)
Vendég

Sziasztok!

Zsófi!
Látom :D :!: :!: :!: Drukkhegyek!!!!

bocsi.... nem volt netem az egész hétvégén! ma jönnek a szerelők...

szülinapi ajándékot megkaptam, már csak ki kell várnom, hogy lesz e látszatja 9 hónap múlva :P :oops: (persze már menstruálok egy hete :twisted: vagyis még nem, mert barnázok :evil: :evil: ) úúútálom!
dezsina

Zsófi, én is látom ám! :wink:

Voltam UH-n, úgy néz ki, nem lesz pé (5 kis pete van, de az előző ciklusban ilyenkor már egy nagy 21 mm-es volt), de majd csütörtökön még megnéz azért.

Vkrisz, mit látott a doki UH-n??????

Szezso, és nálad????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Zsófi :D

Én is látom!!!!!! Halovány, de holnap szép magas lesz a Hcg-d!
Nagyon szorítok nektek! Pusz. (persze a Malackám megint nincs ezen a gépemen :roll: )

Dezsi :D

Barna menjen a fenébe! :evil:

kobzoszsu

Rana :D

Sajnálom, hogy kicsi tüszőid vannak. Nem csak később lesz a pé-d?

Baba :D

:?:

Szezso :D

:?:

Hírek?

kobzoszsu

Zsófi, valami határozottan van a kontrollcsík mellett. Drukk a vérvételhez +++++

Kisbuta, mai kedved?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Zsu, remélem, igen. Ezért néz majd rám még csütörtökön. Bár én ismerem már a szervezetemet, sztem ebből már nem lesz pé. De a hátha persze mindig ott van... Írtam privit.

Igaz, hogy megmarad 45 rugónk, ami most karácsony előtt nem jön rosszul (pláne, hogy már jól kiköltekeztük magunkat, és még mindig venni kell egy csomó mindent), de akkor is letörtem egy kicsit, még fodrászhoz menni sincs kedvem. Csak nem jó hír, ha az ember lánya nem működik jól. :cry:

Baba, mi a helyzet???
Szezso??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mindenkinek köszönöm a drukkot.
Hcg:0,1
Progest.:19

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bellanitta, gratulálok a kis jövevényhez, tényleg nem semmi méretek! Remélem, mindketten jól vagytok. Majd ha lesz egy kis szusszanásnyi időd, várjuk a részleteket. Addig is sok-sok tejcit kívánok!

Baba, sajnálom a nega tesztet.

Kisbuta, miért ne szabadna Bounty-t enned?
Látod, eljutottál odáig, ameddig még soha, és tök jól vagy. Tessék ennek örülni. Nem izgulhatod végig az elkövetkező 8 hónapot!!!!

Szezso, hírek????

Melani, holnap is tesztelj szerintem is.

Zsófi, én is látom a haloványka csíkodat. Remélem, a következő napokban csak erősödik. Drukkolok.

Többieknek is mennek a drukkok, babaragacsok, pocaksimik....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Zsófikukac, én is látom és nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, nagy ölelés neked! Tarts ki, még egy hónap, és sikerülni fog. Jó lenne úgy kezdeni az évet!++++++++++++++++++++

Zsófi, te kis kukac, drukkolok, hogy legyen benned egy kis kukac!! Ott van az a csík! :lol:

Ultrahangos lányok? Mi újság?

Kismamiknak pocaksimi!

skrisz72

Szezso, jöhetnél már a hírekkel!+++++++++++++++++++++++++

Estike, neked is nagyon szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, borzasztóan sajnálom! :cry: Reggel még mondtam is a páromnak, hogy én még mindig reménykedek veled kapcsolatban...

Lányok, én pénteken voltam a Kaális dokimnál, mutattam neki a Leiden szűrésről a papíromat, ő meg megkért hogy menjek el vele hematológushoz, szóval voltam még péntek délután egy nagyon kedves dokinőnél, aki kiírt nekem további vizsgálatokat, azt mondta, hogy a Biovitalban pont azt nem szűrték ami a vetéléseket is okozhatja (összehasonlítottam az általa írt vizsgálatkérő lapomat a Fülöp Vilmos doki által kért hematológiai vizsgálatokkal és egyezik a kettő, ennek viszont nagyon örülök!)... Ma reggel mentem volna vérvételre, ha a hülye máv nem sztrájkol, remélem holnap be tudok jönni Pestre! :evil:
Vendég

Még azt akartam írni a hematológiai vizsgálatokkal kapcsolatban, hogy 30 munkanap amíg lesz eredmény! :shock:
Vendég

Tücsi, nekem az ÁEK-ban 6 hét volt, mire meglett a hematológiai/immunológiai kivizsgálás eredménye.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: